Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Biztos a vereség!

Next PC upgrade: 2022

arsnl
kezd is rögtön:
Szczesny - Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Wilshere - Gervinho, Ramsey, Walcott - Chamakh

banok
15.30 Köln-Arsenal Felkészülési meccs
streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
Nasri meg az Arsenal-os társainak beszélt arról,hogy marad egy évet(ami hátravan a szerzõdésébõl), de nem írja alá a 115ezer/hetes új szerzõdést, hogy távozhasson a M'shitty-be a szezon végén. ez kissé romboló a cs.morálra, vagy nem? Fabre is itt játszadozik, Nasri mai szövege...igen is, kellett volna embereket venni a helyükre,lett volna idõ/pénz, és beilleszkedhettek volna a csapatba, de így majd jövõre rohangálunk új emberekért, kb. hasonló elánnal, mint idén, gondolom....:///
<#fejvakaras>

No one can stop Death!

minimize
Arsène Wenger elmondta, minden bizonnyal hoz egy érkezõt a védelembe - de nem fog egyénekrõl beszélni.
Az Evertonos Phil Jagielka volt a legutóbbi játékos, akivel szóba hozták, míg a nyár folyamán a "slágernevek" Gary Cahill és Christopher Samba voltak. Annak ellenére, hogy Wenger külön nevekrõl nem nyilatkozott, azt azért megerõsítette, hogy igazolni akar a védelembe a több opcióért.
"Minden bizonnyal, találnunk kell még egy védõt." Mondta. "Dolgozunk rajta."
"Megígérhetem, nagyon keményen fogunk dolgozni. Igazából mindenki figyeli a játékosokat. Mindenki ugyanarra a posztra néz játékost, és láthatjuk, senki nem varázsol. Ez arról szól, hogy készen állunk, keményen dolgozunk, és higgadtak is maradunk."
"Nem akarok egyénekrõl beszélni, mert nem akarom felborítani klubok stabilitását. Nem akarom azt csinálni, amit más klubok csinálnak velünk, szóval nem akarok konkrét játékosról beszélni."
az utolsó két mondat példa értékû lehetne pár klub számára...

No one can stop Death!

Gervinho ma debütál (elvileg)😛
Steve Downie
Tényleg ugyanazt mondja, mint az elõzõ szezonokban: hogy bízik a jelenlegi keretben, és nincs már égetõ szükség nagyobb igazolásokra. Wenger nem változik 😊
Az még érdekes, hogy azt érezni a szavaiban, hogy egyik játékosáról sem mondott le. Még Fabregast, Bendtnert is a kerethez sorolja végül, pedig õk mindenképpen menni szeretnének.
Hát pedig tényleg igazolni kellene még. Van abban jó is, hogy úgy tekint a jelenlegi csapatra, mint a családjára, de már eddig is bebizonyosodott, hogy nem lesz elég ennyi a szezonra. Fõleg a következõre...

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

volt már de még egyszer

A Sky Sports úgy értesült, hogy a londoniak megpróbálkoztak Phil Jagielka szerzõdtetésével.
A forrás szerint tízmillió font körüli összeget kínált az Arsenal az angol válogatott védõért az Evertonnak, ám az nemleges választ adott.

A játékos szerzõdése 2015-ig érvényes.

------------------

Cáfol a Dortmund: nem kell nekik az arsenalos Bendtner

A Borussia Dortmundnál cáfolják, hogy érdeklõdnének Nicklas Bendtner iránt.

A dán válogatott támadó már bejelentette, hogy szeretne távozni az Arsenaltól, miután a londoni klubnál nem kap elegendõ játéklehetõséget. A hórihorgas támadót a szigetországi sajtó hozta kapcsolatba a német bajnokság gyõztesével, ám úgy tûnik, ez nem több egy egyszerû pletykánál, bár a labdarúgó papája és ügynöke váltig állítja, hogy a háttérben ott van a dortmundiak ajánlata.

"Soha nem érdeklõdtünk iránta, nem tudom honnan jött ez az infó - nyilatkozta a klub sajtóigazgatója, Josef Schneck a sporten.dk-nak. - Sok riporter teszi fel nekünk a kérdést, hogy mi a helyzet Bendtnerrel, de nem tudok mit mondani nekik."
Steve Downie
Nem tudom már ki írta itt a múltkor, hogy dobjuk ki az összes pénz miatt nyavajgó játékosunkat, és igazoljunk olyanokat, akik valóban itt szeretnének játszani. Akkor még nem értettem teljesen egyet a kommenttel, mert nem szívesen látnék távozni egy Nasri-t, még akkor sem, ha pénzéhes is szegény egy kicsit.
Most viszont olvasom ezt a hírt, hogy Alex Oxlade-Chamberlain még 2 hetes fizetésmegvonást is kap a nyilatkozata miatt, mely szerint nagyon szeretne már nálunk játszani. Aki ennyire lesz*rja a pénzt, és ennyire szeretne jönni hozzánk, inkább arra a játékosra van szükség szerintem, még ha egy 17 éves játékosról van is szó ismét.

minimize
Arsene Wenger has suggested Samir Nasri will either sign a new contract by the end of the month, or be shipped out to Manchester City, reports Metro Sport.

