31698

• minimize
    Arteta vagy keresztszalag-szakadást(6-7hónap!),vagy bokatörést szenvedett(3hónap),a szezon hátralévő részére kilőve...:/
    Benayoun sem játszhat(kölcsönben van ugye),a jelenlegi Kékek ellen nehéz lesz szombaton(az x is)szerintem.
    Kalou jöhetne ingyen a nyáron,M'Vila pedig jöhet,ha nem megy az Interhez, ők ráállnának Song leigazolására-mi 55ezer/hét fizut adnánk Songnak, hogy maradjon.20millió körül van az ára,szerintem ennyit Song is ér a jelenlegi formájával.
  • minimize
    Vela távozhat a R.Sociedad-ba,2millió körüli áron,és valószínűleg Fabianski is(egyenlőre kölcsönbe)távozhat.
  • minimize
    v.Persie látogatást tett a barsza szállásán Londonban, állítólag "csak" Affelay, ill. Fabregas érdekelte...a szurkolók persze nem heppik,nem is értem, miért...
  • minimize
    ON:"Arteta bokasérülést szenvedett, méghozzá egy komolyabb fajtából. Amíg a vizsgálat eredménye nincs meg, addig túl korai bármit is mondani, de nem csupán egy bokaficamról van szó, hanem annál sokkal többről."
    - mondta Wenger.
    " Rengeteget játszottunk mostanában, s nem voltunk eléggé frissek. Azt nehéz lenne megmondani, hogy mentálisan vagy fizikailag fáradtunk el egy kissé, de nem voltunk elég lendületesek. 2-0 után mindent megtettünk a szépítésért, de 2-1 után elakadtunk, pedig rengeteg csatár fent volt a pályán.
    Az első játékrészben meg lett volna az esélyünk, hogy visszajöjjünk 2-2-re, de a második félidőben visszaesett a teljesítményünk, elvesztettük a csapatjátékunkat, összetartás nélkül csak egyénileg próbálkoztunk. Nem volt onyan játékosunk, aki a küönbséget jelenthette volna, kifogyott a benzin a tankból. Hiába volt nálunk döntő többségben a labda, a Wigan remekül védekezett, a második félidőben pedig helyzetünk sem volt sok.
    Ez a PL sajátossága, nem olyan régen a Tottenham kapott ki a Norwich-tól, a Wigan pedig nemcsak bennünket, de a MU-t is meglepte. Minden egyes meccsnek döntő szerepe van a végelszámolás szempontjából."
  • Dean Winchester
    na most nézem ,hogy a tegnapi eredmény 1-2es vereség lett, ráadásul úgy, hogy viszonylag gyorsan sikerült szépíteni.
    Így azt mondom elég szomorú, hogy nem voltunk képesek több mint egy félidőn keresztül legalább a döntetlen kiharcolására...
    nem vagyok büszke a csapatra és leszarom eddig mit értek el ha az ilyen meccseken képtelenek vagyunk legalább egy pontot összehozni (ráadásul hazai pályán)...

közben elolvastam az eddigi hsz-kat és látom, hogy mi valami eszméletlenül szarok voltunk :D
    az is vicces,hogy most is egy hátvéd lőtt gólt(akarom mondani fejelt) ami viszont brutál szép volt.
    az, hogy a wigan két mákos gólt lőtt meg kit érdekel???? gólt lőttek? igen! ez a lényeg...
    sőt 2 perc alatt kettőt is :D szóval a wigannak hatalmas gratula.

