31698
-
#23914 Igen, én is ezzel a kérdéssel jöttem ide, hogy mi tulajdonképpen mit akarunk játszani? -
#23913 Runcika elnezte a forgatokonyvet, a meccs vegere beszeltek meg Deannel tizit -
#23912 nekem csak 1kérdésem lenne, így 35perc után-mit gyakoroltak a héten, a labda "lenyomozását", vagy mit?
agyatlan-elképzelés nélküli semmi eddig.
Rooney műesése meg... -
#23911 walcott meg ... -
#23910 Chamberlain mekkora tehetseg! -
#23909 elég sok hibával játszik az arsenal :( -
#23908 Elore Agyusok! -
#23907 ja, nincs Henry :/
de még a kispadon sincs -
Dean Winchester #23906 :( -
#23905 Kezdő: Szczesny, Dj, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Ramsey, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Oxlade-Chamberlain.
Csere: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris. -
#23904 jobban örülök, h a City nyert. 1.helyre esélyünk zéró, spurs meg spurs. már csak a teheneseket kéne megverni vhogy.. -
#23903 köszönjük!
pill.6pontra nőtt a City előnye, asszem lesz itt kéz-lábtörés este, csak elvigyék a 3pontot.
dilemma, Elefántcsontpart is 5kor kezd Szudán ellen-nyugisabb összecsapásnak tűnik... -
Dean Winchester #23902 city meccs is érdekes ám
92.percben defou középen megkapta a labdát, üres kapu 3 méterről és mellé ment a labda
93:41.ben büntetőt kapu a city, balotelli belőtte így 3:2re nyert a city..
itt a city a 3 pontot bemákolta -
#23901 A mai rangadó
17.00 Arsenal-Manchester United
tv: Digisport hu
streamek itt: -
#23900 arccsonttörése is lett végül? Petrovot vki nem akarja szembe rúgni??! -
#23899 attól tartok, fejben sehol sem lesznek megint,akkor pedig mind1, ki fogja pl. a portugált... -
#23898 x-elt a Chelsea, a Pool és a Castle meg kikapott, szóval valamilyen csoda folytán jó lenne megverni holnap a Mánkesztert. Nagyon fontos lenne, ha Henry és Vermaelen tudná vállalni, mert leírni is szörnyű azt, hogy esetleg Miquel-re lenne rábízva Nani... -
#23897 Frimpongot jól kiütötte Petrov. 3 hónapig offos...... -
#23896 a link meg lemaradt...
www.flickr.com/photos/27453474@N02/6731466931/sizes/l/in/photostream/ -
Yennaris sem tegnap óta Ágyús....:) -
#23894 "Wellington Silva az idény végéig a spanyol másodosztályban szereplő Alcoyanot fogja erősíteni.
A 19 éves brazil a Levante-nél töltötte a 2011/12-es szezon első felét, ám a kevés játéklehetőség miatt váltania kellett."
egyébként már be is mutatkozott,első meccsén egyből góllal. -
Dean Winchester #23893 -
#23892 emiatt tisztelem SAF-t, ő legalább megadja Wengernek, és a csapatnak a tiszteletet.ha valakitől, tőle vehetnének át dolgokat a szurkolóik is...
"Az Arsenal ellen mindig nehéz meccset játszanunk, és a mostani találkozó is nehéz lesz. Remekül felálltak a nagy vereségük után, és nagyon jó időszakot tudtak maguk mögött, mellesleg a Bajnokok Ligjában is tovább mentek"-mondta a skót, aki ezután kitért Henry visszatérésére is.
"Amikor megláttam, hogy szobrot emeltek neki, tudtam, hogy ez a legjobb felvezetése a visszatérésének, még ha egy rövid időre tér is vissza.
Mindenki láthatta, hogyan reagáltak a szurkolók a Leeds ellen lőtt góljára. Fantasztikus volt, még mindig egy remek játékos, és remekül motiválja a többieket azzal, hogy az Arsenal egy nagy alakjával játszhatnak együtt."
-
#23891 "Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Vermaelen nem lesz bevethető vasárnap, de reménykedjünk valami csodában! Jelenleg napról-napra vizsgáljuk az állapotát, de ebben a pillanatban nem tűnik úgy, hogy rendben lesz vasárnapra".- mondta Wenger Vermaelenről.
"Arteta biztosan kihagyja a derbit, leghamarabb az Aston Villa ellen térhet vissza. Henrynek még lesz egy vizsgálata az MU elleni rangadóig."
a többi sérült: "Jack már részt vehet a futógyakorlatokon, miután volt egy gyulladás a lábában. Ez pozitív hír, de még pár hét kell neki. Gibbs és Sagna két-három hét múlva térhetnek vissza. Egyedül Fabianski épült fel.
Jenkinson-nal ugyanaz a helyzet, mint Wilshere-rel, még kell neki pár hét. Coquelin azonban már napokon belül visszatérhet az edzésekre. A vasárnapi találkozó korai lehet még neki, de az Aston Villa ellen már ott lehet.
Andre Santos felépülése is jól halad, 12 hétre saccoltuk decemberben a visszatérését, és ezt az ütemtervet tartja. Még további két hónap kell neki."
szuper előjelek, ez megint csak papíron lesz rangadó...
