31698

• geo91
    összes gól, jobb minőségben
  • geo91
    sajnos a videó minősége elég okádék
  • Rockynhooo
    Valaki belinkelné plz a tegnapi Henry gólt. jutubon le van tiltva.
  • Steve Downie
    Ugy latszik ezt kapjuk cserebe a sorstol azert, mert allitolag Mertesacker akar az egesz szezonra kieshet.
  • Balázs 17
    :D lol
  • arsnl
    Jack Wilshere has given ­Arsenal a major boost with the speed of his recovery & could be back playing next month! (Mirror)

lehet pezsgőt bontani
  • Dean Winchester
    Poén vazze, én ebben nem ítélek el semmit :) Legalább látszik, hogy ő is emberből van, értsük a poént... Ebben nincs semmi kivetnivaló
  • Dean Winchester
    Whitney Houston meghalt? erről nem is tudtam :( RIP

Henry előtt le a kalappal. Remélem az utolsó meccsen a Milannak gólt fog lőni, nagyon örülnék neki..
    Jól gondolom ugye, hogy most is valószínűleg csak az utolsó 25 percre rakja be a mester?
  • bakkerman
    na de mivan,ha a halálesetek időben hamarabb estek meg,és Ramsey mindig azután lő gólt,hogy valami híresség meghal???
  • minimize
    ...ha a mi walesi bárdunk énekelni kezd...
  • pilboy
    azt hiszem a hírességek nem nagyon szorítanak a Ramsey-gólokért...

"Ramsey scores v United, Bin Laden dies. Ramsey v Spurs, Steve Jobs dies. Ramsey v Marseille, Gaddafi dies. Ramsey almost scores vs Man City and Kim Jong Il died.
    And now Ramsey v Sunderland, Whitney Houston died."

• Balázs 17
    megkéne venni nyáron:D
  • minimize
    Flamini ingyen visszajöhet(ne), Henry meg:
    "I not saying that this was my last match in an Arsenal shirt. Never say never. If the club ever needs me again, I'm ready."
  • Balázs 17
    Adebayor ma odateszi magát rendesen
  • Steve Downie
    Ebbe a rasszista ugybe nem szeretnek nagyon belefolyni, mert en is elitelem, meg amugy sem szeretnek allandoan egy europa liga szintu csapattal foglalkozni.
    Viszont annyit megjegyeznek, h Evranal sunyibb ferget nem nagyon talalni a plben, csak egy pelda ez a video (csk-kent igy mutat peldat).
    Szal biztosan igazak a Suarez elleni vadak, de azert hatalmas tulzas a reszukrol a "tiltsuk ki Angliabol" velemeny, ha valoban minden sotetborut utalna, ahogy azt evra allitja, akkor welbecknek sem nyujtotta vna a kezet.

• Steve Downie
    Nagyszeru gyozelem, szep volt fiuk! :-D
  • minimize
    most nézem, a mu-Pool meccs végén a levonulás jobb volt, mint a meccs maga.mekkora bohócok.
    Most őszintén...:>
  • Kaplan
    A Chelsea pedig kikapott az Everton vendégeként. Ez azt jelenti, hogy újra negyedikek vagyunk! :)
  • Sabcsee
    Nekünk is volt egy büntető gyanús esetünk, ugyanúgy meglehetett volna adni a miénket is. A Sunderland otthonában ritkán szoktunk nyerni, és az utolsó 20 perc alapján simán megérdemeltük a győzelmet. És pont a 2 számkivetett hozta össze a gólokat...:)

Henry-ra meg nincsenek szavak, ő az isten, ennyi.
  • webibebi
    még milan meccs és megy vissza :(
  • Dean Winchester
    egy kurva szót se szólhatunk! ezt a győzelmet bemákoltuk..
    kaphattak volna egy büntetőt..
    ramsey gólja szerencsés volt ,hogy a két kapufa után a gólvonalon belülre pattant a labda.
    Henry meg a végén feltette az i-re a pontot :)
    Jövőhéten is gólt lőhetne a Milan ellen..
    mely meccseken tudunk még Henryra számítani? Hétvégén a Sunderland elleni FA kupán bevethető lesz az "öreg" ?:D
  • minimize
    ...meg Arsha két ember közti ívelése.
    O'Neill jó munkát végez eddig nagyon a S'land-nél,de szerintem megérdemelt a 3pont.
    Go Gunners!!
  • Kaplan
    HENRY!!!!
  • minimize
    már "vártam" valami hasonlót, hogy Merte iszonyat hosszú végtagjai mikor "kapitulálnak" egy húzódás képében
  • arsnl
    Rambo jött és gólt lőtt.1-1
  • arsnl
    most komolyan ien meik csapattal ha nem velünk történik? utolsó hátvéd erre lesérül futás közbe, cigók meg gólt lőnek
  • szomferi
    hát nem kéne... (már csak a fogadásom miatt se :D)
  • Dean Winchester
    srácok nem akarok ünnep rontó lenni de én azt mondom ,hogy most kikapunk mint a sicc aztán az fa kupában visszavágunk! igazándiból én most örülnék ha a bl-ben a milanon túljutnánk majd az fa kupában sikerülne revansot venni a Martin legénységen.
  • Dean Winchester
    a baj, hogy ha RVP-t eladnánk akkor wenger ugye várna az átig. időszak végéig mert az igazi arsenalosok akkor is ott lesznek és neki meg nagyon minőségi játékos kell - aki már senkinek se kell -
    szóval ha wenger marad és rvp meg megy akkor itt bajok lesznek mert ez a fasz se fog vásárolni igazi jó játékosokat...
  • minimize
    képek a tegnapi edzésről:
    Edzésen
  • Balázs 17
    ahogy a vezetőséget ismerjük ilyen nevetséges összegért eladnák RvP-t is...
  • pLau
    Akkor lenne csak érdemes eladni,hogy ha megfelelő játékosokkal pótolnák, az árából meg lehetne venni akkor Cavanit+Hazard-ot stb...
  • Christian88
    Hát ha van Persie megy a Real-ba, akkor tényleg el tudom képzelni, hogy Wenger is és Murinho jön vissza Angliában, hogy az arsenalhoz e, ki tudja.
  • Steve Downie
  • minimize
    sanszos, hogy vennénk is 5játékost az árából.vagy nem az Arsenal-ról beszélünk, vagy nem Wenger lesz a menedzser...
    v.Persie maradjon csak itt.
  • green6k
    Szerintem most nyáron el kéne adni RVP-t egy jó ajánlat fejében.Lehúzni valamelyik sejket, és venni az árából 5 játékost.Ki tudja mennyire jönnek elő a sérülései jövőre!?
  • minimize
    Real-pletykát olvastam én is, meg Sturridge-szitu is figyelés alatt(középen akar játszani az apja szerint...).
    Higuain nem tudom, itt mire lenne képes,a "nagy tehetségekkel" meg nálunk is tele a padlás, lépnek is lassan le, mert így sem férnek a nagycsapat közelébe. R.v.Persie maradjon, meg vegyünk még egy befejező csatárt, aztán kész-egyenlőre.
  • Steve Downie
    A Real Madrid pedig RvP <-> Higuain+30M cserét szeretne (a pletykák szerint)

Egyébként ezek az ajánlatok (már ami igaz belőle) a tavalyi Fabregas ajánlatokhoz képest elég nagy előrelépések, a Tello meg a Cuenca például nagyon nagy tehetségek.

Szerk.: Közben leesett, hogy csak gúnynak szántad a hsz-t, ettől függetlenül tényleg jól nyomják a srácok.
  • Steve Downie
    Henry már nem lesz itt a McChicken ellen (goal.com)
  • Steve Downie
    Szerintem biztosan be fognak próbálkozni (hiába tagadják most), mert tőlünk mindig szívesen igazolnak, másrészt pedig valószínűleg elúszott nekik a bajnokság, ezért megpróbálnak majd egy jó formában lévő csatárral erősíteni.