Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
ez rém gyenge. 3.meccs is már elfogyott a csapat. ma debütált 4 játékos, egyik sincs még 20 éves.. Frimpong tetszett meg Vermaelen, Nasri hajtott még (aki ugye menni akar..). nagy gáz lesz ha nem jön még 3-4 ember.

az egy dolog , hogy rossz de még a gyõzni akarás legkisebb jelét se láttam!
pingpong legalább próbált tenni valamit...
de mind1 , a pool nem bírt gólt lõni ezért Ramsey és Miquel összehozta nekik a vezetõ gólt!
<#worship>
MU ellen is 1 piros lesz? Ott meg lehet Jenkinson varázsolja a labdát a saját kapunkba
bazdmeg
szopjanak le !
menjenek el a faxomba egytõl egyig!!!!!
most mivan ? arra gyurunk ,hogy ne lõjjünk gólt és minden meccsen kapjunk legalább 1 pirosat?
Bakker komolyan szánalmas!
udinese 1 kapufa
liverpool 2 kapufa 2 gól
mi lesz még???
85.perctõl de lehet még hamarabb is kb azt láttam mintha mi vezetnénk kb 3 góllal és a pool hajtana azért hogy szépítsen!
94.perc reina kijön és bedobás! bakker egybõl kérni kellett volna a kibaszott labdát és bedobni és belõni üres kapuba ehelyett tögyögtünk!
de a 85.percben is mi már ,hogy hátul passzolgatunk tök nyugodtan???????????????
komolyan bekaphatja az egész brigád , élen AW kurvahudejó mesterrel!

Most is mondhatom, szép volt fiúk <#eljen>
csocso14
125 éve alapították az Arsenal hát szépen ünnepeljük ezt az évet én mondom, kellett is ilyen új logós mez, ilyenben szép kikapni. Tudom még csak most kezdõdött az idény nem szép már most temetni a csapatot, de eddig még nem láttam ilyen rossz Arsenalt.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kaplan
Na jó ez most már szánalmas. Én befejeztem a meccsek követését amíg nem igazolunk normálisan és nem küldjük ki a pelyhedzõ faszú fiataljainkat akik egy forintot nem érnek vagy azokat akiket spar budget áron vettünk. Vicc!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nem ért a labdához, szóval nem volt les.

Cabell
ez les vót

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kaplan
Na jó, kibaszottul edzõváltást szeretnék. Elegem van már ebbõl az állandó lúzer szerepbõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Még egy meglátás. Szerintem megtaláltuk a kapusunkat egy pár évre. 😊

Kaplan
Több probléma is van amúgy.
- Egy az egyben egyedül Nasri tudja megcsinálni az emberét.
- A cseréink tapasztalatlan, csúnyán mondva névtelen kis senkik.
- A támadásokban én már nem látok elképzelést, még kis kényszerítõk is alig vannak.

Kaplan
Jól van, kezdjük elérni, hogy középcsapat legyünk. A középszerû védõi a Liverpoolnak simán leszerelnek minket, ez a Frimpong gyerek meg annyira egyszerû, hogy az már szó szerint fáj.

ha tavaly nem sérül meg, már alapember lenne😄
arsnl
hát elõrefelé még mindig nem az igazi, bár már jobb, mint Castle ellen. Frimpong egy állat, de jobb lenne, ha lenyugodna kicsit😄
Arshavin nc, mintha most kezdettel volna focizni profi szinten..

csocso14
már várom mikor érik be és jelentkezik érte a barca, hogy vissza venné 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

már tavaly is játszott😄
ki ez a miguel?? 😮
Steve Downie
Köszi!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

banok
13.45 Arsenal-Liverpool
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ricky Alverez...csak arsenal ment folyamatosan mégis más igazolta le 😄
arsnl
Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van Persie

Nasri-t vajon, h fogadják?

a legszebb ebben ,hogy velünk kapcsolatba hozták vagy 100 cikkben 😄 a chelseahez igazolásáról meg volt vagy 2 cikk ,ebbõl az egyik szinte hivatalos ,hogy oda szerzõdik xD
azért ez is jelent valamit... 😞
minimize
még nem bejelentett, de itt olvashatod, hogy áll az ügy:
Mata->Chelsea?

