Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bakker 4. gólnál a netem elment 😄
szal látom ,hogy készülõdnek a szabadhoz és ronney arca a képernyõt azt csáh xD
aztán mobilról követtem az eredményt és 6-1nél megnéztem kétszer is hogy vajon jól látok???
8:2
pozitivum , elkezdtünk gólókat lõni a PL-ben
negatívum , továbbra is 1 pontot szereztünk 3 mérkõzés alatt és szépen lesöpörtek a pályáról !
harmadik , már multkor mondtam vagyis kérdeztem! Mostmár az lesz ,hogy minden mérkõzésen hozzuk az 1 piros lap / mérk. statisztikai adatot? 😮
negyedik, ritka szarok 😄 szerintem emlékezetes lesz ez a 125.évforduló 😄DD
Komolyan mondom ezen eredmények után sajnálom ,hogy nem estünk ki a Bl-bõl -.-
szal látom ,hogy készülõdnek a szabadhoz és ronney arca a képernyõt azt csáh xD
aztán mobilról követtem az eredményt és 6-1nél megnéztem kétszer is hogy vajon jól látok???
8:2
pozitivum , elkezdtünk gólókat lõni a PL-ben
negatívum , továbbra is 1 pontot szereztünk 3 mérkõzés alatt és szépen lesöpörtek a pályáról !
harmadik , már multkor mondtam vagyis kérdeztem! Mostmár az lesz ,hogy minden mérkõzésen hozzuk az 1 piros lap / mérk. statisztikai adatot? 😮
negyedik, ritka szarok 😄 szerintem emlékezetes lesz ez a 125.évforduló 😄DD
Komolyan mondom ezen eredmények után sajnálom ,hogy nem estünk ki a Bl-bõl -.-
jah és ennyi Nasri el megy és az igazi posztján játszik azonnal ad 3gólpasszt
itt pedig minden játékost át kell erõszakolni más posztra, mert ez biztos jó így (Wilshere, Arshavin...stb)
itt pedig minden játékost át kell erõszakolni más posztra, mert ez biztos jó így (Wilshere, Arshavin...stb)
javítom magam:
addig nem nézek mérkõzést, amíg Wenger itt van, eredményeket majd meglesem
addig nem nézek mérkõzést, amíg Wenger itt van, eredményeket majd meglesem
alulról felküzdve lesz majd igazán édes a gyõzelem, mi??! 😄
már csak visítok rajtuk. szerintem megint az "áttyityûddel" volt gond.
meg aztán a kiállítás, törö-rö...
már csak visítok rajtuk. szerintem megint az "áttyityûddel" volt gond.
meg aztán a kiállítás, törö-rö...
No one can stop Death!
Wengert ki László Csabát be😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
akkor legalább jöjjön össze. én mellette voltam végig, de ez megbocsáthatatlan. na mind1 legalább új riválisaink lesznek idén.D
10 gólos meccs 😄
Hát Bl bármilyen kupaindulsá asszem kizárva!Sõt ilyen teljesítménnyel a 10be is nehéz lesz bekerülni...
az igazság az, hogy én inkább nevetek, olyan mintha kiakarnák baszatni wengert😊
'76:45 ezért jó bízni a fiatalokban.
a jó fiatalokban. nem mindegyikben,aki nem megy el.
a jó fiatalokban. nem mindegyikben,aki nem megy el.
No one can stop Death!
Asszonyomnak délután poénosan megjegyeztem,mennyit(7)kell rúgni a MShitty gólarányához.
meglesz az,ahogy látom.
meglesz az,ahogy látom.
No one can stop Death!
nem is csak ez a baj. macska-egérnek tûnik, de ha Arshavin, meg v.Persie összeszedné magát, jócskán min. x lehetne. ezért fájó különösen.
update:EZ MOST KOMOLY? holnap ki mond le???!<#violent>#violent>
update:EZ MOST KOMOLY? holnap ki mond le???!<#violent>#violent>
No one can stop Death!
wenger monnyonle!
