31698
-
Ha nem is lesz meg a gólkirályi cím, ez kárpótol érte minket (meg őt is) :) -
#24914 Van Persie lett a PL év játékosa. :) (Kyle Walker az év fiatal játékosa) -
Balázs 17 #24913 egy hónapja még örültem, hogy RvP lehet a gólkirály, de már ez se lesz meg szerintem:( -
#24912 Közvetlenül a gól után a QPR szurkolók ünnepelnek, közben mutogatnak a két csirkére, akiknek a meccsről (és egyben az elúszó BL indulásról) alkotott véleménye könnyen leolvasható az arcukról :) -
Dean Winchester #24911 ez mi lenne? :D -
#24910 -
#24909 -
#24908 kösz Kjúpíár! -
#24907 mondom én , 1-0 taarabt -
#24906 Castle még játszik Cityvel és Chelseavel is szerencsére. spurs meg simán megizzadhat ma még QPR ellen. nem jó ilyenkor kiesőjelölthöz utazni(mi már csak tudjuk...) -
#24905 a kapufák meg szerintem nálunk simán "túlméretesek",nem hiszem el,mennyi lécet lövünk-fejelünk hazain! -
#24904 Podolski gólpasszt adott. 'Castle nagyon jön, minusz 1meccs, Mc' Chickenék este tutira hozzák,1 elmaradt meccsel dettó...NE most durranjon ki mindenki, mint szokás szerint,mert idén többen toporognak (egyenlőre)mögöttünk.
a mu meg hozza innen a bajnokságot,amit a city eldobott,mert tudnak csúnyán is nyerni,messze nem top idénnyel is bajnokok lenni.
ezt kellene megtanulni a focin kívül. -
#24903 hihetetlen, hogy mennyire nem látszott az elszántság, csak görcsös erőlködés volt és még szerencsénk sem volt(2 kapufa). Chelsea jól nyomta a mákos olasz taktikát, de elismerem, hogy jogos az x.
Egyetlen pozitívum Diaby volt, egész jól mozgott ilyen sok kihagyás után,simán őt kéne játszatni Ramsey helyett az utolsó pár meccsen. -
Balázs 17 #24902 és hát a Castle van talán most a legjobb formában, meg Cissé, úgyhogy rajtunk múlik már az egész innentől -
Balázs 17 #24901 semmire nem jó, mert már nem csak a 3. hely van veszélyben hanem a BL indulás is:(
2hete nem hittem volna ezt se
Castle-Tottenham ha hozza a meccseit szopás -
#24900 Arteta nélkül nyertünk egyáltalán meccset? most így hirtelen nem ugrik be nekem.. -
#24899 -
Dean Winchester #24898 nem jó a döntetlenre semmire??? ne viccelj már, 1 pont ! akkor csak én örülök, hogy az 1 pontnak? ez egy semmilyen meccs volt, féltem ,hogy a végén a chelsea talál egy gólt és közelebb jönnek de hálIsten ez nem jött össze.
1 plusz pont ! a spurs ma is kikap és kész :D -
Pares #24897 Igazságos döntetlen. -
#24896 Viszont a csirkék hozzák befelé az előnyt, kivéve akkor, ha maradnak a jelenlegi jó formájukban. Attól függetlenül izgalmas meccs volt szerintem, ettől rosszabb 0-0 ne legyen. Egy védelmet meg csak egy olasz tud ilyen jól megszervezni. -
#24895 hát ez egy nagy szar volt. úgy nyomtunk mintha mi játszottunk volna barca ellen hét közben. lassú, ötlettelen játék volt. döntetlen meg semmire se jó, max arra h Chelsea nem jött közelebb... -
#24894 ennek ellenére már a 2.kapufánk.. -
#24893 elég lassan kezdünk.. -
#24892 Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, van Persie
Substitutes: Fabianski, Djourou, Santos, Diaby, Coquelin, Gervinho, Chamakh
Chelsea: Cech, Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Kalou, Sturridge, Torres
Substitutes: Turnbull, Ferreira, Cole, Lampard, Mikel, Mata, Meireles -
#24891 ASD:ASAF? -
#24890 Ne viccelj, milyen PS? Még filmet is rendeztek a témában :)
-
#24889 Ha a Juve tényleg érdeklődik Robbenért is, akkor hátha beérik majd azzal a hollanddal, nálunk pedig leállnak :)
Remélem, hogy minden hír kamu, amiket mostanában olvasok az angol sajtóban RvP esetleges eligazolásáról, mert kemény nyarunk lehet megint. Szerintem pedig az ő maradása kulcs egy esetleges jövő évi trófeához.
Látom a linkedben meg lehet PL 20 éves válogatottat is összeállítani, az ilyeneket imádom! Most csak azért nem készítem el a sajátomat, mert a Fabregas-Vieira-Petit, Overmars-Pires és az Henry-Wright-Bergkamp lehetőségek közül lehetetlenség választani egy igaz Ágyúsnak :) -
#24888 ez most photoshop vagy tényleg kapott ilyen díjat??? ASD:SAASDFSDG:ASASF -
pilboy #24887 -
#24886 http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html
-
#24885 ja, és szerencsére Arteta "csak" a szezon hátralévő meccseit hagyja ki, nem kell műteni-bokaficama van. -
#24884 újabb kérő képviselői találkoztak v.Persie ügynökével, most a Juventus érdeklődött formálisan.
Walcott-ot meg a Kékek vinnék. -
#24883 Második kép :DDDDDDD -
#24882 Uhh, hallod :D Ez annyira volt már, hogy azóta mém is lett belőle :D
-
#24881 Azért csak jól sejtettük, hogy ez a megmozdulás elismerést érdemel. Igaz, nem a Jászai Mari-díjat kapta...
-
#24880 sry ha vótmá :DDDD
-
Dean Winchester #24879 nem lesz annyira kemény :D pont ezaz,hogy a barca-t megverték akkor megizzadunk ellenük :D áááá őket verni fogjuk vagy az x tuti meg lesz..
nagyon szomorú lennék ha kikapnánk tőlük -
#24878 Arteta kiesésével meg nagyon megfogunk még izzadni a 4.helyért is... nélküle szarok voltunk idén. -
#24877 Song olyan a kpn, mint elől RvP. nem hinném, h eladnánk, főleg h már a pénzre se vagyunk úgy rászorulva mit pár éve. -
#24876 Songot elég nagy hiba lenne elengedni.