Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:SOLIDUS:.
ha 6.ok leszünk akkor én fizetek neked ennyit!
Most ennek a közelébe nem lesznek.Ez nem negatív hozzáállás ez meglátás kérdése.
De lehet velem fogadni nyugodtan ez a csapat nem lesz benne az elsõ 6-ban!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
msn:[email protected] bárki felvehet
legerõsebb szvsz
2.csapat
+Chamakh, Diaby, Coquelin, Squillaci, Ryo, Chamberlain, Miquel, Afobe+ lesz még debütáló fiatal sztem)
most neki még katonának kell mennie???? 😮
baszki , végre vmi jó csapat 😄
/-nek örülök 😄 könyû leírni a nevét <#nevetes1>#nevetes1>
André -Gervinho - / - Yossi ááá nem is írom mert van még pár név aki tetszik nekem 😊
azért kíváncsi lennék arra is aki olyat mondott h ezek után nem nézi az arsenal meccseit xD (bár gondolom arra értette, hogy ha nem lesz igazolás)
én már várom nagyon a következõ meccset! Kíváncsi mire lesznek képesek!
Még jóhogy a szeptember nem lesz annyira kemény hónap !
Viszont októberben fel kell kötni a gatyát (spurs,marseille,chelsea , egyedül a sunderland ellen fogunk hazai pályán játszani)
de remélem hamar összeszoknak a srácok és akkor bekövetkezik az ami még eddig soha a büdös életben!
Történelem írással kezdtük a szezont és remélem történelem írással is fejezzük be 😛
de végre nem 18évesek
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
The following error occurred: Content is temporarily not present. Contact your system administrator.
Could not open error file
Üdv itt!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kíváncsi leszek ezek után mit alkotunk, két-három forduló biztos kell az újak beépítéséhez. Én most a nevek alapján megjósolnék egy TOP3-t év végére!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Szép kis utolsó két nap volna. Így máris derûsebben látom a világot, nem tudom mi kellett ehhez az átigazolási hullámhoz, biztos a 8-2...
Szczesny - Santos, Vermaelen, Mertesacker, Sagna - Song, Wilshere - Gervinho, Arteta, Walcott - RVP // Ez milyen kezdõ lenne már gyerekek...? 😊
Pad: Fabianski, Gibbs, Djorou, Park, Benayoun, Arsha, Frimpong, Bendtner
Nekem ez már tetszik!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
I sign with arsenal,very happy and excited about it,but now my head is only in the game against grecce on friday,thanks for the support.
"The funniest #DeadLineDay joke I got today was #Kaka to spurs haha #beserious", tweeted young Jack.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!