Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Tipikus amikor be lehetne érni a többieket nem verjük a kiesőjelöltet<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

csak egy tipikus wba elleni meccs idegenen
grebber
Újfent legalja <#falbav>

cypher
Megint (bő)20perc alatt lehozták a fiúk,gratula! Campbell tarthatnáa meccsenkénti gólját,amíg Walci nem lesz,Giroud gólja a "Wenger-éra" 2000.találata volt ma, Özil 2gólpassza meg.....parádés,tényleg ez lehet a "berobbanó" szezonja.
Tökéletes szombat(bár a City kihagyhatta volna az első 11-est is...)!
azért ha ha ennyiren em érdeklik a meccsek akkor cech pihenhetne és nem kéne védenie, és a többi poszton is full tarcsik játszhatnának. nem értem wengert ezt miértn em adta nekik ???!
csocso14
Akkor most már értem az FA kupa semmi pedig azt hittem az a legrégebbi, legnézettebb, legtöbb csapatot felvonultató kupa sorozat, de hát tévedni emberi dolog.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

grebber
Pedig pont hogy ezekkel kéne mert ezeken kívül soha nem fognak nyerni semmit.

mi?
az hogy latvanyosan leadtuk a meccset vagy a seulesek?😊
amikor cech vedhetne siman, de inkabb el se ugrik... jobb is hogy nem kell foglalkozni ezzel a fos kupaval
grebber
Szánalom, mint mindig
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.10.27. 22:55:34

Sabcsee
Le a kalappal a fiúk előtt, 1 héten belül 3 ilyen megterhelő meccset lenyomni győzelemmel nem semmi. Ráadásul megvolt kötve az öreg keze, mivel a sok sérülés miatt nem rotálhatott, sajnos ennek Ramsey az áldozata lett.
A meccsről:
- Cech-nek továbbra is döntő szerepe van az ilyen nehéz meccseken.
- Bellerin fárad, jót fog tenni a pihenő hét közben.
- Gabriel összességében jó volt, a reakciója Lukaku késői szerelése után priceless volt, mégsem érzem hibátlannak az összhangját Kos-sal. Talán majd ha zsinórban 4-5 meccset folyamatosan tolnak le együtt, meglátjuk.
- Cazorla a HAZAI (idegenben azért zavarba lehet hozni) meccseinken zseniális, nem is tudom mióta volt az Arsenal-nak ilyen technikás és okos játékosa. Csodásan működik az Özil-Coq-Caz kp., főleg a német és a spanyol érzik nagyon egymást.
- Oxlade sajnos mélyponton van mentálisan, totál önbizalom hiányos a srác. Ilyenkor nagy kár Wilshere és Rosicky sérüléséért, főleg az utóbbiért. Tökéletes beleillene Ramsey hamis szélső szerepkörébe, konkrétan 3 irányítóval tudnánk játszani.
- Özil élete formájában játszik, vezeti a PL. assziszt tabelláját, csodás cselek, elképesztő meglátások.
- A meccs embere: Giroud. Nagyon megérdemelte, hogy kezdő legyen, és ezt teljes mértékben meghálálta. Szinte minden labdát letudott venni és megjásztani úgy, hogy két benga mindig a nyakán lógott. A gólja szép volt, a kapufája pedig klasszis gól lett volna. Nem top játékos, viszont egy JÓ csatár, akinek nagyon jót tesz, hogy van normális konkurenciája a posztján Theo személyében.

Kedden a lehető legtartalékosabb kezdőt kell kiküldeni, el kell engedni a ligakupát. Reine-Adelaide-et szeretném látni Özil posztján, egyértelműen ő a jelenlegi legnagyobb tehetségünk.
Macey- Debuchy, Chambers, Gabriel, Gibbs - Flamini, Arteta - Ox, REINE-ADELAIDE, Campbell - Walcott

kaka

Sabcsee
Én azért megvárnám a szezon végét azzal az új szerződéssel. Egyébként a pár hete történő éves találkozón elvileg minden beszédjével arra utalt, hogy nem hosszabbítja meg a 2017-ig szóló kontraktusát, szóval még inkább kacsának tűnik a hír. Ja, és a héten bedobtak egy cikket belsős infora hivatkozva, hogy már nagyban építik fel az új utódját, az U19-esek edzőjét, THIERRY HENRY-t.

kaka

cypher
persze,sokkot kap az ellen.😊
am.: "Arsenal are preparing a new long-term contract offer for Arsene Wenger.The Gunners are top of the table after victory over Everton.
Wenger will be rewarded for taking Arsenal to the top of the Premier League by being handed a new contract that will keep him at the Emirates until 2019. The club hierarchy are keen to keep Wenger and hand him a two-year extension to his current deal that runs out next season."
mostanában nagyon megy nektek ez a gólra gól szisztéma
ellenünk (mu) 2 perc alatt 2, vagy 13 perc alatt 3, watford ellen 12 perc alatt 3, és most is 2 perc alatt 2
jó taktika

http://www.powerplaymanager.com/r57633

cypher
a Donamo megégett(ismét...)ideje lenne meglépni előlük(is). Tudom,h az Everton nem könnyű "alap",de ha egy mu-bedarálta őket,akkor...C'mon Gunners!!!
Sabcsee
A meccs utolsó 10 percét láttam csak kb., de az a sprint amit Bellerin levágott a gólpassza előtt...ilyen szenvedélyt és hozzáállást szeretnék látni minden játékosunktól. Lehet Costa beforgatta párszor a spanyolt, de azután a labdaszerzés után minden meg van bocsátva. Kimerem jelenteni, hogy jelenleg a Premier League legjobb formában lévő jobbhátvédje. Egyébként tavaly ilyenkor ki mert volna fogadni az első dortmundi meccse után, hogy ez befog következni ? Én tuti nem, iszonyat nagy knows a srác Wenger-től és még mindig csak 20 éves !

Nyilván Cech-t méltatnám még picit, mivel a West Ham elleni ámokfutása után már kezdtem igazat adni Mou-nak, hogy tavaly lemondott róla, de baszki, szerencsére nem így van. Nem gondoltam volna, hogy az ilyen rangadókon ekkora jelentősége van egy világklasszis kapusnak minden tekintetben (védések mellett a jelenléte is döntő). Persze jár az elismerés Neuer-nek is, aki még mindig nem vágom, hogy fogta ki Theo lövését.

Így, hogy a görögök nyertek, sajnos a visszavágón is kéne ponto(ka)t szereznünk. Még nagyobb kár Ramsey sérüléséért, kellett volna a stabilitása a kp.-ra. Ugyanakkor bizonyíthat Ox, eddig a szezon csalódása, 3-4 hete van, hogy bebetonozza magát a kezdőbe.

kaka

Yesss! Csúnya dolog otthon kontrázni, de egy münchen ellen ez van. Kár, hogy nem maradt döntetlen az olimpiakos meccs.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

cypher
ez a Walcott-gyerek betalált ma is a válogatottban.<#eljen>
Cazorla meg 2x is...<#eljen><#eljen>
Utoljára szerkesztette: cypher, 2015.10.09. 22:52:59
cypher
inkább Simeone,ha lehetne.
Smithie
Ágyúsoknál egy Heynckes-t tudnék még elképzelni...
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2015.10.08. 11:53:22

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

cypher
Klopp holnap kerül(het)bemutatásra a Pool-nál,Guardiola meg állítólag megegyezett a MCity-vel ("City sporting director Txiki Begiristain has reached a verbal arrangement with Guardiola who is expected to leave his post at the Allianz Arena next summer and make his way to Manchester to replace Manuel Pellegrini."😉
Remélem marad elérhető ember 2017-re,ha a Főnök "kitart" addig.
cypher
Nolito(télen megyünk érte??!)állítólag ide akar jönni,ügynöke jelentette ki,ma. 13m EUR a kivásárlási ára.
Smithie
Jó csatár az biztos, de még a saját kapujára is veszélyes... 😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Solidus
pedig igéretes a srác,kár hogy rossz helyen rúgja a bőrt,meg néha rossz irányba... 😊

.:SOLIDUS:.

Smithie
Jobban járna Kane ha nem védekezne... Ez szánalmas volt...

Solidus
Klopp nem jó ide.ide a legjobb egy Lippi vagy Trappatoni féle edző.Keménykezű,és a vérében van a győzelem amit át tud ültetni a játékosokba. Wengerrel nem hiszik el hogy győztesek,mindenkitől bevannak szarva..

Solidus
Kos-Gabriel duó tökéletes lesz.ha végre mindenki felépül

cypher
http://gfycat.com/SneakyAggravatingGoldeneye
<#nevetes2>
cypher
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/2273AF04C61262509917072760832_SW_WEBM_1443979891800d5427706c7.mp4?versionId=Z09h2J0SFEWBNxQqNfXn1rlCwkFKr07K
cypher
közben ahelyett,h Klopp-ot elhoztuk volna, a Pool meneszti Rodgers-et,és tárgyalnak vele...
cypher
Merte helyére KELL valaki. ennyi.
még télen,mert a tavasz(is) így bukta lehet.
Meglepő mérkőzés volt, ma jól játszottak a fiúk, de a többi mérkőzésen is hasonló teljesítmény kell. A védelem középen viszont borzasztó, oda nagyon fontos lenne igazolni.

ARSENAL&POKER

grat!
sajnálom, h ez a 20 perc éppen ellenünk jött ki 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

cypher
nyugodj le.
Ha Ágyús vagy,az utóbbi években megszoktad.
"Megszoksz,vagy megszöksz"-tudod...
grebber
Köpedelem az egész. Arsenal a világ leghullámzóbb csapata. Nem képes komoly teljesítményre csak szököévente.Most majd jön egy csapat aminek a nevét se tudom kimondani azt elkenik a szájukat ez ilyen, hulladék.

Solidus
na,eddig ez hol volt?

cypher
(Hörrikén meg öngólos eddig..LOL.)
cypher
belekezdtek,szó se róla....a 3.gól mekkora volt már....meg az első is.nna.
még kettőt a 2.félidőben,nem rácsüccsenni!
cypher
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gEbwNz-DTxU
a hangulatuk maradhatna a mai meccs után is...
Én nem is várok mást a holnapi meccstől csak vereséget...

ARSENAL&POKER

cypher
megkezdhetnék mondjuk a holnapi rangadó után,amikor is egy talán(!!!)x-re lehozott,gondolom,általunk végiglabdázott-gurigázós meccs után keményen dicsérik a csapatot.
nem vagyok jövőbe látó természetesen,sőt,ne legyen igazam,győzzünk. de az utóbbi évek rangadói nem rólunk,hanem a szerzett pontokról-rúgott-kapott gólokról szólnak-sajnos.
mielőtt nekem essen egy "új generációs",több,mint 20éve szurkolok a csapatnak,de vérfrissítésre várok,mint sokan mások.
ha így lesz és azután se rúgják ki vagy nem mondd le, akkor mi lesz vajon?😊
amúgy lassan ideje lenne a fanoknak sztrájkba kezdeni ott londonban, ahogy vmelyik évben, csak most komolyabban
Remélem idén nagyot bukunk, mert ezek a kis bukások nem elegek ahhoz, hogy kirúgják Wengert! Most már szinte biztos, hogy nem jutunk ki a csoportból mivel a Bayert sehol sem verjük meg. Bajnokságba ne legyünk bent az első 4-ben és talán ez elég lesz...

ARSENAL&POKER

Solidus
megtörtént,kétszer... 0 pont,most nem akarom leírni hogy megmondtam előre pár kommenttel lejjebb.Wenger a probléma,mennie kell.Évek óta bukásra vagyunk ítélve.kéne már egy edző aki elhiteti,megmutatja ezeknek a világtalanoknak hogy hogyan nyer egy győztes!!...

Kaplan
Most az egyszer egyet tudok érteni veled. Elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak a fiúk, régóta kéne, hogy valaki jól pofán bassza őket.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Ez egy nagy bélsár egy okádmány.
Nagyon remélem hogy szerzett pont nélkül esünk ki a csoportból. Megye 2-es színvonal bár ott néha látok jobbakat<#falbav>

Sabcsee
Az első félidő necces volt, a Leicester nekünk esett, lőttek is két kapufát. 1-0 után szerencsénk volt mert akkor lőtték a 2. kapufájukat és annak a kipattanójából vezettük a kontrát, amiből Theo beverte az egyenlítőt. Onnantól a kezünkben volt a meccs, a 2. félidőben teljesen más mentalitással, szép támadásokkal nyertünk.

Viszont volt pár tanulság:
- Cech a rossz kezdés után sorra bizonyítja, hogy még mindig világklasszis. Újabb földöntúli bravúrok, higgadtság, rutin, ez még sokat fog jelenteni a végelszámolásnál.
- Merte-t már nem kéne erőltetni a kezdőben. Egy jó átlagot még képes hozni meccsenként, de a lassúsága már nem fér bele sajnos. Remélem kedden és a MU ellen is Gabriel lesz Kos párja a védelemben.
- Arteta és Flamini hivatalosan is kiégtek. Szomorú ezt leírva, főleg a spanyol miatt, de ez idén nyilvánvaló lett. Bődületes hiba volt Flamini-t kezdetni, hiába lőtt 2 gólt a Spuds ellen, mezőnyben akkor is 0 volt és tegnap is a lecserélése előtt. Arteta pedig iszonyatosan lassú, az ütemérzéke teljesen elkopott, ezek által pedig minden meccsen benne van a játékában a piros. Wenger részéről óriási blama, hogy hosszabbított idén Mikel-lel és őt szánta Coq helyettesének mivel szemmel láthatóan már kevés ezen a szinten. Nem is tudom, ki tudná elfogadhatóan helyettesíteni Francis-t, Wilshere-re nem lehet számítani, talán Ramsey az, aki pár meccsre megtudná oldani.
- Alexis VÉGRE visszatért !
- Walcott talán most először játszott úgy, ahogy egy VÉRBELI középcsatárnak kell. Úgy értem, hogy tegnap a mezőnyben is remek teljesítményt hozott, a sok kiugratással pedig végre kihasználtuk a gyorsaságát is. Giroud helyzete még reménytelenebbnek látszik, Theo-val sokkal gördülékenyebb a játékunk.

kaka

meglepett a mai eredmeny😊
jok voltunk legalabb?
LasDen
ma sikerült kitennetek magatokért. congrat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

cypher
Flamónak a 9-es mezt,rögtön.😊
cypher
Mourinho Costáról a meccs után: "Fantastic performance. He played the game like it has to be played"
Ennyi... A statisztikákban 2kiállítás,és 2:0 marad meg a cselszkij-nek.
Mondjuk,tavaly is lenyilatkozta nem egy meccs után, h az "eredmény a lényeg..."
Szomorú,hogy eljutottunk oda, a foci nem a 3pont lényege....:/