Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
http://www.youtube.com/watch?v=DQFeq0kd9A8

No one can stop Death!

minimize
Carling Cup-Shrewsbury Town az ellenfél.
Chu-Young "megvan". az igazolás érdekessége alant olvasható:
az Arsenal keresztbetehet a Lillenek, ugyanis kapcsolatba léptek Park Chu-Younggal, a Lille elsõ számú célpontjával. Az ügy annyira komoly lehet, hogy a támadó a Lille által bérelt hotelszobájából egyenesen Londonba utazott, hogy egyeztessen az Arsenallal, majd orvosin vegyen részt ott.
A Lille illetékeseivel készített interjút a BBC, amelybõl kiderült, hogy Park tegnap még a Lille-nél volt orvosin, de Wenger hívására ma átrepült Londonba.
Park Chu-Young ára 2.6 millió +1.7 millió teljesítmény utáni bónusz és heti 40 000 font lehet a fizetése.

No one can stop Death!

portónál bírtam, de azóta nem is hallottam róla😄
Lucho-t is szóba hozták velünk pár hete...

Alighanem ezt a szezont is az Olympique Marseille-nél tölti az argentin középpályás.

Bár az Arsenal, az AS Roma és a Málaga is érdeklõdik Lucho González iránt, ugyanakkor a kikötõvárosiak 10 millió eurót akarnak érte, és egyik klub sem fizetne ennyit.

"Nagyon valószínû, hogy Lucho marad" - hangzott el a marseille-iek elnökétõl, Vincent Labrune-tõl.

A futballista két éve 18 millió euróért érkezett a csapathoz az FC Portótól.
arsnl
csak most olvastam, h Wenger még 3 játékost akar: csatár, kp, védõ.
csatár valszeg akkor kipipálva, védõ sztem Cahill lesz, kp-ra meg remélem inkább vmi kreatív ember lesz. jó lenne ha tényleg sikerülne igazolni is nem csak akarni...

holnapi keretbe benne lesz Özyakup + Coquelin, esélyes, h egyikük kezd is vagy Lansbury még lehet a kezdõben.

gondolom mert kiesett a monaco
penge96
Egy záradék miatt ilyen olcsó, szerencsére

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

2,6m ???
annyiért nem pénz még ha egy rakás szar is 😄
na AW talált egy kurva minõségi játékost? 😮
fm-ben tényleg nem rossz 😄
arsnl
ja és õ Dél-Korea csk-ja. mezek eladásával nem lesz gond

arsnl
Park Chu-Young lehet a következõ igazolás. Lille orra elõl sikerült elhalászni, BBC szerint már orvosin van és 2,6m font körül lehet az ára.
én csak FM-bõl ismerem, ott jó volt nálam😄 de állítólag technikás csatár és jól lövi szabadokat is.

Steve Downie
😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

vótmá? 😄

WuFraZselic
vele nagyon jól járnátok, nem is értem az Inter miért nem mozdult rá... õ és Casemiro jött szóba nyáron védekezõ kp poszton, elõbbire vártunk, aki 2 hónap után rájött, hogy inkább a Romában akar játszani, aztán meg további 5 évre aláírt a Sao Paolohoz... 15-18at írtak anno, annyit nektek is simán megérne!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja, wenger style 😄
ja... aztán egyik se lesz😄
mindkettõ ránkférne
nem kell hazard, jöjjön inkább m'vila
minimize
szerintem meg boldog otthon,látszik rajta.remélem sikerekben gazdag pályafutása lesz.

No one can stop Death!

minimize
Hazard jönne, de kevés a 30millió a Lille-nek.<#gonosz3>

No one can stop Death!

minimize
Parker meg a T'ham-mal tárgyal közben<#wave>...(Barton->QPR.dec.31.-én meccselünk,remélem kórházban szilveszterez(Pingpong??)

No one can stop Death!

6milla 😄
minimize
a Bolton kölcsönvette Dedryck Boyata-t...(Cahill??)
"Arsene Wenger insists reports that Arsenal have offered £6million for Bolton Wanderers defender Gary Cahill are incorrect. "<#rolleyes>

No one can stop Death!

bakkerman
uccsó napokban nagyon felmennek az árak,pláne olyan csapatok felé akiknek muszáj erõsíteniük,35-be megfogtok egyezni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

báttyó02
hát õszintén szólva akármennyire is kéne játékos,én 40millát nem adnék azért a csávóért. nagy bukta is lehet belõle...ennyi pénzért legalább 2 nagyobb bajnokságban bizonyított pléyát lehetne venni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

minimize
...meg mi is,mert a napok fogynak.

No one can stop Death!

bekaphatja a lille, kurvára nem ér 40 millát...
Sporthíradó

Francia sajtóértesülések szerint szóban megegyezett az Arsenallal a Lille belga szélsõje, Eden Hazard. Az Arsenal elsõ, 30 millió eurós ajánlatát elutasította a francia bajnok, amely 40 milliót kér a játékosért.
most olvasom <#nevetes1>

Arsenal boss Arsene Wenger has had a bargain-basement bid for Gary Cahill laughed out of town by Bolton.

