31698
-
#25035 -
#25034 Nekem tetszik -
#25033 Innentől sajnos nem a saját kezünkben van a sorsunk. A szárnyasok erre a két fordulóra csak összeszedik magukat, főleg ha látják, hogy előzhetnek, a Newcastle-nek pedig Webb megnyerheti a meccset, de lehet csak egy x-re fizetett elő SAF (btw Balázs: ha vissza akarod nyerni a pénzed, akkor szerintem nyugodtan fogadd meg, hogy lesz tizi a meccsen. Én egy jelentősebb összeget fel fogok rá tenni, hatalmas túlzásnak érzem azt a 3.75-ös szorzót). -
#25032 új mez -
#25031 ugyan az amit idén spurs ellen törtek el. EB-je ugrott. -
#25030 Istenem... -
Balázs 17 #25029 Sagna lábtörés -
#25028 (azt meg csak halkan mondom, h volt egy kezezés, meg v. Persie esete,de ezek nem voltak megadható büntik-ahogy megszoktuk már.) -
#25027 túl sűrűn fordul ez elő. nem pörgünk fel rendesen a meccsen, csak mikor már késő van. ez sztem egyértelműen Wenger hibája. az hogy 1-2szer előfordul oké, de nálunk mindig jelentkezik.. -
#25026 híg fos. v.Persie lelép,Walcott lelép,Benayoun vissza, aztán megb****juk Podolski herceget Ox-al, meg Gervinho-val együtt.
gyász,hogy nem tudta összerakni mára őket a Főnök... -
Balázs 17 #25025 megtettem félidőben, hogy 5 gól felett lesz és 7 szöglet alatt
12x szorzó erre 93. percben nem meglőjjük azt a szar 7. szögletet:@@v -
#25024 ennyit a 3.helyről. kurvajó -
Chris Lowe #25023 Basszus nem sok hiányzott, így csak 1 pont. -
#25022 miért lepődök meg azon h mi nem kapunk 11est ilyenért? -
Balázs 17 #25021 kicsit késik akkor :D -
#25020 3-2re vezetünk azt ennyire feltoljuk védekezést. hol a logika bazdmeg? -
#25019 védekezni továbbra se tudunk. -
Balázs 17 #25018 CSESZNYI mi a faszt csinál ma?:@
-
Balázs 17 #25017 akkora lenne Chamakh:D -
Chris Lowe #25016 Határeset a bl.
Nyerni kéne, rvp most betalált 2-2, holnap castle mc kemény meccs lesz.
Ha nincs bl rvp is elmehet. :-[ -
#25015 ha nem lenne RvP.. -
Balázs 17 #25014 mekkora meccs omggggggggggg -
#25013 Gibbs mindig ilyen balfasz volt??
na Oxi bent, hátha tud adni 1-2 jó lasztit -
#25012 Az igen, hazai pályán 1-0-ról fordított a norwich és az első félidőben egyszer találtuk el a kaput... -
#25011 nem lesz BL így.. -
#25010 vicc. hol a védelem? -
#25009 de amúgy Norwich játszik úgy ahogy nekünk kéne.. nagyon gyér eddig -
#25008 jó kezdés, szép Yossi gól. de utána leültünk Norwich meg átvette irányítást és Szczesny bénázott 1et. 1-1. -
#25007 a kezdő: Szczesny,Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs,
Ramsey, Song, Rosicky,
Gervinho, Van Persie, Benayoun
a padon: Fabianski, Santos, Djourou, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Park, Chamakh -
Dean Winchester #25006 a mai meccset majd lekéne tölteni és úgy megnézni. ha esetleg valaki tudná egy direkt linket adni megköszönném :D eredményt meg nem szeretnék nézni...
mivel focizok így csak lélekben tudok a csapattal lenni! hajrá fiúk, go gunners!
Arsenal-Norwich 4:1 -
#25005 Adams "jelentkezett" a posztra, egyenlőre elutasította a vezetőség a kérését.Bould, vagy a tarcsis Banfield lehet Rice utódja.
Rice meg: -
Balázs 17 #25004 lehet norwich győzelmére kéne tenni hátha bejön:D
amióta meg nem járnak ki a nézők meccsekre hazain se megy már annyira -
#25003 FC-Arsenal.hu
Pat Rice holnap fog utoljára az Emirates kispadján ülni. 42 év szolgálat után. Köszönjük Pat! :)
-
#25002 Nekem is rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban, meg én amúgy is azt sejtem, hogy 19-én drukkolnunk kell majd a Bayern-nek :D De hátha nem :)
Egy kis statisztika önmagunk megnyugtatására:
▫ Arsenal have won their last 4 games against Norwich.
▫ Arsenal's last 6 Homes games: WWWWLD.
▫ Only ManCity (10) have conceded fewer Home goals than Arsenal (14).
▪ The Canaries have conceded 11 goals in their last 3 games.
▪ Norwich's last 6 Away games: LWLLLW.
▪ Norwich last kept a clean sheet on their travels some 19 games ago. -
#25001 én parázok a holnaptól.
rossz tapasztalatok tömkelege az utóbbi 6évből,kupadöntő,BL,miegymás,+viszonylag "kis" csapat.... -
#25000 Most fog, mert ez a rekordok éve :)
Én a William Hillen vagyok, ott 1.95-ös szorzóval lehet fogadni az Over 3.5 goals-ra. Ez elég kevés, tippmixen a 2-3 gólra szoktak ilyet ajánlani, viszont ott most csak egy sima meg egy hendis fogadási lehetőség van, semmi más. -
Dean Winchester #24999 arra tökéletes, hogy az összes 100. meccsen egyszer sem volt legalább 4 gól xD itt az idő... vagy majd az ezredik meccsen fog ez bekövetkezni? :) -
#24998 Na ennyit erről... Azért remélem a belga megvárja, hogy egyáltalán elindulnak-e szegények a bl-ben jövőre, és csak utána dönt. -
#24997 M'Vila az Interben,Vertonghen meg a Csirkéknél köthet ki, ha a Főnök nem lép(het?). -
#24996 Nem mintha bármilyen következtetést lehetne belőle levonni, de ez lesz Wenger 900. meccse velünk. Az eddigi mérföldkövek: