Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
nem tudom, mennyire tartja magát profinak, kedv nélkül(?)nincs értelme játszatni, a padra meg kicsit "túlképzett" aranyom...
vicces, mert csak a barcába menne, de õk meg nem akarják(tudják?)kifizetni az árát kp.-ban, részlet megmosolygós,úgyhogy....

No one can stop Death!

minimize
az neki tökéletes is.

No one can stop Death!

hétvégén remélem Henry megszór minket😄D
bakkerman
nem akarok (megint) beleszólni,de ha hozzánk nem jön,ami 99%,azaz marad nálatok,akkor mi lesz a sorsa így? Ha lejár az átig. idõszak,és még mindig Arsenal játékos,akkor Wengernek mik lesznek a tervei vele?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ne is játszon 😄 csak húzzon már a picsába...
arsnl
Bendtner meg hétvégén már Sporting játékosa lehet

minimize
ja, a city meg megvette Aguero-t.

No one can stop Death!

minimize
Oxlade-Chamberlain megsérült egy védõvel való ütközés során, aug. 6.-án még tuti, hogy nem kezdhet a Leeds ellen,most kivárunk, nincs érte újabb ajánlat.

Wenger Vucinic után tapogatózik, meglátjuk, aláír-e a united-hez, ha nem...?

Mata apja szerint a fia "erõsen csatlakozni akar" az Ágyúsokhoz a nyáron.
Meglenne Cesc utódja??!

A Young Guns szerint az Arsenal megpróbálkozik a munkavállalási engedély kikérésével Ryo Miyaichinek.

Fabregas(meglepõ módon...<#rolleyes>)az Emirates-kupán sem fog pályára lépni. Nem akar õ már Arsenal-mezben játszani, tisztán látszik...

No one can stop Death!

ahogy sword írja gervinho aki rögtön az elsõ mérkõzésén duplázott majd 30 perc után lejött a pályáról
Jenkinson srác meg hatalmas öngólt lõtt a köln ellen 😄 Érdemes megnézni a gólókat
5w0rdf15h
Gervinho.

Röviden és tömören.

Érdekes egy szezon lesz ha semmi védõt nem vásárolnak... sõt még elengedik õket 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Mostanság nem írogatok a topikba tudom.

De, költõi kérdés:

Vettünk már értelmes játékost, vagy csak eladjuk még mindig a legjobbjainkat?

(Nyaralni voltam, nem tudtam híreket olvasgatni - õszintén szólva már erõm sincs hozzá.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
"Conornak térdsérülése van, és úgy tûnik, mintha a térdkalácsával lennének problémái.- mondta Wenger az Arsenal.com-nak
Ez sajnos azt jelenti, hogy legkorábban csak 6 hónap múlva térhet vissza."

Eboue egyenlõre marad, kevés a négy millió, 7e akarunk érte.

A francia RMC szerint a Manchester City öt évre heti 115 ezer fontos heti fizetést ajánlott Nasrinak, ám a francia még mindenképpen kitölti a mostani szerzõdését...

A L'Equipe és a The Times szerint Arshavinért 16 millió eurót ajánlhat a Galatasaray.

No one can stop Death!

arsnl
Henderson: I have damaged my ACL and lateral meniscus and will miss rest of season.I'm absolutely devastated but am determined to come back stronger!

szerencsétlen gyerek 😞

<#hehe><#hehe><#idiota>
minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
ha a hozzáállása olyan lett volna...

No one can stop Death!

Oziris666
😄DDDDDDDDDDDD

báttyó02
😄DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

:/
arsnl
JET -> Ipswich (végleg)

Steve Downie
Szerintem tartaléknak jó lenne még õ, legalábbis jobb, mint Squillaci 😊
Henry viszont biztosan nem fog már Európában játszani

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
Walcott meg hazautazott Németo.-ból egy kisebb bokasérülés miatt,kivizsgálásra.

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

minimize
Eboue áll. eligazol,4millió font körül kerülhet Törökországba.
Wenger a jövõ hét elejéig adott haladékot, hogy eldõljön a Cesc-ügy--végre...

No one can stop Death!

Steve Downie
Nagy videó! <#eljen>

arsnl
ha már Henry:

Oziris666
Neki még böven európai topcsapatban kéne játszania...

minimize
az Everton vinné Bendõt, felhasználnám cserealapnak, ha Jagielka-t akarja Wenger. ha meg nem, 10milla, vihetik is-a németek.

