31698
-
vili 27 #24554 Egy dolgot vegyél ki az írásomból ami nem volt igaz ! Várom !
-
#24553 kár hogy nem ti mentetek tovább
azért 3:0 ás félidőnél reméltem bekotortok még 1et
sajnálom, hogy nem így lett.... -
#24552 Nagyon jó kis elemzés, gyakrabban kellene ilyeneket írnod ide! Olyan jó volt pártatlan véleményt olvasni egy csirkétől
Kár, hogy az 5-2 után nem írtál ilyen kis összefoglalót, olyan szívesen olvastam volna -
#24551 Grat nektek! Sok sikert a bajnokságban! -
Dean Winchester #24550 de baszki ezt bírom :DD ha kikap a csapat csak akkor jössz ide, most végül is a csapat nyert és te itt vagy de megint csak a negatív hozzá állást láthatjuk :D
grebber apám te vagy most már a példaképem :) Ilyen egy igazi izzig-vérig arsenal drukker vagy!!! -
Dean Winchester #24549 Blackburn-Sunderland-Tottenham-Liverpool-Milan :) közte egy milan vereség
igen tényleg szökő évente van győzelem :DD baszki nagyon balfasz vagy már bocs... -
vili 27 #24548 A második félidőtől láttam a meccset.
Szinte hihetetlen számomra hogy az Arsenal hogy tudott az első félidőben ekkora előnyre szert tenni, mivel a másodikban egy nagy nulla volt.
Sokszor úgy festett a helyzet mintha a Milan-nak kellene még 1találat a továbbjutáshoz.
Song akkora vicc volt hogy már fájt (ki ez?)
Gervinho játéka egy kalap szart nem ért
Walcott a harmadik rakás szerencsétlenség (2hete ellenünk is úgy játszott mint egy szerencsétlen) de volt szerencséje gólt lőni.
Nektek szurkoltam, de nem érdemeltétek volna meg a második félidei játék alapján.
-
#24547 Győzelmekkor nem tudok jönni ,mert azok kb szinte csak szökő évente vannak! -
#24546 jó psszt ne rontsd el a kedvet :D -
#24545 de nem is mindig csak lehúzni és csak vereségkor előbújni. ez még rosszabb és szánalmasabb is. elvégre Arsenal drukker vagy nemde? -
#24544 hát egyéni hibákból láthattunk ma is legalább két gólt.. -
Dean Winchester #24543 fogd már fel b+ mi a probléma! te sose isteníted a csapatot te mindig csak szidod!!!!!!!!!! ha szeretni kéne akkor nem vagy jelen ha ócsárolni vagy rossz eredményt érünk el akkor egyből jössz -.-" -
#24542 Grat nektek is, nagy küzdelem volt! -
#24541 bajnokság szempontjából a legjobb eredmény. koncentrálhatunk arra és még büszkék is lehetünk. ha nem lettek volna olyan egyéni hibák Milánóban.. -
#24540 grat a győzelemért és respect, tényleg nagyot küzdöttetek! -
#24539 Fáj az igazság? Nem csak isteníteni kell a csapatot! -
Dean Winchester #24538 a baj, hogy te csak akkor vagy jelen a topicban mikor a csapat kikap vagy kiesik valahonnan.
amikor nyertünk a spurs ellen vagy a pool ellen akkor bezzeg hol voltá ???????????????? sehol baszki , engem ez bosszant
most mondhatjuk, hogy nem lehet a csapatot szidni mert örüljünk ennek az eredménynek de én azt mondom ha félidőben tudtunk 3 gólt lőni akkor a 2.félidőben miért nem tudtunk még 1et??? inkább kaptunk volna félidőben egy gólt és akkor bőven lemondok a továbbjutásról de így megint az van ami szokott a végéig reménykedhetem a továbbjutásban ami végül megint nem sikerült.. jobb lett volna az elején elkönyvelni a kiesést újból mint sem így :(
milan kaphatott volna egy büntetőt is a 86.percben :D szóval ha azt nézzük ők hozták amit kell,...szomorú vagyok :( -
#24537 Kussolsz már faszfej? Köszi! -
#24536 Nem baj majd sok év múlva új klubvezetéssel talán nyerünk valami karalábé kupát! -
#24535 Ennyi volt, kiestünk. Azonban a becsületünket megmentettük, hatalmasat küzdöttek a srácok! -
GazCamp3r #24534 valaki árulja már el, hogy hogyan mérik játékosonként hogy milyen távot tettek meg a meccs alatt? -
#24533 Jön is Sumák -
#24532 Nagyon hasztalan Gervinho.. Jöhetne Chamak -
#24531 Nincs semmiféle visszavágó!
Én mondom az igazat ahogy vannak a dolgok ő meg leolt mert nem ért hozzá!
-
#24530 Úgy érzem jön a Dean - Grebber fight visszavágója :D
Egyébként tényleg nagy helyzetek voltak, de azért hátha még nem ment el a meccs. -
#24529 Ezen ment el a meccs VP ilyet kihagyni :( -
#24528 RVP basszad meg... -
#24527 Extázis :D
FC-Arsenal.hu
Like Obama! Yes we can. Oh yessss we fucking can!!! Mentally strong, attitude, quality minden!!! (pistu) -
#24526 Én annak szurkolok, hogy a Milanból száljon el valakinek az agya. Ibra tökéletes rá, de Van Bommel is simán összehozhatja a 2. sárgáját, ő az a fajta... Amúgy azt meg tudja nekem mondani valaki hogy mi az istenért nem kapott Meszbah sárgát? -
Dean Winchester #24525 azért eléggé megerősítené a srácok lelkét meg mindenkiét ha most nyerni tudnánk... Még 3 góltól félek de 2 meg lehet... kéne gyors a 47.percben a 4.gól -
#24524 sztem ebből a meccsből mi már csak jól jöhetünk ki. még ha ki is esünk amit eddig láttunk az alapján semmi szégyellni valónk nincs és helyre állna csapat büszkesége. de még nincs vége! -
vili 27 #24523 Mint legnagyobb rivális (egy spurs szurkoló) nektek szurkolok. -
#24522 Hát szerintem ez nem olyan lenne, mint tavaly a Barca ellen. Itt a második meccsen már most szinte csodát tettünk, nem lenne olyan csalódottság, mint akkor. -
#24521 én ezt nem hiszem el::DDDD -
Dean Winchester #24520 a-a
2-0 :)
de bassza meg azért félidő 3-0ra se számítottam viszont a végén megállt az ütő bennem :DDDD azt hittem ,hogy az bemegy :S remélem kibírjuk kapott gól nélkül...
ez a rekordok éve srácok :D érzem ,hogy meg lesz a továbbjutás xDDD -
#24519 Innen már megérdemelné az Arsenal, hogy továbbjusson, de ha a hosszabbításban vagy 11-esekkel kikapnak az szerintem kihatással lesz a bajnokságra is és veszélybe kerülhet a jövő évi BL indulás. -
#24518 Huh, majdnem 3-1, csak óvatosan, 1-0ás második félidő kell Van Bommel kiállítással -
#24517 háhá
Ha nem lesz meg, akkor is egy fantasztikus félidőt kaptunk. -
#24516 Nem hiszem el :D -
#24515 3-0 BAZDMEG EL SE HISZEM!!!%!