Wenger is desperately trying to convince the French midfielder to commit his future to the Emirates, and admitted the next fortnight will be decisive.

not completely but I want him to stay. He knows that. Hopefully we can sort that out in the coming weeks,” said Wenger.
<#rolleyes>

No one can stop Death!

ja néztem a "malagai" sejk rendesen kinyitotta a pénztárcáját és nem haboztak az igazolásokkal...
Steve Downie
😄D
Na, õk tudják hogy kell gyorsan igazolni 😊

arsnl
hmm ez sokáig tartotta magát.

Cadena SER report Santi Cazorla is now a Malaga player

arsnl
Sky Sport 24: Arsenal are in talks with Villareal over the purchase of 26-year old midfielder Santi Cazorla.

arsnl
nekem a Barca-val nem azért van bajom, mert legyõznek/tek, hiszen õk a legjobbak most. azzal sincs bajom, h vinnék Fabregast, na de amilyen módon teszik mind ezt, sikeresen megutáltam õket egy életre.

2006 BL döntõ
2010 BL negyeddöntõ
2011 BL nyolcaddöntõ
Fabregas

nem csodálom, hogy már a tökötök tele van velünk 😄DDDD

cesc fábregas

minimize
"A Barcelona delegációt küldött Londonba, hogy tárgyaljanak Fabregasról. Az új ajánlat 35 millió plusz bónuszok lehetnek."
ezt azért találom murisnak, mert elõször Sanchez,csak aztán Fabregas,közben meg mind bennünk oszt...ráadásul rendesen fizetni se bírnak, de kell a csk-nk.mi lenne, ha Messi hazavágyódna? <#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
szerintem valami hasonló,mint a topikjukban. mélyre szántó.

No one can stop Death!

mi volt?😄
Steve Downie
Szegény néha összekeveri a topikot a Barca topikkal 😊

5w0rdf15h
na ezt ne itt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Wenger 10 millió fontot ajánlott Phil Jagielkéáért(<#whatever>) az Evertonnak, de a liverpooliak elutasították azt.
A Barcelona delegációt küldött Londonba, hogy tárgyaljanak Fabregasról. Az új ajánlat 35 millió plusz bónuszok lehetnek. Döntés az Emirates Kupáig.
Az is egyre valószínûbbnek tûnik, hogy Fabregas ugyanarra a sérülésre hivatkozva kihagyja a Köln elleni meccset.<#lama> Az Arsenal szerdáig edz majd Németországban...

No one can stop Death!

minimize
Az ki??!<#rolleyes>

No one can stop Death!

Steve Downie
Akcióban az álomcsapat

Steve Downie

minimize
kell még mellé pár emberke, akik igazán hisznek a "Forward"-ban. amúgy nem lesz rossz, de jó párszor megetetik még a köv. szezonban.

No one can stop Death!

arsnl
az ilyen bármelyik csili-vili 30m-os igazolásnál értékesebb:

lol
minimize
Egyes angol és német híresztelések szerint az Arsenal elõrehaladott tárgyalásokat folytat a Bayern Münchennel Franck Riberyért.
szerintem Cesc-csávó lelép 35millióban, mi kifizetjük Ribery vételárát, aztán ennyi erre a nyárra...

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

Sabcsee
még ajánlat sincs Samba-ért. Nem úgy volt egy hónapja, hogy már csak a hivatalos bejelentésre kell várni? meg Samba maga ki is twittelt valamit...faszom, nagy szarban leszünk, ha nem jön még egy középhátvéd

kaka

Steve Downie
Istenem... 😄

minimize
Neuer meg most mutatkozott be a Bayern-nél(HSV 1-0 Bayern)

No one can stop Death!

