Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összegekrõl nem tudok, de Londonban pörög mindenki az átigazolások miatt, mert a Fõnök összebalhézott tegnap a vezetõség jó részével-akár távozik is, ha kiesik a csapat a BL-rájátszásból...
No one can stop Death!
Persze ez csak egy feltételezés, de teljes mértékben megmagyarázná az utóbbi idõben történt dolgokat. Minden szavát nem kell feltétlenül elhinni, mert az olyanokat nem lehet a tulajra fogni, hogy miért nem volt egy balbekk leigazolása Wenger terveiben (ahogy egy kommentben is írják).
De amúgy jó látni nagyon, hogy a kommentelõk nagy része azonnal Wenger mellé áll, bár ebben közrejátszhatnak mondjuk a magas jegyárak is 😊
Az utóbbi napokban nekem is eldurrant már az agyam, ilyenekbe nem gondoltam bele annyira.
Mindenesetre ha ennek csak a fele is igaz, akkor nagy bajban van az Arsenal, hiszen a City-hez meg a Chelsea-hez hasonlóan mi is kaptunk egy milliárdos tulajt, de sajnos a United-es Glazer-ékhez hasonlóan õ is egy profitéhes amerikai, akinek elég a negyedik hely is (csak hogy a BL-ért járó pénzt még bezsebeljük), de abba már nem egyezik bele, hogy Nasri 90k helyett 110k-et kapjon. És talán csak akkor fog kiderülni, hogy mekkora valóságtartalma volt ennek a cikknek, ha kiteszik Wenger-t, és mondjuk egy helyére érkezõ Martin O'Neill-nek ugyanígy meg lesz kötve a keze.
"It's all very well saying sack the Board, but who is the Board? Stan Kroenke is the Board. Just him. No-one else matters. Whose going to sack him? Himself? Why doesn't he pay off what remains of our debt and just pay himself back over the same period, interest free? And when he sells Arsenal in the future, have an agreement that he is paid back the balance in full by the new owner? That would release more funds for use on the playing side. Why won't he do this? Because it's not in his interests to, that's why. He's got billions at his disposal potentially from the Wal-Mart empire, but have we seen a bean on the playing side? No, because it's not in his interests."
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Mata amúgy áll. heti 55k-ért írt alá....😊
No one can stop Death!
Az Ágyúsok két mérkõzésen eddig egy pontot szereztek, így nem csoda, hogy új játékosok igazolásán töri a fejét Arséne Wenger.
A lap információi szerint a londoniak Kakát szeretnék kölcsönvenni a Real Madridtól.
A brazilt már több csapattal is szóba hozták nyáron, legutóbb a PSG érdeklõdésérõl lehetett hallani, de idáig úgy tûnt, marad a királyiaknál. Továbbá a kiszemeltek között van még a Lille szélsõje, Eden Hazard és a Marseille-ben játszó trió, Lucho Gonzalez, Mathieu Valbuena valamint Andre Ayew is.
No one can stop Death!
Azért figyelitek ugye? 😄
wenger 2 bajnoki 0 lõtt gól és 1 pont!
a segédje 1 mérkõzés 1 gyõzelem 0 kapott gól 3 pont 😄
amúgy szívesen megnéztem volna, hogy Frimponggal mit alkot
én még nem láttam xD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
pl, mertesackert szerintem egy 8-10 milláért ellehetett volna hozni és akkor még mindig maradt volna 30 milla de lett volna egy stabil védõ.......de hát õ tudja
Brit lapértesülések szerint a Chelsea hamarosan megszerezheti Juan Manuel Matát, a Valencia világbajnok spanyol labdarúgóját.
A The Telegraph beszámolói alapján a londoniak 25-rõl 31 millió euróra emelték a középpályásért kínált összeget, ezt pedig már elfogadják a spanyolok.
No one can stop Death!
Verminátor-<#worship>#worship>
No one can stop Death!
akciósan csak a barsza tud vásárolni-ahol hagyják bizonyos klubok-menedzserek...
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ha találna olyan játékost akkor költene nyugodtan , de õ nem szeretne vagyonokat kiadni átlagos focistákra 😄?:S?D:?ASD
Azért vette meg pl. jenkinson-t is mert nem átlagos játékos , pfff bazdmeg szerintem õ se hiszi el azt amit mond -.-
Arséne Wenger költene, de nincs kire!
Arsene Wenger boldogan kiadna akár 40 millió fontot is ezen a nyáron, de egy fillért sem fog költeni, ha nem talál olyan játékost, aki elõremozdíthatná az Arsenalt.
Egyre türelmetlenebbek az Ágyúsok szurkolói, már a meccseken skandálva is azt követelik, hogy igazoljon végre valakit a klub.
Valóban jól jönne az erõsítés a londoniaknak, hiszen többek között a csapat ikonja, Cesc Fabregas is távozott. Wenger eddig nem a méregdrága igazolásokról volt híres, de most akár 40 millió fontot is költene, persze csak jó játékosokra.
“Ha megfelelõ játékosokat találok, akár 30 vagy 40 millió fontot is el fogok költeni" - kezdte nyilatkozatát a francia szakember.
“Egyáltalán nem a pénzen múlik, hogy igazolunk-e valakit, hanem, hogy találunk-e megfelelõ futballistákat. Sokan nem szeretnek, amiért nem szórom két kézzel a pénzt, de nem szeretnék vagyonokat kiadni átlagos focistákra. Egyáltalán nem félünk nagy összegeket kiadni, és költekezni is fogunk, ha megtaláltuk akit kerestünk. Nem értem a szurkolókat, sokkal több okuk lenne boldognak és büszkének lenni, mint haragudni a klubra."
Azt, hogy Joel Campbell az Arsenalnál folytatja, már jó pár napja tudni lehet, Arséne Wenger menedzser ugyanis megerõsítette a dolgot, de most már hivatalosnak is tekinthetõ a transzfer, miután a klub a weboldalán számolt be róla.
A 19 esztendõs Costa Rica-i válogatott futballistát a Fiorentina is vitte volna.
foci24😄D viszont nem volt még a padra se nevezve , ergo lehet még nem is igazolták le csak egy kacsa a hír? 😮
Campbell meg elvileg megvan!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A Liverpool most megmutatta, hogy visszatért a legjobb 4-be, a City már biztosan ott van. Akkor mi hol leszünk? Õ sem akarhatja, hogy innentõl úgy menjünk neki egy Tottenham elleni meccsnek, hogy "hátha nyerünk".
Azt viszont én sem hinném, hogy megbolondult az öreg, vagy hogy senki nem szól neki a vezetõségben, hogy ez nem lesz jó. Talán tényleg van olyan anyagi probléma, amirõl mi nem tudunk, és nem szeretnék, hogy nyilvános legyen. Csak erre tudok gondolni, mert az nem lehet, hogy mindenkinek feltûnjön, hogy Wenger hülyeséget csinál, csak egyedül neki nem.
amúgy nem Ramseyé volt öngól?
A Liverpool emberelõnyben bedarálta a rutintalan Arsenalt
A Premier League második fordulójának legnagyobb rangadója volt a csapatok nevei alapján az Arsenal-Liverpool mérkõzés, amelyen azonban úgy tûnt, a minden eddiginél fiatalabb "Ágyúsok" egyelõre nem rendelkeznek elég rutinnal ahhoz, hogy komolyan felvehessék a versenyt az angol bajnokság legjobbjaival.
Nem mondhatjuk, hogy izgalmasan kezdõdött volna a mérkõzés, a 20. percig kellett várni az elsõ helyzetre, addig inkább a mezõnybeli harc dominált. Akkor egy bal oldali beadás után Andy Carroll fejelhetett tisztán, Szczesny azonban szépen védett a bal alsó elõl. Kicsivel késõbb Kuyt emelt középre, szintén a bal oldalról, ezúttal Henderson bólintott, de gyengén, így az Arsenal lengyel kapusa könnyedén fogta meg a labdát.
Az elsõ félóra végén kezdett éledezni a hazai csapat, egy szöglet után kifejelt labdából Frimpong indult a kapu felé, a szétnyíló védõk között laposan lõtt, Reina (képünkön) pedig bravúrosan védett. A 35. percben Nasri következett, õ lendületesen végigvitte a játékszert a pályán, kibillentette Aggert, majd nem sokkal a jobb alsó mellé lõtt.
