31698
-
#24274 Hanyadik ez már Gardnernek??? -
Balázs 17 #24273 20perc ötlettelen fos eddig -
#24272 Eddig szépen bekerültünk a darálóba. -
#24271 Csak nem :D -
Balázs 17 #24270 nevetséges -
#24269 Ramsey is? -
Balázs 17 #24268 :(( -
#24267 ez mi a fasz már bazmeg. szánalmas ami a klubnál történik. minden egyes szélső hátvéd lesérül.... -
#24266 De miért csak Squillacit hoztuk el az isten b*ssza már meg :D -
#24265 Így van, itt most nyerni kell, már csak az FA kupára van reális esélyünk! -
Balázs 17 #24264 tovább kéne jutni:D -
#24263 Ryo gólt lőtt első kezdetése alkalmával. -
Balázs 17 #24262 én Sagna-t nem is játszatnám már, Coquelin nekem nagyon tetszett jobb szélen -
#24261 Várható kezdők
(Walcott-nak tényleg nem ártana egy kis pihenés)
-
Dean Winchester #24260 de nekem nem ez a mostani 3-0 tette be a kaput értsed már meg :DDD ha ezt más írja egy kurva szót se szólok (persze Henry égést leszámítva)
hanem az a baj, hogy ő mindig folyton folyvást szidja a csapatot, tavaly óta tőle pozitív hozzászólást nem is lehet látni és ekkor meg benyög egy ilyet mikor egyébként is ideges vagyok az eredmény / játék miatt akkor jó hogy így reagálok..
szóval ez volt a probléma gyökere, hogy ő folyamatosan csak negatívan áll csapathoz :) -
#24259 Sajnos ez valóban így van. Készítettem egy grafikont is, hogy jobban láthassuk, hogyan alakul Stan barátunk vagyona mostanság. Azt a 600 milliós ugrást a végén úgy nézzétek, hogy abban benne van az a pénz is, amit nyáron kellett volna elköltenünk igazolásokra :D
-
#24258 Én nem akarlak idegesíteni, de mind a ketten 3-0-nál írtátok :D.
Persze értem én, hogy idegesít és én se szeretem az ilyen hozzáállást, csak vicces volt, hogy azt csináltad, amiért elküldted. -
#24257 és természetesen mind a három klubja jócskán nyereséges,a ótvar gány teljesítmények ellenére :)) just a business -
Dean Winchester #24256 csak én ezt most 3-0 után írtam és 0-1 vagy 0-2es állásnál se nyilatkozok ilyen negatívan a csapatról mert bizom a fordításban az egyenlítésben.
Ez a grebber meg ha a csapat vesztésre áll már egyből jön a negatív hozzászólásiaval... tőle csak negatívat látunk! pozitív hozzászólást egyet sem ! Szóval elég nagy különbség van köztünk... Érdekes mikor a 17.helyről jöttünk felfele és nyertük a meccseket akkor befogta a száját , mikor jönnek a vereségek akkor meg kinyitja :D Ne csak akkor legyen a csapattal (vagyis ellene) mikor sorba bukjuk a pontokat hanem legyen a csapattal akkor is mikor továbbjutunk valahonnan...
A tetőpont meg az volt,hogy ilyet ír miszeirnt Henry visszajött égetni magát ->>>Mikor Henry gólt lőtt a Leedsnek vagy a SUnerlandnak akkor miért nem tudott örülni és akkor kommentelni? Miért csak akkor kell ha a csapat szar helyzetben van? Legyen a csapattal jóban és rosszban is, de ő se igazi arsenal drukker ez már nyilvánvalóvá vált... Én az aston elleni 0-2-es állásnál is bíztam a csapatban , és reménykedtem hogy sikerül az egyenlítés , netán a fordítás...
-
#24255 Hát igen, most sokan Wenger fejét követelik, talán jogosan, talán nem. A problémát ismerjük, pl. minimize kommentje. Ennek tükrében Wenger távozása csak látszatmegoldás lenne, a probléma gyökere továbbra is megmaradna, maximum a szurkolókat etetnék vele, hogy "lássátok, távozott Wenger, aki 7 éve nem nyert semmit"
Összegyűjtöttem pár érdekes statisztikát:
Ki találja ki, mi a közös ezekben a csapatokban? :D
St. Louis Rams (NFL):
Utolsó Super Bowl győzelem: 1999
Utolsó alkalom, hogy továbbjutottak csoportjukból a rájátszásba: 2004
2012 január 13: a vezetőezdő és a general manager is távoznak, miután egy újabb szörnyű szezont könyvelhet el a csapat
Colorado Avalanche (NHL)
Utolsó Stanley Kupa: 2001
Utoljára eljutnak a Playoff-ig: 2010 (negyeddöntő)
2011 a rekordok éve náluk: sorozatos vereségi és győzelmek nélküli rekordok, 1969 óta a legkevesebb pontjuk, 29. helyezés a 30 fős ligában, 199 góljuk a legkevesebb a ligában, a szurkolók elégedetlenek, a general manager itt is távozik.
