31698
-
#24835 Az a topik :D Elolvasva ott pár hsz-t, szerintem akkor lehetne építő jellegű fórumozás a két tábor között, ha nem a divatdrukkerek lennének náluk többségben, ráadásul szokás szerint azoknak a legnagyobb a szája, így elnyomják az intelligensebb és tájékozottabb részét a topiklátogatóknak. Érdekes módon csak náluk jellemző ez, FB-on a legtöbb MU csoportban vagy fanpage-en nem mocskolódással vezetik le a gyenge játékuk miatt felhalmozódó feszültséget, hanem hírekről, képekről, videókról, statisztikákról és magáról a csapatról folyik a társalgás. -
#24834 utána rúgtak még hármat,megmagyarázzák a jót... -
#24833 Mekkorát dobbantott bazdmeg.. Jézusom. -
#24832 ne kezd, mert jön a "szövetség csapata"-duma.
gondolom Arsenal-meccset nem néznek,csak összefoglalót,mert nálunk 2ből semmit adnak meg ilyenre...(Wolves-Arsenal pl...)
birkahalom. -
#24831 :DDDDD -
#24830 lool ilyet mindig befújják Old Traffordon :DD Young-nak nagyon megy mostanában
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif -
-
#24828 Arsenal történelem 15 percben
-
#24827 Benayoun maradjon is, nekem nagyon szimpatikus, hogy nem problémázik a padozás miatt, és a kevés játéklehetősége alkalmával is próbál mindent megtenni a győzelemért. Ha a Mertesacker hír igaz, akkor meg tényleg jöjjön a helyére Vertonghen, bár szerintem pont jó volt ez így a szögletek szempontjából, hogy igazoltunk egy magas középhátvédet is, aki felveheti a versenyt a Crouch féle égimeszelőkkel. -
#24826 Benayoun nem akar visszamenni(nem csodálom...:)),Merte meg lehet, h el lesz adva a szezon végén. -
#24825 -
#24824 sima, szép győzelem. 5pont spurs és castle előtt.
Wigan ellen viszont nehéz lesz. MU-t verte hétvégén cselzi ellen is jó volt csak hát partjelzők nem őket segítették. -
#24823 HA valaki csapatot csinál belőlük jövőre, jók lehetnek -
#24822 Azért jöjjön még 1 piros a biztonság kedvéért :D -
Balázs 17 #24821 nah innentől sima meccsnek kell lennie:D -
Balázs 17 #24820 amúgy Wenger miért erőlteti Ramseyt szélen? -
pilboy #24819 Aguero - £38 million
Nasri - £25 million
Dzeko - £27 million
Tevez - £25 million
Balotelli - £25 million
Silva - £24 million
Milner - £24 million
The look on their faces when £10 million Mikel Arteta ruins their season - PRICELESS
:) -
#24818 Förgie addig pörögne rajta,míg 6meccs nem lenne.minimum.
Suarez is megszívta náluk. -
#24817 vicc. nem tiltják el mert a bíró látta az incidenst, így nem módosíthatják a bíró döntését. de most komolyan ha látta, h a faszomba nem állította ki?? lejáratja csak magát az FA.. -
Dean Winchester #24816 mancini elvileg nem akarja játszatni a hátralevő bajnokikon...
-
Balázs 17 #24815 ha eltiltják még felvételről akkor 9 meccs lesz -
#24814 Mennyi meccset kapott végül Balotelli? -
#24813 na, cselzi is pontott hullajtott, szerdán GYŐZNI kell :))) -
Balázs 17 #24812 oh jeee -
#24811 sztem ők futnak be 4.nek, ha spurs nem szedi össze magát. Chelsea BL miatt rábaszik. remélem mi tartjuk a formánkat:D
ez a Ba - Cissé páros nem tűnik gyengének -
#24810 Ki is kaptak hazai pályán annak rendje s módja szerint! :) A Newcastle viszont tapad mint az atom.. -
#24809 LOL, vezet a Norwich :D -
#24808 "Az egész meccs alatt éreztem, hogy meg fog születni a gólunk, nagyon közel jártunk a találathoz Arteta gólja előtt is. Pedig a végén már nagyon fontos volt, hogy nehogy véletlenül elveszítsük a találkozót. Nagyon boldog vagyok a győzelemmel, megérdemeltük a három pontot, s ismét bebizonyítottuk, hogy otthon bárkit képesek vagyunk legyőzni."
-a Főnök a meccs utáni sajtótájékoztatón.- -
pLau #24807 Szerintem eltiltják pár meccsre -
Dean Winchester #24806 ez a szerencse, egy ilyen esetkor akár a lábszára is kettétörhetett volna :(
Útólag miért nem lehet eltiltani az ilyen férgeket? -
Balázs 17 #24805 idén azért úgy ahogy elkerül minket a sérülés és ez meg is látszik, hogy a középpálya és a támadósor bevethető -
Chris Lowe #24804 Megérdemelte a győzelmet a csapat, a city játékát nem is értem, mit akartak tegnap...
Azért ha ez a meccs 0-0 marad, az megfoghatta volna a csapatot, lehet ezen múlik a harmadik hely. -
#24803 én eddig valamennyire bírtam a srácot a sok faszsága miatt, meg elismertem a tehetségét. De a mai alattomos, ocsmány, gerinctelen viselkedése után úgy gondolom, hogy jelenleg a labdarúgás szégyene ez a féreg.
Már Parker letalpalása is gusztustalan volt, de a mai 3(!!) talpalása...kurva anyját. -
#24802 -
#24801 Jaja, nagyon jó volt! Pedig azt hittem a Balotelli-belépő után nem jön vissza - szerencsére csak komolynak tűnt, de nem volt az. -
#24800 Song amúgy mekkorát játszott ma megint.... -
#24799 az őszi sem volt simább. MI vagyunk a legjobbak. -
#24798 Arsenal-Manchester City 1-0 ::: összefoglaló -
#24797 csak meglett :D lehetett volna sokkal simább is azért -
#24796 Köszi ARSENAL :D bíztam a srácokban :D