31698
-
#24034 végül is mindig szabályos ha rácsúsznak az ember lábára és el is találják. -
Dean Winchester #24033 henry kár ,hogy nem állt be és nem ő lőtte a 2.büntetőt... -
#24032 Fékidőbe lefizették a bírót látszik.Ilyen kamu 11-eseket! -
#24031 hm
3-2 ide. ez már lényegesen jobb teljesítmény -
#24030 Nem hittem volna, hogy Walcott ma gólt rúg :DDD -
#24029 Gyors volt gyerekek! Na mivan, mégis tud motiválni? :D Akkor miért nem a meccs elejétől szokta ezt alkalmazni? Amúgy Dunn-nak már nem kellene a pályán lennie. -
#24028 ezmár góól::D:DDD -
#24027 Jogos! -
#24026 :-D:-D:-D:-D:-D -
#24025 Dunne miért nem kapott 2.sárgát? hamár befújta 11est.. -
#24024 RvP tiziből. 1-2 -
Dean Winchester #24023 nem a sunderlandnél? -
Dean Winchester #24022 képzelem mit mondhat a szünetben
"jólvan srácok, próbáljatok meg szépíteni majd esetleg egyenlíteni hiszen ez csak egy kupa, mindenki nyugodjon meg még nincs minden veszve" :D
-
#24021 Apropó Martin O'Neil most hol edzősködik??? Tudja valaki? :) -
#24020 A mai futball világban ennek a képességnek a hiánya egyenlő a halállal. Egész egyszerűen már alkalmatlan a feladatra, nagyon sajnálom, de tényleg az. Szerintem a csapatból mindenkiben van több de semmit nem látok csak céltalanságot. Játékospolitika, stratégia, játék.. 0. -
Balázs 17 #24019 igen Walcottot szerintem túlsztárolták anno, amikor kivitték a válogatottal -
#24018 ez 1 tény. főleg a tavalyi ligakupa vereség után látszott, h képtelen felhúzni a csapatot. -
Balázs 17 #24017 mert Wengernek ez a faszsága, hogy a védők elől vannak aztán kontrából megvernek:) -
#24016 Hitehagyott és céltalan egy társaság ez. Kövezzetek meg de Wenger már képtelen motiválni a csapatát, legyen az akármelyik sorozat illetve bajnokság. Nem tetszik amit csinál az öreg, már évek óta... Most kezd kicsúcsosodni a dolog. -
#24015 Rosickyvel mi a baj?
1 szimpla támadásnál miért megy fel a 2 középső védőnk??? szögletnél értem én, de így... miért mindig csak akkor kezdünk el játszani, hajtani ha már vesztésre állunk? faszom bele az egészbe -
Dean Winchester #24014 az első gól előtt azt kívántam bárcsak kapnánk egy gólt még most és akkor talán nekiállunk focizni.
a gól jött is... csak sajnos még egyet becoptunk..
kaplannal egyetértek!
rosicky egy kalap szar. walcott is.
henry jöhet megint aztán tovább lőhetne minket :D
Oxi most is jó, gyors, bátor, rámeri lőni ha rá kell.. -
#24013 LOL de gyengék -
#24012 Jázusom... Rosicky, Walcott le. Henry, Arteta be... Walcott egy használhatatlan ócska szar. Oxi sokkal erőteljesebb, lendületesebb és nem mellesleg érzi a kaput illetve nem hagyja el a labdát futás közben.. Ez pedig Walcott sajnos egy olyan játék ahol a labdát vinni kell magaddal tudás közben. Mivel erre képtelen egész egyszerűen nem jön ki a gyorsasága. Bár én már nehezen hiszem el, hogy ő egy gyors játékos lenne.. :) -
#24011 Dunne szerezte most nem a saját kapujába:D:D -
#24010 0-1 szánalom -
#24009 A kommentator szerint a highburyben jatszunk :-D -
Dean Winchester #24008 örültem, örülnék ha a poolt mi ejtenénk ki :) -
Dean Winchester #24007 -
#24006 -
#24005 Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
pad: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
-
#24004 17.00 Arsenal-Aston Villa ::: FA-Cup
tv: Digisport hu
streamek: -
#24003 a második sorom szólt válaszként, az első csak tény.
-
Balázs 17 #24002 nem miatta írtam, hanem, hogy évek óta ez megy -
#24001 Wilshere már 16éves kora óta (!!!)fájlalja a bokáját.
túl fiatalok a sorozatmeccsekhez a PL-ben, ez a baj-sajnos. -
#24000 így, hogy Jack offolja a szezont (Diaby meg hónapok óta nem ad magáról életjelet), szerintem is érkezni fog egy középpályás, ha csak kölcsönben is. -
Balázs 17 #23999 röhej
egész stábot ki kéne baszni a picsába -
#23998 jah,most nézem én is. fasza... -
#23997 Marokkó kiesett, Chamakh se lesz sokáig távol.
Wilshere sérülésével mindenképp kéne 1 kp, nagyon karcsú így. nem csak minőségben, de létszámban is -
#23996 "Arsene Wenger has confirmed Jack Wilshere has suffered an injury setback in training which could rule him out for the rest of the season - and Euro 2012."
Nem tudom elhinni! -
Dean Winchester #23995