Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
EZ az, ENNYI.

No one can stop Death!

Kaplan
úúúúúúúúúúúirsten

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
4...

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
egyébként amíg mindent a "halálig" játszunk, nem is lövünk több gólt...

No one can stop Death!

minimize
a hozzáállásunk is gyenge a 2.félidõben

No one can stop Death!

Sabcsee
bazdmeg, lesgóllal vezet a blackburn

kaka

Rockynhooo
streamet tud dobni valaki?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

minimize
nyomokban...

No one can stop Death!

arsnl
öngól..

a csapat mai játéka nyomokban már igazi Arsenalt tartalmaz 😊
minimize
majd legközelebb passzol. amúgy igaza volt v.Persie-nek.
kicsit sokallom az eladott labdát,Santos meg figyelhetne a lesre állításnál kicsit jobban is, de majd belejön.

No one can stop Death!

Kaplan
Gervinho nagyon önzõ, egy biztos gólt önzõzött el.. Csak passzolni kéne RVP-nek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hogy felvarrta Arteta geci! 1-2! 😊

arsnl
oh, ez a baj az új védõkkel, nem lépett ki idõben Santos.

arsnl
Gervinhoo, Song gólpassz

Kaplan
sSzééééép tamádás, góóól GERVINHO! 😊 1-0

én parkot sajnálom ,hogy nincs a subok közt sem..
válogatottban is rugdosta a gólokat 😄 nemtudom miért nem kap esélyt? Én tuti inkább õt cserélném be mint sem Chamakhot
minimize
elhiheted, hogy jobban tisztában vagyok a kedvenc klubom dolgaival, mint egy barca-drukker. nem arról szövegelek, hogy csórik vagyunk, bõven nem, arról osztom, hogy itt más a klub felfogása, már ami a csapatépítést jelenti, mint a rongyfejûek által megvásárolt kluboknál. ha túl magas röptû volt a #22948, inkább ne reagáltad volna le, mint itt "okosítasz".

No one can stop Death!

bakkerman
nincs szívem otthagyni az éttermet ahol melózom :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hát õ támadó szélsõhátvéd, mint ahogy a brazílok 90%-a😄
de attól még remélem jó lesz
Sabcsee
Wojciech Szczesny - Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Andre Santos - Alex Song - Aaron Ramsey, Mikel Arteta - Gervinho, Robin van Persie, Andrei Arshavin

Fura ez az új 4-1-2-3-as felállás. Santos kezdõ, na rá nagyon kíváncsi vagyok, azt mondják, h nem a legjobb védekezésben, remélem rácáfol. Viszont Aaron kezdetésének annyira nem örülök, mondjuk ideje lenne, ha összekapná magát.
na GO GUNNERS, nyerni kell!

kaka

Steve Downie
Te olyan okos vagy, nem értem, miért nem rúgják már ki Wenger-t és ültetnek oda téged a kispadra. Biztos csak az az akadálya, hogy Kroenke olvassa az sg-t, és látta, hogy leszarháziztad õket.
Egyébként meg végül jópár milliót elköltöttünk: Chamberlain, Gervinho, Mertesacker és Arteta is 10 millió font körüli összegért érkezett.
Ilyet meg nem írnál le, hogy "csak akarni kell, meg kérni kellene", ha elolvastál volna pár cikket azok közül, amiket ide belinkeltünk a pénzéhes tulajunkról, vagy arról, hogy tényleg adtak pénzt Wenger-nek költeni, de olyan alacsony a wage budget, hogy igazi sztárokat esélyünk sem volt igazolni.

bakkerman
Usmanov a világ 35. leggazdagabb embere,és Kroenke se szarral dobálózik. csak akarni,kérni kellene a pénzt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
ha majd megkezdik a "csillagok" gyûjtését, nagyobb sikerük lehet, mert van a közelmúlból pár kupájuk...bár létre hozhatnának egy saját kupasorozatot,legalább több esélyünk lenne valami sikerre nekünk is.<#wow3>

No one can stop Death!

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a_katari_kiralyi_csalade_lehet_az_mu-55001
ez kurva jó...
komolyan pár évtized után nem is csapatok fognak versenyezni hanem az arabok fogadnak egymás közt , hogy kié a nagyobb klub..
szintén 😄

Cesc Fabregas úgy látja, az Arsenal egyhamar nem nyer trófeát, a Man. United, a City és a Chelsea ugyanis erõsebb, mint korábbi csapata. A Barcelona középpályása elismerte, elsõsorban ez motiválta nyári klubváltását.
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(48, 48, 48); font-family: Arial; font-weight: bold; background-color: rgb(255, 255, 255); ">
</span>
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(48, 48, 48); font-family: Arial; font-weight: bold; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span class="Apple-style-span" style="font-weight: normal; ">Cesc Fabregas nyolc Londonban töltött év után a nyáron visszatért kölyökkori csapatához, a Barcelonához, és döntését nem bánta meg.

„Tiszteletben tartom, hogy az Arsenalnak nincsenek meg ugyanazok a pénzügyi lehetõségei, mint másoknak. Részben azért határoztam úgy, hogy távozom, mert úgy láttam: az Arsenal sem Premier League-et, sem Bajnokok Ligáját nem nyer a közeljövõben” – nyilatkozta a labdarúgó.

