31698
-
#25125 A Juventus komoly kero lehet, hiszen a bl-re biztosan nagyon bevasarolnak. Bar az is lehet, h nem nyulnak nagyon bele az olasz Invincibles-be.
RvP-t meg remelem nem most latjuk utoljara ebben a mezben! (ez is nagyon adja szvsz)
-
#25124 ja igen Giroudért mind a két csapat "küzd"(Bayer-Arsenal)
bár nem tudom nekünk minek nem hinném, hogy gomezt kiszorítja, nektek szerintem hasznosabb lenne főleg ha RVP elmegy -
#25123 per.pill M'vila NEM TUTI, Biglia is a képben,aki jönne is,már közölte az Anderlecht vezetőségével.
a Juventus dettó vinné Robint.
-
#25122 lehet,hogy jól kijönnének v.Persie-vel.
azonban a "Dempsey-ügyre" feküdtek rá Londonban, meglátjuk.
Ámerikából is jöttek már át ügyes emberkék, Dempsey is az.
Giroud valószínűleg(ha kifizetik az árát)elúszott, a B.München felé kacsintgat,SAF meg R.v.P körül kering állítólag.besz...k,ha lecuccol vidékre... -
#25121 holland csatár csak jó lehet:D:D
idén bundesliga gólkirály lett 32m 29g -
#25120 engem különösebben nem érdekel, ki-mit nyilaz,meg hogy hol.
azért érthető már, hogy ennyi idős fejjel,építő kommentekkel nem hagyom, hogy egy y-degenerációs oktasson a butaságairól.
Verma nem hiszem, hogy nagyon beleavatkozna a rokonok "úti céljaiba",ha oda akarnak menni,tegyék,gondolom így látja ő is.
Biglia iránt érdeklődik a Real Madrid is,kiváncsi leszek, jön-e jóféle irányító még az EB előtt,bizakodom, megint melózik az összes megfigyelőnk, ill. a tárgyaló emberek is.
úgy érzem, most időben vagyunk, akik kivárnak, ki tudja, kiket tudnak elhozni, és mennyire kúszik fel az áruk később.... -
#25119 *Vermaelen
Sessegnonnak meg nagyon orulnek, vegre egy jo atigazolasi idoszakunk lehet! -
#25118 Akkor nem nagyon mukodnek Vermaelan kapcsolatai. A kuzin a citybe megy, a honfitars kozephatved meg a baromfiudvarba. Az utobbi miatt vok inkabb szomoru, hatha ugy alakulnak a dolgok az utolso forduloban, h atgondolja ezt az europa liga miatt.
Btw mini hsz-ait plusszoljatok szorgalmasan, mert telon eleg korulmenyes mindet lenyilazni :-) Gondolom az FA topik drukkerei utik el ilyen gyerekes modon az idejuket, h a hasznos kommenteket is minuszoljak. Vagy csak nem ertik, mirol szolnak. -
#25117 ja, meg Vorm is a célkeresztben.(Swansea) -
#25116 Vertonghen a csirkéket választotta, mi meg megkezdtük a tárgyalásokat a S'landdal Sessegnon-ért. -
Balázs 17 #25115 elsőnek gondoltam minek írod ezt a kiégett játékost ( nem követem a német focit)
aztán megnéztem 48 gólt lőtt a Schalke-ban, hát majdnem leestem:D -
Balázs 17 #25114 most így néztem 47 gólt kaptunk ez valami undorító,
a 16. Aston villa meg 51 gólt kapott:D
2007/2008: 31 kapott gól
2008/2009: 37 kapott gól
2009/2010: 41 kapott gól
2010/2011: 43 kapott gól
olyan szépen növekszik :)
-
#25113 -
Balázs 17 #25102 Dean linkelt képén az utolsó előtti, erre írta -
#25101 fúha...
amúgy NEM mi néztük ki,rossz topikba jött a post.
Robin meg nem megy sehová sem a nyáron. -
#25100 osztrák bal szélső,balhátvéd és 4(bár 5 lesz az) szeres BEK/BL!!! győztes csapatba játszik
-
#25099 VAN már jó csatárunk, köszi. amúgy ki az az Alaba??? -
#25098 Alabát nem adjuk:D:D:
óriási tehetség(vagy már több annál)
Van Persit meg adjátok el jó sokért és vegyetek a pénzen két jó csatár(pappis cissét meg huntelaart):D:D -
#25097 van kinézett emberkénk arra a posztra is, ha Vertonghen aláírna az 56éve nyeretlenekhez.Mapou Yanga-Mbiwa(Montpellier csk, jönne a PL-be,csípi az Arsenal-t.de KI NEM CSÍP MINKET?????!) -
Balázs 17 #25096 kíváncsi vagyok vesznek-e jobb védőt vagy majd megoldjuk vhogy megint... -
#25095 Denilson, Vela, Mannone, Fabianski, Squillaci, Park & Bendtner mehetnek a nyáron,remélem nincs még vége a névsornak(Chamakh(?),DJ(?).
állítólag Sagna 6hónapos kihagyásra készülhet az ismételt szárkapocs-csont törése miatt. kissé húzós, nem??! -
#25094 HA Vertonghen tényleg ezt mondta, nem is való ide:
"A Tottenham egy fantasztikus klub, hatalmas hagyományokkal."
-
Dean Winchester #25093 a barca kiszemeltjei?! :D
-
Dean Winchester #25092 kékről a chelsea ugrott be :D
na hirek azok vannak csak legyenek már igazolások is :D -
#25091 Lille a Cityvel tárgyal, h új stadionjuk megnyitóján velük játszanak. elég egyértelmű célzás sztem. -
#25090 Bould nagyszeru valasztas sztem! Egykori kozephatvedunk, szal van nalunk jatekosmultja es szeretik a szurkolok, illetve mar regota edzokent dolgozik nalunk, ugyhogy a tapasztalat is meglesz a melohoz.
Fabregas no comment... Meg ki sem fizettek nekunk, mar viheto.
Javi Martineznek meg majdnem annyira orulnek, mint M'Vilanak! -
#25089 Lehet a Blackburn is!!! -
#25088 ?
City-MU-n volt kinn,NEM tárgyalt mással eddig,szal' szerintem(is)a M.City-re célzott. -
#25087 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/arsenal/9251593/Arsenal-close-in-on-17.7-million-deal-for-France-midfielder-Yann-MVila.html
alakul -
#25086 Azért van ott másik kék opció is:)
sok honfitársával -
#25085 gyerekek...Fabregas vihető a megfelelő áron(nincs benn az "érinthetetlen7 ben,mint pl.Messi,Puyol,Pique,Iniesta...),Steve Bould lett a másodedzőnk(!!),Hoilett,(Marseille,B.München is akarja pl.)Martinez(Ath.Bilbao),és Biglia még mindig a célkeresztben,ha M'vila ESETLEG visszalépne,Hazard nem tud(egyenlőre)megegyezni a személyes dolgairól a City-vel,Ibrahimovic pedig ELADÓVÁ vált!
természetesen a City már érdeklődik is.
nem semmi átigazolási szezon lehet.... -
#25084 #25078kezd alakulni. -
#25083 Julien Laurens francia újságíró twitteréről(megbízható ember):
Very busy yesterday working on M'vila story. Deal 99% done. 22 million euros, 4 years. Great signing for Arsenal and player is delighted -
#25082 Hazard meg kijelentette egy merész kérdésre(melyik színbe öltözik át a nyáron?)-határozottan KÉKBE,ergo a City viszi.
szép családi fotó a #25079-ben. -
Balázs 17 #25081 -
#25080 Nagyon zsír Próbálnak minket kárpótolni a tavalyi 48 órán belüli 5 transzferért és az átigazolási időszak miatti izgalmakért :) -
#25079 -
#25078 nna. megint vettünk valakit,4éves szerződéssel,18millió alatt vmivel,heti 70k-s fizuval.bővebben(ha ki nem szivárogtat vki előbb...)csak a WBA-meccs után hallunk a dologról.
szerintem ez M'Vila lesz, Vertonghen max. 10millió lenne.
ja, meg egy faja háttérkép,már akinek bejön:
http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/7005612230/sizes/l/in/photostream/
(v.Persie most mondja meg nekik,hogy már régen szignózta az új szerződését...:))) -
#25077 ...addig R.v.Persie beszél Podóról:
http://www.youtube.com/watch?v=BzHhjciQuJo&feature=relmfu -
#25076 Brian Talbot is Wenger listáján, mármint Pat Rice pótlására.(ex-Arsenal-középpályás,ha vki nem tudná,most a Fulham Európai fő-játékosmegfigyelője amúgy)