6
na ez megint mivolt? ilyen amatõr dolog max megye2-ben szokott lenni
de gea mit nézett? 😄
dettó. mindenki tudta, mi várható, ha EZ jó nekik Londonban, nézzék a vezetõk és részvényesek a meccseket.
ez már rég nem a "milyen szurkoló vagy te"-féle dologról szól,vergõdhet egy csapat ezer okból, ebben az esetben viszont világosak az okok...már maga a "spend some f**** money-aug.-végén eleve röhej.
ha jól hajráznak, megelõzhetik ma a shitty-t gólarányban.
ez már rég nem a "milyen szurkoló vagy te"-féle dologról szól,vergõdhet egy csapat ezer okból, ebben az esetben viszont világosak az okok...már maga a "spend some f**** money-aug.-végén eleve röhej.
ha jól hajráznak, megelõzhetik ma a shitty-t gólarányban.
No one can stop Death!
nagyon gyengék vagyunk minden poszton, az igazolások a fiatalok mind mind kevesek ehhez a bajnoksághoz, életemben nem láttam még ilyen ROSSZ arsenal
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
hát én itt fejeztem be a csapat figyelését, majd 10 forduló után eldöntöm, hogy érdemes-e idõ pazarolni erre a foskupacra
nabaszki 😄
erre szokták mondani, hogy szegény embert az ág is húzza...
erre szokták mondani, hogy szegény embert az ág is húzza...
három meccs után 16.helyet kell látnunk úristen<#wow3>#wow3>
meg is érdemeljük!
ha már büntetõbõl se tudunk egy szájbakúrt gólt lõni akkor szopjunk mint a kismalac!
kibaszott szép gólt kaptunK!
na de hajrá legyen 2-2 ...
ha már büntetõbõl se tudunk egy szájbakúrt gólt lõni akkor szopjunk mint a kismalac!
kibaszott szép gólt kaptunK!
na de hajrá legyen 2-2 ...
azért egy 11est illett volna bekenni, de elnézve nem oszt-nem szoroz ma ez sem...
No one can stop Death!
na ez a gól viszont gyönyörû volt...
gyalázat...
ezt a gólt megint, bazmeg...vicc,ami hátul megy, de vegyünk még 4-5csatárt elõre.<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
bazdmeg
3an is ott vannak welbeck mellett aztán csak nézik ahogy befejeli a labdát a hálóba 😄DDDDD
kíváncsi leszek mennyi lesz a végeredmény... esetleg megszerezzük-e a szezon elsõ gólját...
3an is ott vannak welbeck mellett aztán csak nézik ahogy befejeli a labdát a hálóba 😄DDDDD
kíváncsi leszek mennyi lesz a végeredmény... esetleg megszerezzük-e a szezon elsõ gólját...
hát ez meg mi a búbánat volt?
ez amiatt van, hogy a Bolton-Shitty-n bólogatott a VIP-ben Redknapp, nem pedig a leendõ ellenféllel foglalkozott.amúgy azon rendszeresen bevisítok, hogy lenyilatkozza az összes kerettag,mennyire nem a pénz miatt mennek ám õk oda.
idén tényleg megnyerhetik ezzel a kerettel a bajnokságot.(ez felnyitja a többi rongyfejû szemét, vesznek csapatokat/embereket...és megölik a kisebb klubokat)
idén tényleg megnyerhetik ezzel a kerettel a bajnokságot.(ez felnyitja a többi rongyfejû szemét, vesznek csapatokat/embereket...és megölik a kisebb klubokat)
No one can stop Death!
City nagyon megy... :/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nasri két gólpaszt adott Dzekonak ... jelenleg 0-3... nem lesz könnyû ezzel a cityvel elbánni
PREMIER LIGA
17.00 Manchester United-Arsenal
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
17.00 Manchester United-Arsenal
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Samir Nasri elárulta, miért döntött úgy, hogy az Arsenalt a Manchester City kedvéért hagyja ott.
"Nem tudtam volna elképzelni, hogy elhagyom Angliát - mondta a 24 éves francia válogatott játékmester, akiért 25 millió font körüli összeget fizettek a "Polgárok". - A kérdés az volt, hogy a Unitedhez vagy a City-hez megyek-e. Az döntött, hogy inkább szeretnék történelmet csinálni, minthogy csak egy játékos legyek a sok közül. A jövõ klubjáról van szó. Az átigazolásom egy igazi saga volt. Hatalmas megkönnyebbülés, hogy aláírhattam, és nagyon boldog vagyok."