„Ha ránézel erre a keretre, nehezen tudod elképzelni, hogy megelõz olyan csapatokat, mint a Manchester United, a City vagy a Chelsea. Egyszerûen túl nagy a különbség a játékosanyag között.”

A karmester egyúttal elismerte, most sem tud egyszerû kívülállóként tekinteni az Ágyúsokra.

„Rengeteg érzést táplálok az Arsenal iránt, és remélem, megfelelõen tudnak helyettesíteni, és olyanok érkeztek, érkeznek az Emiratesbe, akik ismét a korábbi magasságokba repítik a csapatot.”

Fabregas gyorsan beilleszkedett Katalóniában, néhány hét alatt a spanyol és az európai Szuperkupát is megnyerte régi-új együttesével.
Steve Downie
Már régi, de én még most látom elõször 😄

minimize
Perisic lövését nehéz lett volna védeni-bárkinek. így alakult, sima zakó helyett x.
tetszik, hogy az Olympiakos-nak nincs más esélye, mint "Londonban legyõzni az Arsenal-t". jaja...

No one can stop Death!

egyébként fura h mindenki örül az 1 pontnak!
én nem mert ott volt nálunk a 3 pont sorsa , pár percet kellett volna kibírni csak..
jó a mérkõzést nézve egyértelmû, hogy jogos eredmény született de mikor ott vagy a 88.percben és vezetsz akkor nemtudom mifaszért nem lehet kibírni már azt a pár percet ostobaság nélkül...
a gólról nem tehetett egyik védõnk sem , viszont a kapus miért nem mozdult rá...

gervinho meg vagy 5-6-7 alkalommal próbálta magát 4-5 dortmundi játékoson átverekedni de egyszer sem sikerült 😄

PR a bl-ben eddig jól teljesített xD

arsnl
azé mi bírunk nagy gólokat kapni... megérdemelte a BVB

<#vigyor5>
õ szerezte is a labdát és õ is lõtte a gólt 😄
jó lenne 2.félidõ elején gyors betalálni ..
arsnl
RvP. ki más?😄

arsnl
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Song, Arteta, Benayoun - Walcott, RvP, Gervinho

én is meglepetést várok , szerintem nyerünk!
Park ha játszana akkor gólt lõne xD
szerintem félidõbn a dortund fog vezetni és mi megfordítjuk az állást
viszont félek mert ha picit reálisan nézem akkor sima vereség lesz
jóslatok ma estére? szerintem nehéz meccs lesz, de behúzzuk, 1-2 a tippem.
<#eljen>

szívesen látnám már a nagycsapatban!
arsnl
Lansbury hosszabbított. így talán nem pazaroljuk el

nagyon rendben van ez a videó...
várom a meccset ,szerintem a dortmund rohadtul fog hajtani és 1 gólt tuti fog találni ,a kérdés vajon miként tudunk rá válaszolni
Steve Downie
<#eljen>

<#nevetes1>

Nem tartott sokáig Arsene Wenger öröme a Swansea elleni 1-0-s gyõzelmet követõen, hiszen mint az kiderült, Aaron Ramsey megsérült, így nem lehet ott az Arsenal Bajnokok Ligája-nyitányán. A dortmundi kiruccanást az egyik edzésen összeszedett bokasérülés miatt kénytelen kihagyni a 20 éves walesi középpályás.

Ramsey el sem utazott a 18 fõs kerettel a kedd esti BL-összecsapásra, Wengernek így nem sok választása maradt, legalábbis ami a középpályát illeti - ugye, Jack Wilshere, Tomas Rosicky és Abou Diaby is maródi...

Az újak, Mikel Arteta, Per Mertesacker, Josszi Benajun, André Santos, valamint Pak Csu Jung viszont bevethetõk.
minimize
nem lesz ez rossz,csak össze kell szokniuk.helyzetek megvoltak,de simán hibázgatunk elõl.holnap szerintem egy x-nek örülhetnénk.(?).

No one can stop Death!

de én nem poénból mondtam a 3k-t 😄DD
basszus ha 6.ok leszünk és simán kiperkálok neked még 5k-t is csak kérdés ez visszafele is igaz-e? 😄
a 10k már sok pedig én bízom a srácokban...
grebber
Mostani játék után ne legyen inkább 10ezer?
Ótvar 😞

Ez az év a mu és a city rõl fog szólni! Kettõ közül lesz a bajnok!

Next PC upgrade: 2022

minimize
*mint tavaly, elnézést.

No one can stop Death!

minimize
a 4.meccsemet nézve(most a Norwich-W'Ham éppen...) a 7végi fordulóból megállapíthatom, hogy a játékvezetés még viccesebb, mint idén. a legjobb bajnokság, a legszarabb(legtöbb mindent "elnézõ")játékvezetõi 4esekkel. katasztrófa.<#duhos2>

No one can stop Death!

na az kemény 😄 de a lényeg megvan!!

ARSENAL&POKER

Effe88
<#banplz>
ilyen gól nem semmi 😄😄

gól
ha ez nincs akkor 0-0?😊
Sabcsee
kb. a 2 legfontosabb helyen voltak új emberek+ugye nem volt Song,Verma,Gervinho,Wilshere. mind1.

úgy tûnik, hogy a Dortmund nincs valami világverõ formában(nem úgy mint mi, haha), szóval van némi esély, hogy meglepjük õket kedden.

kaka