Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max annyi a pozitív benne, hogy jó nagyra nõtt 😄
Ezt a Hulk gyerek körüli mizériát egyáltalán nem értem. Az emberre épült egy taktika és volt egy jó szezonja, semmi különlegesség.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
az anzsi beajálott 87 milliót hulkért, a helyére a porto venné 12-ért bendtnert, kíváncsi vagyok, hogy lerendezik-e zárásig 😄
1:00 kor zár a mi idõnk szerint^^
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Augusto 20millió ajró lenne,elvileg itt van Londonban, de....nincs megegyezés a klubbal
No one can stop Death!
most sem tartom valószínûnek, de J.Cole a 26os számot kapta a Lille-nél, ez Hazard mezszáma (volt eddig)...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Renato Augusto jól nyomja? nem naon nézek bundesliga-t.
am azok után, hogy elég minõségieket hoztunk a védelembe, a legneccesebb kp posztra meg elhoznánk Arteta-t?😮 hááát...
am azok után, hogy elég minõségieket hoztunk a védelembe, a legneccesebb kp posztra meg elhoznánk Arteta-t?😮 hááát...
kaka
nem mondtam, hogy ennyit kínálunk érte, CSAk az Everton-ra vonatkozott a 10millió
No one can stop Death!
a Rennes elutasította az Inter 13 millás ajánlatot bõ 1 hónapja, 16-18at akartak érte
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Daily Telegraph live transfer blog still claiming Leverkusen's Renato Augusto has flown in for a medical.
No one can stop Death!
Joel Campbell és Gilles Sunu is Lorientbe ment. elõbbi kölcsön, utóbbi 4éves szerzõdést írt alá
Scott Dann a Blackburnbe igazol, de ettõl függetlenül Samba maradhat. Bendtner nem tud megegyezni a Stoke csapatával a bérérõl, így januárig maradhat.<#nemtudom>#nemtudom>
No one can stop Death!
A Chelsea nem tudott megegyezni a Portóval Pereira-val kapcsolatban, így Alex maradására is nagyobb az esély.
No one can stop Death!
na ez védelem! Santos - Vermaelen - Mertesacker - Sagna
<#worship>#worship>
jó lehet nem rossz, de azért gallasnak sem örültem anno mikor jött 😊 😄
na Mertesacker is hivatalos lett
link
link
Malouda nem rossz azért föleg a cikkekben irt 7-8millåért!mégiscsak házigólkirály volt tavaly...
most Dempseyrõl írnak..mondjuk õ nem olyan nagy név
az kéne még... 😄
Maloudával karöltve 😄
Isten ments...
még jön Mertesacker(ez szinte 99%) és rajta kívül még 1 kp várható. rá sok pénzünk van, szóval lehet vmi nagy név lesz.
<#eljen>#eljen>
egy szavam nem lesz ha ez mind hivatalos lesz!
2:53 PM BST Arsenal are reportedly close to signing Per Mertesacker, Andre Santos, Yann M'Vila, Alex, and more, but have yet to confirm any moves today. The next few hours will surely be nervy in North London!
ajánlom is...
ajánlom is...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"