minimize
ja, hozzá sem tettem a #22032-höz, h mennyire vicces ez a "részletekben fizetünk"-móka. a "világ legjobb csapata", igazolási idõszak alatt kell(ene)mindenki 40-50millió körül, de nista lóvé...gratulálok.<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
"A Sky Sports Costa Rica-i forrásokra hivatkozva úgy értesült, az Arsenal visszavonta a Joel Campbellért tett ajánlatát a játékos negatív magatartása miatt.
Bár eredetileg úgy volt, hogy Campbell az egyik helyi kórházban átesik az orvosi vizsgálatokon, végül az vezetett az ajánlat visszavonásához, hogy nem ment el az orvosi elõtti megbeszélésre Richard Lawhoz, az Arsenal megbízottjához.
Úgy hírlik, Campbell több ajánlat közül is válogathatott volna, az Arsenal azonban szerette volna lezárni az ügyet a közelgõ U20-as világbajnokság elõtt. Mivel azonban a Costa Rica-i támadó nem volt hajlandó találkozni az angol csapat illetékeseivel, az Arsenal visszavonta az ajánlatát.
Campbell csapatának, a Saprissa elnöke csalódottan vette tudomásul játékosa döntését."
HA nem akar itt játszani, ne is fizessünk érte egy vasat se.

No one can stop Death!

minimize
akkor menjen a tarcsikhoz az utolsó évében. jövõre vihetik, égetni sem kell magukat tovább az alkudozással...az ilyen nem csk.

No one can stop Death!

minimize
én lassan a csk-nk, és a barsza hozzáállásától hányok, faltól-falig...agyon bolondítják már tavaly(is),egyfolytában szájalnak róla, gusztustalan módon.vigyék a csáleszbe, aztán kész. semmivel sem jobbak, mint a Fõnök, filléreznek, persze mindenki "hazavárja" Katalóniában...

No one can stop Death!

dettó
reméljük idén vége lesz és nem lesz még egy évad ebbõl a sorozatból 😄
bakkerman
én már hányok ettõl a 2 éves szappanoperától,ti nem?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Arséne Wenger el akarja vinni Cescet Kölnbe az angol együttes hétvégi felkészülési találkozójára, ám a hírek szerint a spanyol nem hajlandó utazni."

😊
sporthíradó 😄
most olvasom én is...

barcelona-mu megint 3-1lesz? 😄 de szerintem siman verik a mu-t bááár young sztem gólt vállal... így szokott ez lenni és álltalában az új tag mindig szépen mutatkozik be az új csapatánál 😛
minimize
neki meg sok sikert "odaátra"!

No one can stop Death!

minimize
engem már nem is érdekel, csak a többi olvasó miatt linkelgetem be.
megy-megy, marad-akkor +marad...de a cécó már uncsi.

No one can stop Death!

arsnl
lezárulhatna már végre, ez legrosszabb, h csak folyamatos pletykák..

minimize
"Az angol napilap úgy tudja, hogy a világbajnok spanyol középpályás elutasította Arsene Wenger, az Arsenal menedzserének utolsó kérését is, hogy maradjon az angoloknál, és napokon belül csatlakozhat a Barcelonához.
A katalán klub amerikai túráján a jövõ szombaton a Manchester Uniteddel játssza elsõ felkészülési mérkõzését, a Daily Mail információja szerint Joseph Guardiola, a Barcelona vezetõedzõje szeretné, ha Fabregas már ezen a meccsen játszana a csapatban, ezért minél elõbb lebonyolítaná az átigazolást.
A katalánok elõbb 27, majd 31 millió fontot ajánlottak Fabregasért, de mindkettõt elutasította az Arsenal, az angol sajtó szerint az újabb, 35 milliós ajánlatra azonban várhatóan igent mondanak az angolok, fõleg, ha Fabregas sem akar maradni."-daily mail-

No one can stop Death!

minimize
"A Mirror értesülése szerint az Arsenal új szerzõdést ajánlhat Fabregasnak, amely 2017-ig szólna, eltussolván az õt érintõ spekulációkat."
állítólag 2017-ig szólna az új szerzõdés, és 14millió fontot jelentene Fabregasnak.

No one can stop Death!

minimize
"Denilson megérkezett Sao Paulóba, és aláírta a szerzõdését. A csapat 600 ezer fontot fizetett az egy éves kölcsönért, és 6 millió fontos opcióval rendelkezik.A játékos a 15-ös mezszámot fogja a régi-új csapatánál viselni."

No one can stop Death!

<#fejvakaras>

A Deportivo Saprissa elnöke, Juan Roja elárulta, hogy megegyeztek az Arsenallal Joel Campbell eladásáról.

A 19 esztendõs csatár egymillió euróért kerülhet az Emiratesbe, és már csak az õ "igenje" kell ahhoz, hogy létrejöjjön a transzfer.

Campbell ott volt a csoportmérkõzéses szakasz során búcsúzó Costa Ricával a Copa Américán, és a Bolívia elleni 2-0-ás sikerbõl góllal vette ki a részét.
forrás -2011. július 18. 20:30:07 -