31698
-
#23954 na, ez -
#23953 na, ez para...
-
#23952 Nyugodjál le!
-
#23951 Viszlát Wenger, egy utolsó dilettáns csigazabalo francia fasz! Katasztrófa az egész csapat. Nem bírom ezt egész egyszerűen felfogni, szetbasszak az idegeimet.. -
#23950 találtam egy tök frankó összefoglaló kommentet:
"Oda csúszunk vissza, ahol a szezont kezdtük: a hatodik és a nyolcadik hely között fogunk végezni. A legrosszabb meccseink közül való a mai, mert abszolút nincs játékunk. Ki lehetne részletesen elemezni az okát, és ki is kéne, Mert Wenger erre már képtelen. Aaron feltolása irányító középpályába azt eredményezte, hogy két rossz passz és két rossz döntés után eltünt a meccsből. Theo kétségbeejtő. Sőt több: Theo mehet ahova akar, nem lesz belőle soha semmi. Erre minden vagyonomat rátenném. Az egyedül elfogadható játékot produkáló AOC-t lebassza Theo a "nagy öreg". Ezt ki engedi meg neki? Wenger? És ami miatt mindig feltör az epe: Djourou, a bambaképű svájci. Nála rosszabb focistát a magyar megye kettőben sem láttam. És Wenger odaállítja Nanival szembe. Hát ez jött ki belőle. Amit várni lehetett. A második félidőre Wengernek lecseng, hogy nem kéne bal szélről még hetet kapnunk: csere. Meccs előtt nem tudta??? Mehetnék tovább, nagyjából az egész csapaton keresztül. Robin megint megrúgta a gólját, Kosi és Per megint kitette a lelkét is.
Mindhiába. Nincs csapatunk. Fejétől bűzlik a hal."
ehhez csak annyit, Ancelotti azért várt a PSG-s szerződésével, mert számított egy edzőcserére vagy nálunk, vagy a csirkéknél. ez megint sok mindent elárul. -
#23949 a mai vereség mellé még emésztgessük azt is, hogy Wenger nem fog igazolni a téli átig. szezonban, továbbra is az lesz a cél, hogy Ramsey-ből elsőszámú irányító legyen(ami nem kizárt), Wilshere is jön majd vissza vmikor, és szezon végéig halálra játszatja a két tinit...Áhhh..nem bírom.
Amúgy inkább az x lett volna az igazságos eredmény, de valamelyik csapatnak muszáj volt megadni a kegyelemdöfést, és azok sajnos nem mi voltunk -
#23948 (a színészkedéseket se jegyzem meg, de szerintem a vendégek azt hitték, a színházban tolják ma is.mondjuk ez megy nekik,mióta portugálokat is gyűjtenek) -
#23947 hagyom a "mi lett volna, ha"-dolgokat, a könnyen osztogatott(nem mindenütt...)sárgákat,hátha megjegyzés ér engem is a mu-topikban.
a második félidei játék, és normális cserék kellettek volna, ebben ma a Főnök is, és a csapat is lazán benne volt. nem rangadóhoz méltóan léptek pályára,nem először,sajnos évek óta ez megy.
v.Persie arcán ott volt minden.
váltás kell. -
#23946 ideje lenne lassan csomagolnia Wengernek. viheti magával 1-2 hulladékját is. -
Dean Winchester #23945 1-1
djorou lehozása jó ötlet, majd arshat behozza oxi helyett így tkp. azaz egy ember is lemegy a pályáról aki hajtana tenne azért ,hogy ne szopjunk.
szép volt fiúk!!!!
kalap szar ez a mai teljesítmény.
