31698
-
Dean Winchester #24234 "Henryt sajnálom visszajött égetni magát ilyen csapatba!"
ez meg annyira szánalmas egy komment baszki
gondolom Henry meg most sajnálkozik és égőnek tartja, hogy egy ilyen trágya csapat mint az arsenal képes volt szobrot emelni neki... nem értelek komolyan, nálad valami baj van.. -
Dean Winchester #24233 húzz már el a jó édes k********ba , a faszom kivan a negatívuzmosoddal.
bezzeg ha van egy jó meccsünk akkor kussba vagy és kussolsz a sarokban. huzz el a faszba
a mu is 3-0ról állt fel a chelsea ellen, remélem mi is képesek leszünk valami bravúrra... -
Dean Winchester #24232 azért egy jó kapus se cumizik be ennyi gólt mint cseznyi :D
3-0..
mi lesz a vége? :O
azért jó lenne 1 gólt idegenben lőni mert ha nem lövünk akkor én le is mondok a tj-ról (pedig nem szoktam feladni sosem) -
#24231 Nem is értem mit akarunk a Bl-be! Uefa-ba se lennének sehol.
Vakok vagyunk felkéne oszlatni a csapatot.
Henryt sajnálom visszajött égetni magát ilyen csapatba! -
Balázs 17 #24230 barca elleni visszavágón volt hasonló a csapat (megint Wenger bassza el, mert fél?) -
#24229 ezt beszari, lusta, szar bagázst.. hát mi volt ez. semmi mozgás, semmi értelmes előre passz. 2-1 még belefér, de többet ne kapjunk -
Dean Winchester #24228 ugyanezt gondolom én is..
a gáz,hogy tök ötlettelen szarok vagyunk
1-0 után volt mondjuk lehet nem egy momentum mikor elöl nem volt senki sem , nem tudtuk középre passzolni a labdát
most azt tudom elmondani amit a bajnokikon rengetegszer szoktuk a félidőben
gyökeres változás kell ,jó nagy lebaszást kéne osztani a csapat felé..
szörnyű, hogy milyen szarok vagyunk
félek, hogy ma egy nagy arányú vereségbe fogunk beleszaladni..
a milan most jobb nálunk és ez most az eredményen tükröződik is
-
Balázs 17 #24227 nem értem a szélső védőink hol a faszba vannak? -
Balázs 17 #24226 pfff bazzeg -
Balázs 17 #24225 mégsem:D -
Balázs 17 #24224 kösz, tényleg jó:) -
geo91 #24223 közepes minőségű, de hibátlan (egyáltalán nem laggoló) magyar stream
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=5
(regelni kell) -
ehhh... -
Balázs 17 #24221 gibbs:S -
#24220 OX padon..
Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, GIBBS(!) - Song, Arteta - Walcott, Ramsey, Rosicky - RvP -
#24219 Hát én is, de a szélsőinkre minden eszközzel készültek...
-
#24218 Remélem elveritek a Milant ma :) -
#24217 Ma este is GO GUNNERS!!!
-
#24216 Nem tudom, ez most vicc-e, de állítólag Dubai felirat lesz ma a mezünkön (ami egy korábbi, sárga színű lesz). Elvileg van egy olyan szabály, hogy egy meccsen mindkét csapatnak nem lehet ugyanaz a mezszponzora.
Egyszerűen gyönyörű :D
-
#24215 Adebayor épp online twitteren, és azzal tölti az estét, hogy Arsenal szurkolókon kéri számon, mit csináltunk az elmúlt hat évben :D
Ha valakinek van azon acc-ja, lehet írni nyugodtan :D (bár nem sok értelme van egy ilyen majommal vitatkozni) -
#24214 Szerintem is az egy fontos változás, hogy a kapuskérdésünk megoldódott. Akkoriban bőven volt okunk izgalomra, hogy ne csússzon már be egy-egy potya. A balbekk posztot adom, Gibbs-nek valóban van még hova fejlődnie, én most inkább Coquelin-t játszatnám ott, de még ő sem érhet (egyelőre) az akkori Clichy nyomába.
Viszont abban nem lennék biztos, hogy rosszabbul járunk egy Kossal vagy egy Vermaval, mint egy Gallasal. Persze nagyon jó volt ő akkor, viszont a jelenlegi legerősebb védelmünkre sem lehet panasz.
Az meg egyértelmű, hogy Fabregas pótolhatatlan... -
Balázs 17 #24213 a mostani szerintem erősebb -
pLau #24212 ez a két felállás közül én a mostanit érzem erősebbnek, legnagyobb pozitívum a kapus! -
#24211 gallas,clichy,fabregast ha levesszük,akkor kb megegyezik,szerintem -
#24210 Melyik az erősebb?
-
#24209 Reméljük negyedik is lesz :) -
Dean Winchester #24208 -
Dean Winchester #24207 a tj-ra meg mégtöbb :D ettől félek én is ,hogy ott revansot vesznek a bajnoki vereségért... X-re jók lehetünk
Henry góllal debütált és remélem góllal is távozik egy időre :D -
#24206 Webb? akkor van egy fölös 10ezresem a Sunderlandre :DDDDDD -
#24205 Játékvezetői hírek: A Milan elleni meccset Kassai vezeti hála az égnek, míg a Sunderland elleni FA kupa találkozót Howard Webb.........
Egyébként van itt valaki debreceni? Lesz meccsnézés a Sport Bisztróban (Útwenger és Arsenalfan közös szervezésben), a jó hangulat garantált, jöjjön aki tud! :) -
#24204 Mertesacker sérülése, gyönyörű...
-
#24203 ja, meg Drogba, nem is az elsőt a tornán.HA belövi, nincs a 11es párbaj. -
#24202 Hát ez tényleg nem volt szép. Ezzel valószínűleg oda is van a "huge boost", amit Wenger az elődöntős gólja után említett. Érdekesség, hogy rajta kívül csak 1 ember hibázott büntetőt a csapatban, aki szintén nálunk játszott, Kolo Touré. -
Balázs 17 #24201 Gervinho csalódottan térhet vissza:( -
#24200 Milan-nal sikerült összedrótozni Boateng-et, Nesta-t, Pato-t és Flamini-t, szóval valószínűleg a legerősebb kezdőjükkel ki tudnak állni ellenünk...a Song vs Boateng kemény lesz a kp-n, remélem Aaron is jó napot fog kifogni, de igazán a széleken van esélyünk ellenük(bár most direkt vettek egy új szélső védőt, de fingom nincs ő milyen). Egy Sagna-Koscielny-Vermaelen-Coquelin védőnégyessel lenne esélyünk, Gibbs-et nem hiszem, hogy berizikózza az öreg.
Milyen álomszerű lenne, ha nyerni tudnánk Henry góljával...:)
-
#24199 Mekkora
-
#24198 -
Dean Winchester #24197 Ennyit meg kell tenni Henryért :D
AC Milan v Arsenal
Akármikor gólt szerez
Thierry Henry 3.80
Összes tét: 1.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény:
(téttel együtt)
3.800 HUF -
geo91 #24196 parancsolj -
#24195 köszönöm. igazából a Henry ünneplésre meg a szurkolókra voltam kíváncsi. király :)