31698
-
#24514 Nem rúghatnak egyet sem, mert akkor vége lesz! Two more to go! ÍGY TOVÁBB! -
#24513 2-0!!! -
#24512 IGEN IGEN! TOVÁBB!!! -
#24511 Kos!!!!! -
#24510 2-5ről 5-2re hogy lehet fordítani? -
#24509 GO GUNNERS!!!!!!!!! -
#24508 Ennél rosszabb kezdés ne legyen!
-
#24507 hát pont azért mert nem játszott azért van a nyugágyban:)
de tök mindegy ki van rajta lehet,hogy torghelle-.- -
#24506 Várhidi "Mágnestábla" Péter :DDD -
#24505 "megkérjük Várhidi Péter állandó szakkomentátorunkat,mi a véleménye az Arsenal várható formációjáról? " -
#24504 És ebben a formációban játszunk majd
-
#24503 főleg h Merte nem is játszott,meg nem ien típusú haja van:D
mai kezdő valszeg ez lesz:
Szcz - Sagna, Kos, Verma, Gibbs - Song, Rosicky - Theo, AOC, Gervinho - RvP
kp-ról csak Song és Rosicky bevethető, ezért fog Chamberlain ott játszani. padra meg feljön Özyakup, aki tegnapi tarcsi meccset kihagyta. -
Balázs 17 #24502 akkor is Kos az:)
tök könnyű felismerni -
#24501 csak mertesacker szőke,míg koscielny nem -
#24500 A nyugágyas biztos, hogy Kos neki vannak ekkora szétálló fülei. -
#24499 rvp,rosicky,kos,benayoun(nagy orr zs:D:D:Dde g**ik:D:D) és merte(a nyugágyas)
szerintem -
Balázs 17 #24498 az én tippem
RvP, Rosicky, Arteta, Benayoun és Kos -
Dean Winchester #24497 nem tiszta még hogy melyik ki lenne de rég nevettem egy képen ekkorát mint most :DDDDDD -
-
#24495 spurs már csak 4pont.
Chelsea-nél meg AVB-t kirugták. -
#24494 közben kezd jó lenni a chicken-debils-meccs is. -
Dean Winchester #24493 nem fikázom le csak mert büntetőből lőtte, nem szar :D azt is értékesíteni kell...
csupán azt szerettem volna mondani ,hogy egy kibaszott nehéz angol bajnokágban van aki tartja a lépést a gól lövésben a Messi-CR duóval :) -
Balázs 17 #24492 támadószélső általában, nem középpályás, de inkább ne menjünk bele ebbe az egész, ki mennyit lőtt és miből, a 11est is be kell rúgni -
#24491 Ja így hogy 10gólt büntetőből szerzett elég szar, így már semmi érdem az egészben. Főleg egy középpályástól. -
Dean Winchester #24490
2005/2006 Thierry Henry FC Arsenal 27 Tore
2004/2005 Thierry Henry FC Arsenal 25 Tore
2003/2004 Thierry Henry FC Arsenal 30 Tore
RVP most tart 25 gólnál... szóval még henry rekordját is megdöntheti!!!
2002óta henryn kívül drogba lőtt egyedül 29 gólt. Remélem sikerül a 31et elérni RVP-nek... bár ha így folytatja akkor meglehet :)
Az összes gólja közül csupán egy gól amit büntetőből szerzett.
(zárójelesen - cr 29ből 10 gólt lőtt büntetőből míg messi 28/2 ,de hát tudjuk a spanyol bajnokágban mi a helyzet)
szóval szép, hogy RVP ennyi gólt bírt termelni és persze a csapat érdeme is...
-
#24489 Robin vantastic Persie!
-
#24488 Én aláírnám rögtön ezt a 3 igazolást, de hát sejthetjük mennyi valósul majd meg ebből :)
Főleg Sakho nagy kedvencem amúgy! -
pLau #24487 Szerintem maradni fog, elvileg nyilatkozta is! Most Jön Podolski, még Hazardot nyáron meg kell venni, meg jöhetne még Sakho és erősek lennénk! Wilshere visszatér azért a középpálya is durva lesz. -
#24486 Kos öngólja "elnézhető", v. Persie meg remélem marad,fenomén idén. -
#24485 Hihetetlen ,hogy Van Persie mennyire szarja a gólokat idén nálatok! -
Dean Winchester #24484 baszki és ezzel a győzelemmel 3 pontal a chelsea előtt leszünk (ők kikaptak a wba-tól XD) így különös képpen sokat ér ez a 3 pont. ugye a spurs is csak 4 pontra lett előttünk... meglesz a 3. hely? :O szép is lenne :) -
#24483 OMG, ma kb egy háborút nyertek meg a fiúk az Anfield-en. Én eddig nagyon lenéztem a Pool játékot, de most le a kalappal előttük, Dalglish nagyon feltüzelte őket. Erőszakosak, gyorsak, határozottak voltak.
Egyénileg: Koscielny nagyon gyenge volt, Suarez annyiszor szopatta ahányszor csak akarta, Vermaelen jó volt(esélyes hogy lesérült, basszameg), mezőnyből
Sagna, az egész meccsen pedig Szczesny a man of the match.
Van Persie pedig nem ember. azt hiszem, hogy mindent visszakaptunk az augusztusi vereség után, GO GUNNERS! -
#24482 Ebben igazad van amúgy, Song tényleg sok labdát eladogatott, nem játszott különösebben jól, és mégis ad két ilyen gyönyörű asszisztot, mint a csirkék elleni 5. gólnál, vagy most a másodiknál. Érdekes. -
Dean Winchester #24481 nekem Henrynak adott (leeds elleni) gólpassza jutott eszembe :D Songot is szidtam ,hogy de szar és végre meg ad egy gólpasszt.
Robin se nagyon szokta így meglőni, hogy épp a léc mellett bemenjen a labda.
de a lényeg, nyertünk! Szép volt fiúk!!!!
egyébként erről beszéltem , múltkor és most sincs itt grebbert , ő csak akkor van jelen a topicban mikor a csapat kikap és én ezt tartom eléggé szánalmasnak -
#24480 hogy ezt a meccset hogyan ynertük meg.:DD RvP 2 gólján és 1 megpattanó Walcott lövésen kívül helyzetünk se nagyon volt- Szczesny és RvP behúzta nekünk. na meg Song gólpassza se volt semmi. idén már nem is először. -
Dean Winchester #24479 kb. 2 kapuralövés :DD jó persze több de azért ez nem gyenge..
kb. 3 góllal kellett volna kikapnunk, ehelyett nyertünk 2-1re úgy ,hgy az összes gólt mi lőttük xDDD
a lényeg nyertünk, vertük ezt a rohadék poolt , de örülök neki :DD
általam utált csapatot megvertük!
a spurs-pool ellen kb.max 1 pontot reméltem helyette kaptam 6ot :DD
milan-t verjük már meg 4-0ra hazai pályán, ennyit kérek szülinapi ajándékra :D -
#24478 semmi veszélyt nem jelentettünk Reina kapujára.mégis 2-1 ide. de még van 6p -
#24477 lol -
#24476 Nem gyenge :D -
#24475 AZTAK*RVAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDD