Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:SOLIDUS:.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A két csapat részérõl még nem erõsítették meg a francia magazin információját.
benázsun XD...
holnap éffélkor lezárul az át. ig. idõszak... kiváncsi vagyok a hírekkel szemben vajon hány embert ill. kiket fog igazolni ez az ember! a szünet meg most tényleg jól jött ,viszont félek h az újonc swanseyval se bírunk majd...
Arsene Wenger, az Arenal menedzsere ragaszkodik álláshoz a Manchester United otthonában vasárnap elszenvedett 8-2-es vereség után, és azt is kijelentette, hogy három játékost szeretne még leigazolni.
Wenger a mérkõzés után elmondta, hogy reméli, hogy sikerül megszerezniük a Monaco dél-koreai csatárát, Pak Csu-Jungot, de rajta kívül egy védõt és egy középpályást is szerzõdtetne még az Arsenal. Az átigazolási piac egyébként szerda éjfélkor zár be. Wenger ugyanakkor arról is beszélt, hogy nem kizárólag új játékosok érkezése jelenti a megoldást.
"Angliában ha elvesztesz egy meccset máris arról beszélnek, hogy igazolnod kell. Nyolc futballistám hiányzott ma. Egy ilyen helyzetet bármely csapat megsínylett volna."
Wenger a súlyos zakóról a következõket mondta:
"Nagyon fájdalmas ez a vereség. Fájó és megalázó volt. Szörnyû nap ez a csapat számára. Jóval a tudásunk alatt, gyengén játszottunk, fizikailag is összeomlottunk. Most két hét szünet következik a válogatott mérkõzések miatt, a mi szempontunkból a legjobbkor, lesz idõnk felkészülni a következõ mérkõzésre. Bocsánatot szeretnék kérni a szurkolóktól, nagyon sajnálom õket."
Az "Ágyúsok" egyébként száztizenöt éve, 1896-ban kaptak utoljára nyolc gólt bajnoki mérkõzésen, míg Sir Alex Ferguson alakulata a Premier League-ben harmadszor szerzett nyolc vagy több gólt, a mesterhármast jegyzõ Wayne Rooney hatodik alkalommal triplázott az MU-ban.
nasri 3 gólpassz
cesc 1 gólpassz , 2 gól
😮
ez lemaradt..
A TIZENEGY LEGFÖLÉNYESEBB PREMIER LEAGUE-GYÕZELEM
1995. március: Manchester United–Ipswich 9–0
2009. november: Tottenham–Wigan 9–1
2010. május: Chelsea–Wigan 8–0
1999. szeptember: Newcastle–Sheffield Wednesday 8–0
2008. május: Middlesbrough–Man. City 8–1
1999. február: Nottingham Forest–Manchester United 1–8
2010. április: Chelsea–Stoke 7–0
2005. május: Arsenal–Everton 7–0
1995. november: Blackburn–Nottingham Forest 7–0
1997. október: Manchester United–Barnsley 7–0
2006. január: Arsenal–Middlesbrough 7–0
"Amióta 20 csapatos a Premier League még egyszer sem végzett a legjobb négyben olyan csapat, amely az elsõ három meccsén mindössze egy pontot szerzett. Az Arsenal ugyebár most egy egységnél jár."
Egy érdekes statisztika!
Az Arsenal – természetesen leginkább a mostani nyolcasnak köszönhetõen – már tíz kapott gólnál jár ebben a bajnokságban. A Premier League történetében nem sokan „büszkélkedhetnek" azzal, hogy a szezon elsõ három mérkõzésén tíz vagy annál több gólt kaptak. Mindössze 2001-ben a Leicester, 2003-ban a Bolton és a Wolverhampton, 2010-ben pedig a Wigan kezdett ilyen rosszul.
Ezzel szemben a Manchester United a lõtt gólok tekintetében a második legjobb Premier League-rajtot produkálta. Wayne Rooneyék 13 találata csak egy góllal marad el a Chelsea 2010-es teljesítményétõl.
Az Arsenal átlagban 0.87 gólt kap meccsenként augusztusban a Premier League-ben. Ez az átlagszám ebben a hónapban 3.33-ra emelkedett a nyolcas miatt.
A Manchester United most harmadszor szerzett legalább nyolc gólt egy Premier League-mérkõzésen. Legutóbb 1999 februárjában volt képes hasonló bravúrra.
