31698

• vili 27
    Egy dolgot vegyél ki az írásomból ami nem volt igaz ! Várom !

• Effe88
    kár hogy nem ti mentetek tovább
    azért 3:0 ás félidőnél reméltem bekotortok még 1et
    sajnálom, hogy nem így lett....
  • Steve Downie
    Nagyon jó kis elemzés, gyakrabban kellene ilyeneket írnod ide! Olyan jó volt pártatlan véleményt olvasni egy csirkétől
    Kár, hogy az 5-2 után nem írtál ilyen kis összefoglalót, olyan szívesen olvastam volna
  • szucsy89
    Grat nektek! Sok sikert a bajnokságban!
  • Dean Winchester
    de baszki ezt bírom :DD ha kikap a csapat csak akkor jössz ide, most végül is a csapat nyert és te itt vagy de megint csak a negatív hozzá állást láthatjuk :D
    grebber apám te vagy most már a példaképem :) Ilyen egy igazi izzig-vérig arsenal drukker vagy!!!
  • Dean Winchester
    Blackburn-Sunderland-Tottenham-Liverpool-Milan :) közte egy milan vereség
    igen tényleg szökő évente van győzelem :DD baszki nagyon balfasz vagy már bocs...
  • vili 27
    A második félidőtől láttam a meccset.

Szinte hihetetlen számomra hogy az Arsenal hogy tudott az első félidőben ekkora előnyre szert tenni, mivel a másodikban egy nagy nulla volt.
    Sokszor úgy festett a helyzet mintha a Milan-nak kellene még 1találat a továbbjutáshoz.
    Song akkora vicc volt hogy már fájt (ki ez?)
    Gervinho játéka egy kalap szart nem ért
    Walcott a harmadik rakás szerencsétlenség (2hete ellenünk is úgy játszott mint egy szerencsétlen) de volt szerencséje gólt lőni.

Nektek szurkoltam, de nem érdemeltétek volna meg a második félidei játék alapján.
  • grebber
    Győzelmekkor nem tudok jönni ,mert azok kb szinte csak szökő évente vannak!
  • arsnl
    jó psszt ne rontsd el a kedvet :D
  • arsnl
    de nem is mindig csak lehúzni és csak vereségkor előbújni. ez még rosszabb és szánalmasabb is. elvégre Arsenal drukker vagy nemde?
  • LasCar16
    hát egyéni hibákból láthattunk ma is legalább két gólt..
  • Dean Winchester
    fogd már fel b+ mi a probléma! te sose isteníted a csapatot te mindig csak szidod!!!!!!!!!! ha szeretni kéne akkor nem vagy jelen ha ócsárolni vagy rossz eredményt érünk el akkor egyből jössz -.-"
  • Steve Downie
    Grat nektek is, nagy küzdelem volt!
  • arsnl
    bajnokság szempontjából a legjobb eredmény. koncentrálhatunk arra és még büszkék is lehetünk. ha nem lettek volna olyan egyéni hibák Milánóban..
  • acm689
    grat a győzelemért és respect, tényleg nagyot küzdöttetek!
  • grebber
    Fáj az igazság? Nem csak isteníteni kell a csapatot!
  • Dean Winchester
    a baj, hogy te csak akkor vagy jelen a topicban mikor a csapat kikap vagy kiesik valahonnan.
    amikor nyertünk a spurs ellen vagy a pool ellen akkor bezzeg hol voltá ???????????????? sehol baszki , engem ez bosszant

most mondhatjuk, hogy nem lehet a csapatot szidni mert örüljünk ennek az eredménynek de én azt mondom ha félidőben tudtunk 3 gólt lőni akkor a 2.félidőben miért nem tudtunk még 1et??? inkább kaptunk volna félidőben egy gólt és akkor bőven lemondok a továbbjutásról de így megint az van ami szokott a végéig reménykedhetem a továbbjutásban ami végül megint nem sikerült.. jobb lett volna az elején elkönyvelni a kiesést újból mint sem így :(
    milan kaphatott volna egy büntetőt is a 86.percben :D szóval ha azt nézzük ők hozták amit kell,...szomorú vagyok :(
  • Kaplan
    Kussolsz már faszfej? Köszi!
  • grebber
    Nem baj majd sok év múlva új klubvezetéssel talán nyerünk valami karalábé kupát!
  • Steve Downie
    Ennyi volt, kiestünk. Azonban a becsületünket megmentettük, hatalmasat küzdöttek a srácok!
  • GazCamp3r
    valaki árulja már el, hogy hogyan mérik játékosonként hogy milyen távot tettek meg a meccs alatt?
  • Steve Downie
    Jön is Sumák
  • Kaplan
    Nagyon hasztalan Gervinho.. Jöhetne Chamak
  • grebber
    Nincs semmiféle visszavágó!
    Én mondom az igazat ahogy vannak a dolgok ő meg leolt mert nem ért hozzá!
  • Steve Downie
    Úgy érzem jön a Dean - Grebber fight visszavágója :D
    Egyébként tényleg nagy helyzetek voltak, de azért hátha még nem ment el a meccs.
  • grebber
    Ezen ment el a meccs VP ilyet kihagyni :(
  • tobias88
    RVP basszad meg...
  • Steve Downie
    Extázis :D

FC-Arsenal.hu
    Like Obama! Yes we can. Oh yessss we fucking can!!! Mentally strong, attitude, quality minden!!! (pistu)
  • tobias88
    Én annak szurkolok, hogy a Milanból száljon el valakinek az agya. Ibra tökéletes rá, de Van Bommel is simán összehozhatja a 2. sárgáját, ő az a fajta... Amúgy azt meg tudja nekem mondani valaki hogy mi az istenért nem kapott Meszbah sárgát?
  • Dean Winchester
    azért eléggé megerősítené a srácok lelkét meg mindenkiét ha most nyerni tudnánk... Még 3 góltól félek de 2 meg lehet... kéne gyors a 47.percben a 4.gól
  • arsnl
    sztem ebből a meccsből mi már csak jól jöhetünk ki. még ha ki is esünk amit eddig láttunk az alapján semmi szégyellni valónk nincs és helyre állna csapat büszkesége. de még nincs vége!
  • vili 27
    Mint legnagyobb rivális (egy spurs szurkoló) nektek szurkolok.
  • Steve Downie
    Hát szerintem ez nem olyan lenne, mint tavaly a Barca ellen. Itt a második meccsen már most szinte csodát tettünk, nem lenne olyan csalódottság, mint akkor.
  • arsnl
    én ezt nem hiszem el::DDDD
  • Dean Winchester
    a-a
    2-0 :)
    de bassza meg azért félidő 3-0ra se számítottam viszont a végén megállt az ütő bennem :DDDD azt hittem ,hogy az bemegy :S remélem kibírjuk kapott gól nélkül...
    ez a rekordok éve srácok :D érzem ,hogy meg lesz a továbbjutás xDDD
  • Christian88
    Innen már megérdemelné az Arsenal, hogy továbbjusson, de ha a hosszabbításban vagy 11-esekkel kikapnak az szerintem kihatással lesz a bajnokságra is és veszélybe kerülhet a jövő évi BL indulás.
  • tobias88
    Huh, majdnem 3-1, csak óvatosan, 1-0ás második félidő kell Van Bommel kiállítással
  • tobias88
    háhá
    Ha nem lesz meg, akkor is egy fantasztikus félidőt kaptunk.
  • Steve Downie
    Nem hiszem el :D
  • Kaplan
    3-0 BAZDMEG EL SE HISZEM!!!%!