31698
-
geo91 #24675 itt még meg merem kérdezni: forrás? (útwenger olvasók értik miért... :D) -
#24674 Robin KÉSZ ALÁÍRNI AZ ÚJ SZERZŐDÉSÉT. -
#24673 -
pilboy #24672 de jó nekik, nálam szinte mindig pont fordítva van :( -
#24671 általában vereség-kiesés esetén a fél tábor nem volt tv-net közelben, pont nem látta..bezzeg,ha szárnyalnak..röhejes, ennyi. -
Balázs 17 #24670 ezt nemértem:D -
#24669 a (dettó)babaagyúakkal teli nso-fórumon EZT a meccset persze minden mu-drukker látta.mekkora szégyenek egytől-egyig... -
Balázs 17 #24668 el se hiszem, hogy Rooney nem lőtt gólt, úgyh RvP még jobban ehúzhat:D -
#24667 Gyógyulást neki! -
#24666 Muamba stabil állapotban van már!!
le a kalappal előtte, és Tottenham orvosi csapata vmint szurkolói előtt is!
reméljük a legjobbakat -
#24665 Itt lehet követni az eseményeket.. -
#24664 Nagyon szomorú ilyet látni, szorítok, hogy ne legyen semmi baja! És inkább ne is gondoljunk arra, hogy Puerta vagy Fehér Miki esetében hogy végződött a dolog :( -
#24663 Nem is folytatják. Nagyon kemény volt, én nem láttam, hogy mi történt csak annyit láttam, hogy zokog egy-két néző. A játékosok imádkoznak. Amikor Webbet mutatták, hogy ő is imádkozik és rágja a körmét akkor már tudtam, hogy baszott nagy baj van. -
#24662 félbeis szakadt a meccs -
#24661 hihetetlen. ne legyen semmi baja! -
#24660 6.24pm On FiveLive, Ian Dennis has confirmed that Fabrice Muamba is fighting for his life.
Jajj ne.. :( Kitartás töki!! -
#24659 Bolton-Tottenham meccsen Fabrice Muamba hirtelen összeesett, újra kellett éleszteni. Nem tudni mi történt, infarktust, vagy epilepsziás rohamot kapott valószínűleg. A meccs félbeszakadt. Jobbulást kívánunk Muambának! szegény :S remélem nincs komolyabb baja :S -
Dean Winchester #24658 nézegettem a tabellát.
tavaly 43 gólt kaptunk egész szezonban most 39nél járunk 28 mérkőzést követően.
most 52 pontunk van, tavaly 68 volt
azaz 16 pontot kéne szerezni a következő 11 mérkőzésen ahhoz, hogy a tavalyi eredményt tudjuk produkálni
tavaly 8 vereséget szenvedtünk el egész szezonban , most 8nál járunk...
a legnagyobb baj, hogy a city és a chelseaval is találkozunk ha mindkettőtől kikapunk akkor végül lehet, hogy tényleg csak az 5.helyre fogunk beférni.. remélem nem lesz igazam és a harmadik hely megszerezhető lesz de azért vért kell izzadni a pályán... -
#24657 Hazard szerintem a Mánkeszter Unitedben fog kikötni, Ferguson még ki is ment megnézni a Lyon elleni rangadón és a belga is nyilatkozta, hogy menne is a MU-ba(azelőtt nem nagyon nevezett meg csapatot, csak annyit mondott, hogy Angliába menne).
Giroud-t nem láttam még élőben játszani, de nekem Chamakh2-nek tűnik kb. -
Balázs 17 #24656 de csak addig amíg a 3. helyen állnak:D -
#24655 Hazard,Giroud a T'ham felé kacsintgat állítólag. -
#24654 Itt véleményezem, ha nem haragszol, fb-on túl sok a divatágyús vérpistike :D
Nekem nagyon tetszik az írás, mindig szeretem, ha valaki tud érdekes cikkeket írni, amik hasznosak és humorosak is egyben. Erre mindkettő igaz!
Szépen összefoglalod, hogy mit is kellene csinálni, például hogy kiket kellene azonnal elküldeni. Minimize ugyanezt a listát már itt is leírta pár hete, azt hiszem ő a fizetéseket is csatolta hozzá. Elég baj, hogy teljesen fölöslegesen visz el valaki 80k-t is hetente, mikor nem játszott egész szezonban 20 percnél többet.
A lehetséges igazolásaid is nagyon tetszenek, csak talán pont ez a legnagyobb gond: az angol csapatok biztos, hogy nagyon sokat fognak igazolni egy ilyen szörnyű szezon után a bl-ben, és Hazard, Vertonghen az elsők között lesz a City és a Chelsea shortlist-jén. Mondjuk az mellettünk szól, hogy mindkettő Vermaelen honfitársa, előbbi az unokatestvére is :D
A Guardado transzfer nagyszerű ötlet, nem is tudtam, hogy a másodosztályban nyomja egy ilyen jó játékos, aki ráadásul rendkívül alulértékelt (bár a Chelsea őt is vinné egyes hírek szerint).
Azért bele is kötök pár dologba, hogy ne csak jót írjak :D (bár vágom, hogy félig poénra vetted az írást)
Pat Rice nem fog már semmilyen japán csapathoz menni, mert tavaly is vissza akart vonulni teljesen a futballtól, de Wenger meggyőzte még egy évre. 99%, hogy ez az utolsó szezonja.
A Kroenke, Hill-Wood rész is poénra van véve, de a valóságban nem menne ez ilyen simán :) Wengerrel kapcsolatban említed főleg az elmúlt hat évet, pedig szerintem inkább Stanley a hunyó. Ha minden igaz, a következő nyáron már költekezhetünk, de eddig pont ő volt az, aki az alacsony wage budget-al, az igazolásokból beérkező pénz lenyúlásával ellehetetlenítette Wengert, amihez még hozzájött az is, hogy a franciának meg megvoltak a saját további szűrői (fiatal legyen, rendkívüli módon szeresse az Arsenalt, ne legyen pénzéhes, stb). Így meg nehéz igazolni ugye...
A legjobb példa, hogy itt volt az 50 millió tavaly nyáron, amit elvileg elkölthetett, de egy Nasrit már nem tudtunk megtartani, aki 110k-t kért hetente...
Szóval nekem tetszik nagyon az írás, olvasni fogom a továbbiakat is, ha lesznek -
Gyureszka #24653 Üdv!
Szeretném, ha véleményeznétek az írásom. A fészbúkonfészbúkon elérhető.
Véleményetek kérem, ott megosztani. Köszönöm szépen. be patient ! -
#24652 Shots: 14-1 Shots on target: 5-1
... -
#24651 na,nézem, a mu meg búcsúzik(?)az EL-től,innen csak a PL-re koncentrálnak szerintem. -
pilboy #24650 sztem nekik most talán egy hangyányival fontosabb lesz a bl. bár ez a sorozat ilyenkor már lutri -
#24649 A Chelsea továbbjutott a BL-ben. Most egész jó formában vannak az utóbbi pár meccs alapján de a kettős frontot reméljük a PL sínyli meg náluk! :) -
#24648 Nagyon jó ilyeneket olvasni. Na$rika, Clichy, Ashley Cole és a többiek mind-mind példát vehetnek Rosicky-ról. RvP megérdemel akármennyi pénzt, emberfeletti teljesítményt végzett ebben a szezonban, már most kijelenthető. -
#24647 Peter Hill-Wood:"Úgy gondolom, hogy Robin és a családja nagyon boldog Londonban. Nem hiszem, hogy őt csak a pénz motiválja, mint egyes embereket."
állítólag heti 140k-t kap majd (éves szinten ez majd'6millió font), és aláírási pénzként(bónusz)5milliót.van itt zseton...
Walcott-al személyesen Wenger tárgyal, szal' marad. -
#24646 Tomas Rosicky elmondta, hogy hatalmas ajánlatokat utasított el Oroszországból és Kínából, mielőtt megújította volna a lejáró szerződését.
A cseh játékos a hét elején hosszabbította meg a szerződését. Rosicky nyíltan beszél a szerződésének a tárgyalásáról.
"A szerződésem már csak fél évig volt érvényes, így elkezdtünk tárgyalni. Amikor elkezdtünk tárgyalni, kezdett érdekessé válni a dolog. Nagyon jövedelmező ajánlatokat kaptam. Megfordult a fejemben, hogy el kéne fogadnom őket. Végül maradtam, mert az Arsenal egy jó csapat.
Két nagy ajánlatot kaptam. Az egyiket Oroszországból, a másikat Kínából. Mind a két ajánlat óriási pénzt ajánlott volna. Ezzel meg kellett birkóznom. Nem volt könnyű döntés, de maradtam. Néhány napig úgy voltam vele, hogy elfogadom, majd rájöttem, hogy a pénz nem minden. Örülök, hogy maradtam az Arsenalnál.
-
#24645 Podolskinak megvan az orvosi vizsgálat is. a felkészülést már velümk kezdi meg. -
#24644 Végül 3-0 lett, Gerrard mesterhármasával. Jó lenne hasonlót látni ellenük RvP-től :) És még az is mellettünk szól, amit a riporter is mondott a szarkák ellen, hogy nálunk játszik az a játékos, akit évekig "az Everton esze"-ként emlegettek :) -
#24643 Arshavin: "Ragaszkodik ahhoz, hogy vissza akar térni Londonba. Elmondása szerint szeret itt élni és a gyerekei is itt járnak iskolába. Amikor azt kérdezték tőle, hogy vissza fog-e térni a csapathoz, így válaszolt:
""Természetesen igen.
Egy játékos sem szeret a cserpadon vagy a lelátókon ülni és ott nézni a mérkőzést. Megszoktam a londoni életet. Amíg én a Zenitben vagyok a családom Londonban maradt. Mivel a gyerekeim oda járnak iskolába és mindenki ott érzi kényelmesnek."" -
#24642 azért a Pool most is 2 lőtt gólnál jár(pool-everton 2-0, 82"),verhetőek lesznek ők is,de egy x is bejöhet.NEM kapunk ki.
-
Hunor88 #24641 Gyerünk Arsenal, titeket szeretnélek jövőre is a BL-ben látni! -
Dean Winchester #24640 áá nem para így hogy a 94.percben jött a győztes találat bőven nem bánom, hogy nem raktam meg mert ha megrakom lehet nem megy be a gól vagy webb nem hosszabbít csak 2 percet :D én meg a 91.percben tuti szívrohamot kaptam volna :D :D :D mert az a 4-5k azért rendesen szíven baszott volna xD szóval nem bánom, örülök hogy nyertünk és így a több pont hátrány immáron 1 pontra csökkent.
Azért gyerekek a black elleni 7-1 óta baszki láttátok kiket vertünk meg??? A PL-ben ugye nem volt olyan csapat aki 4 egymást követő meccsén is hátrányból tudott volna nyerni! de milyen 4 meccs volt az??? Nem is valami harmadosztályú csapattal játszottunk hanem a Sunderland-Spurs-Liverpool-Newcastle négyessel így meg pláne nagyobb értékkel bír ezen rekord bezsebelése.
És engem ez bosszant ,hogy most is hol van grebber ??? hol van mikor a csapat jól játszik és nyer? Ilyenkor miért nincs a csapattal, miért csak akkor van jelen mikor kikapunk vagy szarul játszunk és szidni lehet őket?! Ez a bosszantó de közben rájöttem, hogy ő nem is arzi drukker hanem egy chelsea vagy mu, esetleg city fan lehet :DD
Szép volt fiúk!
Gyerekek ha az evertont megverjük idegenben akkor az kurva nagy tett lenne mert ott vért fogunk izzadni szerintem :S nem lesz egy könnyű utazás.
A spursnek köszönjük meg,hogy képes sorban 3 mérkőzésén is pont nélkül lejönni a pályáról mi meg 3 pontokkal jövünk el mindenhonnan...
Everton-Arsenal
2-1re kikapunk vagy sikerül egy bravúros (1:1) döntetlent kiharcolnunk.
9 egymást követő mérkőzésen
0-2-7 az everton mérlege :D
mi sorozatban hatodik mérkőzésünket nyertük meg a PL-ben vagyis ideje egy vereséget elszenvedni.
a spurs-chelsea-city (idősorrendben) trió se tudott idegenben gólt lőni az evertonnak! A nagyok közül a mu 1-0ra míg a pool 2-0ra tudott nyerni idegenben.
-
#24639 Persze, ha lesz még hasonló, ebben a topikban megtalálod :)
Grat hozzá! Én a walesi bajnokságot egyáltalán nem ismerem. Írekre fogadtam már párszor, de nem sok szép emlékem van. Bár a legtöbb pénzt a finn és svéd bajnoksággal buktam, jó pár évvel ezelőtt végleg eldöntöttem, hogy többet a tabellájukra sem nézek rá. -
Borg18754 #24638 Köszi :)Ha ismersz még ilyen oldalakat vagy embereket szólnál? :D múlt héten 2 walesi meccsnek elemeztem ki a sémáját és azzal kerestem pár ezret :D meg még másik kettő walesi meccset is eltaláltam de azokra nem mertem fogadni :D -
#24637 -
#24636 Szia!
Ha ilyeneket keresel, érdemes Josh James Twitterét nézegetni, ő állandóan statisztikákkal foglalkozik :)