31698
-
#24434 Remélem a nyár még a rekordok évéhez tartozik majd, és megszakad a sorozat :) -
Dean Winchester #24433 basszus Henry 8 év után ment a barcába
Cesc 8 év után ment a barcába
RVP 8 éve van nálunk :S
és pont ez a három emberke a klub top 3 igazolása -
Dean Winchester #24432 közben elnéztem és a pro4 adja a bl meccset!
olyan nincs,hogy az évtized legrosszabbja vagy a hónap legrosszabb menedzsere ?:D -
#24431 igazságosnak érzem. évről-évre eladjuk a legjobb embereket,lassan csak tinik nyomják, de BL(eddig)megvolt mindig. a játékosügynökeink pedig még 2-3klubbal szerződtek, mert mi nézegetjük 12hónapig,hatszor konkrétan hírbe hoznak velük,aztán más megveszi őket kilóra. ehhez a legjobbnak kell lenni. -
Balázs 17 #24430 ott van a díjon
hónap managere -
Dean Winchester #24429 ez mi?
kedden a tv2 az Arsenal-Milan meccset közvetíti.. -
#24428 Grat!
-
Balázs 17 #24427 szép:D -
#24426 -
#24425 Henri Lansbury
-
#24424 na ha Podolski jön, akkor a Kölnből nemigen marad semmi, irány a bundes 2. -
#24423 na látom, kezdődik.
v.Persie-nek új szerződés+kp.5milla,Rosi plusz egy év(!),és Walcott-ot is marasztalja a Főnök. Podolski meg "előszerződött"-- állítólag... -
#24422 Én egy kicsit mindig elfogult vagyok (talán még akkor is dicsérném Wengert és az igazolásait, ha kiesnénk) de nekem mindkettőjük játéka nagyon tetszik.
Főleg Gervinhoé. Persze emlékszem ősszel hányszor fogtam a fejem, olyan helyzeteket hagyott ki, de akkor is fogtam a fejem, mikor sorban sz*patott 2-3 embert a cseleivel. Azok nagyon jól mennek neki, a többin meg csiszolni kell.
Arteta tényleg nem mutatott kiemelkedőt, nem is az a nagy küzdő, de az indításaival, passzokkal nincs gond, a kevés asszisztot én meg annak tudnám be, hogy sokszor még Songnál is hátrébb helyezkedett el egy-egy elindított támadásunknál. Szerintem védekezőbb szerepet kapott ő nálunk, mint amit az Evertonnál játszott. -
#24421 Arshavin:""I hope here in Zenit I will receive everything I need to prepare for the 2012 European championships in the best possible way.
I believe that it's been the best possible decision for me — to return to my native town, to help my native club and myself.
Zenit made me the right offer at the right time as I was having certain problems at Arsenal with too little match practice." -
Balázs 17 #24420 illetve még Arteta érdekelne, mert szerintem ő se váltotta meg a világot, ez a három gólpassz valahogy nevetségesen szar -
Balázs 17 #24419 na lassan eltelik egy év, mi a vélemény Gervinhoról?
első év ide vagy oda én többet vártam tőle -
#24418 +c -
#24417 Kill the chiken!! -
#24416 messze még a vége, de jövőre lényegi erősítés nélkül még jobban lemaradunk az "elejétől". -
Balázs 17 #24415 -
Dean Winchester #24414 ez a háttérkép volt!
erre váltok :D
-
#24413 Nem is nagyon nyert meccset a csapat amikor ő volt a bíró az utóbbi időben. -
#24412 Muszáj belinkelnem
Persze csak PS...
-
pilboy #24411 akkor így -
pilboy #24410 csak a bírót nézzétek!
-
#24409 még 1-2 győzelem,és kifogják jelenteni,hogy nyárra nem terveznek erősítést ASD:SAAGD -
#24408 És tényleg :D -
#24407 http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?160586-FUTBOL-EPL-Arsenal-vs.-Tottenham-Hotspur-26-02-2012 -
#24406 Koszi! :-)
Mi mar nem jatszunk Webbek ellen a szezonban, arra irta Kaplan, h a csirkek ellen jo lenne nekunk, ha nyernenek. -
Balázs 17 #24405 teljes meccset vagy full összefoglalót valaki?:) -
neogabe #24404 Én Real-os vagyok,de ez a mai meccs élményszámba ment.Te jó ég mekkorát játszott z Arsenal,le a kalappal!
Szurkolok az MU elleni meccsen nektek!
Hajrá -
#24403 Kill the Chicken!!!
Kroenke látta második félidei szárnyalásunk(ha megtalálta a vip-et, az öltözőt már ismeri...), mindjárt visszavon 50millát az igazolásokból.
Robin heti 150k-t kaphat,ha marad. nem silverware, de bízom benne, hogy ő is igazi Ágyús. -
pilboy #24402 márpedig a mostani formánkat elnézve (utóbbi időkben feltűnően gyenge produkció a győzelmeket is beleértve) és a spurs hazai mérlegét nézve nem mi vunk az esélyesek :/ -
#24401 Nem különösebben érint minket. Ami a lényeg az a jelenlegi negyedik hely, illetve a -7 pont a csirkésekkel szemben. Jó lenne jövőhéten is egy MU győzelem, nagyon nem szeretném megélni azt a szégyent, hogy előttünk végezzenek az év végén. :( -
#24400 csodálatos. -
#24399 Hatalmas, lopom! :) -
#24398 5PUR2 -
#24397 Giggs 92.percben megszerezte a győztes gólt. 900.(!!!) meccsén a MU-ban. -
#24396 Vege. -
#24395 Én nem tudnám elképzelni más csapatnál. Ha új edző jönne szerintem neki se adnának több millió fontot, hogy vegyen top játékosokat. Ti kit hoznátok a helyére?
Mivel tényleg üzletként tekintik a tulajdonosok a csapatot szerintem csak lesz vége a wenger-érának, ha ő el akar menni. Neki meg jó kihívás ez, hogy nem összevásárolt csapattal dolgozik.