Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vela-t meg kurvára sajnálom mert sztem rohadt jó játékos és csereként bõven lehetett volna rá számolni 😞
viszont Velát nem értem, szerintem simán lenne helye
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Fogyunk, tökösök, hihetetlen, mintha egyszerûen csak annyi volna a dolgunk, hogy eladjuk az embereket aztán lesz ami lesz. Borzasztó...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
benne is több van(volt?)sajnos.
No one can stop Death!
Wenger sajna olyan-amilyen, de pl. a tavalyi francia gólkirály(Moussa Sow,Lille) alig várja, hogy hozzánk igazolhasson. Wenger még mindig csáberõ a játékosok számára, az Arsenal meg egy 13szoros angol gyõztes klubcsapat, múlttal, jelennel, és remélem-jövõvel.
a 20. PL-gyõzelemhez mennyi idõ kellett? A Chelsea hányszoros bajnok, mennyi idõ után??
No one can stop Death!
Az is egyfajta pozitívumnak tudható be, hogy az Arsenal kiharcolta a Barcelonánál, hogy engedjék el a két fiatal játékos, Hector Bellerin és Jon Toral kompenzációs díját. A két fiatal még a nyár elején csatlakozott az Arsenal akadémiájához, ám mivel mindegyikük 23 évnél fiatalabb, Wengeréknek ún. kompenzációs díjat kellett volna a Barcelona felé fizetniük az eddigi nevelésük okán.
Végül pedig szó esett az azonnali kézhez kapott átigazolási összegrõl is, 14,5 millió fontot fizetett a Barcelona azonnal, és ugyanennyit fog októberben. Az elkövetkezendõ 5 évben pedig Fabregas fog lemondani bizonyos pénzösszegrõl a fizetésében, ami szintén az Arsenal számlájára fog érkezni.
ja,Rosell 3,5millió fontot akart/fõ a két(fent említett) játékos miatt LEVONATNI az összegbõl. jó arc, sejtem egy ideje...
No one can stop Death!
azért nem szeretnék nyugdíjas koromban bl gyõzelmet ünnepelni :S
jó lenne minél elõbb még fiatalon és kurva nagy bulit csapni! Jó lenne megélni az arsenal elsõ bl gyõzelmét! Látni az elsõ Bajnokok Ligája gyõzelmet! Azért ezt se sok drukker mondhatja el 😊
aláírásomban ott van kerek-perec az igazság, a barsza sem lesz 5év múlva a top, de a MU-menetelés is véget érhet egyszer.
attól még az Arsenal az, ami, eleve nem vitázok a késõbbiekben sem olyan suhancokkal, aki egy klubot csak a jelenje alapján ítél meg, nem tiszteli a múltját...ha õk (MU)kibírták 26évig, a T'ham meg 50éve sehol, akkor minek a para azonnal??!
No one can stop Death!
amúgy, valami azt súgja nekem, hogy ma Chamakh magára talál(bár, én Gervinho-t is kipróbálnám középen).
kaka
Most eljött az õ ideje, hogy megmutassa mire is képes valójában! Karján a karszalaggal kell gyõzelembe vinni a sereget XD
félek ,hogy kikapunk de félidõben tuti az udinese fog vezetni ....
a fordítás meg kérdés hogy sikerülnie fog-e...
OLaszok ellen azért jók szoktunk lenni , szóval ezér még bízakodom de hát 5 olasz utoljára mindent kivégeztük
8/8 a mérlegünk ebben a körben szóval megszakad a széria?!
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-wenger_lepjunk_tul_cesc_tavozasan_-53680
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
kaka
Song 3 mérkõzés, Gervinho 3 mérkõzés, Barton 0
Arsenal - MU
2:1 <#eljen>#eljen>
cesc fábregas
No one can stop Death!
Frimpong&a labda együtt...Gevinho helyett jöhet Oxlade, vagy mi....😊
No one can stop Death!
No one can stop Death!
holnap élõben az udinese-arsenal-t láthatjuk a tv2n!!!!!!
No one can stop Death!
látjuk évrõl-évre, mennyit jelent ez a gesztus a klub&a szurkolók felé.
No one can stop Death!
Érdekes látni ahogy megcsókolja a barca mezt :S
No one can stop Death!
még Nászrika lelép gondolom(õ meg a zseton miatt...), ill. Eboue péntekig eldõl(de 95%, és 3és fél millió fontot kapunk érte...).
a pénz meg mehet a bankba.
No one can stop Death!
Bár látom az átig topikban csináltak még egy utolsó trollpartit, ahol például el lett döntve, hogy jövõre az európa ligában sem indulunk.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
A piros lapnál meg érdekes, hogy a bírónak milyen jó szeme lett hirtelen, mikor ezt a kis pofont kellett észrevenni, elõtte meg se kép se hang. Barton sportágat tévesztett.
Ja meg még annyit, hogy szerintem ez a csapat kevés lesz a nagyok ellen, mindenképp kellene még néhány minõségi igazolás. Csak azt nem tudom, mire vár ennyit Wenger.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Köszönjük amit eddig tett!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ha meglettek volna a befejezések, sima vendég a szombati is...
No one can stop Death!