No one can stop Death!

Sabcsee
nee, Campbell-t ne hozza vissza! legenda volt itt meg minden, de már öreg és lassú, tavaly se fért már be egy fostos Newcastle-be.

kaka

minimize
Jagielkáért 10 milliót ajánlottunk, de Moyes csak egy 17 milliós ajánlatra bólintana rá, így Wenger inkább Cahillért fizeti ki ezt az összeget.
Joe Campbell még mindig képben van. Az ügynöke próbálja menteni a menthetõt.
Ismét megemlítették Sol Campbell nevét, aki már egy jóideje az Arsenalnál edz, és Wenger fontolgatja a lehetõségét, hogy visszahozza!

No one can stop Death!

még mindig beférne van persie mellé sztem
kicsit úgy tûnt ez a támadás, mintha tanácstalanok lennének, aztán eszükbe jutott, h van egy henry-juk, vhogy juttassuk el hozzá, majd õ megoldja 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

az biztos, hogy még itt is csapatta volna 1-2évig simán😞
dettó 😊
még a hideg is kirázott 😄
Steve Downie
De szép volt 😊

arsnl
még mindig...

Sabcsee
most nyilatkozta meccs utáni interjúban, hogy minimális a sérülés, szal nincs para

kaka

jó lenne ha egybõl hosszú sérüléssel kezdene 😊

vicc ami itt megy, le kéne cserélni az egész stábot a 'csába
Sabcsee
Gervinho elvileg sérülés miatt jött le, majd kiderül mennyi idõre dõlt ki...amúgy elég határozottnak tûnt, sztem centerként is lehetne néha játszatni(Chamakh-nál bárki jobb sajnos). Tényleg nagyon nagy szarban leszünk egy normális balbekk nélkül, Gibbs nagyon gyenge védekezésben, Traore sem meggyõzõ és ha Vermaelen-t elpazaroljuk a balszélre, akkor komolyan agyérgörcsöt kapok. Koscielny-Verma KH páros télleg nem rossz, csak egyikük sem magas, szal a rögzített szituációknál gondban lehetnek(ami szinte az egyetlen gólszerzési esélye a PL középcsapatoknak), ezért valami 2 méteres állat kéne középre. Arshavin viszont most kellemes meglepetés volt, jól játszott, hajtott, még mindig sokkal jobb játékos, mint Theo, viszont Nasri nagy csalódás, látszik rajta, hogy szívesen elhúzna innen a picsába Clichy után...<#levele> nem volt ez annyira rossz, félgõzzel hozták a meccset a fiúk

kaka

nekem a második félidõ elég unalmasnak tûnt
sokat tököltünk ...
minimize
látom megint gond a "sima" vezetés, muszáj lapokat gyûjteni, meg hüle gólokat kapni

No one can stop Death!

chamachk lejöhetne és szívesebben látnám a helyén pl. Velat
Nasri is jöhetne...
most visszafogom magam de ne akard megtudni most mit gondoltam...

szóval Gervinho két gól , szép bemutatkozás!
Jenki az uj srác is kurva szép emelést mutatott be ! komolyan le a kalappal !!!! kurva szép gólt lõtt a srác csak sajnos a saját kapunkba bár nekem ez a gól nagyon kellett 😄
fogadtam félidõ 2.5 overre és azért lássuk be ez a gól kurva nagy mák , hogy pont így tudta eltalálni és pont a léc alá csorgott be xD

Viszont észrevetem ,hogy a koln kontráinál mintha nem lenne védelmünk???
Chamakhnak min.3 kurva szép labdaeladása volt 😞
A 16osunknál (Jenki vagy Ramsey volt az aki eladta a labdát majd) mutatták a fejét a srácnak és azt láttam hogy õt kurvára nem érdekli az egész! KOmolyan az jött le hogy " na most eladtam egy labdát kinem szarja le " -.-

minimize
asszem Sagna még bõven stabilabb hátul, Ramsey&Chamakh ma a szállodában maradhattak volna, de sima lesz szerintem

No one can stop Death!

arsnl
Jenkinson szépen átemelte Szcesny-t 😊

arsnl
Gervinho dupla😄😄D

minimize
a passz se volt semmi

No one can stop Death!

green6k
Szép bemutatkozás!!
Gervinho 6 perc után Gool!
Csak így tovább 😊