Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
"A L'Equipe pénteki értesülései szerint Arséne Wenger véleménye megváltozhatott Samir Nasriról kapcsolatban. A francia menedzser eleddig keményen küzdött, hogy a csapatnál tartsa Nasrit, aki a jövõre lejáró szerzõdése kapcsán a következõ nyáron ingyen igazolhat oda, ahová akar.
A francia értesülés szerint Wenger az eddig lejátszott öt barátságos alapján visszakozhat Nasrival kapcsolatban. Miután Cesc Fabregas egy kisebb sérülésre hivatkozva egyik mérkõzésen sem játszott, így Nasri vette át a spanyol helyét az irányító középpályás posztján. A francia azonban szemmel láthatóan nem tudta megfelelõen pótolni Fabregast az Arsenal kulcsfontosságú posztján, így a spanyol továbbra is nélkülönözhetetlen a csapat számára.
Nasri azonban már közel sem. A L'Equipe úgy tudja, hogy Nasri már megállapodott a Manchester Cityvel, ahol Roberto Mancini már nem egyszer nyilatkozott arról, hogy várnák hzzájuk a francia középpályást. A mostani héten pedig szóltak olyan pletykák, melyek szerint az arab tulajdonosokkal rendelkezõ csapat nem kevesebb, mint 22 millió fontot ajánlhat Nasriért, akinek a piaci értéke ennél jóval kisebb a már említett lejáró szerzõdése okán.
A L'Equipe megjegyzi, hogy Nasri pótlására Wenger továbbra is Juan Matát tartja a legjobb játékosnak, s ezt a feltételezést joggal támasztja alá az a tény, hogy ha mind Fabregas, mind Nasri játszik, a francia általában a bal szélen kap helyet, ám nem az a fõposztja - ellentétben mondjuk Matával."

No one can stop Death!

Új szerzõdést írt alá az Arsenalnál Kyle Bartley.

Az elõzõ szezont kölcsönben a Sheffield Unitednél, majd a Rangersnél töltõ 20 esztendõs középsõ bekk a Sky Sports szerint akár szerepelhet is Arséne Wenger menedzser következõ idényre szóló terveiben.
A szerzõdés hossza nem lett nyilvánosságra hozva.

------------------------

Egy látszólag lényegtelen kérdés az "Ágyúsoknál" sok mindenre, akár Cesc Fabregas eligazolására is választ adhat.

Cesc Fabregas minden bizonnyal pályára lép az Arsenalban. Ez azért nagy szó, mert a középpályás eddig különmunkát végzett csapatától sérülése miatt. Spanyol források szerint Fabregas úgy gondolja, hogy a közeljövõben nem érnek véget a klubja és a Barcelona tárgyalásai, ezért mint az "Ágyúsok" kapitánya, kötelessége pályára lépnie Wenger együttesében. Fabregas már a szombati, Benfica elleni felkészülési mérkõzésen is kaphat néhány percet a francia menedzsertõl, a bajnoki rajton pedig a kezdõcsapatban is szerepet kaphat.

A spanyolok világbajnoka számára a fontos az, hogy a Bajnokok Ligájában ne lépjen pályára az Arsenal színeiben, mert abban az esetben a Barcában ezt már nem teheti meg ebben az idényben. Sandro Rossell, a Barcelona elnöke természetesen nem nyugszik, amíg a középpályás nem a játékosuk, ezért újabb attakot indít érte.

"Az Arsenal azt mondta, készek eladni Fabregast, de csak 40 millió euróért. Meglátjuk, hogy alakul a dolog" - mondta sejtelmesen a katalánok elsõ embere.