Az Arsenal az elsõ csapat, amelybõl a PL-szezon elsõ három meccsén egyaránt kiállított valakit a játékvezetõ.
Száztizenöt éve, 1896-ban kapott legutóbb nyolc gólt bajnoki mérkõzésen az Arsenal. 1896-ban a Loughborough gyõzte le 8:0-ra az akkor még a Division 2-ben szereplõ londoniakat.
Ez volt a negyedik PL-meccs, amelyen legalább 10 gól született: korábban egy Tottenham–Wigan (9–1), egy Tottenham–Reading (6–4) és egy Portsmouth–Reading (7–4) összecsapáson volt kétjegyû a gólok száma.
A Premier League történetében ez a gyõzelem nincs benne a tíz legnagyobb különbségû sikerben. Ennek ellenére a Man. United tarja a rekordot: a „vörös ördögök" 1995-ben 9–0-ra gyõztek az Ipswich ellen.
Amióta 20 csapatos a Premier League még egyszer sem végzett a legjobb négyben olyan csapat, amely az elsõ három meccsén mindössze egy pontot szerzett. Az Arsenal ugyebár most egy egységnél jár.
Végezetül pedig álljon itt a mérkõzés statisztikai mutatója, ami olyan mint a bikini: mindent megmutat, de a lényeget takarja el...
No one can stop Death!
meglátjátok hamarosan.<#wink>#wink>
No one can stop Death!
tuti verma-t fogja elbaszni majd baloldalra és akkor középpen kos-dj 😊
erre persze ,hogy van csak nem hozzánk jön vki hanem megy el , elvileg...
szép!
Wenger remélem idény végén feláll a kispadról magától, bármennyire is védtem én meg mellette voltam, de ez nem mehet tovább, taktikusként, edzõként sajna már-már középszerûnek tûnik.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Sir Alex Ferguson (képünkön) már nem bírálja Arséne Wenger munkáját, azonban úgy gondolja, hogy a Manchester Uniteddel hat éven át nem szabad trófea nélkül maradni.
Wenger már 15 éve irányítja az Arsenal együttesét. Utoljára 2005-ben tudtak nyerni trófeát, akkor az FA kupa serleget emelhették a magasba.
A nyáron Arséne több kulcsjátékosától is megvált. Cesc Fabregas-t a Barcelonának, míg Samir Nasri-t a Manchester Citynek adták el az "Ágyúsok".
Wengerék a múlt hétvégén 2-0-s vereséget szenvedtek el a Liverpooltól. Emiatt sok kritika érte a francia menedzsert, ugyanis sokan úgy látják, hogy a 60 millió eurót, melyet átigazolásokra költhet, nem veszi igénybe.
A mai nap folyamán az Old Traffordra látogat az Arsenal. Ferguson megdicsérte a francia szakembert, módszereit illetõen.
"A klub történetének legjobb munkáját végezte Wenger az Arsenalnál az elmúlt 15 évben."
Mindazonáltal a Manchester United szurkolók megnyugtatása végett hozzátette:
"Nem engedtem volna, hogy ez nyeretlenségi sorozat megtörténjen - mondta Sir Alex. - Arséne és én különbözõ utakon járunk. Õ teljesen másképpen irányítja az Arsenal-t, mint én a Manchester United-et."
õt meg igazoljuk le b+ xDD
"
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Owen Hargreaves különös módon, az Internet segítségével is keresett klubot magának nyáron. A 30 esztendõs labdarúgó szokatlan, de modern útját választotta a klubkeresésnek, hiszen az Internetet segítségül hívva próbál meg új egyesületet szerezni magának. A Bayern Münchennél tíz (1997-2007), a Manchester Unitednél pedig négy (2007-2011) évet lehúzó, még mindig csak harminc éves játékos idén tavasszal vált létszámfelettivé az angol bajnoknál. Elsõsorban sérülékenységének volt köszönhetõ, hogy a United nem ajánlott neki új kontraktust.
"Felajánlottam, hogy ingyen játszok, csak, hogy maradhassak az MU-nál. Õk erre azt mondták: te nem akarod ezt! Valószínûleg igazuk is volt. Nem haragszom rájuk, hogy hagytak távozni, megértem a döntésüket. Azért tettem fel a videóimat a Youtube-ra, mert e-mailben a terjedelmük miatt nem tudtam elküldeni az adott személyeknek, kluboknak. Így feltettem õket Youtube-ra, ahol mindenki hozzáférhetett. Tudom, hogy ebbõl egy kisebb sztori kerekedett, de semmi különös nincs benne szerintem" - mondta a 30 esztendõs labdarúgó, aki hozzátette, szeretne visszatérni az angol élvonalba. Bár több csapattal is szóba hozták, egyelõre továbbra sem talált magának klubot a középpályás."
„Tudom, hogy Angliában, amikor elveszítesz egy mérkõzést, egybõl mindenki úgy véli, hogy csak az igazolások jelenthetnek megoldást. De mindenkit emlékeztetek, hogy nyolc játékosunk nem volt ma bevethetõ. Ennyi futballista hiányát pedig minden csapat megsínylette volna” – tette hozzá a francia szakember."
95 óta szurkolok a csapatnak,és az eredmények ellenére most is így teszek.ez a 8-2 volt a legnagyobb szégyen amit eddig megéltem...
a nyilatkozatról csak annyit,ha IDÕBEN igazoltak volna(ami szerintem is a tulajdonos/ok miatt nem jött létre,profit címén),nem lenne most semmi gond... Bergkamp visszavonulása óta ez megy,de most egyszerre több meghatározó játékos is elhagyta a klubbot,amit igenis pótolni kellett volna,akár a legmagasabb áron is.Most csak azt látom hogy nincs szive a csapatnak,nincs irányítója aki üvölt ha kell,biztat és erõt ad a többinek,és magabiztosságával mindenkire hatással van.Ez nem Cescel kezdõdött,nekem a legjobban a vieira-pires-ljungberg trió hiányzik,mert most még a csíráját sem látom egyetlen játékosban sem a foci szeretetüknek... Ezek beszart tinik,akik néha cél nélkül futkároznak,nem érzik a klub biztonságát,és nincs aki biztassa õket,edzésen nincs kitõl tanulni... Ez így harmat gyenge,a kapus kérdést meg már fel sem hozom,ezek semmik Seamanhez képest.Ilyen gyenge kapusokat alsóbb osztályokban látni. Nade go gunners,akármi lesz,én tovább szorítok értük,mert nem csak a játékosoknak szurkolok hanem a klubbnak is,egyszer fent,sokszor lent. Bocs az offért,ez személyes vélemény,és elnézést kérek ha valakit megbántottam ezzel.
GO GUNNERS 😊
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
msn:[email protected] bárki felvehet
NYOLCAT KAPTUNK? ÚRISTEN BAZDMEG, REMÉLEM, HOGY AZONNAL LEMOND EZ A FASZRÁGÓ IMPOTENS PÖCS FRANCIA!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Olvastam most egy kommentet, amelyben párhuzamot vonnak a Liverpool utóbbi években történt hanyatlása és a mi mostani helyzetünk között, és ha utánaolvasunk annak az ügynek, igazuk van. Hicks és Gillett ott is beígért mindent, új szupersztárok igazolását, új stadiont, a klub adósságainak visszafizetését, végül semmi nem valósult meg ezekbõl. Aztán a szurkolók bojkottálni kezdték a tulajdonukban lévõ egyéb vállalatok termékeit, aminek részben meg is lett a hatása, mert leléptek, igaz, akkorra már jóval gyengébb volt a keret, trófeákat õk sem tudták már mikor nyertek utoljára, továbbá kiesõhelyen volt a csapat.
Remélem, hogy csak ránézésre hasonlít a két amerikai, Kroenke és Hicks politikája ennyire, és mi nem ezen az úton indultunk el éppen.
Next PC upgrade: 2022
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
itt egyrõl a kettõre kurva nehéz jutni még a wenger korszak véget nem ér , neki leáldozott sajnos
tudtam én , hogy nem kell õ ide , de legalább következõ meccsen nem kell a képét bámulnom!
Wengernek meg üzenem: Ne igazojon senkit mert tök felesleges , majd hozunk fel fiatal sztárok a tartalék csapatból -.-
A jó öreg közmondás életbe lépett a mai napon
" ez még gombócból is sok " 😄DD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nekünk szerintem nem lesz beleszólásunk de ne legyen igazam