31698
-
#24875 Arteta vagy keresztszalag-szakadást(6-7hónap!),vagy bokatörést szenvedett(3hónap),a szezon hátralévő részére kilőve...:/
Benayoun sem játszhat(kölcsönben van ugye),a jelenlegi Kékek ellen nehéz lesz szombaton(az x is)szerintem.
Kalou jöhetne ingyen a nyáron,M'Vila pedig jöhet,ha nem megy az Interhez, ők ráállnának Song leigazolására-mi 55ezer/hét fizut adnánk Songnak, hogy maradjon.20millió körül van az ára,szerintem ennyit Song is ér a jelenlegi formájával. -
#24874 Vela távozhat a R.Sociedad-ba,2millió körüli áron,és valószínűleg Fabianski is(egyenlőre kölcsönbe)távozhat. -
#24873 v.Persie látogatást tett a barsza szállásán Londonban, állítólag "csak" Affelay, ill. Fabregas érdekelte...a szurkolók persze nem heppik,nem is értem, miért... -
#24872 ON:"Arteta bokasérülést szenvedett, méghozzá egy komolyabb fajtából. Amíg a vizsgálat eredménye nincs meg, addig túl korai bármit is mondani, de nem csupán egy bokaficamról van szó, hanem annál sokkal többről."
- mondta Wenger.
" Rengeteget játszottunk mostanában, s nem voltunk eléggé frissek. Azt nehéz lenne megmondani, hogy mentálisan vagy fizikailag fáradtunk el egy kissé, de nem voltunk elég lendületesek. 2-0 után mindent megtettünk a szépítésért, de 2-1 után elakadtunk, pedig rengeteg csatár fent volt a pályán.
Az első játékrészben meg lett volna az esélyünk, hogy visszajöjjünk 2-2-re, de a második félidőben visszaesett a teljesítményünk, elvesztettük a csapatjátékunkat, összetartás nélkül csak egyénileg próbálkoztunk. Nem volt onyan játékosunk, aki a küönbséget jelenthette volna, kifogyott a benzin a tankból. Hiába volt nálunk döntő többségben a labda, a Wigan remekül védekezett, a második félidőben pedig helyzetünk sem volt sok.
Ez a PL sajátossága, nem olyan régen a Tottenham kapott ki a Norwich-tól, a Wigan pedig nemcsak bennünket, de a MU-t is meglepte. Minden egyes meccsnek döntő szerepe van a végelszámolás szempontjából."
-
Dean Winchester #24871 na most nézem ,hogy a tegnapi eredmény 1-2es vereség lett, ráadásul úgy, hogy viszonylag gyorsan sikerült szépíteni.
Így azt mondom elég szomorú, hogy nem voltunk képesek több mint egy félidőn keresztül legalább a döntetlen kiharcolására...
nem vagyok büszke a csapatra és leszarom eddig mit értek el ha az ilyen meccseken képtelenek vagyunk legalább egy pontot összehozni (ráadásul hazai pályán)...
közben elolvastam az eddigi hsz-kat és látom, hogy mi valami eszméletlenül szarok voltunk :D
az is vicces,hogy most is egy hátvéd lőtt gólt(akarom mondani fejelt) ami viszont brutál szép volt.
az, hogy a wigan két mákos gólt lőtt meg kit érdekel???? gólt lőttek? igen! ez a lényeg...
sőt 2 perc alatt kettőt is :D szóval a wigannak hatalmas gratula.
Arsenal-Chelsea ?
Ki***tt nagy döntetlen :DD
2:2 -
#24870 azt hittem, az egótok,meg az "útban a 2x-. bajnoki cím felé" le se sz*****ok szegény "csúzlisokat" időhiányban. erre nesze! -
#24869 egyébként a két Wigan-találat(szerintem) elég mákos volt, az elsőnél felpörgő labda újra DiSanto elé pattant, a másodiknál meg Szczes-nek fognia kellett volna,nem "hagyni" kipattanni róla.
Verma fejese,és előtte Rosi ívelése szép volt-de tegnap kevés. -
#24868 nincs jó előérzetem a 7végét illetően sem sajna.akkor pedig már csak 2pont a mostani 5. -
#24867 a Főnök meg nekiállt a meccs után "disrespectful Wigan-goalkeeper"-ezni...
szükségtelen volt, ez megint csak a lovat adja a babaagyúak alá.
(ja, ők a csapatról alig tudnak,elfelejtettem.) -
#24866 #24857
nem ismerlek ebből a topikból, miattunk maradhattál fenn eddig, ez tényleg megtisztelő! ellenben a stílusodon van még mit csiszolni, ez kevéske lesz.(amúgy remélem feltűnt, MI legalább lőttünk nekik gólt is, a 2kapott mellett...
-
#24865 Nagy luxus a bajnoksag vegjatekaban otthon kikapni. Remelem nem fognak pont ezek a pontok hianyozni a legvegen. -
#24864 vagy Diaby felépül végre valahára. nem is tudom melyikre van nagyobb esély..
ja Wilshere szezonja most már végleg offos + EB is ugrott neki. remélem nem vágja taccsra ez a karrierjét.. -
#24863 akkor bíznunk kell abban, hogy Ramsey az utolsó fordulókra megtáltosodik... -
#24862 Arteta mankóval és vmi lábvédővel mászkált meccs után.. ha nem jön rendbe komoly harc lesz 3.helyért még itt... -
#24861 namivan ilyenkor máris itt vagytok? -
#24860 Tipikus idegölő meccs volt. Az összes szélső játékosunk(Santos, Sagna-teljesen megalázta egy ilyen teljesen középszar Moses-, Walcott) Benayoun kivételével hihetetlen szar volt.
Arteta sérülésével(imádkozzunk, hogy ne legyen komoly) meghalt a középpálya, nem szokásom Ramsey-t ostorozni meg szarozni, én látom benne a potenciált, de ma valami hihetetlen nagy hordó fos volt. Miért nem tud mindenki úgy küzdeni mint Rosicky és Vermaelen??
A Wigan egy újabb szép skalpot gyűjtött be, hihetetlen higgadtan és okosan fociztak, ha kicsit makkosan is, de megérdemelték mind a 3 pontot. :/ -
eLiXir #24859 egy újabb "nagyvad" lett elejtve, im so sorry -
#24858 Èlessé teszitek a végjátékot... -
#24857 szép volt öreg:D:D -
#24856 Hát ez a leírtak alapján katasztrófa volt. A két pont differencia kvázi elkönyvelhető. Nagyon észnél kell lenni, jó lenne a bronz..! -
#24855 1-2 után leálltunk, nem volt meg az áttörés. Wigan jól védekezett megérdemelte.. remélem ezzel legalább bennmaradnak. Chelseat muszáj lesz verni. -
Balázs 17 #24854 nah akkor megdöntöttük a hétfői rekordot is, hogy nem kaptunk ki xy éve =) -
Balázs 17 #24853 egyszerűen semmi játék nincs
rohanás és önzőzés -
#24852 2.félidő elég nagy csalódás... -
Chris Lowe #24851 Már jópár éve ekkora a bögye.
Baszki a saját gólunk fogja meg a csapatot...
Fel kell pörögni, nyerni kell nincs mese, kell a bl főtábla. -
Balázs 17 #24850 Csisztunak mekkora bögye lett -
Balázs 17 #24849 Santos jó lenne, de nem védőnek, mert védekezése 0 -
Chris Lowe #24848 Időhúzás a 30. perctől...
Kép nyenyő. :-( -
#24847 igazából leszámítva azt 2perces rövidzárlatot köze nincs a Wigannek a meccshez. -
Chris Lowe #24846 Felpörögtek rendesen, jó meccs! -
Balázs 17 #24845 VERMA!
GOGO -
Balázs 17 #24844 MIaFASZ? -
Chris Lowe #24843 Bazze 0 - 2...
Bár így tuti jó meccs lesz. -
#24842 jókezdééés:DDD -
#24841 -
#24840 Arsenal XI: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie (c).
Cserék: Fabianski, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Chamakh. -
#24839 tény, de könnyebb ide sarat dobálni, mint elgondolkodni az arcszélességen pár embernek.
este össze kell magunkat kapni, tudjuk, milyen veszélyes a Wigan,lásd a legutóbbi elejtett "nagyvadat"... -
#24838 idén se lesz erre sansz már :D -
Zenszkij #24837 de ez ugye nem a Barca-Arsenal bl döntőn volt :D -
#24836 "Arsenal is the only team to beat Barcelona in their last 23 Champions League matches."