Ma egy látszólag kevésbé fontos, de sokat elmondó dologra is sor kerül. Ekkor tartják ugyanis az Arsenal hivatalos fotózását. Az "Ágyúsok" a hírek szerint két csapatképet is csinálnak majd, az egyiken Cesc Fabregas, a másikon Robin van Persie fogja viselni a csapatkapitányi karszalagot. A kérdés az, melyik kerül napvilágra. Ha a holland viseli a fotókon a karszalagot, akkor minden bizonnyal az Arséne Wenger is lélekben már felkészült a spanyol búcsújára.
*hármat!
Steve Downie
Egyetértek. Nem nézem ki Wenger-bõl, hogy pont most kezdene el izgulni az igazolások miatt, amikor ilyeneket nyilatkozik, hogy "jó nagy a keret, fiatal is, mi kell még?"
Engem csak az bánt, hogy azon kívül, hogy hülyeséget csinál, most még hazudott is, hiszen nagy neveket ígért. Ehhez képest kapnak a szurkolók inkább jegyáremelést, ami már ki tudja mióta nálunk a legmagasabb az egész ligában, és Hill-Wood is hazudik, amikor a megemelt adókra fogja a dolgot, mert az messze nem ilyen mértékû volt, és minden csapatot érintett, nem csak minket.
Szerintem sajnos tényleg arról van szó, hogy jelenleg a pénz jóval fontosabb a trófeáknál, legalábbis ez látszik a vezetõség tevékenységébõl.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

barazite két gólt is lõtt...
minimize
de most tényleg, nyár eleje óta rajta vagyunk az igazolásokon, mindenki erõsödött, mi meg vettünk 1(tényleges értékû)embert, kb. 3-4 hiányposztra. majd aug.-ban? kötve hiszem, köv. hétvégén bajnokság, már nem fogunk(eddig se tettük...)kapkodni senkiért. nem várok csodát, de durva szezonunk lehet így...

No one can stop Death!

Kaplan
Jenkinson egy névtelen szar senki. Nem erõsítés, egy átlagos töltelék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

peddig mennyi de mennyi név felmerült velünk kapcsolatban

érdemi igazolás is csak 1 volt aki nem más mint Gervinho...
Jenkinson meg jólvan elmegy kategória 😄
de ment is el játékos szóval elõrébb vagyunk a tavalyi évhez képest?
még van idõ , ne adjuk fel a reményt 😄
minimize
felesleges is.ami mozgás volt, azt a Photoshop is tudja, legalább a Fabregas-ügy is véget érhet csendben, aztán mindenki boldog lehet.
csak mi, szurkolók nem, de nem tudom, ez mennyire számít a vezetésnek a pluszos büdzsé mellett

No one can stop Death!

Kaplan
Ma lett volna csapatfotózás de elmaradt, a következõ hetekben várható valamikor. Ez csak azért aggasztó mert semmiféle mozgást nem észlelek az igazolásokkal kapcsolatban. Nulla az egész, csõd. Mi a franc lesz velünk..?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Eboue 3és fél millióért megy a Galatába? Wenger tényleg besokallt szerintem, ha ez igaz.

No one can stop Death!

minimize
J.Enrique közben a Pool-hoz igazol, 10millióba került nekik az új balhátvéd.
iszonyat összeg, gondolom mi belerokkantunk volna...<#gonosz3>

No one can stop Death!

minimize
szerintem az egész nyarunk egy nagy kalap...Gervinho jött, örülök neki, de vannak hiányposztok, meg a bizonytalanság Nasri, Fabregas miatt unalmas már nagyon. alig várom, h induljon a szezon.

No one can stop Death!

Steve Downie
Ez a Bendtner ügy is nevetséges már, minden nap más csapat igazolja le 9 millióért 😄
Gondolom a #22125 hsz-nak is megvolt a forrása, de még aznap olvastam egy másik hírt, hogy a Sporting körülbelül azt sem tudta, ki az a Bendtner, úgyhogy cáfoltak ezerrel 😊

De Wenger-nek is volt ám több hivatalos nyilatkozata, például az arsenal.com-on is megjelent egy (már nem találom), miszerint július végén a szurkolók nagy nevek érkezését fogják majd látni, abból sem lett semmi...

“We are in a waiting period, everybody is waiting that the other club moves. Everybody has their cards in their hands, hoping for the big transfer. There is nothing moving yet. The period will be more active at the end of July when we will need to really strengthen the team.”

minimize
Bendtner végül a Stoke-ban köthet ki, 9millió körüli összegér.
Mata ügyében elvileg júl. 31.-ig kellett volna ajánlatot tennünk,kiderül, mi lesz.

No one can stop Death!

Steve Downie
Matt Jarvis is lehetséges érkezõ

Ez is inkább pletyka, én nem is hallottam még róla, bár Jenkinson-t sem ismertem, mielõtt idejött. A cikk és a kommentek alapján nem technikás játékosról van szó, inkább nagy küzdõ lehet, tipikusan angol középcsapatba való.
Nem tudom, egyáltalán honnan vették, hogy Wenger kinézte magának, szerintem nem Arsenal stílusú, de több cikket is láttam ma róla...

Steve Downie
Ez már mindennek a legalja, sajnos még ki is nézem belõle, hogy kifizeti 😊

minimize
Fabre beszállhatna az eladásába
mi van? ha menni akar, segítsen a katalánoknak??!<#nevetes2><#wow3><#nevetes2>

No one can stop Death!

6-7 hely jövõre😄
minimize
de, "jófejkedtünk", hogy Henry kupát emelhessen fel az Emirates-ben is
amúgy ez csak trükk volt, tudták, h kik ülnek a lelátón...naja, majd megmutatjuk, mit tudunk valójában, mi??!<#idiota>

No one can stop Death!

ebbõl is látszik , hogy nem lett megbundázva 😄DD
igazándiból most leszarom a büntetõt mert szégyen hogy kitudjuk adni a gyõzelmet a kezünkbõl! MIt akarunk mi bajnokságot vagy bl-t nyerni ha egy Emirates kupát se sikerül bezsebelnünk?
Viszont aláírom , hogy inkább ezt ne nyerjük meg és legyünk most szarok mint a bajnokságban...
Viszont Henry visszajött és tudomásul vette ,hogy a csapat nem változott semmit mióta õ elment! Akkor se nyertünk kupát és most sem , viszont az "új" csapatában megint bezsebelt egy trófeát 😄D Így kell ezt csinálni ahogy õ , elmenni más klubhoz és ott kupákat nyerni 😄D
Komolyan annyira vicces az egész , tegnap 2-0ról adtuk le majd ma meg 1-0ról
minimize
hehhe. saját kupán 3.helyezés, az milyen már??!<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
espn-en meg azt boncolgatják közben, vPersie hány gólos lehetne, ha 22-25meccsen játszhatna végre...(twenty-plus-t beszéltek...)

No one can stop Death!

minimize
nyilvánvaló, hogy angol bírók vannak, 2nap,3nem megadott 11es, tiszta PL-szezon fíling

No one can stop Death!

arsnl
Wilshere-t már korán lekellet cserélni...

minimize
Henry kezdõ ma.

No one can stop Death!

banok
17.20 Arsenal-New York Red Bulls
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=272&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
Förgiéktõl anno kicsit jó áron, kp.-ban vitték el CR-t,majd jövõre neki isi teljesülhet az álma. ha ki tudják fizetni az árát...

No one can stop Death!

Sir Alex Ferguson szerint itt az ideje, hogy Cesc Fabregast elengedje az Arsenal, mivel a játékos már nem akar Londonban maradni.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, még mindig megy a kötélhúzás az Arsenal és a Barcelona között Cesc Fabregas ügyében. A középpályás vissza szeretne térni a katalán együtteshez, Arsene Wenger azonban ragaszkodik hozzá. Most megszólalt a témában Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere is.

"Elérkezhet a pillanat, amikor már nem szabad marasztalni egy futballistát. Cristiano Ronaldo nem érezte magát rosszul nálunk, de amikor a Real Madrid bejelentkezett, mondta nekem, hogy szeretné, ha elengedném, hogy megvalósulhasson egy régi álma" - mondta a Manchester United skót menedzsere.

A szakember szerint teljesen ugyanaz a helyzet most is, a játékos már menni akar jelenlegi klubjától.

