Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
song-wilshere-ramsey szerintem ez lesz a középpályánk jövõre cserének meg frimpong, rosicky meg diaby😊
nem lesz több fabregas join to barca cikk 😄DD
még jöhet a nasri go to city cikk és minden okés
aztán meg reméljük nem kell sokat várni az igazolásokra akik minket fognak erõsíteni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
gondolom nagyobb ünneplés lesz otthon, mint a tavalyi BL-gyõzelem után...<#vigyor>#vigyor>
No one can stop Death!
CESC elmenne annak örülnék és pláne milyen szép lenne ha jönne Mata 😄
Jadson-t bíro én is szóval hajrá!
Jagielka-cahill-samba vagy dann is jöhet
ááá az a baj ,hogy sok a hír és még egyik sem valós!
kapjunk már arról hírt hogy cesc végleg a barcához igazol és kész végre békén hagynak 😄
Amennyiben még a hétvége elõtt megszületik a megállapodás mind Nasri, mind Fabregas ügyében, úgy az átigazolási szezon utolsó három hetére az Arsenal több, mint 50 millió fontja lesz a további transzferekre. A BBC újságírójának egy nevét elhallgatását kérõ klubon belüli forrás elmondta: valamennyi, a játékosokból befolyt pénzt új emberekre fogja költeni Wenger.
"Egyértelmû jelet kaptam Arséne Wengertõl a szezonkezdés elõtt, hogy én leszek az elsõ számú kapusa az Arsenalnak".- mondta Szczesny a szerdai válogatott meccse elõtt a helyi sajtónak.
jó döntésnek érzem, bírom a "gyereket".
még egy befejezõ csatár képben van, hamarosan kiderül, vajon kit is akarunk pontosan...
No one can stop Death!
Andrey Arshavin a saját weboldalán erõsítette meg, hogy nem súlyos a szerdai válogatott meccsen elszenvedett fejsérülése.
Wenger csak akkor fogja megvenni Scott Dannt, ha nem sikerül leigazolnia a Jagielka-Cahill-Samba trió egyik tagját.
Jadson, a Shakhtar játékosa már Londonban van tárgyalni az Arsenallal, a megállapodás gyorsan megszülethet!!!!!(jó spíler, csípem is)
Spanyol források szerint megállapodott a Valencia és az Arsenal, hogy Fabregas távozásával Mata érkezik az angol klubhoz.
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sajnos viszont a sajtóban szinte ugyanilyen biztosra írják, hogy Nasri 48 órán belül aláír a Cityhez 😞
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Ahogy a Dallas, és a Szabó család is véget ért egyszer, úgy a Fabregas-sagának is elérkeztünk az utolsó epizódjához. További hasonlóság a szappanoperákkal, hogy már ez is rohadt unalmas volt. Az El Mundo Deportivo - a barcelonai székhelyû sportlap a klub háziújsága tkp - szerint még ma, de legkésõbb holnap bejelentik az üzletet, és Cesc Fabregas két és fél év vergõdés után hazatérhet nevelõegyesületéhez.
Az átigazolás lezárása már inkább az Arsenal érdeke volt, hiszen a londoniak jövõ kedden már BL-selejtezõt játszanak, és fogy az idõ is az átigazolási szezonból, amikor el lehet költeni a Fabregasért kapott jelentõs összeget, vagyis meg lehet próbálni pótolni a játékost. Az ajánlat nem változott semmit, a Barcelona tartotta 34 milliós ajánlatát, a vita már csak azon ment, hogy a két Londonba tartó barcelonai szupertehetség, Bellerín Jon Toral és Hector mennyit ér. Végül Wenger elfogadta, hogy hat milliót, és pont került az ügy végére: Fabregas kvázi 40 millió euróért tér haza Barcelonába.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pat Rice 😄
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
remek szezonkezdés!!!
(nem vagyok rendõr<#wink>#wink>)
No one can stop Death!
jó, nem?
No one can stop Death!
nem véletlen, hogy a "régi" arcok mind mennek-mennének, hisz soha nem változik semmi csapaterõsítés-szinten a Fõnök fejében...pedig "olcsó húsnak híg a leve", mint tudjuk.
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ez teljesen áll, persze.értem én, hogy zajlanak a dolgok mostanában, de nagyon eluralkodott a "pénz beszél-kutya ugat effektus", és ennek elõbb-utóbb csúnya vége lesz.jön még egy rongyfejû a PL környékére,aztán 2csapatos bajnokság lesz, mint Európában egyre több helyen.
teljesen elveszik az ember kedvét "öreg fejére" a PL-tõl.
Nászrika meg megmutatta, hogy egy újabb-Wenger által-minõségibb ligába hozott franszia ficsúr mennyire pénzéhessé tud válni pár év alatt-megjegyzem, nem õ az elsõ nálunk, aki (az amúgy sem gyenge fizujánál)bõven többre vágyik-a kupa-szöveg meg lazán nevetséges, nem más.
No one can stop Death!
elvileg eto't is leakarjak igazolni 😄DD
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerzõdtetni akarja az orosz Andrej Arsavint (képünkön) és a szerb Danko Lazovicsot.