<#nevetes1>#nevetes1>
A Bolton Wanderers visszadobta az Arsenal hét millió fontos ajánlatát a 25 éves angol válogatott védõért, Gary Cahillért.
Owen Coyle, a Bolton menedzsere megerõsítette a sajtóértesülést, hozzátéve, hogy "egyszerûen nevetséges" volt az "Ágyúsok" ajánlata Bogdán Ádám csapattársáért. Gary Cahillt a transfermarkt.de 13 millió euróra becsüli, Coyle szerint hét milliónál jóval többet szeretnének kapni a tehetséges védõért.
Cahill szerzõdése egyébként jövõre lejár a Boltonnál.
"Nem tudtam volna elképzelni, hogy elhagyom Angliát - mondta a 24 éves francia válogatott játékmester, akiért 25 millió font körüli összeget fizettek a "Polgárok". - A kérdés az volt, hogy a Unitedhez vagy a City-hez megyek-e. Az döntött, hogy inkább szeretnék történelmet csinálni, minthogy csak egy játékos legyek a sok közül. A jövõ klubjáról van szó. Az átigazolásom egy igazi saga volt. Hatalmas megkönnyebbülés, hogy aláírhattam, és nagyon boldog vagyok."
<#nevetes1>#nevetes1>
A Bolton Wanderers visszadobta az Arsenal hét millió fontos ajánlatát a 25 éves angol válogatott védõért, Gary Cahillért.
Owen Coyle, a Bolton menedzsere megerõsítette a sajtóértesülést, hozzátéve, hogy "egyszerûen nevetséges" volt az "Ágyúsok" ajánlata Bogdán Ádám csapattársáért. Gary Cahillt a transfermarkt.de 13 millió euróra becsüli, Coyle szerint hét milliónál jóval többet szeretnének kapni a tehetséges védõért.
Cahill szerzõdése egyébként jövõre lejár a Boltonnál.
M'Vila érkezhet 10m font körül,elõrehaladott tárgyalásban vagyunk a klubbal-a játékos jönne.
No one can stop Death!
Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere elárulta, hogy Jack Wilshere még mindig sérült, és nincs esély arra, hogy játsszon a Bulgária és Wales elleni Európa-bajnoki selejtezõn.
A 19 éves angol középpályás bokája hétfõn megint megsérült, s állítólag hat hétig nem lesz bevethetõ.
pici nosztalgia 😄
"Japánba szerzõdött a 34 éves Fredrik Ljungberg, aki korábban az Arsenal és a Celtic csapatában is futballozott. Ljungbergnek a szezon végén lejárt a szerzõdése a skót csapatnál és a japán élvonalban szereplõ Shimizu S-Pulse-hoz írt alá egy évet.
A 75-szörös válogatott futballista karrierje a svéd Halmstadban indult, 1998 és 2007 között 313 tétmeccsen szerepelt az Arsenalban, ahol 71 gólt rúgott.
Egy évet még lehúzott a West Hamnél, majd az Egyesült Államokba igazolt. Elõbb a Seattle Sounders, majd a Chicago Fire játékosa volt. A legutóbbi idényben hét bajnokit játszott a Celticben. "
A 19 éves angol középpályás bokája hétfõn megint megsérült, s állítólag hat hétig nem lesz bevethetõ.
pici nosztalgia 😄
"Japánba szerzõdött a 34 éves Fredrik Ljungberg, aki korábban az Arsenal és a Celtic csapatában is futballozott. Ljungbergnek a szezon végén lejárt a szerzõdése a skót csapatnál és a japán élvonalban szereplõ Shimizu S-Pulse-hoz írt alá egy évet.
A 75-szörös válogatott futballista karrierje a svéd Halmstadban indult, 1998 és 2007 között 313 tétmeccsen szerepelt az Arsenalban, ahol 71 gólt rúgott.
Egy évet még lehúzott a West Hamnél, majd az Egyesült Államokba igazolt. Elõbb a Seattle Sounders, majd a Chicago Fire játékosa volt. A legutóbbi idényben hét bajnokit játszott a Celticben. "
No one can stop Death!