No one can stop Death!

apokalipszis
ne bazd má meg... hivatalos? link?
minimize
Mata közben a Chelsea-é, 27m fontért.<#lama>k

No one can stop Death!

minimize
Angol fórumokon olvasom hogy a szurkolók "megbeszélték", hogy ha hátrányba kerül a csapat, akkor ellenük fognak fordulni... Hamar vezetést kell szereznie a csapatnak különben "kõ kövön nem marad semmi".
Valami elkezdõdött Londonban??!<#ijedt>

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

vagy máshol elég ha pár mérkõzésen keresztül leszerepel a csapat és már hopp megy is!
JM is a chelseabõl mikor ment el... 😄
Tyler1
nyilván ha a tulaj elégedetlen lenne, akk Wenger már nem lenne itt. nem is biztos, h szabadkeze van, elvégre a tulajokon múlik, h mire van pénz, és milyen koncepcióik vannak a jövõre nézve.

pl. nálatok elég 1 sikertelen szezon, már repül a menedzser. kitudja itt mi a helyzet a háttérben.
és nézhetjük a másik oldalát is, h Wenger egy kurvajó edzõ, mert minden évben a minimálból hozza össze a BL-t, vagy (jobb esetben) a dobogót. tavaly végig versenybe voltak az elsõ helyért(majdnem végig). aki 7-8 éve értett a csapatvezetéshez, az nem hiszem, h csakúgy elfelejti...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Steve Downie
Hát igen, ez pedig csak hab a tortán, hogy scum-ék lassan erõsebb kerettel rendelkeznek, mint mi...

minimize

No one can stop Death!

minimize
erre példa az,amit korábban írtam. júl. elején Ushmanov írt egy 100milliós csekket, nem hívták vissza, nem jelentkeztek. ezek szerint nekik oké minden.
ez a baj. hogy nem lépnek Wenger tökére. J.Enrique-Pool. Cahill-Pool?,Mata-Chelsea? nem akarom folytatni, de holnap szerencsémre fél ötig angol felsõfok magántanár, (elutazik,majd. szept.-ben folytatjuk, október Anglia.)
így majd valamelyik 4órás meccs helyett nézem meg.addigra lenyugodottan...
remélem.<#felkialtas>

No one can stop Death!

WuFraZselic
mondjuk az tényleg abszurd lenne, kapna egy 150 milliós csekket, és abból 7 millát elköltene fiatal tehetségekre, a maradékot meg tisztelettudóan visszaadja 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Steve Downie
Errõl én is olvastam, de nem tudom elképzelni, hogy mit kezdene a PSG-ben Wenger. A katari tulajdonos nyomná neki a százmilliókat, hogy költse el szupersztárokra, õ meg nem költene belõle semmit, mert "If we find quality, we'll add quality to our squad and we work very hard on it I must tell you", mondaná nekik is 😄

minimize
az a pálya, hogy a fejeseken kívül mindenki vágja, mi lenne jó nekünk.
ezzel csak azt akarom mondani, ide hiába okosít bárki,MI, szurkolók nem tehetünk semmit-max. télen elzavartatja az az(eddig) kilátogató 60ezer ember Wengert...nem offenz, csak leírtam.

No one can stop Death!

azért szerintem gervinho elég normális meg jó játékos...
de tény és való , hogy jelenleg a 3 távozó és 1 érkezõ minden csak nem normális! És ezek a számok alatt a meghatározó játékosokat értem
WuFraZselic
lehet másik stadionra gyûjtenek, az mégiscsak presztízs 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

5w0rdf15h
Majd akkor is arra fogja fogni mikor már kifizették.... tényleg ennyire hülyék a vezetõk??? Nem létezik hogy nem veszik észre hogy minden jó játékos elpályázik és kurvára 0 esély lesz bármit is nyerni de még a nemzetközi szereplés hely is álom marad.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

WuFraZselic
szerintem az lenne a legjobb (számotokra), ha a PSG Bendtnerrel együtt vinné Wengert is (volt róla szó)

tegyük fel elmegy õ is, lesz több mint 60m euró bevétel, és normális játékos még nem jött idén...

minimize
Úgy hírlik, hogy a PSG 11 millió euró ellenében leigazolná Bendtnert. A dán játékosért állítólagosan a Fiorentina is érdeklõdik.
remélem eladják, mehet ez a pénz is a BANKBA.
majd vetetünk valami utángyártott kupát törökben, Eboue szívesen elpostázza nekünk szerintem.

No one can stop Death!

a stadiont pedig elképszetõ iramban törlesztik és ez már így volt tavaly is, de õ mindig erre fogja<#unalmas>
a durva , hogy az a kibaszott pénz idén nagyon ott van! Ugye most eladtunk pár játékost és abból is maradt pénz szóval kurva szánalmas dolog skótoskodnia...
ja mehetne a levesbe , de hát ugye a körülményekhez képest kurva jók vagyunk ( a vezetõség szerint) és ezért AW-nek maradnia kell 😄
Egyébként meg AW már megmondta nem egyszer , hogy a minõségi játékosokra érdemes várni :A?SD:?:AS?D?:AS?😄
Csak szerintem õ se hiszi el amit nyilatkozik...
hedonist
De baszki, pedig van 2 milliárdos tulajotok, elvileg Wengernek szabad keze van, csak vmi gond van az agyával, na meg fransziaaa....

Esküszöm rajtatok már csak az segít, ha kirúgják végre...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
a Londoni Kékek meg Matára ajánlottak 27millió fontot, õ ott köthet ki...<#wave>

No one can stop Death!

XD

azért vicces , hogy más csapatok mélyen a zsebükbe tudnak nyúéni mi meg tökölünk!
Szép az ilyen híreket is olvasni , és ugye a madrid se valami full pénzes egyesület...
"Az Atlético Madrid hivatalos honlapja megerõsítette, hogy megegyezett a Portóval Radamel Falcao (25), illetve Rúben Micael (25) átigazolásában. A kolumbiaiért 40 millió, míg a portugál válogatott futballistáért ötmillió eurót fizetnek a piros-fehérek."
hát nem gondoltam volna, hogy jobban is megutálhatom moneybayort 😄
minimize
ja,holnapig,amire bezárom a boltot,mancity-kékben vigyorog majd.Flamoney,Casley C,Casbayor,...Cashri?

No one can stop Death!

<#rolleyes>
Az Arsenal francia középpályása nem érti, mi szükség van a szidására.

Mint az ismert, Cesc Fábregas és Samir Nasri sem volt ott az Arsenal keretében a Newcastle United elleni bajnokin (elõbbi már alá is írt az FC Barcelonához), és a találkozón nem éppen kedves dolgokat lehetett hallani a londoni drukkerek egy részétõl Nasrival kapcsolatban.

"Hallottam, hogy a szurkolók mit énekeltek rólam vasárnap, és ez nagyon tiszteletlen dolog, mivel még mindig (beteg) Arsenal-játékos vagyok" - írta Twitter-oldalán a 24 esztendõs játékmester, akinek leigazolásához egyes hírek szerint közel áll a Manchester City.
Bazdmeg , ezek mennyire szarják a pénzt -.-

A Manchester City hajlandó lenne állni Emmanuel Adebayor fizetésének több mint a felét, ha a Tottenham Hotspur kölcsönvenné a csatárt.

A City menedzsere, Roberto Mancini mielõbb szeretné az Etihad Stadium kapuin kívül tudni az elõzõ szezonban a Real Madridot is megjárt togóit.

Már a felkészülési meccseken sem játszatta az afrikait, és azt is kilátásba helyezte, hogy a 25 fõs bajnoki keretbe sem fogja nevezni, ha nem viszi el idõben egy másik csapat.

A Tottenham élénk érdeklõdést mutat a csatár iránt, de nem szeretnének és nem is tudnának heti 170 ezer fontot fizetni neki, de a City hajlandó lenne besegíteni. Úgy tudni, a manchesteriek heti 90 ezer fonttal vennék ki a részüket a játékos fizetésébõl, így a Spursnek már "csak" 80 ezret kellene a számlájára utalni.

Egyes hírek szerint a londoniak menedzsere, Daniel Levy azt is megpróbálja kiharcolni, hogy csapata a szezon végén 12 millió fontért véglegesíthesse a 27 éves gólzsák szerzõdését.