Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezaz , hogy lenne pénz! plusz amennyiért eladtuk idén a játékosokat abból is siman igazolhattunk volna normálisan!

Vela-t meg kurvára sajnálom mert sztem rohadt jó játékos és csereként bõven lehetett volna rá számolni 😞
WuFraZselic
ha a Juvénak sikerül jól kijönnie az új stadionból, akkor remélem az Inter vezetõi is ismét elgondolkodnak ezen... mondjuk nem szeretném, hogy mi se igazoljunk 3-4 éven át (mert a csapat magja 30 felett van...), de hosszútávon biztos jó befektetés lenne

viszont Velát nem értem, szerintem simán lenne helye

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsnl
a stadion miatt kb 4-5évig kellett visszafognia magát(nem mintha elõtte sokat költött volna), de elvileg idén már lett volna tisztán 30m font körül átigazolásokra. mondjuk az igazságot sose tudjuk meg, csak tippelni lehet.

WuFraZselic
amúgy ez a nem-költekezés Wenger stratégiája vagy az új stadion miatt van meghúzva a nadrágszíj?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsnl
következõ:
Up next, Gunnersaurus will be loaned out to the London Zoo. 😄D

Kaplan
Itt a kulcsszó.
Fogyunk, tökösök, hihetetlen, mintha egyszerûen csak annyi volna a dolgunk, hogy eladjuk az embereket aztán lesz ami lesz. Borzasztó...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

WuFraZselic
fogytok rendesen =/

arsnl
Carlos Vela, Pedro Botelho
Arsenal -> Real Sociedad, Rayo Vallecano (kölcsön mind2)
hivatalos

minimize
Eboué után a következõ távozó Carlos Vela lehet, akit még a hétvége elõtt bemutathatnak a Real Sociedad-nál, igaz, csak egy év kölcsön erejéig.
benne is több van(volt?)sajnos.

No one can stop Death!

minimize
értelek én, de hidd el, pl. BL-gyõzelmet én sem tapasztaltam meg, közelebb a 40hez, de attól még nem mondanék le a (számomra)legjobb klub szeretetérõl semmi pénzért, ha menõ most, ha nem. saját melósok között tapasztalom, mennyire el vannak kenõdve a Chelsea idei átig. szezonja miatt, de könyörgöm, lefutott egy forduló, a bajnokság nem a 10.fordulóban dõl el,bármi lehet még...ha mi, szurkolók feladjuk fejben, mit várunk a játékosoktól?
Wenger sajna olyan-amilyen, de pl. a tavalyi francia gólkirály(Moussa Sow,Lille) alig várja, hogy hozzánk igazolhasson. Wenger még mindig csáberõ a játékosok számára, az Arsenal meg egy 13szoros angol gyõztes klubcsapat, múlttal, jelennel, és remélem-jövõvel.
a 20. PL-gyõzelemhez mennyi idõ kellett? A Chelsea hányszoros bajnok, mennyi idõ után??

No one can stop Death!

minimize
Ha a Barcelona a jövõben netán úgy dönt, hogy eladja Fabregast, az Arsenalnak elõjoga lenne a játékos visszavásárlására ugyanannyiért, amennyiért most megvette õt a spanyol csapat. Minden más eladás esetén a vételár 50%-a az angol csapatot illetné meg.
Az is egyfajta pozitívumnak tudható be, hogy az Arsenal kiharcolta a Barcelonánál, hogy engedjék el a két fiatal játékos, Hector Bellerin és Jon Toral kompenzációs díját. A két fiatal még a nyár elején csatlakozott az Arsenal akadémiájához, ám mivel mindegyikük 23 évnél fiatalabb, Wengeréknek ún. kompenzációs díjat kellett volna a Barcelona felé fizetniük az eddigi nevelésük okán.
Végül pedig szó esett az azonnali kézhez kapott átigazolási összegrõl is, 14,5 millió fontot fizetett a Barcelona azonnal, és ugyanennyit fog októberben. Az elkövetkezendõ 5 évben pedig Fabregas fog lemondani bizonyos pénzösszegrõl a fizetésében, ami szintén az Arsenal számlájára fog érkezni.
ja,Rosell 3,5millió fontot akart/fõ a két(fent említett) játékos miatt LEVONATNI az összegbõl. jó arc, sejtem egy ideje...

No one can stop Death!

jó persze de hát szerintem a spurstõl és citytõl mi jóval elõrébb vagyunk 😊
azért nem szeretnék nyugdíjas koromban bl gyõzelmet ünnepelni :S
jó lenne minél elõbb még fiatalon és kurva nagy bulit csapni! Jó lenne megélni az arsenal elsõ bl gyõzelmét! Látni az elsõ Bajnokok Ligája gyõzelmet! Azért ezt se sok drukker mondhatja el 😊
minimize
okoskodni mindenki tud, itt viszont(sajnos eléggé váratlanul)egy generációváltás zajlott le, eleve nincs a klubot 10éve szolgáló emberünk, de vigasztal, hogy mindenhol eljön ez az idõ, kiváncsi leszek, másutt hogy oldják meg, jelentõsebb költekezés nélkül.még mindig azt mondom, mind több mint 20éve, nem lehet egy sikerszéria örökké tartó.
aláírásomban ott van kerek-perec az igazság, a barsza sem lesz 5év múlva a top, de a MU-menetelés is véget érhet egyszer.
attól még az Arsenal az, ami, eleve nem vitázok a késõbbiekben sem olyan suhancokkal, aki egy klubot csak a jelenje alapján ítél meg, nem tiszteli a múltját...ha õk (MU)kibírták 26évig, a T'ham meg 50éve sehol, akkor minek a para azonnal??!

No one can stop Death!

Sabcsee
jahm, sanszos, hogy ez a szétkapott Udinese(jó, tudom, azért mi sem panaszkodhatunk) támadni fog idegenben, sõt még vezetni is fognak félidõben...tuti, hogy 10 emberrel fognak védekezni és abban reménykednek , hogy majd Di Natale villan egyet, vagy kihúzzák egy 0-0-al idegenben és majd otthon begyötörnek egyet, tipikus olasz mentality lesz szerintem.

amúgy, valami azt súgja nekem, hogy ma Chamakh magára talál(bár, én Gervinho-t is kipróbálnám középen).

kaka

RVP még Henry mellett volt másodhegedûs...
Most eljött az õ ideje, hogy megmutassa mire is képes valójában! Karján a karszalaggal kell gyõzelembe vinni a sereget XD
félek ,hogy kikapunk de félidõben tuti az udinese fog vezetni ....
a fordítás meg kérdés hogy sikerülnie fog-e...
OLaszok ellen azért jók szoktunk lenni , szóval ezér még bízakodom de hát 5 olasz utoljára mindent kivégeztük
8/8 a mérlegünk ebben a körben szóval megszakad a széria?!
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-wenger_lepjunk_tul_cesc_tavozasan_-53680
arsnl
jah Eboue-> Galatasaray, hivatalos már

arsnl
Vermaelen mitõl sokat sérült játékos? azért, mert 1 db hosszú sérülése volt?

utolsó két szó<#eljen>
Oziris666
RVP amilyen porcelán,nemsokat lesz rajta az a karszalag...

hedonist
Mindenféle rosszindulat nélül mondom, h nálatok pont ebbõl látszik, h mi a baj.. Egyetlen ember van és az RVP akinek tényleg oda lehet adni a CSK szalag, de csak, mert régóta ott van, azt nem lehetne állítani, h vezéregyéniség, de rajta kiívûl nincs már ott senki, akinek lehetne, és Vermaelen, aki tényleg igazi vezéregyéniség, meg mióta van ott 1.5 éve? na meg sokat sérült.. szóval Wengernek vagy változtatnia kéne a politikáján, amin nyílván nem fog, vagy, ami lehet,h fájó, de távoznia kéne..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Sabcsee
én Vermaelen-t választottam volna, õ egy igazi vezéregyéniség, gyõztestípus, nem egyszer baszta le a fél csapatot, hogyha vmit nem csináltak jól. De ha azt nézzük, hogy Robin milyen régóta Ágyús, szívét-lelkét kiteszi a csapatért, akkor viszont jogos választás😊

kaka

arsnl
RvP lett az új kapitány, Vermaelen a helyettes. jó választás mind2<#eljen>

<#eljen><#eljen>
<#taps>
Song 3 mérkõzés, Gervinho 3 mérkõzés, Barton 0
arsnl
Afobe, Traore lesérült közben azért😄 Gibbs az egyedüli balhátvéd, aki ugye igazi acélember

Tartalék mérkõzésen !

Arsenal - MU
2:1 <#eljen>
minimize
blikken írták, Rooney 15milliónyit adott a károsult boltosoknak.<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
Song, és Gervinho is 3-3meccs ban.
Frimpong&a labda együtt...Gevinho helyett jöhet Oxlade, vagy mi....😊

No one can stop Death!

minimize
amúgy nehogy csúnyán járjunk...!

No one can stop Death!

minimize
á, az Öreg megnyugodott, hogy jók vagyunk. nem nagyon jön senki már.

No one can stop Death!

minimize
szerencsére ilyen esetekre van egy atombunkerem. látszat-vak vagyok a meccs után 2napig.amennyi barom ilyenkor megnyilvánul, bázz'...

No one can stop Death!

Effe88
mertesackerrel pedig nem járnátok szarul

idén is velünk nyitja a bl közvetítést a tv2 😊
holnap élõben az udinese-arsenal-t láthatjuk a tv2n!!!!!!
minimize
még annyit a "Fabregas-ügyrõl"(aztán én befejeztem a velük való foglalkozást)értem, hogy kupákat akar nyerni, erre otthon a (max.)2csapatos bajnokságukban nagyobb esélye is lesz, Spanyol kupa dettó,a BL-ben meg majd kiderül.

No one can stop Death!

minimize
ahhoz értenek.amennyi címert ezek összenyalogatnak pályafutásuk alatt, csoda, hogy szájrákot nem kapnak.
látjuk évrõl-évre, mennyit jelent ez a gesztus a klub&a szurkolók felé.

No one can stop Death!

barca topikban már ott a Fabregas bemutatásáról szóló videó 😊
Érdekes látni ahogy megcsókolja a barca mezt :S
minimize
gondolom arra alapozzák, hogy elvihették(!!)azt a játékost,akiért nem bírtak normál árat fizetni, közben felesleges is lett szerintük Thiago miatt, de itt BL-t érõ helyet bukunk nélküle. nem agyasabbak, mint az "ördögimádók", sõt...

No one can stop Death!

minimize
"elvileg 200 milla a kivásárlási ára.." röhejes. õk maguk a normál árát sem bírták kiköhögni,de ehhez értenek.
még Nászrika lelép gondolom(õ meg a zseton miatt...), ill. Eboue péntekig eldõl(de 95%, és 3és fél millió fontot kapunk érte...).
a pénz meg mehet a bankba.

No one can stop Death!

Steve Downie
Szegény barcatopiknak nem lesz miért átjárni hozzánk ezentúl <#szomoru1>
Bár látom az átig topikban csináltak még egy utolsó trollpartit, ahol például el lett döntve, hogy jövõre az európa ligában sem indulunk.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
Megnéztem a meccset, szerintem nem volt rossz. A védelem teljesen jól mûködött, Song is küzdött rendesen a középpályán, viszont nekem úgy tûnt, mintha Gervinho és RvP kissé flegmán játszana. Meg még talán Arshavin is. Voltak nagy helyzetek, amiknél szerintem ha odateszik magukat kicsit, beakad 1-2. Gervinho csinált szép cseleket, de a végére sosem lett belõle semmi.
A piros lapnál meg érdekes, hogy a bírónak milyen jó szeme lett hirtelen, mikor ezt a kis pofont kellett észrevenni, elõtte meg se kép se hang. Barton sportágat tévesztett.
Ja meg még annyit, hogy szerintem ez a csapat kevés lesz a nagyok ellen, mindenképp kellene még néhány minõségi igazolás. Csak azt nem tudom, mire vár ennyit Wenger.

elvileg 200 milla a kivásárlási ára.. 5évre szerzõdött a barcához
sajna nem láttam a meccsünket, gervinho-t miért állították ki? esetleg vki be tudna linkelni egy youtube videot?
Steve Downie
<#eljen>

<#wave>
Köszönjük amit eddig tett!
arsnl
bakkerman
bár most szopnak 3-0-ra 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
engem az érdekel, ki jön még, és hová. lehet ez egy ütõképes csapat,kiderül.
ha meglettek volna a befejezések, sima vendég a szombati is...

No one can stop Death!

bakkerman
hülye ha nem megy el az anzsihoz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!