"Ronaldót már 2008-ban leigazolta volna a Real Madrid, s bár csak egy év múlva teljesült az álma, ami miatt kicsit letört volt, de örülök, hogy még egy kicsit maradt, és hat szezonon keresztül az MU-t erõsítette."
szép volt fiúk <#eljen>
Megint megmutattuk , hogy bizony 2:0ról is lelehet adni a meccset 😄
minimize
a végére csak hoztuk az ikszet. a második félidei elõadás egy Newcastle ellen kevés lesz, a többit nem említve.remélem Wenger levonta a konzekvenciát.

No one can stop Death!

minimize
Atkinson(nem PL-meccs lévén)befújhatta volna a büntetõt Wilshere buktatásakor. vannak, akik nem változnak...:/

No one can stop Death!

henry nincs a kezdõben :S de nem is baj , majd holnap 😄
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Kurvára unalmas már a Fabregas-SAGA. Szerintem nyugodtan mehet a picsába, kapjunk érte egy tisztességes összeget amibõl vásárolhatunk tapasztalt játékost és minden meg van oldva. Más kérdés, hogy ülnénk a pénzen tíz évet.

"Nem tudom garantálni Cesc maradását"

Peter Hill-Wood Arsenal-elnök pénteken megjelent nyilatkozata után újabb hír látott napvilágot Cesc Fabregas várható átigazolása kapcsán. Pénteki sajtótájékoztatóján ugyanis engedékenyebb hangot ütött meg Arséne Wenger, az Arsenal edzõje, aki most elõször elismerte, hogy Fabregas nem sérülés miatt, hanem az átigazolási ügye miatt marad távol továbbra is csapata edzéseitõl és meccseitõl. A francia szerint ugyan a középpályás továbbra is sérült, a legfõbb gond az, hogy Cesc nem tud dönteni „két szerelem között”, azaz, hogy az Arsenalban maradjon, vagy igazoljon vissza Barcelonába.

A valós helyzet persze ennél lényegesen világosabb; Fabregas mindenképpen el szeretné hagyni Londont, és visszatérni Barcelonába, amit most elõször Arsene Wenger is elismert a nyilvánosság elõtt, még ha kendõzött formában is.

„Két szerelem között hánykolódik: ott van az élete klubja, és az a klub, mely sikeressé tette” – kezdte Wenger a Fabregasról szóló beszámolóját egy újságírói kérdésre válaszolva, és a korábbiakkal ellentétben, most nem volt olyan elutasító a témában.

„Megértem a problémáját, éppen ezért nem fog játszani az Emirates Kupán, mert nem tudom garantálni, hogy továbbra is a klub játékosa marad” – árulta el a francia, majd hozzátette: „A jövõje nincs eldöntve, de ezt a kérdést mielõbb le kell zárni. Inkább elõbb, mint késõbb.”

Az Arsenal a hétvégén a saját stadionjában lép föl az Emirates Kupán, ahol meghívottként szerepel még a Paris Saint Germain, a Boca Juniors és a New York Red Bulls. A meccseken nem lesz ott Fabregas, aki továbbra is külön végzi az edzéseket.
"Jagielka and Mata in, Lansbury and Murphy out... and the transfer rumour mill keeps turning."

Denilson szerint Fabregas végül mégis marad az Arsenalnál

Denilson, az Arsenal brazil középpályása arra számít, hogy Cesc Fabregas végül mégis az Ágyúsoknál marad.
Fabregas ügye az egyik legrégebb óta húzódó átigazolási saga: a spanyol középpályást már tavaly is szerette volna visszaszerezni nevelõegyesülete, a Barcelona, ám az Arsenal akkor nemet mondott.
Az Ágyúsok a hírek szerint most hajlandóak voltak tárgyalásokba bocsátkozni a katalán klubbal, ám Arséne Wenger menedzser kitart amellett, hogy számít Fabregasra, és bár a spanyol lapok naponta bejelentik, hogy napokon belül eldõlhet a középpályás sorsa, egyelõre semmi konkrétumról nem lehet hallani.
Csapattársa, az egyébként korábban távozási szándékát bejelentõ Denilson úgy véli, Fabregas végül marad a klubnál.
jaja , csak nem lesznek mégis ebben az évben normális igazolásaink ? 😄

