Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ne álmodozz

song-wilshere-ramsey szerintem ez lesz a középpályánk jövõre cserének meg frimpong, rosicky meg diaby😊
végre végeeeeeeeeeeee
nem lesz több fabregas join to barca cikk 😄DD
még jöhet a nasri go to city cikk és minden okés
aztán meg reméljük nem kell sokat várni az igazolásokra akik minket fognak erõsíteni
báttyó02
jaja,mostmár szinte biztos

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

arsnl
Cesc ma lesz Barca játékos. spanyol lapok szerint már leigazolták, BArca játékosok is mondják már + Frimpong tweetje (@EmmanuelF4Bye Bye 😞).

csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

azért 7-8évadot megért volna a sorozat😄
minimize
még így is olcsóbban viszik el, de örülök, ha vége lesz már ennek a huzavonának.
gondolom nagyobb ünneplés lesz otthon, mint a tavalyi BL-gyõzelem után...<#vigyor>

No one can stop Death!

Bakker!4
CESC elmenne annak örülnék és pláne milyen szép lenne ha jönne Mata 😄
Jadson-t bíro én is szóval hajrá!
Jagielka-cahill-samba vagy dann is jöhet
ááá az a baj ,hogy sok a hír és még egyik sem valós!
kapjunk már arról hírt hogy cesc végleg a barcához igazol és kész végre békén hagynak 😄
hát érdekes szezon lesz az biztos =)
minimize
Korábban Wenger bizakodó volt, hogy Nasri akár az utolsó évét még kitöltheti az Arsenalnál, megkockáztatván, hogy jövõre 20 millió fonttól rövidíti meg az ágyúsokat, ám úgy tûnik, a francia játékos menni akar, s a Manchesterbe költözést már számos válogatott csapattársának is elújságolta.
Amennyiben még a hétvége elõtt megszületik a megállapodás mind Nasri, mind Fabregas ügyében, úgy az átigazolási szezon utolsó három hetére az Arsenal több, mint 50 millió fontja lesz a további transzferekre. A BBC újságírójának egy nevét elhallgatását kérõ klubon belüli forrás elmondta: valamennyi, a játékosokból befolyt pénzt új emberekre fogja költeni Wenger.

"Egyértelmû jelet kaptam Arséne Wengertõl a szezonkezdés elõtt, hogy én leszek az elsõ számú kapusa az Arsenalnak".- mondta Szczesny a szerdai válogatott meccse elõtt a helyi sajtónak.
jó döntésnek érzem, bírom a "gyereket".
még egy befejezõ csatár képben van, hamarosan kiderül, vajon kit is akarunk pontosan...

No one can stop Death!

minimize
jósághalom délutánra:
Andrey Arshavin a saját weboldalán erõsítette meg, hogy nem súlyos a szerdai válogatott meccsen elszenvedett fejsérülése.
Wenger csak akkor fogja megvenni Scott Dannt, ha nem sikerül leigazolnia a Jagielka-Cahill-Samba trió egyik tagját.
Jadson, a Shakhtar játékosa már Londonban van tárgyalni az Arsenallal, a megállapodás gyorsan megszülethet!!!!!(jó spíler, csípem is)
Spanyol források szerint megállapodott a Valencia és az Arsenal, hogy Fabregas távozásával Mata érkezik az angol klubhoz.

No one can stop Death!

minimize
ok, mi meg azért szorítunk, hogy végre elmenjen....oda.

