31698
-
Balázs 17 #31056 hmmm ülj le egyes!
énse birom Murit mint ember, de Chelsea sokat köszönhet neki, minden klubnál sikereket ért el
neked az számit bukásnak, hogy nincs egy csapatnál 20 évig vagy nem értem?
érdekes szemlélet -
yamato41 #31055 Mutass nekem még egy menedzsert a világon, aki 20 éven keresztül egyetlen szezonban sem teljesített rosszabbul, mint azt a pénzügyi lehetőségek meghatározták! Ez Abramovics előtt a 2., utána a 3., a sziti arabjait követően a 4. hely. Mindezt úgy, hogy el kellett adni Vieirát, Henryt, Hlebet, Nasrit, Adebayort, Tourét, Clichyt, Fabregast, Anelkát, Petit-t. Ezek az eladások nem lehetőségek, hanem kényszerek voltak a klub anyagi helyzete miatt. Nem tudtuk megfizetni Cole-t, Sagnát és Flaminit, ők emiatt mentek el.
A klubot felvitte a nemzetközi élvonalba és ott is tartotta 20 éven keresztül folyamatosan, egyetlen szezon kihagyás nélkül. Ezt SENKI nem tudta utánacsinálni. Ha ez nem elég, hogy valaki legenda legyen, akkor nem tudom mi kellene még (mert ugye komoly trófeát nyerni anyagi lehetőségeink miatt reális esélyünk nincsen). -
#31054 Ágyús vagyok, a legenda nálam pl. Henry,vagy Chapman.
Wenger az egyik(!!!)legnagyobb menedzser a klubnál,de "egy bicikli sem megy örökké"-mint tudjuk... -
yamato41 #31053 20 éve vagy Ágús és neked nem legenda Wenger. Akkor itt valamilyen adat nem stimmel... -
#31052 valóban,szinte semmit...20éve vagyok Ágyús, két évig kinn éltem,minden hazaira jegyem volt-2002-2004-szezon végéig.
Én még láttam(nem a youtube-on...)az igazi Arsenal-t,nem wiki-ről okosítottam másokat.
41eddigi leélt évemben nem volt szezon,ami ennyire megosztotta a szurkolókat,mint az utóbbi 5évben.lehet magyarázni,anno Wenger volt a "Professzor",mára megkopott a fénye-sajnos. Imádom az Arsenal-t,és nem akarok középszerű játékot tőlünk-mert nem vagyunk középszerűek.
"divatszurkolók"-gondolom,nem tűnt még fel,de manapság nem nagyon divat Ágyúsnak lenni... -
yamato41 #31051 Közben meg sz*pkodod a tehenesek patkányarc edzőjének f*szát. Aki megbukott a dinamónál kétszer, a Realnál egyszer, bukni készül a teheneknél is... -
#31050 Divatszurkolás fogalmát nem ismered .... Ne hivatkozz rá mért égő. Ha divatszurkolo lenék éppen akkor pl a City topikban ömlengenék mert nekik most megy a szekér.De mivel láthatöan nem vagyok az itt ragadtal ennél a gyenge eredménytelen brigádnál
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.18. 13:10:57 -
yamato41 #31049 Ha csak ennyire vagy képes, akkor az roppant sajnálatos. Persze ezerféleképpen lehet szurkolni, vagy azt képzelni. A divatszurkolás is az, csak kicsit ciki. Frusztráló lehet ez az állapot. Legalábbis ez látszik az írásaitokból... -
#31048 "A divatszurkolók kliséit toljátok elkötelezettség nélkül"
Te meg egy hatalmas varázsló vagy és látod a jővőt ha ilyeneket KI MERSZ jelenteni: "Ha nem ő van a kispadon, akkor 2008-2010 között nem érünk el BL-t, aztán legjobb esetben is szépen lassan csúszás lefelé, vagy gyorsan gazdasági csőd" AHA mesélj még....5-ös lottó számok jövő heti meccsek eredményei esetleg? Mágus vagy!!!!
"Semmit sem tudtok a csapatról." Ez a stadion project már ezer éves lerágott csont. Érdekes mod azóta sincs semmi eredmény ha van pénz ha nincs.
"Van egy kiegyensúlyozott keretünk, amelyik szerencsével akár bajnok is lehet." Én meg amerikai elnök is lehetek ugyanannyi esélyem van mint Wengernek bármit is nyerni.
