Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
RvP mesterhármas 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Solidus
Vérmesek a reményeim,ez a csapat még az elsõ helyre is jó lehet.Nagyon jó húzás volt Arteta.Le a kalappal,de Santos sem egy utolsó igazolás,és végre van egy szilárd középsõ védõnk.Tetszik.

.:SOLIDUS:.

minimize
C.Y.Park most lõtt 3at Dél-Korea-Libanon-on.

No one can stop Death!

elsõ 5ben benne leszünk! mennyit fizetsz ha nyerek ? 😄 3000ft a tét , benne vagy?
ha 6.ok leszünk akkor én fizetek neked ennyit!
arsnl
2.gólpassz, sokkal jobban játszik mint a 20mos Henderson..

arsnl
Lansbury oktat u21es meccsen, eddig 2 gól 1gólpassz. jó lesz õ a WHU-ban, de remélem nem igazak azok a hírek miszerint lejár jövõ nyáron szerzõdése.

grebber
Milyen eddig? Eddig itt voltak akik elmentek és nem 5-6 bolt hanem elsõ 4 már elég rég óta.
Most ennek a közelébe nem lesznek.Ez nem negatív hozzáállás ez meglátás kérdése.
De lehet velem fogadni nyugodtan ez a csapat nem lesz benne az elsõ 6-ban!

Next PC upgrade: 2022

hagyd, õ mindenhez alapból ilyen negatív áll hozzá 😄DDD
Effe88
????eddig igazolások nélkül jók voltak az 5.-6. helyre most meg erõsödtek nem is kicsit...

grebber
Nem nagy igazolások.Fenntartom a 6-12. helyig bármelyiket elcsiphetik!Ha ennél többet érnek el az már nagy szó lesz!

Next PC upgrade: 2022

Sabcsee
jóvan

kaka

bakkerman
jaja,úgy kellett volna,hogy egy kép nasriról,cescrõl,meg klisirõl,utána wenger feje hogy "nem költünk",aztán egy eredményjelzõ hogy MU-arsenal 8-2,utána wenger sokkolt feje,hogy "mostmár költünk",utána a csíkszemû,andre santos,meg mertesacker,és a legvégére fabregas sokkolt feje,és alá csattanónak egy FFFFFUUUUUU fej.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a 8:2 kimaradt
Sabcsee
egy kis nyári összefoglaló😉

kaka

webibebi
jó kis csapat lesz ez ha öszeszoknak% arteta nagy fogás sztem nagy pl múlt jó lesz cesc helyett😊

msn:[email protected] bárki felvehet

arsnl
most így állunk
legerõsebb szvsz

2.csapat

+Chamakh, Diaby, Coquelin, Squillaci, Ryo, Chamberlain, Miquel, Afobe+ lesz még debütáló fiatal sztem)

Chu Young ParkBornJuly 10, 1985
most neki még katonának kell mennie???? 😮
baszki , végre vmi jó csapat 😄
/-nek örülök 😄 könyû leírni a nevét <#nevetes1>
André -Gervinho - / - Yossi ááá nem is írom mert van még pár név aki tetszik nekem 😊
azért kíváncsi lennék arra is aki olyat mondott h ezek után nem nézi az arsenal meccseit xD (bár gondolom arra értette, hogy ha nem lesz igazolás)

én már várom nagyon a következõ meccset! Kíváncsi mire lesznek képesek!
Még jóhogy a szeptember nem lesz annyira kemény hónap !
Viszont októberben fel kell kötni a gatyát (spurs,marseille,chelsea , egyedül a sunderland ellen fogunk hazai pályán játszani)
de remélem hamar összeszoknak a srácok és akkor bekövetkezik az ami még eddig soha a büdös életben!

Történelem írással kezdtük a szezont és remélem történelem írással is fejezzük be 😛
nah wow, ez talán visszahozza kicsit a kedvemet, de majd kiderül, ebbõl mennyi fog lesérülni az elsõ meccsen/elõtt😊

de végre nem 18évesek
Oziris666
Biztos Wenger olvassa az SG-t😛
Én megmondtam tegnap

Steve Downie
Az hiányozna még szegény Xavi-nak. Két éve szerelmeslevelekkel bombázza Fabregast, és pont mikor odaköltözik hozzá, neki kellene mennie.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

most már nekem is
Kaplan
Mert megvettük a Barcelonától Xavit és ezt a hírt nem bírja az ottani szerver! 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
<#eljen>

404 Not Found

The following error occurred:
 Content is temporarily not present. Contact your system administrator.

Could not open error file
arsnl
na Arteta fenn van .com-on 😊
lehet aludni😄

arsnl
ráadásul csupa olyan játékost aki bizonyítani akar, mivel ez lesz a legnagyobb klub ahol játszottak (kivéve Benayoun talán)

kellett már néhány tapasztalt játékost, mert leginkább annak a hiánya miatt voltunk eddig hátrányban
arsnl
végre nem tizenévesek!

na a végére egész jó kis keret jött össze. 😄 még egy ideig biztos döcögõs lesz a dolog, de ha jól összeszokik ez az újjáalakult csapat, akkor ütõs tím leszünk. 😊
Kaplan

Üdv itt!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
"GoonerTalk: What a summer: Jenkinson, Toral, Bellerin, Campbell, Miyaichi, Chamberlain, Gervinho, Chu-Young, Benayoun, Santos, Mertesacker, Arteta"

Kíváncsi leszek ezek után mit alkotunk, két-három forduló biztos kell az újak beépítéséhez. Én most a nevek alapján megjósolnék egy TOP3-t év végére!

báttyó02
nah fasza megvan arteta is!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hedonist
Grat Artetaért! meg,h wenger esze megjott végre..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
Bendtner is elment Sunderlandbe kölcsönbe

Steve Downie

Kaplan
Santos, Mertesacker, Park, Benayoun, Arteta?

Szép kis utolsó két nap volna. Így máris derûsebben látom a világot, nem tudom mi kellett ehhez az átigazolási hullámhoz, biztos a 8-2...

Szczesny - Santos, Vermaelen, Mertesacker, Sagna - Song, Wilshere - Gervinho, Arteta, Walcott - RVP // Ez milyen kezdõ lenne már gyerekek...? 😊

Pad: Fabianski, Gibbs, Djorou, Park, Benayoun, Arsha, Frimpong, Bendtner

Nekem ez már tetszik!

Oziris666
Hát õ se a gyors védõk mintapéldánya,de mindenképp erõsítés!

báttyó02
arteta még jöjjön már..nagyon kéne :C

arsnl
csak 23:00, ami nálunk éjfél.

nem éjfélig megy náluk?
arsnl
csak 20 perc

még van egy bõ óra
Sabcsee
most kajak benayoun a nagy fogás...? bázdmeg:S

kaka

arsnl
Yossi Benayoun
I sign with arsenal,very happy and excited about it,but now my head is only in the game against grecce on friday,thanks for the support.

Not long now before the summer transfer window shuts. Jack Wilshere seems to be having a good time.

"The funniest #DeadLineDay joke I got today was #Kaka to spurs haha #beserious", tweeted young Jack.
báttyó02
<#eljen><#eljen><#eljen>

arsnl
Benayoun állítólag megvan kölcsönbe.

hedonist
végre van egy értelmezhetõ KV-tök 😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl