31698

• minimize
    a Kékek is, akik tettek is lépéseket az ügyben
  • Balázs 17
    irányítónak Williant szívesen elnézegetném Shakhtarból
  • Dean Winchester
    jaja ide igazi arsenalos emberek kellenek, lehetőleg occccó pénzért :D
    AW nem akar kibaszni az többi csapattal , full jószívű ember így megadja az esélyt a többieknek ,hogy vegyenek ők akiket akarnak mi meg majd a végén válogatunk a maradékból...
    mondjuk ez a podolski téma elég durva, mert pár hónapja cikkeznek ,hogy jönni fog illetve most meg már úgy kezelik ,hogy tuti jön! kíváncsi leszek ebből mi lesz...
  • minimize
    Cavani is de kib...ott jó,bárkinél köt ki, csak jól jár vele...
    Marin anno a Főnököt is érdekelte,de mint tudjuk, mi figyeljük,más meg megveszi.
  • Sabcsee
    tényleg iszonyat kevés ez a kp, hol van ez a tavalyi Song,Wilshere,Fabregas-ostól...Rosicky-nek hatalmas respect ezért a félévért, ma is ő hajtott a legjobban, de sajnos ez a max tőle, rohadtul kéne egy klasszis irányító.
    A Chelsea most vette meg aprópénzért Marin-t, pont ideális lett volna nekünk, erre meg mi inkább várunk tovább Diaby-ra meg Wilshere-re, vagy Ramsey-t erőltetjük.
  • minimize
    így 2fordulóval a vége előtt nem is lehetek más.
    azonban a mutatott játék-megint elfáradtunk a szezon végére fejben, és fizikálisan is.
  • arsnl
    hoztunk 1 pontot Newcastle-n. csak pozitívan.
  • minimize
    hetedik éve megy ez a szöveg-mármint az "elgondolkodás".
    nem változik itt semmi,ezért távoznak a meghatározó emberek évről-évre.
    talán v.Persie marad...
  • Balázs 17
    itt amit a szezon végén leművelünk meg is érdemelnénk, hogy ne mehessünk BLbe, aztán TALÁN elgondolkodnának a vezetőségben
  • webibebi
    ezt a ramseyt miért erőlteti a mester? :S katasztrófa amit most is csinál :S
  • webibebi
    már 4 :D D:
  • Balázs 17
    wigan-castle 3-0 ( O_O)
  • minimize
    ehhh...
  • webibebi
    de diaby nem beteg? amúgy meg goooo ARSENAAAL
  • Steve Downie
    Arsenal team to face Stoke: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Van Persie, Benayoun
    Arsenal substitutes: Fabianski, Diaby, Santos, Chamakh, Squillaci, Oxlade-Chamberlain, Coquelin
  • minimize
    ezért megint csúnyán leszúrnak az "ördögös" topikban...
  • 5w0rdf15h
    :DD
  • Steve Downie
    Ha nem kacsa a hír, akkor róla sajnos lemondhatunk, pedig jó lett volna nyáron hozni valakit, aki hozzá hasonlóan uralja a pályát. RvP esetleges pótlására is tökéletes lenne (persze én sem szeretném, hogy lelépjen). A $hitty is érdeklődik egyébként, szerintem nem kizárt, hogy SAF nála is csak próbálja felverni az eladási árat ezekkel a nyilatkozatokkal.

• Steve Downie
  • minimize
    na. a 2(sokak szerint...)top-ligás elbuktázza az elődöntőt, a legjobb 2bajnokság szereplője meg lemeccseli a BL-döntőt.vitz.
  • minimize
    ideje van még bőven.úgy érezte,hogy oda tartozik,elment,ennyi.
  • Balázs 17
    dehogynem azért ment:D
  • Steve Downie
    Tényleg jó meccs volt nagyon, kár, hogy nekünk nem jött össze ugyanilyen bravúr tavaly.
    Fabregas meg kapja az ívet rendesen az ágyús drukkerektől. Ezzel annyira nem értek egyet, hiszen ő elsősorban nem a trófeákért igazolt el, hanem mert úgy érezte oda tartozik.

• Dean Winchester
    engem csak a hideg rázott ki :D
    utálom őt mint állat de most örültem a góljának, lehet csúnyán hangzik de a számomra jogtalan piros lap után a chelseanak drukkoltam :D döntőben persze ellenük leszek , de az más tészta.
    szép volt!...
  • minimize
    én is halkan jegyzem meg: 3.-ok leszünk!
  • arsnl
    én ritkán izgulok egy ilyen "semleges" meccsen, de most Torres góljánál felugrottam:D

halkan megjegyzem ha netán vmi csodával BL-t nyernének a Kékek, akkor 4.hely már nem ér selejtezőt.
  • minimize
    post-oltam is nekik egy gratulát!!
  • arsnl
    grat a Chelseanek nagyot küzdöttek!
  • arsnl
    RvP az újságíróknál is elvitte az 1.helyet. gratula
  • minimize
    http://goo.gl/6oC02
  • minimize
    gratula nekik!
    (de MI a PL-ben tettük ezt...)
  • Dean Winchester
    no meg a DVSC is veretlen lehet ebben a szezonban... XD
  • minimize

• minimize
    Walcott combsérülése miatt offos a hátralévő 3meccsre
    Valbuena esetleges érkezése is friss hír,kiderül,melyik fajtából
  • Steve Downie
    Az biztos, hogy nem semmi siker lesz, ha az utóbbi évtizedben elszenvedett megaláztatások után úgy nyernek majd újra bajnokságot, hogy veretlenek is maradnak. Persze kicsit fájó lehet nekünk, hogy tőlünk veszik el ezt az európai rekordcímet, de én azt mondom megérdemlik.
  • Kaplan
    Ne, ők a másik kedvenc csapatom. Hadd legyen teljes a büszkeségem! :) Pont írtam a Juve topikba, hogy az a 18 kapott gól nem gyenge. Európai bajnokságok tekintetében szerintem simán mi kaptuk a legkevesebbet.
  • Balázs 17
    5 meccs választja el a juvét, hogy veretlen szezonjuk legyen, vki megverhetné őket:@@@
  • Sabcsee
  • Sabcsee
    azért az év csapatában van egy két érdekesség...:

Hart, Walker, Kompany, Coloccini, Baines, Silva, Yaya Touré, Parker, Bale, Rooney, van Persie.
  • Steve Downie