Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mirõl beszélsz????
2 új volt a kezdõben , oké h õk 1.5 hete edzenek de a többiek nem! Emlékszel mikor Kos idejött? akkor is nyertünk pedig õ is full új volt ,vagy verminator mikor jött...😄 nem erre kell fogni az 1-0as gyõzelmet 😊
de mondom nekem nem probléma mert örülök ,hogy meglett a 3 pont 😄
sõõt a végén azért a 92.percben siman 1-1 is lehetett volna az eredmény
2 új volt a kezdõben , oké h õk 1.5 hete edzenek de a többiek nem! Emlékszel mikor Kos idejött? akkor is nyertünk pedig õ is full új volt ,vagy verminator mikor jött...😄 nem erre kell fogni az 1-0as gyõzelmet 😊
de mondom nekem nem probléma mert örülök ,hogy meglett a 3 pont 😄
sõõt a végén azért a 92.percben siman 1-1 is lehetett volna az eredmény
mit vártál? új arcok 1-1.5 hete kezdtek el edzeni, ilyen összeállításban még nem is álltunk ki, teljesen vállalható ez az 1-0. Majd egy hónap múlva már jöhet a sexy, ha már összeszoktak.
kaka
Fabregáz is rugdossa, mióta elment. szerintem Arteta jó lesz.(nem a helyére persze...oda majd januárban Hazard)
No one can stop Death!
szerintem kurva gyenge ez a teljesítmény de a lényeg a 3 pont...
remélem a bl-ben nem teljesítünk így mint a bajnokságban
nem értem wengert! MIért nem a koreait hozta be és miért inkább chamakhot?
remélem a bl-ben nem teljesítünk így mint a bajnokságban
nem értem wengert! MIért nem a koreait hozta be és miért inkább chamakhot?
még bõven van min csiszolni. 16lehetõségbõl 1szakadt, full vicc gól,egy kapufa oda(is), ill. a helyzetek az egy szem támadójukkal...
Merte jó volt, szerintem Arteta is jó lesz v.Persie-vel, Ramsey engem idegesít(de rohadtul...),Gibbs meg még pihizhetne, a mai teljesítménye nem volt a top.
Merte jó volt, szerintem Arteta is jó lesz v.Persie-vel, Ramsey engem idegesít(de rohadtul...),Gibbs meg még pihizhetne, a mai teljesítménye nem volt a top.
No one can stop Death!
mondjuk eddig még nem volt értelmes ellenfelük, de jah agüero eddig fasza 😊
jaja 😄
nasri gólpassz 😄 öreg adebayor meg gólt lõtt XD
citytõl félni kell basszus :S
aguero jó igazolásnak tûnt bassza meg 😞
nasri gólpassz 😄 öreg adebayor meg gólt lõtt XD
citytõl félni kell basszus :S
aguero jó igazolásnak tûnt bassza meg 😞
én csak olvasom, de így eléggé szarnak tûnik csapat😄
gólöröm sem volt semmi utána 😄D
parkot bekéne állítani!
kos le - andre be? 😄
merem fogadni a PL legpotyabb gólját lõttük xD legalábbis az idei szezonra...
kos le - andre be? 😄
merem fogadni a PL legpotyabb gólját lõttük xD legalábbis az idei szezonra...
nézzük a 2 új embert😊
16.00 Arsenal-Swansea
tv: Digisport
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
tv: Digisport
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
remélem a PL-ben is így csinál bohócot egypár védelembõl!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
<#eljen>#eljen>
Kuvait 0 - 1 Dél-Korea
1. félidõ - 13
0 - 1 8'
Park C-Y.
Kuvait 0 - 1 Dél-Korea
1. félidõ - 13
0 - 1 8'
Park C-Y.
aha tavaly is hasonlóan indult, aztán lett belõle 1 szezon, valahogy úgy érzem idén is ez lesz 😞
akkor frissebb hír egy "idõsebbrõl":
Verminator-t svédben meg kellett mûteni, uaz a probléma, mint a jobb Achilles-ével volt-most a bal lábában...kb. 2hónapok kell kihagynia.
kellett volna még 1 középsõ védõt venni?!
Wenger fellebbezése bukott, : "a fellebbezés ellenére is helyben hagyta az eredeti döntésüket, ennek értelmében pedig az Arsenalnak Wenger közvetlen utasításai nélkül kell majd pályáralépniük a csoportkör elsõ két meccsén: a Borussia Dortmund ellen idegenben (szeptember 13.), valamint az Olympiakosz ellen otthon (szeptember 28.)"
csupa jóság így reggelre...<#smile>#smile>
Verminator-t svédben meg kellett mûteni, uaz a probléma, mint a jobb Achilles-ével volt-most a bal lábában...kb. 2hónapok kell kihagynia.
kellett volna még 1 középsõ védõt venni?!
Wenger fellebbezése bukott, : "a fellebbezés ellenére is helyben hagyta az eredeti döntésüket, ennek értelmében pedig az Arsenalnak Wenger közvetlen utasításai nélkül kell majd pályáralépniük a csoportkör elsõ két meccsén: a Borussia Dortmund ellen idegenben (szeptember 13.), valamint az Olympiakosz ellen otthon (szeptember 28.)"
csupa jóság így reggelre...<#smile>#smile>
No one can stop Death!
ebbõl frimpong, ramsey, diaby lábtörés ha jól emlékszem
többi nem rémlik, de hát eléggé szánalmas és ezek csak a fiatalok...
többi nem rémlik, de hát eléggé szánalmas és ezek csak a fiatalok...
yah jólvan , csak gondoltam tuti rosszul értelmezem mert azért ilyen velünk nem történhet meg ... 😄
közben mégis 😞
közben mégis 😞
az hogy ezek a játékosok, 20éves koruk elõtt kiestek minimum 6hónapra, és hogy ez mindent elmond az itteni felfogásról..:S
hát de most miért😄
MU ellen õ volt az egyetlen védekezõ középpályásunk addig kaptunk 2 v 3gólt, lejött és utána lõttek még 5-6 gólt<#idiota>#idiota>
MU ellen õ volt az egyetlen védekezõ középpályásunk addig kaptunk 2 v 3gólt, lejött és utána lõttek még 5-6 gólt<#idiota>#idiota>
magyarul?
a faszt, tihanyinak kéne csörögni, aztán megmûtené a mosógép fûtószállal
majd coquelin megoldja 😛
komolyan hívni kéne már a kovács-magyar andrás táltost, csekkolja már le az emiratest, hátha valami káros vízér folyik alatta vagy földsugárzás vagy a tökömtudjami, esetleg nincs e néhány szellem rátapadva valakire ott.......
Arsenal 1st team players out injured for 6+ months before age 20: Diaby/Ramsey/Gibbs/Frimpong/Walcott/Szczesny.
biztos véletlen mind...
biztos véletlen mind...
19 évesen végig nyomott egy teljes szezont(ami ugye neki az elsõ volt a felnõtt csapatban) nem is akárhogyan, meg asszem volt neki egy kisebb sérülése idény végén is, de annak ellenére játszatták és ugye az most egy hosszútávú sérülés lett, szal kurvára pihentetni kellett volna.
Szóval az orvosi stáb elég csúnyán elbaszta...
Szóval az orvosi stáb elég csúnyán elbaszta...
kaka
szerinted még plusz 2-3hónap? nem tudom, mi történt a bokájával, de vicces, másutt ez max. 2hónap lenne. nem értem, tényleg cukorból vannak a pléják nálunk??!
No one can stop Death!
pár perce twittelte Jack: I can confirm I will be out for around 2-3 months! I am working hard in the gym to stay fit and I am gutted but I will be back stronger!
nevetséges komolyan:@ reménykedjünk, hogy Frimpong képes lesz lehiggadni és normálisan helyettesíteni õt..
nevetséges komolyan:@ reménykedjünk, hogy Frimpong képes lesz lehiggadni és normálisan helyettesíteni õt..
kaka
"Jól érzem magam. Valóban volt egy sérülésem, ami már elmúlóban van, én pedig egyre inkább közeledek a pályához. Ami a legfontosabb, hogy a csaopat orvosai nem sürgetik a visszatérésemet."
- mondta Wilshere Ian Wright rádiómûsorában.
"Egyeztettem ezügyben Wengerrel is, õ is a támogatásáról biztosított. Valóban értelmetlenség lenne a tervezettnél jobban erõltetni a dolgokat, aztán hat hétig megint a gyengélkedõn lenni. Természetesen ezek frusztráló dolgok, de ami a legfontosabb, hogy egyre inkább jól érzem magam."
januárban érkezhet Hazard, 26millió ellenében.<#eljen>#eljen>
- mondta Wilshere Ian Wright rádiómûsorában.
"Egyeztettem ezügyben Wengerrel is, õ is a támogatásáról biztosított. Valóban értelmetlenség lenne a tervezettnél jobban erõltetni a dolgokat, aztán hat hétig megint a gyengélkedõn lenni. Természetesen ezek frusztráló dolgok, de ami a legfontosabb, hogy egyre inkább jól érzem magam."
januárban érkezhet Hazard, 26millió ellenében.<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
állítólag Wilshere decemberig nem játszhat, bazdmeg...mégis csak meg kellett volna venni azt az M'Vila gyereket<#falbav>#falbav>
kaka
<#eljen>#eljen>
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenalból az átigazolási idõszak lejárta elõtt nem sokkal a Sunderlandnek kölcsönadott Nicklas Bendtner szerint ha rajta múlik, soha nem tér már vissza az "ágyúsokhoz", ahol nem becsülték meg.
"Soha nem térek vissza a z Arsenalhoz. Ha rajtam múlik, nem játszom többé náluk. Az autóbalesetem után nem kaptam meg a lehetõséget, hogy kiharcoljam a helyem a kezdõcsapatban. Másfél év telt el úgy, hogy nem igazán mutathattam meg magam. Nagy reményekkel nézek a sunderlandi szereplésem elé, aztán majd meglátjuk a jövõ nyáron. Egy biztos, nem megyek vissza az Arsenalba" - mondta Bendtner a Sunnak.
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Arsenalból az átigazolási idõszak lejárta elõtt nem sokkal a Sunderlandnek kölcsönadott Nicklas Bendtner szerint ha rajta múlik, soha nem tér már vissza az "ágyúsokhoz", ahol nem becsülték meg.
"Soha nem térek vissza a z Arsenalhoz. Ha rajtam múlik, nem játszom többé náluk. Az autóbalesetem után nem kaptam meg a lehetõséget, hogy kiharcoljam a helyem a kezdõcsapatban. Másfél év telt el úgy, hogy nem igazán mutathattam meg magam. Nagy reményekkel nézek a sunderlandi szereplésem elé, aztán majd meglátjuk a jövõ nyáron. Egy biztos, nem megyek vissza az Arsenalba" - mondta Bendtner a Sunnak.
Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke elárulta, hogy az Arsenal kölcsönvette volna a francia válogatott középpályást.
Mint az ismert, az Ágyúsok menedzsere, Arséne Wenger nagyon aktív volt az átigazolási idõszak utolsó napján, és Yoann Gourcuffot is megszerezte volna, ám a Lyonnál számítanak a játékosra, és esze águkban sem volt õt elengedni.
A 25 éves futballista tavaly érkezett az OL-hez a Girondins Bordeaux-tól.
Mint az ismert, az Ágyúsok menedzsere, Arséne Wenger nagyon aktív volt az átigazolási idõszak utolsó napján, és Yoann Gourcuffot is megszerezte volna, ám a Lyonnál számítanak a játékosra, és esze águkban sem volt õt elengedni.
A 25 éves futballista tavaly érkezett az OL-hez a Girondins Bordeaux-tól.
R.v.Persie megkapta a 9es osztályzatot a tegnapi válogatott meccsek után, õ lett a tegnapi legjobb játékos. Fabregas sehol sincs a kezdõ álom11ben.(Sneijder 9es, Özil,Rooney 8.5)
No one can stop Death!
a hasonlóság max. a pénzben van, ott Benitez nem kapott eleget, itt(egy ideig) a Fõnök. a többi?? ááá...õk 21éve várnak, mi meg "csak" 6.
akármi lehet, tavaly 11ponttal ment a Chelsea, a végét nem kell mondanom...
Go Gunners!!!
akármi lehet, tavaly 11ponttal ment a Chelsea, a végét nem kell mondanom...
Go Gunners!!!
No one can stop Death!
szvsz az Arsenal ugyanúgy járt, mint a Liverpool 1 éve. Kiégtek, ott elment Xabi Alonso a csapat esze és Benítez is, és hanyatlásnak indult a klub, Arsenalnál Nasri, Clichy és Fabregas hiánya meg fog látszódni...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
közben találtam , szóval tárgytalan...
miért is ? Mert 2 gólt lõtt? 😮
Egyébként a magyar-svédre nincs valakinek egy hosszú összefoglalója , vagy ha a gólós van az is jó lenne csak valami legyen már mert tegnap este keresgéltem de semmit se találtam 😞
Egyébként a magyar-svédre nincs valakinek egy hosszú összefoglalója , vagy ha a gólós van az is jó lenne csak valami legyen már mert tegnap este keresgéltem de semmit se találtam 😞
erre lehetne mondani, hogy Sneijder vs. San Marino 11-0 😊
Xavi már csak kispados lesz a Barcában
fabregas beállt xavi helyett és két gólt lõtt... az õ góljával fordított Spanyolország 😄
neki is bejött az élet 😄DD
neki is bejött az élet 😄DD
ja szép , ez gyakorolja és érezze milyen gólt lõni aztán folytassa a swansey ellen amit a válogatottban abbahagyott xD
san marino😞 RvP😄