-
Dean Winchester #23890 itt az idő, hogy megverjük Deant és a MU-t :DDDDDD -
#23889 Ezt még ráadásnak az előző biztató hsz-omhoz :D
"The Gunners have won none of their last 10 Premier League games with Mike Dean as the referee (W0 D5 L5)." -
Dean Winchester #23888 mondhatni az esély arra, hogy Henry a kezdőben pályára lépjen a nullához közelít... Ez annyira nem is izgatna, csak csereként lássam pályára lépni legalább fél órát vagy az utolsó 20 percben!!
Szerintem szebb azt látni, hogy melegít és pályára lép mintha a kezdőben foglalna helyet, szerintem az egész PL iramot - pláne a MU ellen- nem is bírná.
Szóval én abban reménykedem,hogy némi játékidőre képes lesz beállni és a győzelemhez segíteni minket. -
#23887 Chamakh: "Nem érdekelnek a pletykák, most csak azon koncentrálok, hogy minél jobban teljesítsek az ANK-n, a hazám színeiben. Tudom, hogy sok van még a játékomban, és ezt be is akarom bizonyítani. Természetesen többet szeretnék játszani, de ez egy csatárnak elég nehéz az Arsenalnál. A szint elég magas, amit meg kell ütni, de ez az a kihívás, amit eddig is kerestem".- árulta el a marokkói.
Arséne Wenger még a Swansea elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján árulta el, hogy számol Chamakh-kal legalább a szezon végéig.
-
#23886 Jaja, így már beugrott :) -
#23885 "a mu szurkolók mellett, akik végig röhögnek rajta, közben pedig a "Pedofil francia" c. saját maguk által szerzett dalt adják elő."
ez veri az itteni primitívek szintjét,ami nagy szó.
ez a "pedo-duma" meg már annyira unalmas,mint az "örökké részeg Förgi"
mi kitermeljük a focistákat, mások megveszik kp-ra.
Én előbbire büszkébb vagyok még mindíg! -
#23884 Henry passz,Arteta holnap után(!!!)dől el, Sagna már edz,de szerintem még nem kész a játékra, Wilshere elkezdte az edzéseket, nemsokára játszhat is,Verma is kérdéses egyenlőre. -
#23883 10millió-de BL-helyes csapatnak kell lennie. így szól a szerződése-asszem. -
#23882 Ja és a mu meccshez kapcsolódva:
A mérkőzést Mike Dean vezeti, aki a közelmúlt egyik legemlékezetesebb MU-Arsenal meccsét vezette (2009.08.29). Csak épp nem a játék miatt volt emlékezetes, hanem attól, hogy ezen a mu meccsen is ő alakította ki a végeredményt.
1. Meg nem adott tizenegyes Fletcher Arshavin ellen elkövetett szabálytalansága után. Az orosz pár perccel később mégis lőtt 30-ról egy bombagólt, 0-1.
2. Rooney vezeti Almunia-ra a labdát, már 5 méterre a kapustól repül, mint egy F22-es, 11-es. A szurkolóink majd megőrülnek, de ismét nincs mit tenni a szövetség csapata ellen. 1-1.
3. Diaby fejel egy öngólt, 2-1. Wenger dühében felrúg egy vizespalackot. A Carrick-Fletcher-féle favágók szabálytalanságaihoz vak Mike Dean hirtelen sasszemmé változik, kiállítja Wenger-t. A főnöknek viszont nincs hova menni, mivel a szutyok Old Trafford-on nincsenek felkészülve erre a helyzetre, Wenger-nek ezért állva kell végignéznie a meccset a mu szurkolók mellett, akik végig röhögnek rajta, közben pedig a "Pedofil francia" c. saját maguk által szerzett dalt adják elő.
Szép emlékek
De legalább már nem érhet minket meglepetés, fel leszünk készülve a 14 ember elleni harcra (+ Phil Dowd lesz a 4. jv.............) -
#23881 Sokkal jobb lett volna Henry-val :( Úgy olvastam, Arteta sem lesz, viszont Sagna és Vermaelen elvileg visszatérnek. Ja és Wilshere is elkezdett edzeni, azt hiszem már teljeskörű edzéssel. -
#23880 Ahhoz képest, hogy nemrég olvastam egy leleplező cikket Demba Ba szerződéséről, miszerint 10 millióért akárki kivásárolhatja :D
Ennyit ezeknek a cikkeknek a hitelességéről... -
#23879 itt van még pár darab
http://info.citroen.co.uk/our-news/editorial/stylish-football-cinemagraphs-from-citroen/ -
#23878 "Az Arsenal régi-új csatára, Thierry Henry megsérült a csapat keddi tréningjén, ezért kérdéses játéka a címvédő Manchester United elleni vasárnapi bajnoki rangadón.
A 34 éves támadónak a vádlija húzódott meg. Mint ismert, Henry január 6-án két hónapos kölcsönszerződést kötött az Ágyúsokkal."
faxa,nem? -
#23877 "Arsenal consider record breaking £18m bid for Newcastle United star Demba Ba
Keisuke Honda still a target for Arsenal FC and Liverpool FC- opening bid of around 13 million.
-
#23876 -