Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Tökéletes szombat(bár a City kihagyhatta volna az első 11-est is...)!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
az hogy latvanyosan leadtuk a meccset vagy a seulesek?😊
amikor cech vedhetne siman, de inkabb el se ugrik... jobb is hogy nem kell foglalkozni ezzel a fos kupaval
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.10.27. 22:55:34
A meccsről:
- Cech-nek továbbra is döntő szerepe van az ilyen nehéz meccseken.
- Bellerin fárad, jót fog tenni a pihenő hét közben.
- Gabriel összességében jó volt, a reakciója Lukaku késői szerelése után priceless volt, mégsem érzem hibátlannak az összhangját Kos-sal. Talán majd ha zsinórban 4-5 meccset folyamatosan tolnak le együtt, meglátjuk.
- Cazorla a HAZAI (idegenben azért zavarba lehet hozni) meccseinken zseniális, nem is tudom mióta volt az Arsenal-nak ilyen technikás és okos játékosa. Csodásan működik az Özil-Coq-Caz kp., főleg a német és a spanyol érzik nagyon egymást.
- Oxlade sajnos mélyponton van mentálisan, totál önbizalom hiányos a srác. Ilyenkor nagy kár Wilshere és Rosicky sérüléséért, főleg az utóbbiért. Tökéletes beleillene Ramsey hamis szélső szerepkörébe, konkrétan 3 irányítóval tudnánk játszani.
- Özil élete formájában játszik, vezeti a PL. assziszt tabelláját, csodás cselek, elképesztő meglátások.
- A meccs embere: Giroud. Nagyon megérdemelte, hogy kezdő legyen, és ezt teljes mértékben meghálálta. Szinte minden labdát letudott venni és megjásztani úgy, hogy két benga mindig a nyakán lógott. A gólja szép volt, a kapufája pedig klasszis gól lett volna. Nem top játékos, viszont egy JÓ csatár, akinek nagyon jót tesz, hogy van normális konkurenciája a posztján Theo személyében.
Kedden a lehető legtartalékosabb kezdőt kell kiküldeni, el kell engedni a ligakupát. Reine-Adelaide-et szeretném látni Özil posztján, egyértelműen ő a jelenlegi legnagyobb tehetségünk.
Macey- Debuchy, Chambers, Gabriel, Gibbs - Flamini, Arteta - Ox, REINE-ADELAIDE, Campbell - Walcott
kaka
kaka
am.: "Arsenal are preparing a new long-term contract offer for Arsene Wenger.The Gunners are top of the table after victory over Everton.
Wenger will be rewarded for taking Arsenal to the top of the Premier League by being handed a new contract that will keep him at the Emirates until 2019. The club hierarchy are keen to keep Wenger and hand him a two-year extension to his current deal that runs out next season."
ellenünk (mu) 2 perc alatt 2, vagy 13 perc alatt 3, watford ellen 12 perc alatt 3, és most is 2 perc alatt 2
jó taktika
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Nyilván Cech-t méltatnám még picit, mivel a West Ham elleni ámokfutása után már kezdtem igazat adni Mou-nak, hogy tavaly lemondott róla, de baszki, szerencsére nem így van. Nem gondoltam volna, hogy az ilyen rangadókon ekkora jelentősége van egy világklasszis kapusnak minden tekintetben (védések mellett a jelenléte is döntő). Persze jár az elismerés Neuer-nek is, aki még mindig nem vágom, hogy fogta ki Theo lövését.
Így, hogy a görögök nyertek, sajnos a visszavágón is kéne ponto(ka)t szereznünk. Még nagyobb kár Ramsey sérüléséért, kellett volna a stabilitása a kp.-ra. Ugyanakkor bizonyíthat Ox, eddig a szezon csalódása, 3-4 hete van, hogy bebetonozza magát a kezdőbe.
kaka
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Cazorla meg 2x is...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: cypher, 2015.10.09. 22:52:59
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2015.10.08. 11:53:22
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Remélem marad elérhető ember 2017-re,ha a Főnök "kitart" addig.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
.:SOLIDUS:.
ARSENAL&POKER
sajnálom, h ez a 20 perc éppen ellenünk jött ki 😞
http://www.powerplaymanager.com/r57633
még kettőt a 2.félidőben,nem rácsüccsenni!
a hangulatuk maradhatna a mai meccs után is...
ARSENAL&POKER
nem vagyok jövőbe látó természetesen,sőt,ne legyen igazam,győzzünk. de az utóbbi évek rangadói nem rólunk,hanem a szerzett pontokról-rúgott-kapott gólokról szólnak-sajnos.
mielőtt nekem essen egy "új generációs",több,mint 20éve szurkolok a csapatnak,de vérfrissítésre várok,mint sokan mások.
amúgy lassan ideje lenne a fanoknak sztrájkba kezdeni ott londonban, ahogy vmelyik évben, csak most komolyabban
ARSENAL&POKER
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nagyon remélem hogy szerzett pont nélkül esünk ki a csoportból. Megye 2-es színvonal bár ott néha látok jobbakat<#falbav>#falbav>
Viszont volt pár tanulság:
- Cech a rossz kezdés után sorra bizonyítja, hogy még mindig világklasszis. Újabb földöntúli bravúrok, higgadtság, rutin, ez még sokat fog jelenteni a végelszámolásnál.
- Merte-t már nem kéne erőltetni a kezdőben. Egy jó átlagot még képes hozni meccsenként, de a lassúsága már nem fér bele sajnos. Remélem kedden és a MU ellen is Gabriel lesz Kos párja a védelemben.
- Arteta és Flamini hivatalosan is kiégtek. Szomorú ezt leírva, főleg a spanyol miatt, de ez idén nyilvánvaló lett. Bődületes hiba volt Flamini-t kezdetni, hiába lőtt 2 gólt a Spuds ellen, mezőnyben akkor is 0 volt és tegnap is a lecserélése előtt. Arteta pedig iszonyatosan lassú, az ütemérzéke teljesen elkopott, ezek által pedig minden meccsen benne van a játékában a piros. Wenger részéről óriási blama, hogy hosszabbított idén Mikel-lel és őt szánta Coq helyettesének mivel szemmel láthatóan már kevés ezen a szinten. Nem is tudom, ki tudná elfogadhatóan helyettesíteni Francis-t, Wilshere-re nem lehet számítani, talán Ramsey az, aki pár meccsre megtudná oldani.
- Alexis VÉGRE visszatért !
- Walcott talán most először játszott úgy, ahogy egy VÉRBELI középcsatárnak kell. Úgy értem, hogy tegnap a mezőnyben is remek teljesítményt hozott, a sok kiugratással pedig végre kihasználtuk a gyorsaságát is. Giroud helyzete még reménytelenebbnek látszik, Theo-val sokkal gördülékenyebb a játékunk.
kaka
jok voltunk legalabb?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ennyi... A statisztikákban 2kiállítás,és 2:0 marad meg a cselszkij-nek.
Mondjuk,tavaly is lenyilatkozta nem egy meccs után, h az "eredmény a lényeg..."
Szomorú,hogy eljutottunk oda, a foci nem a 3pont lényege....:/