31698

• pLau
    a véleményem, hogy a k**** anyjukat, de ha vinni akarják fizessenek ki 60-70 milliót kpba és kész is, abból lehet pótolni.
  • minimize
    a nyáron(szokás szerint)érkezik a barsza, idén v.Persie a célpont-természetesen.ajánlanak majd 3szupertehetséges tinit(Isaac Cuenca, Cristian Tello and Jonathan dos Santos),meg gondolom a fennmaradó összegre részletfizut.Zubizarreta Londonba repül v.Persie ügynökével "beszélgetni".
    vélemények??!
  • Steve Downie
    A meccsen egyébként odapakolt egy szurkoló az ex-ágyús Justin Hoytenak...
    Ezt a barmot.

• Steve Downie
    "Ebben a szezonban van Persie egyedül több gólt rúgott, mint az egész Wigan csapata."
  • Steve Downie
    Megnéztem most, nem semmi gól volt :D Ilyen befejezései nálunk is lehetnének :)
    A Sunderlandnek meg nem örülök, azt hiszem van félnivalónk.
  • Dean Winchester
    FA kupában is megkaptuk a sunderlandat...
  • Dean Winchester
    Gervinho a saját térfeléről vitte vég a labdát majd gólt lőtt a 45. percben! Ajánlatos megnézni a gólt :)
  • Steve Downie
    Nem tudom mi történt vele, lehet, hogy csak átmeneti technikai zavar, mindenesetre én lementettem a cikket, itt elolvahatod.

Djourou meg szinte biztos, hogy soha nem lesz nálunk kezdő, nem is értem, miért hosszabbított most. A "Fal"-ból senkit nem fog tudni kiszorítani középen, jobb bekkben pedig ritka bizonytalan volt, sztem akkor már inkább Jenkinson, neki legalább van hova fejlődni.
  • minimize
    Usmanov, elnézést.
  • minimize
    nekem nem jeleníti meg a cikket, de Ushanov "leterelése" azt mutatja, hogy tényleg cég-ként kezeli a vezetőség az Arsenal-t.
    még egy(nekem legalábbis)"incidens" :Johan Djourou 2015 júliusáig meghosszabbította a szerződését az Arsenallal.
    az ilyen, "minőségi" játékosok miatt tartunk ott, ahol.
  • Steve Downie
    Stan Kroenke, pénzéhes tulajunk
    Egy újabb cikk az amerikairól, szerintem kötelező olvasnivaló!
  • minimize
    vissza se akar térni a kis hálátlan...("I don't want to return to Arsenal. I have asked my agent to negotiate with Arsenal to stay here.")
  • arsnl
    mivel mindig a gyengébb csapatban játszott.. Chamakh megítélése is sokat változna sztem ha pl a szombati kezdőben RvP helyett játszott volna, nem a ligakupás összetákoltban.
  • Steve Downie
    Pedig de szépen indult az ágyús karrierje azzal a gyönyörű carling cup góllal. Utána viszont látszott a bl meccse(ke)n, hogy abszolút kipukkadt a srác...
  • Steve Downie
    Frimpong meg Barton ebben a szezonban már így is sokszor találkoztak (Newcastle-Arsenal, Arsenal-QPR, QPR-Wolves), ha mindegyiken játszott, nem emlékszem. Inkább az volt a meglepő, hogy eddig nem rúgott le senkit tőlünk.
    Bár szvsz azon kívül, hogy nagy favágó, nagyon ért a focihoz. Néztem pár QPR meccset, az ember úgy átlátja az egész játékot, hogy nem igaz. A teljes meccset végigfutotta, a csatárposzttól a gólvonalról mentő középhátvédig minden helyen játszott. Persze a mi játékstílusunkba nem nagyon illene bele.
  • minimize
    Az Arsenal az idei nyáron a Lilla orra alól vette el Park Chu Young-ot. A koreai játékos aprópénzért érkezett, de egy év után távozhat a csapattól. Bár a Monacoban nem volt termelékeny csatár, az Arsenal mégis leigazolta őt, ám nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
    "Ha a jelenlegi állapot továbbra is fennáll, akkor körül fogok nézni az átigazolási piacon az érdeklődő csapatokért."P.C.Y.
    gondolom érdemes volt bukni Hazard-ot miatta.
    (ha buktuk)
  • arsnl
    na Frimpong visszatért hozzánk, miután most már télleg súlyosan lesérült. idén nem játszik már. szerencsétlen 2 év alatt 2 térd sérülés.... ki más mint Barton rúgta le amúgy..
  • Steve Downie
    5 éve

Ha a Liverpool akkor tudta volna, milyen adósságot hoznak a klubra az új tulajok :D
  • Steve Downie
    A kapusunkról mostanában nem nagyon írunk. Bár ez csak jót jelent, azt jelzi, hogy Szczsesny úgy tudja lehozni sorozatban a meccseket, hogy nem hibázik. Igaz, az életveszélyes Cruyff cselek egyre gyakrabban kerülnek elő nála, és egyre több oda-vissza fordulóból állnak sajnos :D De amíg nem rontja el, hadd arcoskodjon csak, legalább az önbizalommal nem lesz gond

• minimize
    azon voltam a 92'ben,inkább lőjön 20ról,mint valamelyik bevigye a 16-oson belülre.mondom még befúj egy harmadikat. összesítve csak a 9.(!!!) 11es lett volna, amit lőhettek,a legtöbb a PL-ben.messze nem irígység-Én megéltem az AKKORI Arsenal-t is, nem csak ezt. Förgi is piszmogott évekig, persze akkor az sg-s United-drukker fröcsögős fele még csak homokozott-pont emiatt tisztelem SAF-ot.láttam, mit tett, nem olvastam, meg leszedtem a jutyúbról.
    nem kell lájkolni,meg lereagálni.
  • Steve Downie
    Nekünk talán az a legjobb, ha osztoznak a pontokon, de ettől eltekintve VICC, ami azon a meccsen történik.

• minimize
    a 2.félidőben vissza is adja!
  • minimize
    mégis mennyivel finomabban fogalmaztam, mint odaát szokás, ugye??!
  • pilboy
    egyik sem volt büntető, de a 2. jelenet erősen szabadrúgás és kiállítás gyanús volt... gondolom még ellendrukkerként is
    pisz
  • minimize
    á, most összevesznek, 10perc alatt elmulasztott két büntetőt-gondolom...
  • Steve Downie
    A mu legnagyobb legendaja megkapta a chelsea meccset is, hatha az o segitsegevel nekik is osszejon egy 3-5.
  • arsnl
    nana ott az xért drukkolunk nem a spursnek
    viszont most a tehenesek kéne nyerni bár x be se halnánk bele
  • Sabcsee
    faszom, a N'Castle megint hozta a kötelezőt, nyertek a Villa ellen Papiss Cisse góljával és mennek előttünk 2 ponttal. Megint érthetetlen, hogy miért nem mi szereztünk meg Cisse-t, vagyis inkább, hogy miért nem akartunk egyáltalán igazolni valakit...

Fáj kimondani, de holnap drukkolnunk kell a Spurs-nek, hogy minimum egy pontot elhozzanak az Anfield-ről.
  • minimize
    lelked rajta.
  • Dean Winchester
    na engem aztán ez a nyilatkozat kurvára hidegen,hogy azt mondják " nem megy el "
    majd ha vége az átig. időszaknak és még itt marad akkor elhiszem addig viszont leszarom az összes pletykát..
  • minimize
    tegnap Vela 16perccel beállítása után beköszönt a barszának! Gratula!(Barca-Real Soc. 2-1)
  • minimize
    Walcott elutasította a Pool érdeklődését, itt ír alá új szerződést.
    valószínűleg 4évre,heti 80k-ért.
    barátai elmondása szerint Robin sem megy el a nyáron.
    más: a tegnapi játékkal két vállon lehetett volna pl. a 2 mencseszteri csapat is-szerintem,hogy a többi fájó vereséget ne is említsem.
    ok, nem lehet mindíg 120%-on pörögni, de jó lenne a folyamatos 90-100%....
  • Steve Downie
    Igy van, most megneztem es utoljfra 05/06-os szezonban volt agyus golkiraly, Henry szemelyeben :-)
    Mondjuk akkor 3 egymast koveto evben is o nyert.
  • Balázs 17
    6 év után ismét arsenalos gólkirály lehet :))
    (ha jól rémlik)
  • Steve Downie
  • Dean Winchester
  • banok
    Arsenal-Blackburn 7-1 ::: összefoglaló
  • Balázs 17
    hát ha Walcott mindig ilyen lenne... de sajnos nem lesz:D
  • Steve Downie
    Joey Barton úgy lerúgta Frimpongot a QPR-Wolves meccsen, hogy le kellett cserélni.
  • Sabcsee
    nagyon kellett már egy ilyen gálameccs. Walcott, Chamberlain, Rosicky és főleg Coquelin elképesztő jól játszottak, de a többiekre sem lehet panasz(mondjuk Arteta indításai voltak kicsit csalódások...).
    A cserék most kivételesen jók voltak szerintem, főleg Koscielny cseréje, szegény srác már tényleg a seggén veszi a levegőt, agyon van hajtva egész évben...

És hát Titivel is sikerült egy gólt rúgatni :)