Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Aneke is debütál, Oxi helyett jön

Steve Downie
Benayoun 3-1

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
Benayoun gól, Öz passzából😄 mindenki ma szerzi elsõ Arsenal-os gólját?

grebber
Na talán hídról ugranod nem kell.Úgy néz ki járás 70-es csapat van egy szinten velünk.Szóval a pénzt attól gyûjtsed mert ebbõl nem elsõ 6 de elsõ 10 sem lesz!

Next PC upgrade: 2022

arsnl
jön Özyakup is (Ryo volt a 800. játékos aki pályára lépett Arsenal-mezben)

Steve Downie
Beállt Ryo, na õt is szívesen megnézném, hogy is játszik. Ha úgy, mint a Feyenoord-ban, akkor még talán gólt is lõ ma.

Steve Downie
Oxi góljával vezetünk. Még a végén nyerünk.

gibbs wááá
látom van aki figyel xD nyugi , erre nem fog sor kerülni! fordítunk és nyerünk...
jobb 0-1rõl fordítani mint 1-0 v 2-0 ról elbukni a meccset 😄
Steve Downie
Dean, csak szép sorban, elõször a #22998-at kell betartanod 😄

hallod kezdem gyûjteni a pénzt de te is tegyél így 😄
kezdek félni de azért állom a fogadást 😄

grebber
Na ez már kabaré.Mondom én liga 1 már szeretettel vár minket jövõre!

Steve Downie
Istenem... ez komoly?

0-1 😄DDDDDDDDDD
Steve Downie
Állítólag Chamakh kihagyott két nagy helyzetet. Jó ez a meccs olvasás 😄

na hang az van 😄
van stream 😊
banok
Nem lesz stream mert még tv sem adja odaát.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ezt a meccset most megnézem én is 😊
kíváncsi vagyok Chamberlainre+Ryora
steamet majd vki, kösz😊
Steve Downie
A kezdõ: Fabianski, Jenkinson, Djourou (kapitány), Miquel, Gibbs, Coquelin, Frimpong, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Park, Chamakh.
A padon: Martinez, Yennaris, Boateng, Ozyakup, Aneke, Ryo, Watt.

<#idiota>
jó kis csapat ez a srúzböri... 😄 elég ha csak azt mondom, hogy innen került szabadlistára az új-zélandi válogatott kris bright is, aki egy ideig játszott kispesten, persze amilyen falábú, még itt sem volt maradása...
next: Arsenal-Shrewsbury

ha most kiesünk akkor én azonnal kirohanok a hídra és a folyóba vetem magam :/
divat
hoffenheim topic is pörgött mikor a csapat a tavaszi szezonban az elsõ helyen végzett a bundesligaban ,sõt még év végéig is pörögtek csak mikor már esély se volt a 3. helyre akkor alább hagyott a lendület 😄 mondjuk én a topic nyitásakor megmondtam ,hogy divat emberkék vannak ott és addig fogják követni a csapatot illetve a topicba írni a friss híreket még a csapatnak megy aztán szép csend lesz.. így is lett 😄
minimize
persze azért a védelem 2új emberrel elõször élesben a négybõl.kell még idõ, volt itt már 11pontos elsõség is, a végére meg éppen csak... sajna nem tud minõségbõl rotálni, Kos is jó-franciában. a City hányadik évben,mennyibõl vásárolgatva tart MA itt? el kell gondolkodni, szarban nem maradunk, a top4 meglesz. Wenger jó edzõ, öregedõ szívvel.
Fergie nem véletlenül emlegeti Mout-a helyére,mint jó választást. neki bejött zsinórban, a top-on száll ki,Guardiola se igyekszik el tudtommal, de pontosan nem vágom.- Wenger összehozott pár érmet, meg egy veretlen szezont,kiváló üzletpolitikával-de mindenütt érkezett pénz játékosokra, mi meg -szerintük-kivártunk a megfelelõ emberekre.
mindegy, több, mint 20éve szurkolok az Arsenal-nak, nem játékosoknak, vagy másnak.tisztelem a többi klubot is a PL-ben, fõleg a bajnokokat, de tényleg.szériák mindig voltak, elmúlnak. most mennyire pörög a M'City topik is, elõtte meg...kutya se nézte õket.

No one can stop Death!

arsnl
tényleg??

én novemberig várok a normális játékkal, ha utána se lesz akkor edzõváltás kell

az öngól is gól...
mi legalább képesek vagyunk öngólt lõni , a 2. meg vicc mert az a gól elkerülhetõ lett volna ha jobban odafigyel kos.
a lényeg , hogy kiszoptunk! úgy kellett volna játszani , hogy esélyük se legyen a gól lövésre és akkor no problem

már nagyon várom a bolton elleni ütközetet ,de 1 gólt tuti lõnek 😄

bakkerman
az a gól amit a bíró megad

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
*négy

Steve Downie
Az ûrbõl lehetett látni a meccset? Nem hinném. Akkor láttad volna, hogy a három kapott gólból volt egy lesgól és két peches öngól. Lerúgták a jobbhátvédünket, így egy középhátvédet kellett oda beállítanunk, Vermaelen pedig alapból sérült volt.
De amúgy jó poén volt.

engem nem izgat a szar kezdés mert vezettük mi is tavasszal a bajnokságot több ponttal mégis tudjuk mi lett a vége...
most abban bízom ,hogy szar kezdés lesz és jó , zsír kis hajrá 😄
minimize
hacsak...el nem viszik a 3pontot. meg sem lepõdnék lassan. tavaszig sztem nem lesz itt normális játék,kérdés, az mire lesz elég.

No one can stop Death!

bakker a bolton 9 mérkõzés óta nem ikszelt velünk 😄
tuti most fog ez a széria megszakadni és idegenben elérnek egy döntetlent 😄 😄
Zenszkij
2 dolgot lehet látni az ûrbõl is szabad szemmel. Az elsõ a Kinai Nagy Fal, a második a lyuk az Arsenál védelmében. 😊 Ideje lenne összekapni magatokat...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ha valakit érdekel akkor íme az összefoglaló!

csocso14
A gólokat láttam, sírtam is csak kíváncsi vagyok az összképre.
Köszönöm a linket.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

TrBela
szerintem inkább ne nézd meg mert sírni fogsz 😄 Koscielny úgy beverte mintha blackburn csatár lenne...

minimize
a rojadirecta.me fórumain találsz linket a letöltéshez

No one can stop Death!

arsnl

csocso14
Nem tudjátok hol lehetnem megnézni a teljes meccset, mert sajnos melóztam így lemaradtam róla.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arsnl
legalább már volt játék.. Wenger remélem önként lemond majd szezonvégén, ha nem jutunk 4 közé.

grebber
Jól van jó lesz ez jövõre a ligabajnokságban <#levele>

minimize
pont az olyan összjátékból volt kevés befejezve.hányszor integetett a jobb oldalon tök üresen emberkénk,de mi 28passzra mentünk, nem gólra. szép foci van,ennyi. ja, meg 4(!!)pont öt forduló alatt,és 14kapott gól,de minuszban ez a két öngóllal 12 is bõven sok.

No one can stop Death!

sokszor volt sok pozitívum
egyébként meccs elõtt ezt vártam ,ha vezetünk akkor az elõnyt elbasszuk
a bajnokságban jelenleg mi kaptuk a legtöbb gólt ,szóval tudunk valamit xD

no mind1 remélem azért fogunk pár meccset nyerni még az idén, illetve tényleg legyen meg az EL hely de a bl-t meg nyerjük meg 😄

arshavin is jó volt ma, meglepõen gyors volt és jól is játszott
panaszt senkire se tudnék most tenni , kapusunk meg még félidõben védett egy kurva nagyot mikor 1 az 1 be volt a blackburni csatárral.

aztán 1-2 utan meg a stream befagyott így nem láttam a gólokat.
arteta gól illetve az azt megelõzõ összeáték tetszett.
Savage kitanította õket<#nevetes1>
Steve Downie
Remélem igazad lesz!

Sabcsee
de a faszomat már, annyi, de annyi pozitívum volt ezen a meccsen:
-az új fiúk: Arteta kurva jól nyomta, elnyomhatatlanul robotolt. Gervinho: most is belevezette párszor a védõkbe a labdát, de akkor is, gyors, KISZÁMÍTHATATLAN, pontos és ugye gólt is lõtt. Santos: az elsõnél õ ragadt be, de õ is fizikálisan erõs, technikás, jó lesz
-RAMSEY végre úgy játszott, amit már hetek óta vártunk, gólpasszt adott, küzdött, csak így tovább
-Chamakh gólt lõtt, nagyon kellett már ez a gól a marokkóinak
- Nyomokban sexy football

2 öngóllal kikapni elképesztõ pech, ilyen komolyan mondom, hogy nem létezik... és minden velük játszott meccs után meg kell állapítanom, hogy ennél faszrágóbb csapatot, mint a Blackburn ritkán látni. Szinte mindig, amikor elvesztették a labdát még utána löktet, megrúgták a mieinket, vagy direkt még jobban odacsúsztak, ahol tehették, ott geciztek velünk, undorító volt, de sajnos bejött. Ez egy mentális vereség volt, bármennyire is volt szar a védelmünk...
Nem baj, a sok pozitívum szerintem meghozza a gyümölcsét!

kaka

minimize
ja. a 2öngól nem volt semmi, a lesgólhoz no comment(érdekes, ezeket mindíg elnézik...),azt hittem, végre magukra találnak, kérdés, az hol van vajon..??!

No one can stop Death!

háháháhhá 0-1nél olvastam fórumot, aztán elkeleltt mennem, nem reagáltam, mert vhogy éreztem hogy itt lesz még vmit

röhejes ez a csapat<#idiota>