31698
-
#31096 Nekem nem savanyú ,már sok év alatt hozzászoktam a sikertelenséghez. Te is Arsenal vezető lehetsz mert látszólag neked is megfelel ez a helyzet. Nem baj egyszer majd te is kinővöd. -
yamato41 #31095 Mi van szörpiském, savanyú a szőlő? ;-) -
Balázs 17 #31094 első félidőben védelmünk egy semmirekellő szerencsétkenség volt, egy jobb csapat ezt kihasználta volna... így is Ospinan és a szerencsén múlott
meg amiket elszórakoztunk az is csodálatos volt
én nem ájultam el ettől, hogy egy neve nincs csapatot simán megvertünk, akik a második félidőre már csak úgy jöttek ki, hogy legyen már vége
majd ha a PSG-t is megszórjuk 3-4 góllal vagy hasonló támadásokat fogunk vezetni, majd akkor meg dícsérem őket -
#31093 Majd szezon végén te is írd be milyen jó a csapat meg Wenger ,amikor egy kurva aranyérem se lesz meg + semmi más kupa sem mint általában mindig.... -
yamato41 #31092 Nyugodtan írjátok meg, hogy most is mennyire boldogtalanok, szomorúak, elégedetlenek, mérgesek, dühösek vagytok a csapat játéka és a hét győzelem láttán, illetve Wenger mekkora lúzer, szenilis vénember stb., szörpisek... -
#31091 okos,kicsik ellen bevethető taktika volt a mai. teret átengedni,labdaszerzés,villámgyors,néhol össz. 3passzos,jó befejezéssel párosuló játék.
Perez hajszálpontos gólpasszai meg külön piros pontosak voltak...Coq nálam eddig stabilabb,mint Xhaka,de van bőven előnye,Xha decemberre "utólérheti" magát. jó lesz ez,csak ne jöjjön a szokásos sérüléshullámos-megintösszezuhanunk,mert akkor a nyáron lelépnek a nagyok,ez tuti. -
yamato41 #31090 "nem tudom,mennyi idős lehetsz,de nagyjából 20éve vagyok Ágyús"
Én is idén jubilálom 20 éves ágyússágom... -
#31089 -
#31088 kénytelen vagyok elolvasni(de nyugi,eztán nem fogom,akkor sem,ha...),válaszként jelöli a rendszer.
nem tudom,mennyi idős lehetsz,de nagyjából 20éve vagyok Ágyús,volt anno "parabolám",tényleg sok meccset láttam élőben,elhiheted.
amit hiányolok évek óta, az a konstans teljesítmény.már egy jó ideje nem félnek "ide jönni",jó ideje nem tartanak a "Professzor" húzásaitól.
Értem én,hogy felgyorsult(értsd: "elpénzesedett focivilággá" lett)minden,de a nyert kupák adják a rangot focistának,klubnak egyaránt.
Más.Messze nem próbáltam "osztani az észt" egy ilyen ősrajongónak,felesleges lenne,ennyi időm nincs Rád.Hogy hová menjek,sem Tőled kérdem eztán sem meg, a "picsa" amúgy is jobb alternatívának tűnik.
Egyébként örülök,hogy örülsz.
További kommentjeid-ígérem-nem reagálom le.Rühellek személyeskedni,olyan pitiáner...
-
yamato41 #31087 Akkor ne olvasd el, ha nem vagy rá kíváncsi. Az a szurkoló, aki nem örül, ha nyer a csapat, nekem ne ossza az eszét, hanem menjen a büdös picsába. Ha nem inged, ne vedd magadra. Lehet kritikus a szurkoló, de ha nyer a csapat örüljön, ha veszít, sírjon. Szerintem k*rva nagy dolog hat meccset nyerni zsinórban még úgy is, ha egyesek kényes szájízének nem tetszik a módja. Emellett bármi más bosszantó dolog eltörpül. -
#31086 fegyelmezd a nyelved,ha kérhetem. több volt a meccsben,a végére majdnem elbaltázták,ennyi."sima libából" lett szoros a vége,ennyi.
senki fejét sem követeltem,és nem vagyok kiváncsi ilyesfajta "véleményre".
a pajtijaid oszd,ne engem... -
yamato41 #31085 Nem örülsz, hogy nyert a csapat? Na menj a picsába, öregem, de gyorsan... -
#31084 most komolyan,örülni kell egy hazain a 3-2-nek,10emberrel,egy Walcott 93' beli ziccerénél,két rúgott gól után??!
nem. -
#31083 '89 lesz 3-3??!
-
#31082 ...ja,10emberrel meg lóf...t nem csinálnak. ez Menedzser-vagy csapat szintű??! -
#31081 a jv. meg a szokásos.
"hozzuk fel a meccset az Arsenal ellen min. xX-re" -
#31080 gyerekek,ez megint egy 5-2kellene,h legyen... -
#31079 mese habbal.Ma sem úgy néz ki,mint aki menni akar...
ellenben Xhaka "gólpassza" nem bejövős...remélem,a második félidő még hoz 2gólt.(4-1). -
#31078 Sagna lassan kiöregszik, aztán megy a helyére a City-be.... -
#31077 Bellerin Wenger jövőjére alapozza az új szerződését. és HA a Főnök lelép?! -
#31076 a csúcsról akar távozni..
"Nem vagyok ennek a megszállottja. Talán, ha Sir Alex Ferguson nem a csúcson távozott volna, nem számítana a történelme? Az idő megváltoztatja az ember által elért dolgok súlyát. Ha nem a csúcson távozott volna, akkor is ugyanolyan nagyszerű menedzser lenne. Nem csak az utolsó év számít." -A.W.- -
#31075 osztom.
ez mi volt??!
HA neked egy agyonpénzelt sikerkovács,aki nem mmellesleg bunkó-az etalon,grat.
Nekem Chapman,AW,SAF jelenti ezt...
Utoljára szerkesztette: cypher, 2016.10.04. 23:38:41 -
geo91 #31074 na takarodj -
yamato41 #31073 Hát akkor sz*pkodjátok csak, kedves egészségetekre. De ti meritek magatokat Arsenal-szurkolónak nevezni? No, mindegy... -
#31072 Van is mire szopkodni.
Wengerről mutassál hasonlót.... -
yamato41 #31071 Te meg még mindig sz*pkodod műringyó f*szát? :DDD -
Balázs 17 #31070 még mindig itt tartasz?:D -
yamato41 #31069 http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160923/-how-the-game-has-changed-in-20-years-
Is Arsene Wenger our greatest manager of all time?
Yes: 3912
No: 180
Ennyit a legendáról, meg arról, aki szerint nem... -
#31068 "Amúgy a mai gólok&játék....=gyönyör"
dettó áll a tegnapi meccsre is. -
#31067 "Amúgy a mai gólok&játék....=gyönyör"
Bődületesen nagy kár, hogy nem tudják ezt a formát hozni a bajnokság és a kupák 90%-ában. Majd megint jön egy kiesőjelölt azt elcsapja a szánkat így szokott lenni :(
A második gól volt a legszebb azok a passzok...rendesen halottam a Chelsea játékosoknál lévő detektorok pittyegését amivel nyomozták a labdát... -
#31066 Amúgy Ő a "Professzor." -
#31065 A "Főnök" egy legenda. DE. most más szelek fújnak,ki kell fizetni a vételárat, illetve lehet cserélni a félidőben,vagy a 60.' percben is.
Amúgy a mai gólok&játék....=gyönyör. -
#31064 Már cikkezik ,hogy szezon végén elmegy Wenger....
-
yamato41 #31063 Látom csak ennyi megértésére vagy képes. Sajnálom, de ez a te magánügyed. Minden esetre komoly szegénységi bizonyítvány...
A többszáz millió font meg egyszerűen hazugság. Olvastad már bármelyik pénzügyi jelentést? Mert én igen. De nem untatlak vele, mert - a jelek szerint - úgysem lennél képes megérteni. -
Balázs 17 #31062 miért beszélsz ennyi baromságot? évek óta ott van több száz millió font a papának, hogy igazoljon, de ő mindig kifogásokat keres, aztán végén hirtelen igazol játékost vagy nem
aztán vagy beválik vagy nem
hiányposztokra nem keres embert, mert majd lesz vhogy... kinek a hibája? vegyen akkor egy szar középszerű embert, az is jobb mint egy nem oda illő játékosra ráerőltetni egy másik poszot
Ox DM agymenés és stb f.szságok...
de amikor ellenfél vezet és ő végig üli a meccset vagy a 4. bíróval veszekszik az mi?
amikor 3-4 gólos előnyöket elszórakozik a csapat, amikor vezetünk és úgy vissza állunk és magunkat verjük meg? ezek kinek a hibái szerinted? -
yamato41 #31061 Azért a legkiegyensúlyozatlanabb, mert nem tudja megvenni a kiegyensúlyozottabb játékosokat. Mert Alexis van Suarez helyett, mert Arteta lett Fabregas helyett és Flamini Vieira helyett, de sorolhatnám a példákat végtelenségig. A mai játékosállomány korántsem annyira jó relatíve, mint az Invicibles. Ez csak azért van, mert nincs annyi pénzünk, hogy a legjobbak közül válogathassunk. Lehet kiugró eredményt elérni (a 3. hely már nagyon jó, a 2. hely kiugró), de reális esély a bajnoki címre Abramovics óta nincs, az arabok bejövetelével pedig fényévekre került. Az, hogy az utóbbi két évben megerősödtünk, valaki már bajnoki címről fantáziál, az egyedül Wenger érdeme, aki a - többi nagycsapathoz képest - jelentősen szerényebb keretekből olyan játékosállományt kreált, hogy szó lehet erről. Wenger már "csak" az Invicibles miatt is legenda, de amit az azt követő tíz ében produkált, az legalább annyira nehéz, de mindenképpen embert próbáló dolog volt, emiatt is legenda.
Kedvenced is hatékonyan motivál az utóbbi időben... -
#31060 Nem lehet. Ha nézed a meccseket láthatód ,hogy a tudás adott. A "nagycsapatok" közül szerintem az Arsenal az aki a legkiegyensúlyozatlanabb.Néha olyan gyengék hogy az már félelmetes. És nem mindegy ,hogy mit mond az edző meccs közben hogy motivál stb. -
yamato41 #31059 Miért kell mindenáron valakit bűnbaknak kikiáltani? Nem lehet, hegy ennyi van a klubban? Nem lehet, hogy a gazdaságilag 4. legerősebb klubtól nem kellene trófeát elvárni? Persze örülni lehet, de elvárni... -
#31058 Az megse fordult a fejecskédben ,hogy a vezetőség egy retardált szarkupac? Ha neked ömlene a pénz a cégedhez úgy hogy világszinten kb nem is jegyzenek.Te se változtatnál.
Ezért irjuk nézz meg más sikerorientált klubbot ott akár egy rossz helyezéssért nem vagy első nem nyertél min egy kupát már kirugnak a vérbe.
Mondjuk érdekes a MUnek most nem igen megy ami elég wtf azt hittem most szétvernek mindenkit és tessék. -
yamato41 #31057 Az, ha kirúgják, vagy a gyenge eredmények miatt nem hosszabbítanak vele szerződést.