31698
-
#24715 +nem lesznek sérültek nálatok akkor szerintem reális -
Balázs 17 #24714 nyáron erősítés és bajnoki cím:D -
#24713 második hely????
talán jövőre -
#24712 klikk -
Dean Winchester #24711 majd vki rakjon már be egy hosszabb öf-t.
köszönöm -
#24710 Utoljára 2002-ben fordult elő, hogy három különböző angol Arsenal játékos betalált a bajnokságban.(Walcott, Gibbs, Chamberlain)- azért ez durva...
amúgy iskolajáték volt, McLeish jól szétbaszta ezt az Aston Villa-t, ugyanolyan szürke, semmilyen, unalmas és sajnos darálós-favágó focit játszat a csapattal mint anno a Birmingham-mel tette, ha van eszük nyáron kirakják.
Múltkori meccsen ostoroztam Song-ot, hogy formán kívül van, meg túl sokat támad, de ez a KILLER gólpassz Walcott-nak, valami csodálatosan szép volt ! + az egész meccsen nagyon jól játszott -
Dean Winchester #24709 bacccátok meg :D megint megleptek a srácok :DDD hazaérek és 3-0 ???? WTF ???? én féltem ,hogy egy nyögvenyelős x-et kihozunk de ilyen sima győzelemre se számítottam...
meglesz a második hely???????? :O
spurs előtt vagyunk , chelsea előtt vagyunk?! áááá szép.szép.szép... -
Balázs 17 #24708 -
#24707 -
Balázs 17 #24706 OX
Jó látni angolokat a csapatban:D -
#24705 7. győzelem zsinórban. 3ponttal spurs, 8-cal Chelsea előtt. (Y) -
#24704 elég sima meccs volt ez mondjuk. jó ha 50%on pörögtünk, főleg 2.félidőben. -
#24703 az beakadt:D -
#24702 Arteta!!! -
#24701 Dowd te gömböc -
#24700 Song megint milyen passzot adott, Walcott meg gyönyörűen befejezte -
#24699 Gibbs!! nem sűrűn lő gólt:D -
#24698 ezen csak nevetni lehet. Kos lesérül bemelegítés közbe, helyén Djourou. 90.mp Heskey lekönyököli azóta is ápolják.. -
#24697 Helyes, akkor mindent bele! -
#24696 Chelsea- Tottenham X, most el lehet lépni egy kicsit. -
#24695 Song nem volt gyenge tegnap sem, volt eladott labdája, de...viszont a "lesgól" ok, Pienaar meg már ki se jöhetett volna a 2.félidőre(előbb Walcott-ot simán sárgásan szerelte, később meg Gibbs-et rúgta(csúnyán)fel).Song "marasztalta" is a helyszínen-nem lett lap egyik esetből sem. -
Dean Winchester #24694 az 55 pontunkat 59nek néztem :D -
#24693 1 ponttal vagyunk a Tottenham előtt, valamit elnéztél. -
Dean Winchester #24692 am a 7:1es győzelem óta csak menetelünk előre és jobbnál jobb, erősebb csapatoktól hozzuk el a 3 pontot :D ennek borzasztóan örülök most :DDD
-
Dean Winchester #24691 baszki én azt hittem, hogy most csak 2 ponttal vagyunk a spurs előtt közben meg 5 ponttal???? b+++++
az everton ellen én vereséget vártam vagy legjobb esetben x-et. erre nyertünk :D kurvára örülök (annak ellenére ,hogy 5k-t buktam mert még 1 gól kellett volna ezen a meccsen).
liverpool-t utálom és látom 2-0ás előnyt voltak képesek elbaszni :D hurrrá..
srácok ha a chelsea és a city ellen is sikerülne legalább 1-1 pontot rabolni én már akkor is boldog leszek.
szép volt fiúk (grebber megint nincs itt :DDD)
-
#24690 Vermaelen:"Azt gondolom, nagyon fontos, hogy a legjobb négyben, talán a legjobb háromban zárjunk. Nem foglalkozunk a Tottenhammel, csak magunkra fókuszálunk, ez a legfontosabb."
-
#24689 Ha nem lett volna ilyen hitvány szezonkezdetünk talán megközelíthettük volna őket, de egyáltalán nem biztos. Ez is csak a HA kategória. :) -
#24688 a két manchesteri külön szintet képvisel,pontok tekintetében is,meg a gólkülönbséget nézve is...:S jövőre hátha lesz egy jó chelsea,meg egy jó arsenal,és akkor még ilyenkor legalább 4 csapat lesz harcban a bajnokságért -
#24687 de -
-
"Thierry Henry travelled 5,000 miles from New York to visit Fabrice Muamba in hospital in London on Wednesday. The former Arsenal striker spent an hour with Muamba." -
#24684 Az első sárgát nem ő kapta, rosszul írták ki. :) -
#24683 :DDD -
#24682 Grat a fiúknak, csak megcsináltuk! Meddig tartott elpazarolni a 13 pontos előnyt? Egy hónapig? -
Balázs 17 #24681 off
real meccsen 2 sárgával a gyerek tovább focizott, aztán lecserélték -
#24680 laza, edzőmeccs feeling volt, az Everton-on nagyon látszott, hogy pár meccsel többet játszottak mint mi. Vissza kaptuk a tavalyi ellenünk befújt lesgólt is...na, meg ugye a yid army x-elt, így még édesebb a győzelem :)
Vermaelen a meccs embere egyértelműen.
Amúgy csak engem idegesít fel, hogy Song 3 gólpassz után úgy érzi, hogy ő az új Fabregas és már leszarhatja a labdaszerzéseket/védekezést? ma is rohadt flegmán és könnyelműen játszott... -
Balázs 17 #24679 aztaaaa most látom qpr mekkorát játszott, 0-2ig figyeltem, de ez kemény:D -
Balázs 17 #24678 nem hiszem el:D -
#24677 3.hely, Chelsea szopás, Spurs bénázás, Liverpool nc. tökéletes forduló:D -
#24676 R.v.Persie :has hinted he's ready to pen a new deal with Arsenal.
The Gunners captain admits their recent form has make a positive impression on him.
He said: "If you look at the last couple of weeks, we showed we have a lot of character in our side, and we can be proud of that.
"Now we need to show that over a period of a whole year. We need to have a run like that for months and even win the ugly games."