Denver Nuggets (NBA)
NBA győzelem: soha
2004 óta folyamatosan továbbjutnak a csoportból (ami szép teljesítmény), azonban az azóta kiharcolt 8 továbbjutásból 7-szer kiestek a rájátszás első(!) fordulójában, egyszer pedig a főcsoportdöntőben (elődöntőnek felel meg). Ismerős a helyzet: elég továbbjutni a csoportból, a többi meg lesz ahogy lesz.
2010-ben volt general manager váltás.
Ahogy láthatjuk, ezekben a csapatokban is megtörtént a kudarcok miatti edzőváltás, sőt még vezetőbb pozíciókban is cseréltek, mindez látszatintézkedés volt csupán.
Közös az Ramsben, az Avsben, a Nuggetsben és az Arsenalban:
Owner: Kroenke Sports Enterprises -
#24254 Nagyon sok videót néztem most az elmúlt fél órában, ilyen évad összefoglaló videók. Egyértelmű, hogy Nasri illetve Fabregas távozásával annyi.. vége, meghaltunk. Két klasszis játékos akik nagyon jól játszottak nálunk csak egymaguk nem tudták megoldani a klub problémáit. Most már ennyink sincs, tele vagyunk középszerű játékosokkal. Fáj, hogy elvesztettük őket..
-
Balázs 17 #24253 "máskülönben biztossá válik majd, hogy idén sem nyerünk semmit"
jobban tetszett volna, ha "biztossá válik, hogy Wenger távozik az év végén" -
#24252 Szerintem jogos, hogy sokan eléggé kiakadtak a meccs alatt/után, szörnyű teljesítményt nyújtottunk, de ez azokból a hírekből is látszott, miszerint Wenger rendesen leordította a csapatot a soron következő edzésen. Jól írják, hogy a főnöknek a következő 2 meccsen fel kell mutatni valamit, máskülönben biztossá válik majd, hogy idén sem nyerünk semmit. A Sunderland-et nehéz lesz megverni ismét, hiszen ezúttal Howard Webb vezeti majd a meccset, és a csirkék ellen sem lesz könnyű, állítólag a legerősebb csapattal készülnek felállni ellenünk. -
#24251 Csak vicces, hogy elküldöd a fenébe, mert negatívan áll hozzá és te ugyan azt csináltad :D -
#24250 Henry visszautazott az USA-ba, előtte ezt üzente minden Arsenal szurkolónak:
"I am sure the fans will understand that they have to stay with the team. We all need to be together because it’s the same when the team is winning and also when you lose. Keep the faith." -
Dean Winchester #24249 3:0 után mit vársz? 4-0 után meg pláne :D majd hazai pályán nyerünk mi is 4-0 ra vagy 5-0ra? kétlem de tényleg legyen ez az év a rekordok éve a srácok csinálják meg a lehetetlent... -
Dean Winchester #24248 én is félek a martin csapattól... és pontosan ez lesz ,egyszerre esünk ki mindenhonnan...
bajnokságban is kemény meccsek várnak ránk és félek ott is lesz pár vereségünk.
azt mondom ne legyen igazam de én max. egy döntetlent nézek ki a csapatból -
#24247 222 meccs alatt ez volt a legnagyobb vereségünk Európában. grat. 8-2 után újabb rekord. -
#24246 érdemes lenne elgondolkodni, de MOST SEM FOGNAK. amíg pörög a pénz,addig ez is jó a vezetésnek.
a szurkolók? (néha)szép focit játszanak, úgyis kijön a szokott 60ezer ember...beszarás,komolyan. -
#24245 tiszta szégyen :( -
#24244 hétvégén FA kupából is kiesünk, van egy olyan érzésem. nem mintha kurva meglepő lenne h kb mindig egyszerre esünk ki mindenhonnan. siralmas -
#24243 Hát ez nem az angolok éve lesz a BL-ben az tuti!
-
#24242 arra várhatunk:DDD -
#24241 Nekem is ég a pofám.. Miért nem mond már le Wenger? -
#24240 yes!! megaláz az általam gecire utált Milan. szép!! -
#24239 Kész vége, belövik és mi kiestünk. -
#24238 Abszolút igaza van. Wenger belefáradt, nem tudja motiválni a játékosokat, beszari. Makacs, és ezek a tényezők rányomják a bélyeget a szereplésünkre. A sérüléshullám meg.. A mi Palinknak arról kellene írnia a disszertációját.. -
#24237 "azért jó lenne 1 gólt idegenben lőni mert ha nem lövünk akkor én le is mondok a tj-ról (pedig nem szoktam feladni sosem)"
Ez aztán igazi pozitív hozzáállás... :D -
#24236 ennyit a BL-ről. -
#24235 Jó meccs hol mikor ember mit nézel te?
Idén sehol nem vagyunk (de mondjuk már évek óta).
Alázás lesz ez oda vissza.