Írj még ilyen baromságokat legalább jókat röhögünk kedves Arsenal enciklópédia jővőlátó úraságodon -
yamato41 #31047 Semmit sem tudtok a csapatról. A divatszurkolók kliséit toljátok elkötelezettség nélkül. Homokba dugjátok a fejeteket, a valóságot nem vagytok hajlandók tudomásul venni. Az Arsenal a negyedik gazdaságilag legerősebb klub a PL-ben. Voltak idők, amikor az Emirates építése és a Highbury-projekt bedőlése miatt a klub csődközelben volt. El kellett adni a legjobbakat, hogy abból fizetni lehessen a hiteleket. Wengernek 17 éves gyerekekkel, vagy máshol kiszuperált, középszerű játékosokkal kellett fenntartani a nagycsapat látszatát (Fabregas helyett Arteta). Megtette. Úgy, hogy közben a hozzátok hasonló "okosok" tömegei alázták-gyalázták naphosszat. Ha nem ő van a kispadon, akkor 2008-2010 között nem érünk el BL-t, aztán legjobb esetben is szépen lassan csúszás lefelé, vagy gyorsan gazdasági csőd. És ti még ezt az embert alázzátok? Csodálatos. Minden Arsenal-szurkolónak meg kellene csókolnia Wenger lábnyomát is, mert nélküle nem lenne olyan csapatunk, amelyik a dobogós helyekért van harcban. Mert a bajnokság megnyerése nem lehet elvárás. Magunkhoz képest a nyáron elképesztően sokat költve is ez csak a 4. legtöbb a PL-ben. De nem ott vagyunk, mint a mu, hogy lassan félmilliárdot elköltve is hatalmas lyukak vannak a keretben egy patkány meg a padon. Van egy kiegyensúlyozott keretünk, amelyik szerencsével akár bajnok is lehet. De mit értetek ti ebből... Szidjátok csak Wengert, mert az most divat... Gyépés bagázs... -
#31046 Fans -
#31045 40éve bérletes, angol Ágyúsok várják már,hogy a számodra "legenda" felálljon végre.
taktikailag lemaradt,nem tud ösztönözni,és ha nem vigyázna ennyire a profitra,nem is ülhetne már ott jó ideje.
a minősítéseid meg hanyagold,vagy pazarold ismerőseidre,ne itt szórd őket-ismeretlen személyekre,csak égeted magad... -
#31044 Ez az védjed csak a csótányokat. Látszólag kikönyökölt az arcodon a félelem. Vedd le a Wenger szemcsit nem áll jól + láthatóan nem látsz semmit benne,
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.18. 08:09:53 -
yamato41 #31043 Hosszan tartó hatású a szered. Hosszú felszívódás - fokozatos elernyedés.
Annyi butaságot írsz, amire érdemben értelmetlen reagálni. Ezek szerint a dinoszauruszok is Wenger és a board miatt haltak ki... -
#31042 Ahhoz nem kell semmihez érteni ,hogy lássa az ember az Arsenal vezetése egy rakás szar . Nem értem (ezzel nem vagyok egyedül) ,hogy az ilyen semmirekellők mit keresnek a fociban.
A többi top ligás élcsapatnál nem véletlen vannak mindig edzőváltások egy szar szezon után kirúgjak mert nulla siker.
Arsenal vezetőknek ez jó ,örülnek neki hogy a klub semmilyen sikereket nem ér el mivel ebből is megélnek.
Ez a baj ,ha pénzes vagy bárhova bekerülhetsz még ha fogyatékos vagy és nem érted/tudod mi az a sikeresség a footballban. -
yamato41 #31041 Jesszusom... Adjál nekem is abból a cuccból, amit szedsz mert komoly hatása van.
Semmit sem tudsz te a klubról - ezek szerint. Meg úgy en bloc a mai fociról.
Nyilván a globális felmelegedésért, és az iraki háborúért is Wenger a felelős.
Tudod mit, hagy békén az Arsenalt, menjél szurkozni a szitinek, az való neked. De akkor már inkább a barszalonna. -
#31040 Bárcsak az Arsenalt is olyan önelégült majom irányítaná....
"Wenger nélkül pontosan az lett volna a sorsunk" Óvodába esetleg értelmes edzővel 10 év alatt nem csak szaros FA Cup lehetett volna meg 2-3 helyek..... Wengernek rég leáldozott.
Takarodjon el innen mindenki jól jár. Egy dologhoz ért megvenni a "senkiházi ismeretlen" fiatalokat bagoért azt eladni drágábban. -
yamato41 #31039 Roppant nagy butaságot írtál. Menjél és lefetyeld simára annak az önelégült majomnak a hátsó traktusát. Ha csak egy kicsit is kivennéd a fejedet a seggedből, akkor megérthetnéd, hogy Wenger nélkül pontosan az lett volna a sorsunk, mint a Leedsnek, vagy a Wimbledonnak. Ehhhh, ficsúrok... -
#31038 Legenda? Maximum Will Smith féle, hogy a sikertelenségével egyedülálló. Értelmes sikerhajhász kluboknál ilyen mutatóval már több mint 10 éve nem lenne a csapatmál.
Egy Murinho na ő legenda nem egy csapattal lett már bajnok és ért el sikereket.
Wenger már a saját maga paródiája ,de sajnos nem tűnik fel neki.
-
yamato41 #31037 Te vagy egy bazi nagy f*sz, ha a klub legendáját f*szozod. Baromarc! -
#31036 ..azt meg hagyom is,h Perez-t minek vettük,ha a nagyságos Zsirú sérült..... -
#31035 ja,ez a vén fa.. várja meg,mig Cazorla-t lehozzák pirossal-egy Xhaka-val a padon...vén barom...
-
#31034 Wenger ma 20. éve ül a kispadon.
...azóta néha fel is áll,ha vitázni támad kedve a 3. játékvezetővel....a mai kezdő meg megint mi??!
-
#31033 Csak a szokásos -
#31032 se letámadás a labdáért,semmi...ehh... -
#31031 "Elég régen volt már ilyen keretem, amelyben csupa érett játékosok vannak. Szóval most már csak meg kell mutatnunk, hogy elég jók vagyunk csapatszinten ahhoz, hogy megverjünk bárkit."
Látom is,a mai Soton elleni első félidő pont ezt igazolja...
szokásos betömörülő védelem,szokás szerint nincs megoldás....Wenger out. -
#31030 Mustafi meg (Ágyúsként)lesérült egy barátságos meccsen... -
#31029 eközben(gólja ellenére...)Wenger Walcott-ot erőlteti középen... -
#31028 Na a BBC már tényként közölte, hogy Mustafi a Valenciától és Perez a Deportivotól érkezik ma orvosira. Mustafi 35, míg Perez 17 millió fontba kerül majd. Wenger szokás szerint ködösít és húzza a média agyát.
Hát nem tudom...
Mustafi oké. De Perez....megmondom őszintén eddig nem is hallottam róla és amilyon vészigazolásnak tűnik, hogy befogják azon szurkolók száját, akik csatárt követeltek. Szerintem túl nagy karriert ő sem fog itt befutni. Mivel Alexis egyértelműen megbukott a középcsatár szerepben, Theo sose volt oda jó, Welbeck is csak karácsony környékén lesz bevethető, így Giroud megint túl lett volna terhelve és a bajnokság felére kiégett volna, mint előző szezonban. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Elvárásaim nincsenek. Brutál a City kerete, az MU sziporkázni fog BL nélkül a bajnokságban, a Chelsea is harapni fog Conteval és a Pool is veszedelmesnek tűnik a brazil játékmesterekkel.
A Spurs szvsz nem elég rutinos ahhoz, hogy a BL-t és a PL-t is elbírja hasonló magas szinten mint ahogy tavaly fociztak. A West Ham és Koemannal az Everton is keményebb dió lehet majd.
Mindeközben Henry Roberto Martinez segédje lesz a belga válogatottnál.
Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2016.08.26. 13:02:29 -
#31027 Vagy bárki más .......
Az a 2. hely megint tuti valami gyalázat modon lesz meg. -
pLau #31026 Jó csoport! Továbbmegyünk a 2. helyen aztán utána bukta a Barca ellen, de lehet, hogy a Bayern ejtet ki. :D -
#31025 A csoport: PSG, Arsenal, Basel, Ludogorec -
Balázs 17 #31024 dzsonni evans pletya hahahahahahahahaah
ha leigazoljuk, nekem ennyi volt az arsenal, amig ujra nem lesz ertelmes vezetoseg
szanalmas az egesz ami itt megy, jo lenne ha valami komoly dolgot csinalnanak a szurkolok -
#31023 J.Campbell meg megy kölcsönbe...Komolyan,Wenger már nem normális... -
Dean Winchester #31022 tavaly is az első pár meccs után vmi hasonlót nyilatkoztál :DDD
-
Rudee #31021 A bajnoki címvédő otthonában egy 0-0 egész jó eredménynek számít pedig -
#31020 Első 10-be azért csak ott leszünk idén is... -
#31019 nem is mondom,hagyjuk is... -
#31018 komolyan,nem normális Wenger... -
#31017 "According to Italian outlet TuttoMercatoWeb, Arsenal have made a £43m (€50m) bid for Julian Draxler and Wolfsburg are ready to accept."