Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
jobb 0-1rõl fordítani mint 1-0 v 2-0 ról elbukni a meccset 😄
kezdek félni de azért állom a fogadást 😄
kíváncsi vagyok Chamberlainre+Ryora
steamet majd vki, kösz😊
A padon: Martinez, Yennaris, Boateng, Ozyakup, Aneke, Ryo, Watt.
ha most kiesünk akkor én azonnal kirohanok a hídra és a folyóba vetem magam :/
hoffenheim topic is pörgött mikor a csapat a tavaszi szezonban az elsõ helyen végzett a bundesligaban ,sõt még év végéig is pörögtek csak mikor már esély se volt a 3. helyre akkor alább hagyott a lendület 😄 mondjuk én a topic nyitásakor megmondtam ,hogy divat emberkék vannak ott és addig fogják követni a csapatot illetve a topicba írni a friss híreket még a csapatnak megy aztán szép csend lesz.. így is lett 😄
Fergie nem véletlenül emlegeti Mout-a helyére,mint jó választást. neki bejött zsinórban, a top-on száll ki,Guardiola se igyekszik el tudtommal, de pontosan nem vágom.- Wenger összehozott pár érmet, meg egy veretlen szezont,kiváló üzletpolitikával-de mindenütt érkezett pénz játékosokra, mi meg -szerintük-kivártunk a megfelelõ emberekre.
mindegy, több, mint 20éve szurkolok az Arsenal-nak, nem játékosoknak, vagy másnak.tisztelem a többi klubot is a PL-ben, fõleg a bajnokokat, de tényleg.szériák mindig voltak, elmúlnak. most mennyire pörög a M'City topik is, elõtte meg...kutya se nézte õket.
No one can stop Death!
mi legalább képesek vagyunk öngólt lõni , a 2. meg vicc mert az a gól elkerülhetõ lett volna ha jobban odafigyel kos.
a lényeg , hogy kiszoptunk! úgy kellett volna játszani , hogy esélyük se legyen a gól lövésre és akkor no problem
már nagyon várom a bolton elleni ütközetet ,de 1 gólt tuti lõnek 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De amúgy jó poén volt.
most abban bízom ,hogy szar kezdés lesz és jó , zsír kis hajrá 😄
No one can stop Death!
tuti most fog ez a széria megszakadni és idegenben elérnek egy döntetlent 😄 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Köszönöm a linket.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
No one can stop Death!
egyébként meccs elõtt ezt vártam ,ha vezetünk akkor az elõnyt elbasszuk
a bajnokságban jelenleg mi kaptuk a legtöbb gólt ,szóval tudunk valamit xD
no mind1 remélem azért fogunk pár meccset nyerni még az idén, illetve tényleg legyen meg az EL hely de a bl-t meg nyerjük meg 😄
arshavin is jó volt ma, meglepõen gyors volt és jól is játszott
panaszt senkire se tudnék most tenni , kapusunk meg még félidõben védett egy kurva nagyot mikor 1 az 1 be volt a blackburni csatárral.
aztán 1-2 utan meg a stream befagyott így nem láttam a gólokat.
arteta gól illetve az azt megelõzõ összeáték tetszett.
-az új fiúk: Arteta kurva jól nyomta, elnyomhatatlanul robotolt. Gervinho: most is belevezette párszor a védõkbe a labdát, de akkor is, gyors, KISZÁMÍTHATATLAN, pontos és ugye gólt is lõtt. Santos: az elsõnél õ ragadt be, de õ is fizikálisan erõs, technikás, jó lesz
-RAMSEY végre úgy játszott, amit már hetek óta vártunk, gólpasszt adott, küzdött, csak így tovább
-Chamakh gólt lõtt, nagyon kellett már ez a gól a marokkóinak
- Nyomokban sexy football
2 öngóllal kikapni elképesztõ pech, ilyen komolyan mondom, hogy nem létezik... és minden velük játszott meccs után meg kell állapítanom, hogy ennél faszrágóbb csapatot, mint a Blackburn ritkán látni. Szinte mindig, amikor elvesztették a labdát még utána löktet, megrúgták a mieinket, vagy direkt még jobban odacsúsztak, ahol tehették, ott geciztek velünk, undorító volt, de sajnos bejött. Ez egy mentális vereség volt, bármennyire is volt szar a védelmünk...
Nem baj, a sok pozitívum szerintem meghozza a gyümölcsét!
kaka
No one can stop Death!
röhejes ez a csapat<#idiota>#idiota>