Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurva sok gólunk a 90.percben született ami 3 pontot ért idén ,szóval most a MEGINT az picit túlzás
RVP nem akar gólt lõni ? XD
No one can stop Death!
Szczesny, Djourou, Mertesacker, Vermaelen, Andre Santos, Song, Arteta, Ramsey, Arshavin, Walcott, van Persie
Fabianski, Koscielny, Diaby, Frimpong, Benayoun, Gervinho, Chamakh
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Továbbá Gibbs 4 hét, Jenks még 3 hétig off...
kaka
"15 éve ezen a napon Wenger elsõ londoni derbijén 3-1-re vertük a Tottenhamet"
Nem semmi nevek fordultak meg az öltözõnkben tegnap! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
kaka
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Arsene Wenger a L’Equipe-nek adott interjút a minap, a 62 éves francia szakember pedig nem is takargatta megváltozott terveit.
A szezon elején sokan támadták a menedzsert, aki 15 éve irányítja már az Arsenalt.
Wenger egy kérdésre nem tagadta, hogy már nem tervez hosszú távon a londoniakkal.
-Én most csak rövid távra gondolkozom, ez nyilvánvaló. Hogy a jövõ velem zajlik-e le vagy mással, nem tudni, de biztos alapra lesz szüksége az utódomnak is. A többit majd megbeszéljük a szezon végén - mondta sejtelmesen Wenger.
kösz
kaka
szóval ha RVP úgy érzi , hogy menni kell akkor erõvel nem lehet õt itt tartani , engedni kell hagy menjen...
Én bízom benne, hogy marad annak ellenére , nem tudhatjuk mit hoz a jövõ....
úgy legyen, mester<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kaka
walcott szépen megszopatta a védõt , most jött elõ a számomra régen várt gyors , rutinos walcott!
rvp 2. gólja meg azt mutatja ez az mikor van egy normális CSATÁRunk! bendtner, chamakh ezt a helyzetet tuti kihagyta volna 😊
RVP meg ne sérüljön le és hozza be Henry gólkirályi rekordját 😄
nagyon megy a srácnak 😊
ha torres 50 misit ért akkor most robin meg 120at kb...
tavasszal(sérülések nélkül...)sima legjobb 4 lehet.
de ennél szerintem jobbak vagyunk, ha TÉNYLEG játszunk.
No one can stop Death!
Santos az eddigi legjobb meccsét játszotta, Robin-ra megint nehéz szavakat találni, de szerintem Walcott a meccs embere: küzdött, ott szopatta a Norwich-ot ahol akarta, kapufát rúgott, még egy gecizett is, szóval jól tolta.
kaka
Tényleg szimpatikus ez a Norwich, de az a csatáruk, amelyik folyamatosan dobálta magát, mehetne a Barcába, a színészi tehetsége mindenképp megvan hozzá.
jó "hírecske" talán az, hogy Diaby újra edzhet a csapattal...
kaka
Sajnos igaza van Fabregas-nak, nyáron már 29 lesz, a szerzõdéshosszabbítást nagyon halogatja, idén nem sok esélyünk van az bajnoki címre, ezek mind amellett szólnak, hogy elfog menni...de idén megkapta a kapitányi karszalagot, a hátán viszi a csapatot, és ha megnyernénk az FA vagy a Ligakupát, a BL-ben sokáig eljutnánk, akkor szerintem belátná, hogy neki innen kell visszavonulnia😊
BL-ben szerintem tovább fogunk menetelni, mint tavaly, a siker kulcsa egyértelmûen Robin és a Koscielny-Vermaelen párosa lesznek. Nagy formában van a 2 bekk, Koscielny-nek nagy lökést adhat, hogy már õ is válogatott, Vermaelen-t meg nem kell ecsetelni, õ az aki gatyába tudja rázni a védelmet, nagyon jó, hogy visszatért. Továbbá ne feledjük, hogy ha minden jól megy, akkor az egyenes kieséses szakaszra, már ott lesz nekünk Wilshere is és végre összeállhat az Arteta-Song-Wilshere középpálya(bár lehet, hogy addigra Ramsey nagyon belelendül és õ lesz Arteta helyett). 😊 go gunners!
kaka
Milyen szöveget nyom a meccs alatt, hihetetlen 😄
viszont ilyenkor az emlékek is elõtörnek .. 😞
fabregas góljáról meg henry realnak lõtt gólja (kedvencem) jut az eszembe!
régi henry gól
Theo Walcott - Top 20 assists
Aranycsapat is csak egy volt...
No one can stop Death!
kaka
akár veszíthetnek azösszes maradék rangadón, semmi sem dõlt még el! nemhogy veretlenség... pff
http://www.powerplaymanager.com/r57633