Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt hittem sose fújja már le
Steve Downie
Micsoda meccsek lesznek itt, szerintem már mindenki nagyon várja. Ki hitte volna, hogy olyan izgalmas meccsek jöhetnek majd össze, mint a Salzburg-MU például. Hazai pályán még lenne is esélye fergiéknek egy x-re.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
Végül csak sikerült nekik bebiztosítani a továbbjutást (az el-ba) 😄DD

<#eljen> lol
webibebi
jaaaj szegény manchester-iek 😄😄😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Steve Downie
A mu-nak már csak fél óráig kell kihúznia az 1-0-át, és akkor végre sikerül nekik bejutni az európa ligába. Drukkoljunk nekik együtt, hogy legalább ez sikerüljön, ha már a Crystal Palace-t nem tudták legyõzni! <#taps>

arsnl
ja meg mivel idén lett 125 éves a klub ezért a legendákról szobrokat állítanak. az elsõ 3 Henry, Adams, Chapman amiket pénteken avatnak fel.

arsnl
fél off:
múltkor volt szó errõl 'Dench' cuccról. Frimpong meg Lethal Bizzle most már a klubbal is kötött szerzõdést és a hivatalos boltban lehet majd venni a dench cuccokat. link

wenger egy majom!
ha már leszarja a meccset akkor full tarcsi csapatot kellett volna játszatnia!
viszont leszarja a meccset az egy dolog de a srácok akiknek bizonyítaniuk kéne megint csõdöt mondtak! Ezek után pláne nem kell meglepõdni 1-2 játékosnak ha a kezdõ 11ben nem számítunk rájuk!
Bizonyítsanak már végre de hát szépen besültünk 3-1re 😄
elsõ gólnál védõk szépen megoldották ! (szkiláccsci , sry ha rosszul írom 😄 egy pöcs, utálom mint állat! Jenkinsonnal együtt..

mannone meg ilyen hibát elkövet , hogy 16oson belül nem ér a labdába ??? nb3ban nincs ilyen nem hogy egy bl meccsen ahol azért mutatnia kéne valamit...
arsnl
ezt én se értettem, simán nyomhatta volna Miquel vagy Yennaris vagy akárki. még jó, hogy Vermaelen nem sérült le.. a legjobb h most nincs ép szélsõ hátvédünk(Sagna, Santos, Gibbs, Jenkinson). jöhet a DJ - Mertesacker - Kos - Vermaelen hátsó alakzat. legalább magasabbak leszünk

Sabcsee
Nem tudom megérteni, hogy Wenger, hogy lehetett ilyen hülye, a faszért kell játszatni az egyetlen balhátvédünket bazdmeg??? Az Everton ellen tuti nem játszhat Santos és fingjuk nincs mikor térhet vissza...ja, és Gibbs csak 2-3 hét múlva tér vissza<#fejvakaras>

kaka

tuti milan-t kapjuk majd
Sabcsee
eddig valami rossz vígjátékra emlékeztet ez a meccs(Mannone nem érhet kézzel a labdához a 16oson belül 😮), azért már pofátlanság ennyire telibe szarni egy meccset, de az öreg meccs elõtt lenyilatkozta, hogy mi megtiszteljük a Bajnokok Ligáját...😄

mondjuk én is leszarom ezt a meccset, csak hozza már le Vermaelen-t és Santos-t, mert ezek a vadparaszt görögök már szétrúgták a fél csapatot

kaka

webibebi
jaaaj nagyon gyengén játszunk.. :S oké h már továbbjutottunk de hát na. ez a mannona h mit csinált azt nem tudom :S

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

Mondtam én ,hogy ez a rekordok éve 😊
Szép lesz ez az évfordulós szezon!!! Érzem valami nagyot fogunk alkotni 😊

Thomas Vermaelen az egyetlen a Premier League történetében, akinek 50 meccs elég volt ahhoz, hogy 10 gólt szerezzen védõként. Egy újabb rekord behúzva, gratulálunk neki!
Sabcsee
Thomas Vermaelen az egyetlen a Premier League történetében, akinek 50 meccs elég volt ahhoz, hogy 10 gólt szerezzen védõként.<#worship>

kaka

Steve Downie

Steve Downie
Nagy meccs volt, lefociztuk a Wigan-t! Jó hamar feladták szegények. RvP pedig megunta a sok góllövést, ezért most asszisztokat próbált adni, de csak rúgnia kellett egy gólt is 😄

Steve Downie
Utólag is boldog 125. születésnapot! 😊

Walcott megmutatta ...
3-0 után simán megpróbálhatott volna rálõni a kapura ,de õ inkább a tutibiztosat választotta így RVP megint közelebb kerül a gólkirálysághoz 😄

City 5-1re nyert , remélem hamarosan kipukkannak már 😄
minimize
v.Persie-ben benne volt megint plusz 1-2gól, de Ramsey, Gervinho, vagy Walcott is lõhetett volna(plusz Arteta még 1et távolról).
tényleg lájtos, sima volt!
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

arsnl
4-0, Gervinho és RvP rúgott még 1-1 gólt. sima gyõzelem volt, Olympiacos ellen jöhet tartalék csapat.

arsnl
Arteta majd Vermaelen rövid idõn belül, 2-0 ide!

minimize
<#worship>

No one can stop Death!