No one can stop Death!

bakkerman
el mundo barcelonai,szóval semmi nincs lefutva remélem,mert én már abban a táborban vagyok,akik ellenzik cesc hazatérését.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arsnl
Thiago Alcanatara 4es mezszámát lecserélte 11esre (El Mundo Depotivo). ez sokat mond..

arsnl
úgy néz ki eddig:
Cesc, Na$ri OUT
Dann, Jádson, Mata IN
legalábbis pletykák szerint

Steve Downie
Végre...
Sajnos viszont a sajtóban szinte ugyanilyen biztosra írják, hogy Nasri 48 órán belül aláír a Cityhez 😞

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

báttyó02
napi fabregas:

Ahogy a Dallas, és a Szabó család is véget ért egyszer, úgy a Fabregas-sagának is elérkeztünk az utolsó epizódjához. További hasonlóság a szappanoperákkal, hogy már ez is rohadt unalmas volt. Az El Mundo Deportivo - a barcelonai székhelyû sportlap a klub háziújsága tkp - szerint még ma, de legkésõbb holnap bejelentik az üzletet, és Cesc Fabregas két és fél év vergõdés után hazatérhet nevelõegyesületéhez.

Az átigazolás lezárása már inkább az Arsenal érdeke volt, hiszen a londoniak jövõ kedden már BL-selejtezõt játszanak, és fogy az idõ is az átigazolási szezonból, amikor el lehet költeni a Fabregasért kapott jelentõs összeget, vagyis meg lehet próbálni pótolni a játékost. Az ajánlat nem változott semmit, a Barcelona tartotta 34 milliós ajánlatát, a vita már csak azon ment, hogy a két Londonba tartó barcelonai szupertehetség, Bellerín Jon Toral és Hector mennyit ér. Végül Wenger elfogadta, hogy hat milliót, és pont került az ügy végére: Fabregas kvázi 40 millió euróért tér haza Barcelonába.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Steve Downie
Hát ez nagyon nagy 😄😄
Pat Rice 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

gyönyörû 😄DD
remek szezonkezdés!!!
minimize
elfelejtettem, a feje vérzett elég rendesen, agyrázkódás-gyanúja áll fenn.
(nem vagyok rendõr<#wink>)

No one can stop Death!

minimize
Arshavin megsérült, most cserélték le a 31'percben. a szezon meg lassan kezdõdik.(Oroszo.-Szerbia 1-0, 89'.min)
jó, nem?

No one can stop Death!

minimize
k**va jó a szöveg, szívesen elküldeném Wenger Blackberry-jére, hogy tisztában legyen azzal, amit(rajta kívül)már mindenki világosan lát.
nem véletlen, hogy a "régi" arcok mind mennek-mennének, hisz soha nem változik semmi csapaterõsítés-szinten a Fõnök fejében...pedig "olcsó húsnak híg a leve", mint tudjuk.

No one can stop Death!

Solidus
5w0rdf15h
pedig õ mekkora fogás lenne.... 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kemény wenger kritika 😄

Sabcsee
na akkor Mata-ról is lemondhatunk...<#levele>

kaka

Kaplan
Ezt a kezdõt olvasva, ég a lelkem bassza meg... Úúúúristen..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szuper, nasri húzhat is a citybe <#taps>
Steve Downie

bakkerman
egy profi nem csinálhat olyat mint nasri,hogy cicázik a munkaadójával. ha maradni akar,akkor hosszabbítson,és mondja ki 10000%-ra hogy maradok,ha menni akar,akkor se húzza az idõt,és az idegeket. ebbõl a szempontból fabregas se profi,amit õ mûvel az is elitélendõ

minimize
"ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell õ akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén..."
ez teljesen áll, persze.értem én, hogy zajlanak a dolgok mostanában, de nagyon eluralkodott a "pénz beszél-kutya ugat effektus", és ennek elõbb-utóbb csúnya vége lesz.jön még egy rongyfejû a PL környékére,aztán 2csapatos bajnokság lesz, mint Európában egyre több helyen.
teljesen elveszik az ember kedvét "öreg fejére" a PL-tõl.
Nászrika meg megmutatta, hogy egy újabb-Wenger által-minõségibb ligába hozott franszia ficsúr mennyire pénzéhessé tud válni pár év alatt-megjegyzem, nem õ az elsõ nálunk, aki (az amúgy sem gyenge fizujánál)bõven többre vágyik-a kupa-szöveg meg lazán nevetséges, nem más.

No one can stop Death!

pfffffff
elvileg eto't is leakarjak igazolni 😄DD

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerzõdtetni akarja az orosz Andrej Arsavint (képünkön) és a szerb Danko Lazovicsot.

A RIA-Novosztyi orosz hírügynökség értesülése szerint az Anzsi elöljárói már meg is kezdték a tárgyalásokat az érintettek egyesületeivel, az angol Arsenallal, illetve a szentpétervári Zenittel, amelynek egyébként alkalmazásában áll Huszti Szabolcs is.

Az orosz bajnokság élcsoportjához tartozó mahacskalai alakulat irányítói már korábban szerzõdtették a világbajnok brazil Roberto Carlost, s a csapaterõsítés jegyében nemrég Dzsudzsák után megvásárolták az orosz válogatott középpályást, az angol Chelsea-tõl érkezett Jurij Zsirkovot is, aki szombaton írt alá.

Lazovics amúgy Dzsudzsák elõzõ állomáshelyén, a holland PSV Eindhovenben már csapattársa volt a magyar válogatott futballistának.

minimaze.: ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell õ akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén...
minimize
a szabályok szerint ezt nem lehetne megtenni, nem csak itt, máshol sem...elég szar, hogy még senki nem lépett ez ügyben,érdekes mód pár klub megtalálja a módját, hogy megtartsa az "elvágyódó" játékosait, mindenféle negatív lépés nélkül.
de hajrá, öljük meg az egész tisztaságát,végül is pénzel a mai világban minden elérhetõ...

No one can stop Death!

bakkerman
mostanában már hamarabb egyeznek meg a játékossal,nálunk is így volt,alexis szerzõdésérõl már júniusban megyeztünk,amirõl persze tudott az udinese is. megkerülhetetlen,emailben fel lehet venni a kapcsolatot akármelyik játékossal,vagy élõben az ügynökökkel,és utána már csak a két csapaton a sor. szerintem már nasri biztos tudja milyen lenne az esetleges manchesteri szerzõdése

minimize
"megegyeztek"? kivel? elõbb nem a klubbal kell tárgyalni, aztán a spílerrel??! ezt nagyon nem értem, de mind1.egyébként Clichy eladása után nem erõsíteném még jobban a City-t a vezetõség helyében.
Jövõre meg vinnék(egy esetleges jó szezon után) vPersie-t, vagy Wilshere-t, Walcott-ot, mittomén' kit...

Meg nem erõsített hírek szerint Eboué szerdáig a Galatasaray játékosa lehet.
Spanyol források szerint Fabregas ügyében kedden folytatódhatnak a tárgyalások a Barcelonával, miután a spanyol csapat a hétvégéig le akarja igazolni õt.
Egyes források szerint az Arsenal és a Bolton még a hétvége elõtt nyélbe akarják ütni az üzletet Gary Cahill ügyében.
Wilshere visszalépett az angol válogatottból, miután megvizsgálták a válogatott orvosai hétfõn reggel.
Az Arsenal középpályása egy bokasérülés miatt hiányzott a szombati Benfica elleni mérkõzésrõl és Fabio Capello behívója ellenére hiányzoni fog a szerdai Hollandia elleni mérkõzésrõl.

No one can stop Death!

arsnl
lehet elmarad az 1.forduló a zavargások miatt, bár nemtom Newcastle-t mennyire érinti ez az egész. a válogatott meccset lefújták mindenesetre

faxa középcsapatnak elmegyünk 😄
mind1, reméljük hogy igazad lesz és bevállnak a srácok mert hát mást mit tehetünk?
vártam ,hogy lesz legalább 3-4 meghatározó , fasza igazolás helyette kaptunk egy normális embert aki nem mást Gervinho...

Nasri szerintem is megy ami a vicc ,hogy én már fabregast küldtem volna el a fenébe nem pedig nasrit 😞
Sabcsee
sztem, sajnos most már egyre valószínûbb, hogy Nasri lelép a City-be. Egyre több forrás egybehangzóan állítja, hogy megegyeztek, egy esetleges szerzõdéshosszabbításról meg semmi+ tnap ugye hivatalos lett ez a Chamberlain gyerek, sanszos, h Nasri helyett hozta ide...hálátlan rohadék.

m1, reménykedjünk, hogy hoz még egy KH-t a vén csont, és hogy beválnak ezek az új fiatalok.
P.S.: sajnos, hétvégéig nem valószínû, hogy Jack felépül, szóval szerintem a helyére bekéne rakni Frimpong-ot, õ nyújtotta messze a legmeggyõzöbb teljesítményt a felkészülésen.
Szczesny- Sagna,Koscielny,Djourou,Traore -Frimpong,Song- Gervinho,Ramsey,Arshavin- Chamakh/Vela

kaka

minimize
akkor most már igazolhatnánk hiányposztokra is

No one can stop Death!

minimize
<#taps>

No one can stop Death!

elsõre <#nevetes1>
36/10 , remélem ezt a mutatót túlszárnyalja <#eljen>
Steve Downie
<#eljen>

arsnl

arsnl
egy kis jó hír is...
Gervinho és Carl Jenkinson mellé további erõsítéseket tervez az Arsenal. Mindezt maga Arsene Wenger erõsítette meg.

A gyengébb felkészülési eredmények és a sok sérülés ellenére sem kongatja a vészharangokat Arsene Wenger. Az Ágyúsok francia hadvezére újabb igazolásokat tervez és biztos benne, egy magabiztos Arsenal vág neki a 2011-2012-es idénynek.

"Higgadtnak kell maradnunk, önbizalomtól duzzadva kell nekivágnunk az idei szezonnak - kezdte a menedzser. - Mert nincs okunk a rosszkedvre, minden a terveknek megfelelõen alakul. Hogy igazolunk-e még? Nos, biztosan.."
Wenger nevekrõl egyelõre nem beszélt, abban azonban biztos, hogy a Cesc Fabregas és Samir Nasri körül kialakult hercehurca nem zavarja meg a csapatot.

Az Arsenal szombaton 18.30-tól a St. James' Parkban lép pályára, ezt követõen, augusztus 20-án a Liverpool érkezik az Emiratesbe. Az átigazolási idõszak augusztus 31-én jár le Angliában.
Steve Downie

aki unja a fabregas saga-t az ne olvassa el a következõ hírecskét XD

Az FC Barcelona játékosa Xavi úgy véli, hogy Cesc Fábregasszal hamarosan nem csak válogatott-, hanem klubszinten is csapattársak lesznek.
Mint az ismert, a katalánok már nagyon hosszú ideje vissza akarják szerezni saját nevelésû játékosukat az Arsenaltól, amely azonban megint visszautasította a Barca ajánlatát.
"Várjuk, hogy Cesc csatlakozzon, és úgy tûnik, hogy a dolog a végsõ fázisban van. Az egész a Barca és az Arsenal megegyezésén múlik, de optimista vagyok, és úgy vélem, Cesc érkezni fog."- hangzott el Xavitól.
arsnl
pont írni akartam, h OC orvosin vesz részt nálunk, sok hírportál szerint.

minimize
ráteszek, mert hétfõ van, kezdjük jól a hetet:
"Some news coming out of France regarding Samir Nasri's future and L'Equipe claims the Arsenal midfielder has agreed personal terms with Manchester City on a contract worth £185,000 a week."
magyarán a személyes kérdésekben megegyezett Nasri a MCity-vel, úgyhogy...
a jó hír(gondolom Wengernek az, nekem kevésbé...),hogy Campbell&Chamberlain jön(két tini tehetség again...),és lehet, h a középsõ védõ posztra jön Mertesacker,mert jó olcsón megkaphatjuk.
hurrá.

No one can stop Death!