31698
-
Balázs 17 #24594 és a MU átvette a vezetést O_O -
#24593 most mondja a kommentátor az Ajax meccsen,hogy rá nagyon nagy sanszotok van,ő is Londonba szeretne menni,az ügynöke is az Arsenalt szeretné -
Balázs 17 #24592 Vertonghen jó lenne! -
Dean Winchester #24591 DP vonuljon vissza, öreg ő már ... nem kell ide -
#24590 Gratulálunk André Santosnak! :)
-
#24589 Tényleg úgy tűnik, hogy végre lesznek nagyobb igazolások. Mindegyiküknek nagyon örülnék, a Javi Martinez is nagyon jól tolja például.
Pár napja olvastam egy hírt a lejáró szerződésű Del Piero-ról, ott is pre-contract deal-t emlegettek, mint Podolskinál, mondjuk az ilyen igazolás nem igazán jellemző Wengerre, de én örülnék neki. -
#24588 "csak" azt mutatta meg, mi történt tegnap a kiállítása előtt. ami amúgy vicc volt-szerintem.
4játékos neve van fenn a listán,rajta kívül még érkezhet(!!)Vertongen(a héten megnézte a Milan elleni meccset nálunk a VIP-ben,el volt ragadtatva a csapat keddi teljesítményétől,plusz Verma nagy haverja...),Goetze,akiért klubrekord összeggel készül Wenger, ő pedig jönne is ide szívesen(nem mint Hazard, pl.),valamint a héten(is)megtekintett Bilbao-középpályás, Javier Martinez.
v.Persie mindenképpen marad, ha nem ír alá új szerződést a szezon végén,akkor is.
az előjelek nem rosszak, végre tényleg költeni akar a Főnök.
-
#24587 Jaja, Stale Solbakken :)
Ahhoz képest olvasom tovább a híreket, a következő: Podolski cáfolta, hogy nyáron távozna a Kölnből :D -
#24586 ez az edzője????? -
Balázs 17 #24585 :D
-
Dean Winchester #24584 spurs szopik :D
basszus egyre közelebb kerülünk, hogy beelőzzük a tottenhamot !!!
hétfőn nagyon nyerni kéne a newcastle ellen... -
#24583 -
Dean Winchester #24582 én nem örülnék neki :D
bendtner gólt lőtt :D -
#24581 Lehmann harmadjára is visszatérhet - ezúttal edzőként -
#24580 verhettük volna-az első félidei játékkal max.
azon a meccsen sok minden sült el úgy nekik,ahogy azóta sem,de ez sajnos benne van a fociban.a PL-ben nagyobb a "hátszelük" is -
#24579 Azért elgondolkodnék, hogyha egy Athletic Bilbao idegenben kvázi lemossa az MU-t a pályáról (még ha az eredmény nem is ezt mutatja) és mi pedig az AC Milánt küldjük haza egy laza hármassal... ....Akkor mi a faszért nem tudunk konstans teljesíteni, és ilyen hittel játszani a PL-ben? Azzal a játékkal amit kedden az olaszok ellen nyomtunk mi is legyalulhattuk volna a teheneseket 8-2-re.. -
Dean Winchester #24578 AW a 9. legjobban kereső edző
a linket a bayern topicból "loptam" effe a forrás... -
#24577 v.Persie a "pénzköltést" kérte,ez is közre játszhat,hogy költekezni kezdünk. most időben,meglátjátok! -
Dean Winchester #24576 de az is durva,hogy az "igazolását" szinte semmi hír nem előzte meg :D mondjuk jó ez... akkor ne hozzanak velünk szóba senkit aztán igazoljunk valami nagyágyút -
Balázs 17 #24575 [látszik supernatural függő, azt hiszi itt is bármi megtörténhet:] -
Dean Winchester #24574 mondtam én azt ,hogy melyik hétvégén? XD (viccet félretéve most már világos minden) -
#24573 Ja, nem is értem, hogy mi ez a nagy felhajtás... Maximum előszerződést kötöttünk még vele, még élő szerződése van. Úgy nehéz hétvégén már nálunk játszania. :) -
#24572 leghamarabb csak EB után lesz a csapattal:D és hivatalos bejelentés is valszeg csak nyáron lesz, legalábbis Arsenal részéről. -
Dean Winchester #24571 LP-RVP csatárduó
nem csíptem a srácot de az idei statja nagyon jó...
álltalában ugye a játékosok döntőt többségben szépen szoktak bemutatkozni, szóval ha hétvégén játszhat akkor szerintem gólt fog lőni :D -
#24570 BBC szerint is már csak orvosi van hátra, szal kezdhetjük:
Lu Lu Lu Lukas Podolski
-
#24569 Hatalmas meccs volt, az ilyen meccseket a legjobb nézni, mikor a szurkolók olyan fanatikussá válnak, hogy szinte érzed ahogy ott küzdenek a játékosokkal a pályán. Végig lehetett látni, hogy a ciprusiak sokkal inkább tovább akarnak jutni. A mi meccsünkön is hasonló hangulat volt amúgy.