Ezzel a jelentõsebb események le is zajlottak az elsõ félidõben, a másodikat pedig érdemben Kelly kapufája nyitotta. Az 55. percben a jobb oldalról találta el a bal oldali oszlopot a jobbhátvéd.
A 68. percben elõször villant Arsavin és van Persie: elõbbi passzából utóbbi teljesen egyedül próbálkozhatott a Liverpool kapujának közelében, de Reina újra nagyot védett. Ekkorra azonban összességében már fölényben voltak a "Vörösök" - ezúttal fekete mezben -, és a 70. percben úgy tûnt, még jelentõsebb nyomásra lesznek képesek, mivel Frimpong második sárga lapja után kiállni kényszerült. A középpályás Lucast talpalta le feleslegesen a kezdõkörben, és akár azonnali pirosat is kaphatott volna.
Ahogy várható volt, a vendégek fölénye fokozódott, és a 78. percben érett góllá. Igaz, a csereként beállt Suárez lesen indult, és elõle próbálták tisztázni a labdát a védõk, amikor az Miquelrõl a hálóba pattant. (0-1)
A hajrában maga Suárez is eredményes volt, miután Meireles önzetlenül kihagyhatatlan helyzetbe hozta, így 0-2-vel ért véget a találkozó. A Liverpool tehát stabil csapatjátékot mutatott, az Arsenal azonban úgy tûnik, nagy bajban van. Ezen a találkozón sérülés miatt elvesztették Koscielnyt, és továbbra is valószínûnek tûnik, hogy Samir Nasri is eligazol, azaz Arséne Wengernek valóban az alapoktól kell felépítenie tizenévesekbõl álló csapatát.
Premier League, 2. forduló
Arsenal-Liverpool 0-2 (0-0)
Gólszerzõ: Miquel (78., öngól), Suárez (90.)
Kiállítva: Frimpong (70., Arsenal)
szerintem még aláír egy 3-4évet.
No one can stop Death!
a Pool is unalmas volt, mi meg egyszerûen semmik.tudtuk, nem lesz középpálya,de a támadósor is...Walcott csak lendületbõl,indításból jó 1vs1 ben,Ramsey-t egy ideje emlegetem már, Rosy max. 60perc, de olyan, mint Arsha-ha 3x lepattanik valakirõl, egyszerûen elmegy a kedve...ez egy vicc,nem hozzáállás. Sagna a jobb bekk helyén...hagyom is,aki látta, tudja amúgy is,mirõl beszélek.Miquel meg még 1évet lehetett volna tarcsis.
No one can stop Death!
lehet,hogy 1,másfél hónap régen elég volt ahhoz,hogy a keresett játékost elhozzuk, ma ez nagyon nem így mûködik.könnyelmûen "elszórja" a jobb játékosokat, és folyamatosan bízik azokban, akik végül cserben hagyják adottság hiányában, vagy érzelmi okokból. senkiért nem küzd, mondván "azok focizzanak itt, akik az Arsenal-ért fociznak".
nos, õk azok,akik évrõl-évre lelépnek, ezért ikon nálam v.Persie. õ innen fejezi be,kár,hogy az utóbbi években folyamatosan ellenlábasokat erõsítünk a nyári megfigyelésekkel.megfigyelünk, szuper. kár, hogy mindenkit más visz végül...
No one can stop Death!
egyébként ez a Frimpong gyerek szimpatikus, kár a pirosért
nagyon nagyon kíváncsi leszek vajon kit fog igazolni Arsene az Arsenalba 😄
Wenger szerintem nyugodtam kiadhatna egy könyvet "Hogyan kurjunk el egy jó csapatot x év alatt"Abszolút bestseller lenne!
Next PC upgrade: 2022
11nap és bezár a piac 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De igazolni nem kell!!!!!
Kos kíváncsi vagyok mennyi idõre dõlt ki
Manchester United - Arsenal 11 1.62
aki teheti pakolja a MU gyõzelmét! szerintem hendikeppes vereségre számíthatunk!!!
3-0 , 4-1 minimum!
szóval az udinesei vereséggel ráhangolhatunk a MU elleni derbire 😄DDD
Jó persze nem kell temetni a csapatot , és nem is temetem mert bízom ,hogy verjük az udineset idegenben is 2 góllal meg a MU ellen képesek leszünk egy meglepetés gyõzelemre de ez most kikívánkozott belõlem!