2.félidő kezdetén gondoltam fasza lesz, sokkal több helyzetünk volt abban 10-15percben mint az egész meccsen! -
#23944 mert az x durva lett volna, most a "zsinórban 3x buktázunk" -ra megyünk rá.
meg az EL-re. -
#23943 kurvajo húzás volt ez Wengertől. csapat legjobbját lehozza és beküldi Arshavint. -
#23942 Jó csere volt, kaptunk egyből róla egy gólt, hihetetlen. -
Balázs 17 #23941 nekem van
minek hozta be Arshavint? -
#23940 van még kérdés??! -
Balázs 17 #23939 náááááááájsz -
#23938 Reg ki kellett vna bszni onnan :-( -
Balázs 17 #23937 RvP: What the...:D -
Balázs 17 #23936 amúgy ezt a középhátvéd felfut játékot nem tudom minek erőltetni -
#23935 oxit mirt cseréli le a mester?:S nem hiába fújolnak -
Balázs 17 #23934 vééééééégre -
paly90 #23933 mekkora játékos lesz ez az Oxi fiú:) -
#23932 Igeeen -
Balázs 17 #23931 még jó hogy van 3középpályásunk, de a labdát nem tudjuk kihozni:) -
Balázs 17 #23930 én jókat nevetek a meccsen eddig:D -
#23929 Inkabb volt ez 11es mint runci Jaszai Mari dijas alakitasa -
#23928 Henry :D -
Balázs 17 #23927 OX jó lenne ha többet játszana, kurvajó -
#23926 az meg KI?? -
Balázs 17 #23925 úristen -
#23924 úristen -
#23923 az a Park, aki majd dettó lelép, előtte TALÁN 10pályára lépéssel? tényleg jó biznisz így ő is! -
#23922 :DDDDDDDDDD -
#23921 lol, MU topikban még a jogos tizinek írják Rooney oscar-díjas alakítását...:DD
amúgy egyetértek mindenkivel, ez egy nagyon gyenge Arsenal, a Unitednek sincs kevesebb sérültje, mégis jobbak mint mi...
de azért Go Gunners, majd Park eldönti a meccset...!:D -
Balázs 17 #23920 egy-két ember tényleg mehetne, de lehet nem a játékosokkal van a gond, már jó ideje talán 1-2éve azt látom, hogy Wenger semmit nem csinál a meccsek alatt, míg a legtöbb csapatnál a manager végig együtt él a játékkal addig ő 90percet végig ül, segédedzővel mutogat vagy a 4. bíróval veszekszik vmi nevetséges dolgon
az igazán fontos meccseken ez tökéletesen meg is látszik, az meg hogy hazain nem küzdünk az szégyen -
Dean Winchester #23919 most lenne igazán szükség Henryra...
no mind1, remélem feltüzelt állapotban lépnek a pályára, bár én már az első félidőben azt vártam,hogy lerohamozzuk a MU-t mert bosszúra éhesek vagyunk , no meg ugye a 3 pont eléggé fontos lenne
Megnyerhetjük a meccset, de ha ilyen jól játszunk mint az első játékrészben akkor nem,hogy fordítás de még az egyenlítés közelébe se leszünk -
#23918 Először is Wenger most már elmehet a faszomba. Ha nem képes megtanítani focizni a fiúkat akkor bazdmeg hergelje őket fel addig, hogy vért igyanak... Rosicky, Walcott, DJ, Arsha, mehet isten hírével. Egy forintot sem ér egyik sem. Lassan Ramsey is csatlakozhat hozzájuk. -
Dean Winchester #23917 ötlettelen semmi a játékunk!!!!!
djorounál úgy megy el bárki ahogy csak akar! ez a gól már nagyon érett és örülhetünk ,hogy nem Nani lőtte be azt az egy gólt...
óriási változás kéne a 2.félidőre! semmi motiváció nincs a csapatban ! Oxin meglátszik, hogy bizonyítani akar, tőle látom azt hogy menni akar előre próbálkozik de hát 1 fecske nem csinál nyarat. -
Balázs 17 #23916 csodás gól, zsuru mintha ott se lenne a pályán és ezt szépen ki is használják:( -
#23915 Ekkora kapushibát atyaég! :(