Walcott bokasérülése kiújult

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenal menedzsere, Arsene Wenger a klub hivatalos honlapjának elmondta, Theo Walcott bokasérülése kiújult, így kénytelen volt elhagyni a csapat németországi edzõtáborát.
Walcott még az elõzõ idény végén szedte össze bokasérülését, amely most kiújult, így a 22 éves csatár már vissza is repült Londonba, hogy újabb vizsgálatokat hajtsanak végre rajta.

HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ

A Milan 30 milliót plusz egy játékost kínál Fabregasért

A hírek szerint a Milan is beszállt a Cesc Fabregasért folyó versenybe: az olaszok pénzt és egy játékost kínálnak.

Fabregas köztudottan a Barcelonába vágyik, az Arsenal azonban mindeddig nem tudott megállapodni a katalánokkal, akik nem akarnak túl nagy összeget fizetni korábbi játékosukért. A Milan azonban kecsegtetõ üzletet kínál, amennyiben az olasz lapoknak hinni lehet: az olasz bajnok 30 millió eurót plusz egy játékost ajánl fel, vélhetõen Urby Emanuelsont, vagy az éppen az Arsenaltól szerzõdtetett Mathieu Flaminit.

Kicsi rá az esély, hogy Fabregas Milánót válassza Barcelonával szemben, de úgy tûnik, Berlusconiék ennek ellenére megpróbálkoznak azzal, hogy elhappolják a spanyolt nevelõegyesülete elõl...
arsnl
Joel Campbell mégis jön majd az U20as VB után.

Mata is egyre közelebb, meg állítólag Jagielka-ért tettünk egy jobb ajánlatot

Steve Downie
Like (Y)

K.O. <#nyes>

minimize
szerintem Cahill. megér ennyit õ is.

No one can stop Death!

arsnl
17m egy védõért, akinek jövõre jár le a szerzõdése(és nem is top csapatban játszik). inkább Jagielka ennyiért

minimize
Samba is közzétett egy nyilatkoztatot:
"Ebben a pillanatban még a Blackburn játékosa vagyok, de szeretnék egyszer a Bajnokok Ligájában játszani, amire itt kevés esélyem van.
Szeretem a Blackburn csapatát, de új kihívások elé szeretném kitenni magamat."

Bendtner pedig 9m font volt a Sportingnak, holnap jelenthetik be a portugálok.

No one can stop Death!

minimize
Owen Coyle a Skysportsnak nyilatkozott:
"Cahillért több csapat is versenyben van, többek között a Tottenham, Macnhester City és az Arsenal is. Szerintem mindenki ismeri Cahill játékát, és mindenki tudja, hogy mennyit ér a játékos. Szeretnénk megtartani a játékost és ezt neki is tudtára adtam.
Egy kiváló játékosról van szó, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy ha akar, több klub ajánlata közül is válogathat, de amíg nem kapunk érte megfelelõ ajánlatot, addig nem megy sehova.
A Manchester City már megtette a maga ajánlatát, most az Arsenal ajánlatára várunk."
A Bolton Wanderers 17 millió fontot kér a játékosért, ám ezt eddig egyik klub sem volt hajlandó megadni érte.
vicc is amúgy ez a pénz.

No one can stop Death!

minimize
gyakorlatilag meg szarban vannak, úgyhogy megfelelõ ajánlat esetén elengedik.Mata családja és képviselõi tegnap este érkeztek meg Londonba, hogy tárgyaljanak az angol csapattal.

No one can stop Death!

TrBela
a valencia semmi képpen nem akarja elengedni, tök mindegy, hogy mennyit ajánlanak érte (elvileg)

hát ha õ betalálna akkor még tudnék is örülni a kapott gólnak 😄