Arsenal-Chelsea ?
    Ki***tt nagy döntetlen :DD
    2:2
  • minimize
    azt hittem, az egótok,meg az "útban a 2x-. bajnoki cím felé" le se sz*****ok szegény "csúzlisokat" időhiányban. erre nesze!
  • minimize
    egyébként a két Wigan-találat(szerintem) elég mákos volt, az elsőnél felpörgő labda újra DiSanto elé pattant, a másodiknál meg Szczes-nek fognia kellett volna,nem "hagyni" kipattanni róla.
    Verma fejese,és előtte Rosi ívelése szép volt-de tegnap kevés.
  • minimize
    nincs jó előérzetem a 7végét illetően sem sajna.akkor pedig már csak 2pont a mostani 5.
  • minimize
    a Főnök meg nekiállt a meccs után "disrespectful Wigan-goalkeeper"-ezni...
    szükségtelen volt, ez megint csak a lovat adja a babaagyúak alá.
    (ja, ők a csapatról alig tudnak,elfelejtettem.)
  • minimize
    nem ismerlek ebből a topikból, miattunk maradhattál fenn eddig, ez tényleg megtisztelő! ellenben a stílusodon van még mit csiszolni, ez kevéske lesz.(amúgy remélem feltűnt, MI legalább lőttünk nekik gólt is, a 2kapott mellett...
  • Steve Downie
    Nagy luxus a bajnoksag vegjatekaban otthon kikapni. Remelem nem fognak pont ezek a pontok hianyozni a legvegen.
  • arsnl
    vagy Diaby felépül végre valahára. nem is tudom melyikre van nagyobb esély..
    ja Wilshere szezonja most már végleg offos + EB is ugrott neki. remélem nem vágja taccsra ez a karrierjét..
  • Sabcsee
    akkor bíznunk kell abban, hogy Ramsey az utolsó fordulókra megtáltosodik...
  • arsnl
    Arteta mankóval és vmi lábvédővel mászkált meccs után.. ha nem jön rendbe komoly harc lesz 3.helyért még itt...
  • arsnl
    namivan ilyenkor máris itt vagytok?
  • Sabcsee
    Tipikus idegölő meccs volt. Az összes szélső játékosunk(Santos, Sagna-teljesen megalázta egy ilyen teljesen középszar Moses-, Walcott) Benayoun kivételével hihetetlen szar volt.
    Arteta sérülésével(imádkozzunk, hogy ne legyen komoly) meghalt a középpálya, nem szokásom Ramsey-t ostorozni meg szarozni, én látom benne a potenciált, de ma valami hihetetlen nagy hordó fos volt. Miért nem tud mindenki úgy küzdeni mint Rosicky és Vermaelen??

A Wigan egy újabb szép skalpot gyűjtött be, hihetetlen higgadtan és okosan fociztak, ha kicsit makkosan is, de megérdemelték mind a 3 pontot. :/
  • eLiXir
    egy újabb "nagyvad" lett elejtve, im so sorry
  • Oziris666
    Èlessé teszitek a végjátékot...
  • Effe88
    szép volt öreg:D:D
  • Kaplan
    Hát ez a leírtak alapján katasztrófa volt. A két pont differencia kvázi elkönyvelhető. Nagyon észnél kell lenni, jó lenne a bronz..!
  • arsnl
    1-2 után leálltunk, nem volt meg az áttörés. Wigan jól védekezett megérdemelte.. remélem ezzel legalább bennmaradnak. Chelseat muszáj lesz verni.
  • Balázs 17
    nah akkor megdöntöttük a hétfői rekordot is, hogy nem kaptunk ki xy éve =)
  • Balázs 17
    egyszerűen semmi játék nincs

rohanás és önzőzés
  • arsnl
    2.félidő elég nagy csalódás...
  • Chris Lowe
    Már jópár éve ekkora a bögye.

Baszki a saját gólunk fogja meg a csapatot...
    Fel kell pörögni, nyerni kell nincs mese, kell a bl főtábla.
  • Balázs 17
    Csisztunak mekkora bögye lett
  • Balázs 17
    Santos jó lenne, de nem védőnek, mert védekezése 0
  • Chris Lowe
    Időhúzás a 30. perctől...
    Kép nyenyő. :-(
  • arsnl
    igazából leszámítva azt 2perces rövidzárlatot köze nincs a Wigannek a meccshez.
  • Chris Lowe
    Felpörögtek rendesen, jó meccs!
  • Balázs 17
    VERMA!

GOGO
  • Balázs 17
    MIaFASZ?
  • Chris Lowe
    Bazze 0 - 2...
    Bár így tuti jó meccs lesz.
  • arsnl
    jókezdééés:DDD
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Arsenal XI: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie (c).

Cserék: Fabianski, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.
  • minimize
    tény, de könnyebb ide sarat dobálni, mint elgondolkodni az arcszélességen pár embernek.
    este össze kell magunkat kapni, tudjuk, milyen veszélyes a Wigan,lásd a legutóbbi elejtett "nagyvadat"...
  • bakkerman
    idén se lesz erre sansz már :D
  • Zenszkij
    de ez ugye nem a Barca-Arsenal bl döntőn volt :D
  • Steve Downie
    "Arsenal is the only team to beat Barcelona in their last 23 Champions League matches."