31698

• Steve Downie
    Az a topik :D Elolvasva ott pár hsz-t, szerintem akkor lehetne építő jellegű fórumozás a két tábor között, ha nem a divatdrukkerek lennének náluk többségben, ráadásul szokás szerint azoknak a legnagyobb a szája, így elnyomják az intelligensebb és tájékozottabb részét a topiklátogatóknak. Érdekes módon csak náluk jellemző ez, FB-on a legtöbb MU csoportban vagy fanpage-en nem mocskolódással vezetik le a gyenge játékuk miatt felhalmozódó feszültséget, hanem hírekről, képekről, videókról, statisztikákról és magáról a csapatról folyik a társalgás.
  • minimize
    utána rúgtak még hármat,megmagyarázzák a jót...
  • Kaplan
    Mekkorát dobbantott bazdmeg.. Jézusom.
  • minimize
    ne kezd, mert jön a "szövetség csapata"-duma.
    gondolom Arsenal-meccset nem néznek,csak összefoglalót,mert nálunk 2ből semmit adnak meg ilyenre...(Wolves-Arsenal pl...)
    birkahalom.
  • Steve Downie
    :DDDDD
  • arsnl
    lool ilyet mindig befújják Old Traffordon :DD Young-nak nagyon megy mostanában
    http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif
  • minimize

• Steve Downie
    Arsenal történelem 15 percben

• Steve Downie
    Benayoun maradjon is, nekem nagyon szimpatikus, hogy nem problémázik a padozás miatt, és a kevés játéklehetősége alkalmával is próbál mindent megtenni a győzelemért. Ha a Mertesacker hír igaz, akkor meg tényleg jöjjön a helyére Vertonghen, bár szerintem pont jó volt ez így a szögletek szempontjából, hogy igazoltunk egy magas középhátvédet is, aki felveheti a versenyt a Crouch féle égimeszelőkkel.
  • minimize
    Benayoun nem akar visszamenni(nem csodálom...:)),Merte meg lehet, h el lesz adva a szezon végén.
  • Steve Downie
  • arsnl
    sima, szép győzelem. 5pont spurs és castle előtt.
    Wigan ellen viszont nehéz lesz. MU-t verte hétvégén cselzi ellen is jó volt csak hát partjelzők nem őket segítették.
  • minimize
    HA valaki csapatot csinál belőlük jövőre, jók lehetnek
  • Steve Downie
    Azért jöjjön még 1 piros a biztonság kedvéért :D
  • Balázs 17
    nah innentől sima meccsnek kell lennie:D
  • Balázs 17
    amúgy Wenger miért erőlteti Ramseyt szélen?
  • pilboy
    Aguero - £38 million
    Nasri - £25 million
    Dzeko - £27 million
    Tevez - £25 million
    Balotelli - £25 million
    Silva - £24 million
    Milner - £24 million

The look on their faces when £10 million Mikel Arteta ruins their season - PRICELESS

:)
  • minimize
    Förgie addig pörögne rajta,míg 6meccs nem lenne.minimum.
    Suarez is megszívta náluk.
  • arsnl
    vicc. nem tiltják el mert a bíró látta az incidenst, így nem módosíthatják a bíró döntését. de most komolyan ha látta, h a faszomba nem állította ki?? lejáratja csak magát az FA..
  • Dean Winchester
    mancini elvileg nem akarja játszatni a hátralevő bajnokikon...
  • Balázs 17
    ha eltiltják még felvételről akkor 9 meccs lesz
  • szucsy89
    Mennyi meccset kapott végül Balotelli?
  • webibebi
    na, cselzi is pontott hullajtott, szerdán GYŐZNI kell :)))
  • Balázs 17
    oh jeee
  • arsnl
    sztem ők futnak be 4.nek, ha spurs nem szedi össze magát. Chelsea BL miatt rábaszik. remélem mi tartjuk a formánkat:D
    ez a Ba - Cissé páros nem tűnik gyengének
  • Kaplan
    Ki is kaptak hazai pályán annak rendje s módja szerint! :) A Newcastle viszont tapad mint az atom..
  • Steve Downie
    LOL, vezet a Norwich :D
  • minimize
    "Az egész meccs alatt éreztem, hogy meg fog születni a gólunk, nagyon közel jártunk a találathoz Arteta gólja előtt is. Pedig a végén már nagyon fontos volt, hogy nehogy véletlenül elveszítsük a találkozót. Nagyon boldog vagyok a győzelemmel, megérdemeltük a három pontot, s ismét bebizonyítottuk, hogy otthon bárkit képesek vagyunk legyőzni."
    -a Főnök a meccs utáni sajtótájékoztatón.-
  • pLau
    Szerintem eltiltják pár meccsre
  • Dean Winchester
    ez a szerencse, egy ilyen esetkor akár a lábszára is kettétörhetett volna :(
    Útólag miért nem lehet eltiltani az ilyen férgeket?
  • Balázs 17
    idén azért úgy ahogy elkerül minket a sérülés és ez meg is látszik, hogy a középpálya és a támadósor bevethető
  • Chris Lowe
    Megérdemelte a győzelmet a csapat, a city játékát nem is értem, mit akartak tegnap...
    Azért ha ez a meccs 0-0 marad, az megfoghatta volna a csapatot, lehet ezen múlik a harmadik hely.
  • Sabcsee
    én eddig valamennyire bírtam a srácot a sok faszsága miatt, meg elismertem a tehetségét. De a mai alattomos, ocsmány, gerinctelen viselkedése után úgy gondolom, hogy jelenleg a labdarúgás szégyene ez a féreg.
    Már Parker letalpalása is gusztustalan volt, de a mai 3(!!) talpalása...kurva anyját.
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Jaja, nagyon jó volt! Pedig azt hittem a Balotelli-belépő után nem jön vissza - szerencsére csak komolynak tűnt, de nem volt az.
  • minimize
    Song amúgy mekkorát játszott ma megint....
  • minimize
    az őszi sem volt simább. MI vagyunk a legjobbak.
  • banok
    Arsenal-Manchester City 1-0 ::: összefoglaló
  • arsnl
    csak meglett :D lehetett volna sokkal simább is azért
  • Golyo69
    Köszi ARSENAL :D bíztam a srácokban :D