arsnl
Boldog 125. Szülinapot ARSENAL!

sajnálom, hogy kiestünk a liga kupából és pont akkor mikor olyan közel voltunk a végsõ gyõzelemhez!
negyeddöntõben 😞
viszont pozitívum, hogy mi a ctiytõl kaptunk ki míg a MU a crystal palace ellen búcsúzott a kupától xD
Steve Downie
$amir you're a cunt 😄D Mekkora idióta 😄

arsnl
(igazából mostoha bátyja vagy mije, közös az anyjuk, mind1 lényegtelen igazából😄)

minimize
jah, Benayoun :
"Úgy gondolom a Liga Kupa mérkõzéseken nagyon sok fiatal játékost láthatunk, akik kihozzák magukból a legjobbat és azt hiszem, néhányan közülük megmutatták, hony fényes jövõ elõtt áll az Arsenal.
A Manchester City nem játszott jobban mint mi, de a végén hibáztunk a szögletünknél. Meg voltak rá a játékosaik, hogy megnyerjék ezt a meccset"
- tette hozzá.
"Nyerni akartunk, ez néha izgalomba hoz. Mi meg akartuk nyerni a meccset és kezünkben is tartottuk a játékot. Jött egy szöglet, elfelejtettünk védekezni és gólt kaptunk. Szégyenletes."

"Arsenal, Arsenal, Arsenal......"

No one can stop Death!

minimize
nem tudtam, h a bátyja. van köztük10év, ok, de a repper Angliában született, Frim meg nem igazán, ez zavart össze.
egyébként nálam õ volt a meccs embere(Agüero-t is hogy szerelte többször...)szorosan utána meg O-Chamber. erõszakos, gyors...jó lesz õ ide,nyugi....

No one can stop Death!

arsnl
az a rapper a bátyja (Lethal Bizzle, aki Arsenal-fan és tegnap is kint volt a meccsen). és õk kezdték használni a "dench" szót aminek konkrét jelentése nincs, de minden pozitív dologra rálehet mondani.

amúgy januárba kell 1 csatár, nagyon. Chamakh nem megoldás, Park meg így h szinte semmit nem játszik, megítélni se lehet.. Podolskinak örülnék, bárhol tud elõl játszani.

minimize
egy angol rapper-rel viszik közösen a márkát.
gratula a "kis csapatnak", nem volt ez egyáltalán rossz teljesítmény,sõt...<#eljen>

No one can stop Death!

Steve Downie
Benéztem, nem BENCH, hanem DENCH. A trikónak semmi köze nem volt a konfliktushoz, a Dench egy márka (állítólag Frimpong-nak is van köze hozzá, azért hordja).

Steve Downie

Steve Downie
Az eredménytõl függetlenül büszkék lehetünk a fiatalokra, a B csapatunk is képes volt bebizonyítani, hogy többet érnek Mansour sejk pénzénél, lefociztuk õket. De gólra játszák, nem szép játékra.
Reméljük, a PL-ben kitömi õket RvP!

arsnl
szép volt, hiába a 2 csatáruk többe került mint az egész csapatunk. ennyi volta különbség..

arsnl
jellemzõ arab geciknek 1.kaput eltalálo lövésük gól..

Steve Downie
eddig eszi a city rendesen

arsnl
amúgy nem voltuk rosszak fõleg ien csapattal, gólhelyzetünk is volt, kis kreativitás el kéne kpra mondjuk.

arsnl
Costel Pan..(nem vágom a nevét😄) - Onouha, Kolo Toure, Savic, Zabaleta - De Jong, Hargreaves - A. Johnson , Nasri, Kolarov(már Aguero) - Dzeko

én annak örülök, hogy Wenger végre megint a B csapatot erõlteti, mert tavaly még itt is a legerõsebb felállásban nyomtuk😄

City hogy áll fel?
arsnl
kezdõ $hitty ellen:
Fabianski, Djourou, Squillaci, Koscielny, Miquel, Oxlade-Chamberlain, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Park, Chamakh.

náluk Na$ri kezdõ, remélem leszopatjuk õket, bár nem mi vagyunk esélyesek.

minimize
remélem szeptemberben is mosolygunk rajta.

No one can stop Death!

😊
minimize
200ezer/hét környéki ajánlattal csábítja a M'City v.Persie-t elsõ körben...<#gonosz3>

No one can stop Death!

Sabcsee
bosszantó volt ez a meccs, annyira tudtam, hogy ezek kurvára felszívják magukat ellenünk basszameg.:@ jól ölte a játékunkat Fulham , de azért elég nagy mákjuk volt(öngól, gólvonalról mentés, elmaradt tizenegyes).
Verminator-ra az öngól ellenére meg nem lehet panasz, Zamora össz-vissz 1x tudott róla lefordulni, meccs végén nagyon látszott rajta, hogy csalódott.

kaka

arsnl
Mike Dean megint nem hozott szerencsét. zsinórban a 10.meccs ahol õ volt a bíró és nem nyertünk. ma is volt 1-2 érdekes ítélete, bár meccset legalább nem befolyásolta

arsnl
FFFFFFUUUUUU
simán hozható lett volna ez a meccs, ha csak akár feleannyit is mutatunk mint a végén.. persze fulham helyzet nélkül is gólt lõtt..

kapott gólra gondoltam