Wenger has tabled an offer of just £6million, plus extras, for the England international, which is roughly a THIRD of Bolton's valuation on their classy centre-half.
arsnl
pont ma tettünk ajánlatot Cahillért, amit persze elutasítottak egybõl (6m).

Nasri 19-es mezt kapta

minden csapat igazol , ajánlatot tesz mi meg ülünk a babérjainkon 😄

A chelsea ajánlatott tett , viszont mi meg nem csinálunk semmit de valahogy már kezd nem izgatni és leszarom üzemmódba átkapcsolni az agyam ezen része 😄 MInd1 , ha jön vki majd örülünk ha meg nem és jönnek a sérülések akkor majd hozunk valami 13éves szupersztárt és kész -.-

viszont van hír rólunk is de nem kell megijedni nem igazoltunk senkit sõt esély sincs xDD
hazard nem jön , no íme a két cikk!

-----

André Villas-Boas, a londoni Kékek menedzsere elárulta, hogy megtették ajánlatukat az FC Portónak Álvaro Pereiráért."

---

Már néhány nappal ezelõtt felmerült, hogy Arséne Wenger Eden Hazardot igazolná le az Arsenalhoz a legutóbbi bejelentés szerint bár biztosan távozó Samir Nasri helyére, a belga szélsõ klubjának, a Lille-nek általános igazgatója szerint a játékos marad Franciaországban.

Immár biztos, hogy a csapatkapitány, Cesc Fabregas után az Arsenal másik kulcsjátékosa, Samir Nasri is elhagyja az "Ágyúsokat", akik az eddigi mérkõzéseiken finoman szólva sem parádéztak a szezonban. A hétvégén a Liverpooltól úgy kaptak ki, hogy Nasri még ott volt a pályán, és már így sem volt meggyõzõ a játékuk. Arséne Wenger menedzser szerint nem kell pánikszerûen igazolniuk, de azért a hírek szerint el tudná képzelni Eden Hazardot Arsenal-mezben.

A belga játékoshoz azonban mostani klubjánál, a Lille-nél ragaszkodnak. Frederic Paquet általános igazgató szerint "Eden nem fog eligazolni ebben a szezonban. Tudjuk, hogy Európa néhány nagy klubja szeretné õt megszerezni, de mi nem akarjuk eladni. Ráadásul õ is jól érzi magát nálunk, ismeri a csapat jövõképét, és legalább még egy szezont maradni akar."
arsnl
nyugi ez az egész egy kamu, vki nagyon unatkozhatott. mondjuk az meg topfocit minõsíti, h ezt hírként leadják....

bakkerman
se eurobarcán,se fcb.cat.-on,se marcan,se AS-en nincs kint a cikk,ez a része a legnagyobb hápikacsa:
Amikor aláírtam a Barcelonához, Guardiola azt ígérte, hogy a automatikusan a kezdõcsapatban kapok helyet

Ilyet egész egyszerûen nem mondhatott neki Pep,Fabregas meg (ha mondta volna is) nem hihetné el,mert nem reális.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem tudom mi és mennyi igaz ebbõl, mindenesetre én jót mosolyogtam
Steve Downie
Kamunuel Moneybayor a Tottenham-nél kölcsönben
Odavaló szegény. Azok után, amit mûvelt a szurkolóink elõtt az ellenünk szerzett gólja után, meg sem lepõdöm, hogy itt kötött ki.

Steve Downie

minimize
á,ha Wenger nem vesz senkit,nem is jutunk tovább,ez fix. a hétvége meg min. 2gólos bukta lehet.

No one can stop Death!

hát mindennek mondanám de ennek nem 😄 a barca kapott sztem egy kurva lájtos csoportot...
legjobb meccsek az a,d,e csoportokban lesznek
ezen kívül az arsenal-dortmund ami fasza ill. arsenal-marseille
arsnl
így mégse olyan hûde könnyû, de tovább kell menni.

rosicky hazalátogat 😄DD

azért nem lesz ez olyan könnyû meccs!
én azt mondom a 2.hely meglesz már örülök..
kemény lesz ez de reméljük nem esünk ki a bl-bõl
Kaplan
Dortmund

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
lájtosnak tûnik eddig

Kaplan
Olympiakos.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
<#eljen>

lucho jöhetne aztán találkozna a klubjával megint xD
Arsenal-Marseille
verhetõ...
Kaplan
Marseille. Az jó, aránylag erõs ellenfél jó meccsek lesznek.

milan kéne , az olaszokat mindig kiszoktuk verni 😄
Kaplan
F csoport

utoljára sorsolták ki a csoport betûszmát , reméljük elsõk leszünk a legvégén xD
Steve Downie
Eurosport-on BL sorsolás, minket még nem húztak ki.