A RIA-Novosztyi orosz hírügynökség értesülése szerint az Anzsi elöljárói már meg is kezdték a tárgyalásokat az érintettek egyesületeivel, az angol Arsenallal, illetve a szentpétervári Zenittel, amelynek egyébként alkalmazásában áll Huszti Szabolcs is.
Az orosz bajnokság élcsoportjához tartozó mahacskalai alakulat irányítói már korábban szerzõdtették a világbajnok brazil Roberto Carlost, s a csapaterõsítés jegyében nemrég Dzsudzsák után megvásárolták az orosz válogatott középpályást, az angol Chelsea-tõl érkezett Jurij Zsirkovot is, aki szombaton írt alá.
Lazovics amúgy Dzsudzsák elõzõ állomáshelyén, a holland PSV Eindhovenben már csapattársa volt a magyar válogatott futballistának.
minimaze.: ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell õ akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén...
de hajrá, öljük meg az egész tisztaságát,végül is pénzel a mai világban minden elérhetõ...
No one can stop Death!
Jövõre meg vinnék(egy esetleges jó szezon után) vPersie-t, vagy Wilshere-t, Walcott-ot, mittomén' kit...
Meg nem erõsített hírek szerint Eboué szerdáig a Galatasaray játékosa lehet.
Spanyol források szerint Fabregas ügyében kedden folytatódhatnak a tárgyalások a Barcelonával, miután a spanyol csapat a hétvégéig le akarja igazolni õt.
Egyes források szerint az Arsenal és a Bolton még a hétvége elõtt nyélbe akarják ütni az üzletet Gary Cahill ügyében.
Wilshere visszalépett az angol válogatottból, miután megvizsgálták a válogatott orvosai hétfõn reggel.
Az Arsenal középpályása egy bokasérülés miatt hiányzott a szombati Benfica elleni mérkõzésrõl és Fabio Capello behívója ellenére hiányzoni fog a szerdai Hollandia elleni mérkõzésrõl.
No one can stop Death!
mind1, reméljük hogy igazad lesz és bevállnak a srácok mert hát mást mit tehetünk?
vártam ,hogy lesz legalább 3-4 meghatározó , fasza igazolás helyette kaptunk egy normális embert aki nem mást Gervinho...
Nasri szerintem is megy ami a vicc ,hogy én már fabregast küldtem volna el a fenébe nem pedig nasrit 😞
m1, reménykedjünk, hogy hoz még egy KH-t a vén csont, és hogy beválnak ezek az új fiatalok.
P.S.: sajnos, hétvégéig nem valószínû, hogy Jack felépül, szóval szerintem a helyére bekéne rakni Frimpong-ot, õ nyújtotta messze a legmeggyõzöbb teljesítményt a felkészülésen.
Szczesny- Sagna,Koscielny,Djourou,Traore -Frimpong,Song- Gervinho,Ramsey,Arshavin- Chamakh/Vela
kaka
36/10 , remélem ezt a mutatót túlszárnyalja <#eljen>#eljen>
Oxlade-Chamberlain
Gervinho és Carl Jenkinson mellé további erõsítéseket tervez az Arsenal. Mindezt maga Arsene Wenger erõsítette meg.
A gyengébb felkészülési eredmények és a sok sérülés ellenére sem kongatja a vészharangokat Arsene Wenger. Az Ágyúsok francia hadvezére újabb igazolásokat tervez és biztos benne, egy magabiztos Arsenal vág neki a 2011-2012-es idénynek.
"Higgadtnak kell maradnunk, önbizalomtól duzzadva kell nekivágnunk az idei szezonnak - kezdte a menedzser. - Mert nincs okunk a rosszkedvre, minden a terveknek megfelelõen alakul. Hogy igazolunk-e még? Nos, biztosan.."
Wenger nevekrõl egyelõre nem beszélt, abban azonban biztos, hogy a Cesc Fabregas és Samir Nasri körül kialakult hercehurca nem zavarja meg a csapatot.
Az Arsenal szombaton 18.30-tól a St. James' Parkban lép pályára, ezt követõen, augusztus 20-án a Liverpool érkezik az Emiratesbe. Az átigazolási idõszak augusztus 31-én jár le Angliában.
Az FC Barcelona játékosa Xavi úgy véli, hogy Cesc Fábregasszal hamarosan nem csak válogatott-, hanem klubszinten is csapattársak lesznek.
Mint az ismert, a katalánok már nagyon hosszú ideje vissza akarják szerezni saját nevelésû játékosukat az Arsenaltól, amely azonban megint visszautasította a Barca ajánlatát.
"Várjuk, hogy Cesc csatlakozzon, és úgy tûnik, hogy a dolog a végsõ fázisban van. Az egész a Barca és az Arsenal megegyezésén múlik, de optimista vagyok, és úgy vélem, Cesc érkezni fog."- hangzott el Xavitól.
"Some news coming out of France regarding Samir Nasri's future and L'Equipe claims the Arsenal midfielder has agreed personal terms with Manchester City on a contract worth £185,000 a week."
magyarán a személyes kérdésekben megegyezett Nasri a MCity-vel, úgyhogy...
a jó hír(gondolom Wengernek az, nekem kevésbé...),hogy Campbell&Chamberlain jön(két tini tehetség again...),és lehet, h a középsõ védõ posztra jön Mertesacker,mert jó olcsón megkaphatjuk.
hurrá.
No one can stop Death!