Az meg jó kérdés, hogy mi mikor szurkolhatunk majd így egy hazai csapatnak. Én ezt a ciprusi bajnokságot annyira nem ismerem, egy ismerősöm mondta, hogy gyengébb, mint a miénk, viszont az APOEL most jól bevásárolt. Én viszont egy játékost sem ismerek ott, egy pillanatra azt hittem, hogy a Bundesligából ismert Aílton játszik ott, aztán gyorsan leesett, hogy esélytelen :D
A csoportjukat megnyerték, kiütötték a Lyont, ez már sokkal inkább tudatosságnak tűnik nekem, mint szerencsének (persze az is van bőven). -
#24568 True Gooner mentalitás! Persze rajta a Milan ellen is látszott, hogy szívét-lelkét odatette. Egy ilyen forgatókönyvnek egyébként lenne valóságalapja, mivel AVB távozott nemrég a Chelsea-től, Di Matteo pedig szerintem csak jobb lehet nála. Azt azért remélem, hogy minket nem előznek már vissza! -
#24567 beszarás. Apoel Nicosia a BL legjobb 8 csapata között!!
(most fellehetne tenni a kérdést magyar csapat mikor jut a közelébe..) -
#24566 13 millióért -
vili 27 #24565 Nem értem :) Mi történt a meccs után Szczesnyvel ? :)
Tényleg nem tudom miről van szó. -
#24564 a Bild szerint Podolski a mienk. -
#24563 "-Szczesny a tegnapi meccs után-"
-
vili 27 #24562 Mégis megemlítetted! Na ebben ne legyen igazad !
Mi bajod a spurs-el? -
#24561 "Jelen pillanatban nem érném be a negyedik hellyel. Mindössze négy pontra vagyunk a másik észak-londoni csapat mögött, amely klub nevét most nem említeném meg. Remélhetőleg ki tudjuk őket hívni egy nagy csatára. Azért remélem, hogy a Chelsea is feltámad majd annyira, hogy velük harcoljon a negyedik helyért, szívem szerint ugyanis az Európa Ligában látnám a Spurst." -Szczesny a tegnapi meccs után- -
vili 27 #24560 Hát nyugodtabb volnék ha harmadikok maradnánk, mint a 4. hely.
2éve is a bl selejtezőn a young boys az első meccsen már 3:0 vezetett. Azt hittem nem jutunk be, majd rúgtunk 2gólt 3:2 lett a vége. Végül hazai pályán lemészároltuk a fiúkat.
A lényeg hogy nem hiányzik a selejtező :)
Van Persie egy hihetetlen nagy játékos. Van akkora kaliber mint Messi -
Dean Winchester #24559 semmi kötekedés csak azt a csirkést én se éreztem sértőnek, támadónak :D kb mintha nekünk valaki azt mondaná,hogy ágyúsok :D vagy a unitedre h ördögök :D semmi bántó nincs benne, de látom végül rájöttél te is :)
Kíváncsi vagyok ki fog előrébb végezni az idény végén :) -
#24558 -
vili 27 #24557 :)
Dühös vagyok ha a csapatom, vagy az a csapat akinek szurkolok bénázik.
Ne tudd meg az arse-spurs meccs után mit kapott tőlem a védelmünk.
Itt is van néhány hozzászólásom t_vilmos néven :
http://spurs.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/26/Bunda_Edzobuktatas_Elbizakodott_pojacak/
Ha azt a játékot tudtátok volna játszani amit ellenünk a második félidőben, biztos vagyok benne hogy összeroppant volna a Milan. Vicc volt amiket ezek kihagytak, Nocerino, te jó ég !!!! Nem irigylem a Milan szurkolókat mert a helyzet kihasználásuk láttán ma tablettákon kéne élnem.
Mi még azért versenyben vagyunk egymással a harmadik helyért.
Sok sikert ... magunknak
:) -
#24556 Úgy látom támadásnak vetted a hsz-om, pedig nem annak szántam (még a csirkét sem)
Komolyan szívesen olvasnék egy hasonlóan szórakoztató véleményt tőled az 5-2-ről
Ha lehet, ezek a részek mindenképp szerepeljenek benne, hogy "Walcott-nak volt szerencséje két gyönyörű gólt lőni", illetve "az egyiknél Alex "Ki ez?" Song adott egy brilliáns gólpasszt (már ki tudja hanyadjára a szezonban)".
Remélem nem gond, hiszen akik néha nekünk is szurkolnak, azok biztosan tudnak pozitív véleményt is írni a csapatról -
vili 27 #24555 Nézd újra a második félidőt! A Gervinho Van Persie nagy helyzeten kívül több nem volt. Soroljam a Milan helyzeteit ???
Normálisan leírtam a véleményemet, te meg elkezdesz csirkézni. Minek ez ?