31698

• Kaplan
    Igen, én is ezzel a kérdéssel jöttem ide, hogy mi tulajdonképpen mit akarunk játszani?
  • Steve Downie
    Runcika elnezte a forgatokonyvet, a meccs vegere beszeltek meg Deannel tizit
  • minimize
    nekem csak 1kérdésem lenne, így 35perc után-mit gyakoroltak a héten, a labda "lenyomozását", vagy mit?
    agyatlan-elképzelés nélküli semmi eddig.
    Rooney műesése meg...
  • arsnl
    walcott meg ...
  • Steve Downie
    Chamberlain mekkora tehetseg!
  • Christian88
    elég sok hibával játszik az arsenal :(
  • Steve Downie
    Elore Agyusok!
  • szomferi
    ja, nincs Henry :/
    de még a kispadon sincs
  • Dean Winchester
    :(
  • minimize
    Kezdő: Szczesny, Dj, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Ramsey, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Oxlade-Chamberlain.
    Csere: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris.
  • arsnl
    jobban örülök, h a City nyert. 1.helyre esélyünk zéró, spurs meg spurs. már csak a teheneseket kéne megverni vhogy..
  • minimize
    köszönjük!
    pill.6pontra nőtt a City előnye, asszem lesz itt kéz-lábtörés este, csak elvigyék a 3pontot.
    dilemma, Elefántcsontpart is 5kor kezd Szudán ellen-nyugisabb összecsapásnak tűnik...
  • Dean Winchester
    city meccs is érdekes ám
    92.percben defou középen megkapta a labdát, üres kapu 3 méterről és mellé ment a labda
    93:41.ben büntetőt kapu a city, balotelli belőtte így 3:2re nyert a city..
    itt a city a 3 pontot bemákolta
  • banok
    A mai rangadó

17.00 Arsenal-Manchester United
    tv: Digisport hu
    streamek itt:
  • minimize
    arccsonttörése is lett végül? Petrovot vki nem akarja szembe rúgni??!
  • minimize
    attól tartok, fejben sehol sem lesznek megint,akkor pedig mind1, ki fogja pl. a portugált...
  • Sabcsee
    x-elt a Chelsea, a Pool és a Castle meg kikapott, szóval valamilyen csoda folytán jó lenne megverni holnap a Mánkesztert. Nagyon fontos lenne, ha Henry és Vermaelen tudná vállalni, mert leírni is szörnyű azt, hogy esetleg Miquel-re lenne rábízva Nani...
  • arsnl
    Frimpongot jól kiütötte Petrov. 3 hónapig offos......
  • minimize
    a link meg lemaradt...
    www.flickr.com/photos/27453474@N02/6731466931/sizes/l/in/photostream/
  • minimize

Yennaris sem tegnap óta Ágyús....:)
  • minimize
    "Wellington Silva az idény végéig a spanyol másodosztályban szereplő Alcoyanot fogja erősíteni.
    A 19 éves brazil a Levante-nél töltötte a 2011/12-es szezon első felét, ám a kevés játéklehetőség miatt váltania kellett."
    egyébként már be is mutatkozott,első meccsén egyből góllal.
  • Dean Winchester
  • minimize
    emiatt tisztelem SAF-t, ő legalább megadja Wengernek, és a csapatnak a tiszteletet.ha valakitől, tőle vehetnének át dolgokat a szurkolóik is...

"Az Arsenal ellen mindig nehéz meccset játszanunk, és a mostani találkozó is nehéz lesz. Remekül felálltak a nagy vereségük után, és nagyon jó időszakot tudtak maguk mögött, mellesleg a Bajnokok Ligjában is tovább mentek"-mondta a skót, aki ezután kitért Henry visszatérésére is.
    "Amikor megláttam, hogy szobrot emeltek neki, tudtam, hogy ez a legjobb felvezetése a visszatérésének, még ha egy rövid időre tér is vissza.
    Mindenki láthatta, hogyan reagáltak a szurkolók a Leeds ellen lőtt góljára. Fantasztikus volt, még mindig egy remek játékos, és remekül motiválja a többieket azzal, hogy az Arsenal egy nagy alakjával játszhatnak együtt."
  • minimize
    "Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Vermaelen nem lesz bevethető vasárnap, de reménykedjünk valami csodában! Jelenleg napról-napra vizsgáljuk az állapotát, de ebben a pillanatban nem tűnik úgy, hogy rendben lesz vasárnapra".- mondta Wenger Vermaelenről.
    "Arteta biztosan kihagyja a derbit, leghamarabb az Aston Villa ellen térhet vissza. Henrynek még lesz egy vizsgálata az MU elleni rangadóig."

a többi sérült: "Jack már részt vehet a futógyakorlatokon, miután volt egy gyulladás a lábában. Ez pozitív hír, de még pár hét kell neki. Gibbs és Sagna két-három hét múlva térhetnek vissza. Egyedül Fabianski épült fel.
    Jenkinson-nal ugyanaz a helyzet, mint Wilshere-rel, még kell neki pár hét. Coquelin azonban már napokon belül visszatérhet az edzésekre. A vasárnapi találkozó korai lehet még neki, de az Aston Villa ellen már ott lehet.
    Andre Santos felépülése is jól halad, 12 hétre saccoltuk decemberben a visszatérését, és ezt az ütemtervet tartja. Még további két hónap kell neki."
    szuper előjelek, ez megint csak papíron lesz rangadó...
  • Dean Winchester
    itt az idő, hogy megverjük Deant és a MU-t :DDDDDD
  • Steve Downie
    Ezt még ráadásnak az előző biztató hsz-omhoz :D

"The Gunners have won none of their last 10 Premier League games with Mike Dean as the referee (W0 D5 L5)."
  • Dean Winchester
    mondhatni az esély arra, hogy Henry a kezdőben pályára lépjen a nullához közelít... Ez annyira nem is izgatna, csak csereként lássam pályára lépni legalább fél órát vagy az utolsó 20 percben!!
    Szerintem szebb azt látni, hogy melegít és pályára lép mintha a kezdőben foglalna helyet, szerintem az egész PL iramot - pláne a MU ellen- nem is bírná.
    Szóval én abban reménykedem,hogy némi játékidőre képes lesz beállni és a győzelemhez segíteni minket.
  • minimize
    Chamakh: "Nem érdekelnek a pletykák, most csak azon koncentrálok, hogy minél jobban teljesítsek az ANK-n, a hazám színeiben. Tudom, hogy sok van még a játékomban, és ezt be is akarom bizonyítani. Természetesen többet szeretnék játszani, de ez egy csatárnak elég nehéz az Arsenalnál. A szint elég magas, amit meg kell ütni, de ez az a kihívás, amit eddig is kerestem".- árulta el a marokkói.
    Arséne Wenger még a Swansea elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján árulta el, hogy számol Chamakh-kal legalább a szezon végéig.
  • Steve Downie
    Jaja, így már beugrott :)
  • minimize
    "a mu szurkolók mellett, akik végig röhögnek rajta, közben pedig a "Pedofil francia" c. saját maguk által szerzett dalt adják elő."
    ez veri az itteni primitívek szintjét,ami nagy szó.
    ez a "pedo-duma" meg már annyira unalmas,mint az "örökké részeg Förgi"
    mi kitermeljük a focistákat, mások megveszik kp-ra.
    Én előbbire büszkébb vagyok még mindíg!
  • minimize
    Henry passz,Arteta holnap után(!!!)dől el, Sagna már edz,de szerintem még nem kész a játékra, Wilshere elkezdte az edzéseket, nemsokára játszhat is,Verma is kérdéses egyenlőre.
  • minimize
    10millió-de BL-helyes csapatnak kell lennie. így szól a szerződése-asszem.
  • Steve Downie
    Ja és a mu meccshez kapcsolódva:
    A mérkőzést Mike Dean vezeti, aki a közelmúlt egyik legemlékezetesebb MU-Arsenal meccsét vezette (2009.08.29). Csak épp nem a játék miatt volt emlékezetes, hanem attól, hogy ezen a mu meccsen is ő alakította ki a végeredményt.
    1. Meg nem adott tizenegyes Fletcher Arshavin ellen elkövetett szabálytalansága után. Az orosz pár perccel később mégis lőtt 30-ról egy bombagólt, 0-1.
    2. Rooney vezeti Almunia-ra a labdát, már 5 méterre a kapustól repül, mint egy F22-es, 11-es. A szurkolóink majd megőrülnek, de ismét nincs mit tenni a szövetség csapata ellen. 1-1.
    3. Diaby fejel egy öngólt, 2-1. Wenger dühében felrúg egy vizespalackot. A Carrick-Fletcher-féle favágók szabálytalanságaihoz vak Mike Dean hirtelen sasszemmé változik, kiállítja Wenger-t. A főnöknek viszont nincs hova menni, mivel a szutyok Old Trafford-on nincsenek felkészülve erre a helyzetre, Wenger-nek ezért állva kell végignéznie a meccset a mu szurkolók mellett, akik végig röhögnek rajta, közben pedig a "Pedofil francia" c. saját maguk által szerzett dalt adják elő.
    Szép emlékek
    De legalább már nem érhet minket meglepetés, fel leszünk készülve a 14 ember elleni harcra (+ Phil Dowd lesz a 4. jv.............)
  • Steve Downie
    Sokkal jobb lett volna Henry-val :( Úgy olvastam, Arteta sem lesz, viszont Sagna és Vermaelen elvileg visszatérnek. Ja és Wilshere is elkezdett edzeni, azt hiszem már teljeskörű edzéssel.
  • Steve Downie
    Ahhoz képest, hogy nemrég olvastam egy leleplező cikket Demba Ba szerződéséről, miszerint 10 millióért akárki kivásárolhatja :D
    Ennyit ezeknek a cikkeknek a hitelességéről...
  • arsnl
    itt van még pár darab
    http://info.citroen.co.uk/our-news/editorial/stylish-football-cinemagraphs-from-citroen/
  • minimize
    "Az Arsenal régi-új csatára, Thierry Henry megsérült a csapat keddi tréningjén, ezért kérdéses játéka a címvédő Manchester United elleni vasárnapi bajnoki rangadón.
    A 34 éves támadónak a vádlija húzódott meg. Mint ismert, Henry január 6-án két hónapos kölcsönszerződést kötött az Ágyúsokkal."
    faxa,nem?
  • minimize
    "Arsenal consider record breaking £18m bid for Newcastle United star Demba Ba
    Keisuke Honda still a target for Arsenal FC and Liverpool FC- opening bid of around 13 million.
  • Steve Downie
  • Steve Downie