31698

• Steve Downie
    Nem rúghatnak egyet sem, mert akkor vége lesz! Two more to go! ÍGY TOVÁBB!
  • Kaplan
    2-0!!!
  • Steve Downie
    IGEN IGEN! TOVÁBB!!!
  • Steve Downie
    Kos!!!!!
  • tobias88
    2-5ről 5-2re hogy lehet fordítani?
  • Steve Downie
    GO GUNNERS!!!!!!!!!
  • Steve Downie
    Ennél rosszabb kezdés ne legyen!

• Effe88
    hát pont azért mert nem játszott azért van a nyugágyban:)
    de tök mindegy ki van rajta lehet,hogy torghelle-.-
  • Steve Downie
    Várhidi "Mágnestábla" Péter :DDD
  • bakkerman
    "megkérjük Várhidi Péter állandó szakkomentátorunkat,mi a véleménye az Arsenal várható formációjáról? "
  • Steve Downie
    És ebben a formációban játszunk majd

• arsnl
    főleg h Merte nem is játszott,meg nem ien típusú haja van:D

mai kezdő valszeg ez lesz:
    Szcz - Sagna, Kos, Verma, Gibbs - Song, Rosicky - Theo, AOC, Gervinho - RvP

kp-ról csak Song és Rosicky bevethető, ezért fog Chamberlain ott játszani. padra meg feljön Özyakup, aki tegnapi tarcsi meccset kihagyta.
  • Balázs 17
    akkor is Kos az:)
    tök könnyű felismerni
  • bakkerman
    csak mertesacker szőke,míg koscielny nem
  • Kaplan
    A nyugágyas biztos, hogy Kos neki vannak ekkora szétálló fülei.
  • Effe88
    rvp,rosicky,kos,benayoun(nagy orr zs:D:D:Dde g**ik:D:D) és merte(a nyugágyas)
    szerintem
  • Balázs 17
    az én tippem

RvP, Rosicky, Arteta, Benayoun és Kos
  • Dean Winchester
    nem tiszta még hogy melyik ki lenne de rég nevettem egy képen ekkorát mint most :DDDDDD
  • szomferi

• arsnl
    spurs már csak 4pont.
    Chelsea-nél meg AVB-t kirugták.
  • minimize
    közben kezd jó lenni a chicken-debils-meccs is.
  • Dean Winchester
    nem fikázom le csak mert büntetőből lőtte, nem szar :D azt is értékesíteni kell...
    csupán azt szerettem volna mondani ,hogy egy kibaszott nehéz angol bajnokágban van aki tartja a lépést a gól lövésben a Messi-CR duóval :)
  • Balázs 17
    támadószélső általában, nem középpályás, de inkább ne menjünk bele ebbe az egész, ki mennyit lőtt és miből, a 11est is be kell rúgni
  • Rockynhooo
    Ja így hogy 10gólt büntetőből szerzett elég szar, így már semmi érdem az egészben. Főleg egy középpályástól.
  • Dean Winchester

2005/2006 Thierry Henry FC Arsenal 27 Tore
    2004/2005 Thierry Henry FC Arsenal 25 Tore
    2003/2004 Thierry Henry FC Arsenal 30 Tore

RVP most tart 25 gólnál... szóval még henry rekordját is megdöntheti!!!
    2002óta henryn kívül drogba lőtt egyedül 29 gólt. Remélem sikerül a 31et elérni RVP-nek... bár ha így folytatja akkor meglehet :)
    Az összes gólja közül csupán egy gól amit büntetőből szerzett.
    (zárójelesen - cr 29ből 10 gólt lőtt büntetőből míg messi 28/2 ,de hát tudjuk a spanyol bajnokágban mi a helyzet)
    szóval szép, hogy RVP ennyi gólt bírt termelni és persze a csapat érdeme is...
  • Steve Downie
    Robin vantastic Persie!

• Steve Downie
    Én aláírnám rögtön ezt a 3 igazolást, de hát sejthetjük mennyi valósul majd meg ebből :)
    Főleg Sakho nagy kedvencem amúgy!
  • pLau
    Szerintem maradni fog, elvileg nyilatkozta is! Most Jön Podolski, még Hazardot nyáron meg kell venni, meg jöhetne még Sakho és erősek lennénk! Wilshere visszatér azért a középpálya is durva lesz.
  • minimize
    Kos öngólja "elnézhető", v. Persie meg remélem marad,fenomén idén.
  • Oziris666
    Hihetetlen ,hogy Van Persie mennyire szarja a gólokat idén nálatok!
  • Dean Winchester
    baszki és ezzel a győzelemmel 3 pontal a chelsea előtt leszünk (ők kikaptak a wba-tól XD) így különös képpen sokat ér ez a 3 pont. ugye a spurs is csak 4 pontra lett előttünk... meglesz a 3. hely? :O szép is lenne :)
  • Sabcsee
    OMG, ma kb egy háborút nyertek meg a fiúk az Anfield-en. Én eddig nagyon lenéztem a Pool játékot, de most le a kalappal előttük, Dalglish nagyon feltüzelte őket. Erőszakosak, gyorsak, határozottak voltak.
    Egyénileg: Koscielny nagyon gyenge volt, Suarez annyiszor szopatta ahányszor csak akarta, Vermaelen jó volt(esélyes hogy lesérült, basszameg), mezőnyből
    Sagna, az egész meccsen pedig Szczesny a man of the match.

Van Persie pedig nem ember. azt hiszem, hogy mindent visszakaptunk az augusztusi vereség után, GO GUNNERS!
  • Steve Downie
    Ebben igazad van amúgy, Song tényleg sok labdát eladogatott, nem játszott különösebben jól, és mégis ad két ilyen gyönyörű asszisztot, mint a csirkék elleni 5. gólnál, vagy most a másodiknál. Érdekes.
  • Dean Winchester
    nekem Henrynak adott (leeds elleni) gólpassza jutott eszembe :D Songot is szidtam ,hogy de szar és végre meg ad egy gólpasszt.
    Robin se nagyon szokta így meglőni, hogy épp a léc mellett bemenjen a labda.
    de a lényeg, nyertünk! Szép volt fiúk!!!!

egyébként erről beszéltem , múltkor és most sincs itt grebbert , ő csak akkor van jelen a topicban mikor a csapat kikap és én ezt tartom eléggé szánalmasnak
  • arsnl
    hogy ezt a meccset hogyan ynertük meg.:DD RvP 2 gólján és 1 megpattanó Walcott lövésen kívül helyzetünk se nagyon volt- Szczesny és RvP behúzta nekünk. na meg Song gólpassza se volt semmi. idén már nem is először.
  • Dean Winchester
    kb. 2 kapuralövés :DD jó persze több de azért ez nem gyenge..
    kb. 3 góllal kellett volna kikapnunk, ehelyett nyertünk 2-1re úgy ,hgy az összes gólt mi lőttük xDDD
    a lényeg nyertünk, vertük ezt a rohadék poolt , de örülök neki :DD
    általam utált csapatot megvertük!
    a spurs-pool ellen kb.max 1 pontot reméltem helyette kaptam 6ot :DD
    milan-t verjük már meg 4-0ra hazai pályán, ennyit kérek szülinapi ajándékra :D
  • arsnl
    semmi veszélyt nem jelentettünk Reina kapujára.mégis 2-1 ide. de még van 6p
  • arsnl
    lol
  • [HUN]FaTaL
    Nem gyenge :D
  • Steve Downie
    AZTAK*RVAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDD