31698

• Balázs 17
    és a MU átvette a vezetést O_O
  • bakkerman
    most mondja a kommentátor az Ajax meccsen,hogy rá nagyon nagy sanszotok van,ő is Londonba szeretne menni,az ügynöke is az Arsenalt szeretné
  • Balázs 17
    Vertonghen jó lenne!
  • Dean Winchester
    DP vonuljon vissza, öreg ő már ... nem kell ide
  • Steve Downie
    Gratulálunk André Santosnak! :)

• Steve Downie
    Tényleg úgy tűnik, hogy végre lesznek nagyobb igazolások. Mindegyiküknek nagyon örülnék, a Javi Martinez is nagyon jól tolja például.
    Pár napja olvastam egy hírt a lejáró szerződésű Del Piero-ról, ott is pre-contract deal-t emlegettek, mint Podolskinál, mondjuk az ilyen igazolás nem igazán jellemző Wengerre, de én örülnék neki.
  • minimize
    "csak" azt mutatta meg, mi történt tegnap a kiállítása előtt. ami amúgy vicc volt-szerintem.
    4játékos neve van fenn a listán,rajta kívül még érkezhet(!!)Vertongen(a héten megnézte a Milan elleni meccset nálunk a VIP-ben,el volt ragadtatva a csapat keddi teljesítményétől,plusz Verma nagy haverja...),Goetze,akiért klubrekord összeggel készül Wenger, ő pedig jönne is ide szívesen(nem mint Hazard, pl.),valamint a héten(is)megtekintett Bilbao-középpályás, Javier Martinez.
    v.Persie mindenképpen marad, ha nem ír alá új szerződést a szezon végén,akkor is.
    az előjelek nem rosszak, végre tényleg költeni akar a Főnök.
  • Steve Downie
    Jaja, Stale Solbakken :)
    Ahhoz képest olvasom tovább a híreket, a következő: Podolski cáfolta, hogy nyáron távozna a Kölnből :D
  • bakkerman
    ez az edzője?????
  • Balázs 17
    :D
  • Dean Winchester
    spurs szopik :D
    basszus egyre közelebb kerülünk, hogy beelőzzük a tottenhamot !!!
    hétfőn nagyon nyerni kéne a newcastle ellen...
  • Steve Downie
  • Dean Winchester
    én nem örülnék neki :D
    bendtner gólt lőtt :D
  • Steve Downie
    Lehmann harmadjára is visszatérhet - ezúttal edzőként
  • minimize
    verhettük volna-az első félidei játékkal max.
    azon a meccsen sok minden sült el úgy nekik,ahogy azóta sem,de ez sajnos benne van a fociban.a PL-ben nagyobb a "hátszelük" is
  • Kaplan
    Azért elgondolkodnék, hogyha egy Athletic Bilbao idegenben kvázi lemossa az MU-t a pályáról (még ha az eredmény nem is ezt mutatja) és mi pedig az AC Milánt küldjük haza egy laza hármassal... ....Akkor mi a faszért nem tudunk konstans teljesíteni, és ilyen hittel játszani a PL-ben? Azzal a játékkal amit kedden az olaszok ellen nyomtunk mi is legyalulhattuk volna a teheneseket 8-2-re..
  • Dean Winchester
    AW a 9. legjobban kereső edző
    a linket a bayern topicból "loptam" effe a forrás...
  • minimize
    v.Persie a "pénzköltést" kérte,ez is közre játszhat,hogy költekezni kezdünk. most időben,meglátjátok!
  • Dean Winchester
    de az is durva,hogy az "igazolását" szinte semmi hír nem előzte meg :D mondjuk jó ez... akkor ne hozzanak velünk szóba senkit aztán igazoljunk valami nagyágyút
  • Balázs 17
    [látszik supernatural függő, azt hiszi itt is bármi megtörténhet:]
  • Dean Winchester
    mondtam én azt ,hogy melyik hétvégén? XD (viccet félretéve most már világos minden)
  • Kaplan
    Ja, nem is értem, hogy mi ez a nagy felhajtás... Maximum előszerződést kötöttünk még vele, még élő szerződése van. Úgy nehéz hétvégén már nálunk játszania. :)
  • arsnl
    leghamarabb csak EB után lesz a csapattal:D és hivatalos bejelentés is valszeg csak nyáron lesz, legalábbis Arsenal részéről.
  • Dean Winchester
    LP-RVP csatárduó
    nem csíptem a srácot de az idei statja nagyon jó...
    álltalában ugye a játékosok döntőt többségben szépen szoktak bemutatkozni, szóval ha hétvégén játszhat akkor szerintem gólt fog lőni :D
  • arsnl
    BBC szerint is már csak orvosi van hátra, szal kezdhetjük:
    Lu Lu Lu Lukas Podolski
  • Steve Downie
    Hatalmas meccs volt, az ilyen meccseket a legjobb nézni, mikor a szurkolók olyan fanatikussá válnak, hogy szinte érzed ahogy ott küzdenek a játékosokkal a pályán. Végig lehetett látni, hogy a ciprusiak sokkal inkább tovább akarnak jutni. A mi meccsünkön is hasonló hangulat volt amúgy.

Az meg jó kérdés, hogy mi mikor szurkolhatunk majd így egy hazai csapatnak. Én ezt a ciprusi bajnokságot annyira nem ismerem, egy ismerősöm mondta, hogy gyengébb, mint a miénk, viszont az APOEL most jól bevásárolt. Én viszont egy játékost sem ismerek ott, egy pillanatra azt hittem, hogy a Bundesligából ismert Aílton játszik ott, aztán gyorsan leesett, hogy esélytelen :D
    A csoportjukat megnyerték, kiütötték a Lyont, ez már sokkal inkább tudatosságnak tűnik nekem, mint szerencsének (persze az is van bőven).
  • Steve Downie
    True Gooner mentalitás! Persze rajta a Milan ellen is látszott, hogy szívét-lelkét odatette. Egy ilyen forgatókönyvnek egyébként lenne valóságalapja, mivel AVB távozott nemrég a Chelsea-től, Di Matteo pedig szerintem csak jobb lehet nála. Azt azért remélem, hogy minket nem előznek már vissza!
  • arsnl
    beszarás. Apoel Nicosia a BL legjobb 8 csapata között!!
    (most fellehetne tenni a kérdést magyar csapat mikor jut a közelébe..)
  • szomferi
    13 millióért
  • vili 27
    Nem értem :) Mi történt a meccs után Szczesnyvel ? :)
    Tényleg nem tudom miről van szó.
  • arsnl
    a Bild szerint Podolski a mienk.
  • minimize
    "-Szczesny a tegnapi meccs után-"
  • vili 27
    Mégis megemlítetted! Na ebben ne legyen igazad !

Mi bajod a spurs-el?
  • minimize
    "Jelen pillanatban nem érném be a negyedik hellyel. Mindössze négy pontra vagyunk a másik észak-londoni csapat mögött, amely klub nevét most nem említeném meg. Remélhetőleg ki tudjuk őket hívni egy nagy csatára. Azért remélem, hogy a Chelsea is feltámad majd annyira, hogy velük harcoljon a negyedik helyért, szívem szerint ugyanis az Európa Ligában látnám a Spurst." -Szczesny a tegnapi meccs után-
  • vili 27
    Hát nyugodtabb volnék ha harmadikok maradnánk, mint a 4. hely.
    2éve is a bl selejtezőn a young boys az első meccsen már 3:0 vezetett. Azt hittem nem jutunk be, majd rúgtunk 2gólt 3:2 lett a vége. Végül hazai pályán lemészároltuk a fiúkat.
    A lényeg hogy nem hiányzik a selejtező :)

Van Persie egy hihetetlen nagy játékos. Van akkora kaliber mint Messi
  • Dean Winchester
    semmi kötekedés csak azt a csirkést én se éreztem sértőnek, támadónak :D kb mintha nekünk valaki azt mondaná,hogy ágyúsok :D vagy a unitedre h ördögök :D semmi bántó nincs benne, de látom végül rájöttél te is :)
    Kíváncsi vagyok ki fog előrébb végezni az idény végén :)
  • minimize
  • vili 27
    :)
    Dühös vagyok ha a csapatom, vagy az a csapat akinek szurkolok bénázik.
    Ne tudd meg az arse-spurs meccs után mit kapott tőlem a védelmünk.
    Itt is van néhány hozzászólásom t_vilmos néven :
    http://spurs.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/26/Bunda_Edzobuktatas_Elbizakodott_pojacak/

Ha azt a játékot tudtátok volna játszani amit ellenünk a második félidőben, biztos vagyok benne hogy összeroppant volna a Milan. Vicc volt amiket ezek kihagytak, Nocerino, te jó ég !!!! Nem irigylem a Milan szurkolókat mert a helyzet kihasználásuk láttán ma tablettákon kéne élnem.

Mi még azért versenyben vagyunk egymással a harmadik helyért.
    Sok sikert ... magunknak
    :)
  • Steve Downie
    Úgy látom támadásnak vetted a hsz-om, pedig nem annak szántam (még a csirkét sem)
    Komolyan szívesen olvasnék egy hasonlóan szórakoztató véleményt tőled az 5-2-ről
    Ha lehet, ezek a részek mindenképp szerepeljenek benne, hogy "Walcott-nak volt szerencséje két gyönyörű gólt lőni", illetve "az egyiknél Alex "Ki ez?" Song adott egy brilliáns gólpasszt (már ki tudja hanyadjára a szezonban)".
    Remélem nem gond, hiszen akik néha nekünk is szurkolnak, azok biztosan tudnak pozitív véleményt is írni a csapatról
  • vili 27
    Nézd újra a második félidőt! A Gervinho Van Persie nagy helyzeten kívül több nem volt. Soroljam a Milan helyzeteit ???

Normálisan leírtam a véleményemet, te meg elkezdesz csirkézni. Minek ez ?