Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint? 😄 na most nem szólhatunk egy szót sem...
kurva sok gólunk a 90.percben született ami 3 pontot ért idén ,szóval most a MEGINT az picit túlzás

RVP nem akar gólt lõni ? XD
miért a kapott gól után kell felébredni és teljesen lefocizni a fulham-t..
MÁR MEGINT milyen gól istenem
minimize
fel kell rázni a csapatot egy kicsit a szünetben, mert a BL-meccs még nagyon bennük van, nincs meg a "láng".

No one can stop Death!

minimize
Go Gunners!!
remélem nem égünk meg most sem!

No one can stop Death!

Steve Downie
vs Fulham:

Szczesny, Djourou, Mertesacker, Vermaelen, Andre Santos, Song, Arteta, Ramsey, Arshavin, Walcott, van Persie

Fabianski, Koscielny, Diaby, Frimpong, Benayoun, Gervinho, Chamakh

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sabcsee
Jó hír: Dortmund ellen nem sérült meg senki(még Diaby sem), Koscielny-t csak azért vitte le, mert nagyon elfáradt.
Továbbá Gibbs 4 hét, Jenks még 3 hétig off...

kaka

Steve Downie
Wenger & Rice 😄DD

minimize
<#worship>

No one can stop Death!

Steve Downie
<#eljen>

Sabcsee
The Leaders

kaka

Sabcsee
mekkora kép😄D

kaka

Steve Downie
😄😄

"15 éve ezen a napon Wenger elsõ londoni derbijén 3-1-re vertük a Tottenhamet"

Steve Downie
Nagyszerû gyõzelem, gratula a csapatnak!
Nem semmi nevek fordultak meg az öltözõnkben tegnap! 😊

Sabcsee
ez igazi mentally strong volt

kaka

de megint nem bírtuk ki kapott gól nélkül
Kaplan
Robin hatalmas formában van, ráadásul minden(!) összejön neki.. 😊 Csak így tovább!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
Diaby a hnapi Dortmund elleni keretben...!

kaka

Steve Downie
Jaja 😊 Reggel linkelte Twitter-en RvP kiskori fényképével együtt.

Wilshere?
Steve Downie
Ki van a képen? 😊

Sabcsee
spurs-Villa 2-0 félidõben és a csirkék elég jó focit tolnak, és ami még aggasztóbb az az, hogy hozzák a kötelezõ meccseiket...nem lenne jó, ha idén elmaradna a St. Totteringham's day

kaka

szinte ugyanolyan elképzelhetetlennek tûnik az arsenal wenger nélkül, mint az mu saf nélkül

http://www.powerplaymanager.com/r57633

A londoniak menedzsere nem tagadja, hogy már nem gondol hosszú távú tervekre az Ágyúsok kapcsán.
Arsene Wenger a L’Equipe-nek adott interjút a minap, a 62 éves francia szakember pedig nem is takargatta megváltozott terveit.
A szezon elején sokan támadták a menedzsert, aki 15 éve irányítja már az Arsenalt.
Wenger egy kérdésre nem tagadta, hogy már nem tervez hosszú távon a londoniakkal.
-Én most csak rövid távra gondolkozom, ez nyilvánvaló. Hogy a jövõ velem zajlik-e le vagy mással, nem tudni, de biztos alapra lesz szüksége az utódomnak is. A többit majd megbeszéljük a szezon végén - mondta sejtelmesen Wenger.
összefoglalót tud valaki?
kösz
Sabcsee
nyert a Pool a Chelsea ellen és az 1-gyel jobb gólkülönbségük miatt õk a 6.-ak...komolyan, az egyik legfájóbb idei vereség tõlük volt az Emirates-ben, a C csapatunkat is csak emberelõnyben tudták legyõzni a nagy igazolásaikkal. Remélem véres bosszút állunk majd a csirkéken, a MU-n és a Pool-on

kaka

írtam egy egész hosszú üzenetet de a net elment így a levesbe ment az egész..
szóval ha RVP úgy érzi , hogy menni kell akkor erõvel nem lehet õt itt tartani , engedni kell hagy menjen...

Én bízom benne, hogy marad annak ellenére , nem tudhatjuk mit hoz a jövõ....
Sabcsee
Wenger: "Van Persie 28 éves, Fabregas és Nasri 24 évesen távozott. Az az álmom, hogy karrierje végéig a klubnál tartsam. Ezért minden tõlem telhetõt meg is fogok tenni, hogy meggyõzzem és remélem, hogy ez sikerülni is fog."

úgy legyen, mester<#eljen><#eljen><#eljen>

kaka

most néztem meg a góljainkat!
walcott szépen megszopatta a védõt , most jött elõ a számomra régen várt gyors , rutinos walcott!

rvp 2. gólja meg azt mutatja ez az mikor van egy normális CSATÁRunk! bendtner, chamakh ezt a helyzetet tuti kihagyta volna 😊
a lényeg ,hogy az a 2 gól 3 pontot ért!
RVP meg ne sérüljön le és hozza be Henry gólkirályi rekordját 😄
nagyon megy a srácnak 😊
ha torres 50 misit ért akkor most robin meg 120at kb...
minimize
meg kell tanulni befejezni, és gólokkal kell nyerni az ilyen meccseket is.(20ból kettõ gól??)
tavasszal(sérülések nélkül...)sima legjobb 4 lehet.
de ennél szerintem jobbak vagyunk, ha TÉNYLEG játszunk.

No one can stop Death!

Sabcsee
A sok helyzetkihasználás aggasztó(mondjuk Martin 3-at mentett a gólvonalról...), de évek óta nem láttam ilyen higgadt, nyugodt és néhol szép focit a fiúktól, látszik a sok tapasztalt játékos érkezése.

Santos az eddigi legjobb meccsét játszotta, Robin-ra megint nehéz szavakat találni, de szerintem Walcott a meccs embere: küzdött, ott szopatta a Norwich-ot ahol akarta, kapufát rúgott, még egy gecizett is, szóval jól tolta.

kaka

Steve Downie
Gratula, jók voltunk nagyon!
Tényleg szimpatikus ez a Norwich, de az a csatáruk, amelyik folyamatosan dobálta magát, mehetne a Barcába, a színészi tehetsége mindenképp megvan hozzá.

szimpatikus csapat, remélem bentmaradnak
arsnl
megnyerte nekünk. mondjuk ahány helyzetünk volt... Norwich-nak meg respekt, h nem a Stoke-szintû "focit" mutatták be.

RvP<#worship><#worship>
Sabcsee
pont amikor kezdett jó lenni Jenkinson lesérült több hétre...valszeg Djourou lesz helyette, Gibbs-et sérvvel mûtötték=3-4 hét OFF, asszem Coquelin is megsérült a válogatottban. :/

jó "hírecske" talán az, hogy Diaby újra edzhet a csapattal...

kaka

Steve Downie
Ezeket a felszereléseket használja egy ideig õ is 😊

Steve Downie
😄

Sabcsee
„Nem tudom, megtartják-e. Ez az õ döntése. Az õ korában, ha el akar menni, ez az utolsó esélye erre, és ha maradni akar, az Arsenalból fog visszavonulni. Meglátjuk, hogyan dönt, de évek óta nagyon lojális az Arsenalhoz. Kulcsjátékosa a csapatnak, a szurkolók imádják” – nyilatkozta Fabregas

Sajnos igaza van Fabregas-nak, nyáron már 29 lesz, a szerzõdéshosszabbítást nagyon halogatja, idén nem sok esélyünk van az bajnoki címre, ezek mind amellett szólnak, hogy elfog menni...de idén megkapta a kapitányi karszalagot, a hátán viszi a csapatot, és ha megnyernénk az FA vagy a Ligakupát, a BL-ben sokáig eljutnánk, akkor szerintem belátná, hogy neki innen kell visszavonulnia😊
BL-ben szerintem tovább fogunk menetelni, mint tavaly, a siker kulcsa egyértelmûen Robin és a Koscielny-Vermaelen párosa lesznek. Nagy formában van a 2 bekk, Koscielny-nek nagy lökést adhat, hogy már õ is válogatott, Vermaelen-t meg nem kell ecsetelni, õ az aki gatyába tudja rázni a védelmet, nagyon jó, hogy visszatért. Továbbá ne feledjük, hogy ha minden jól megy, akkor az egyenes kieséses szakaszra, már ott lesz nekünk Wilshere is és végre összeállhat az Arteta-Song-Wilshere középpálya(bár lehet, hogy addigra Ramsey nagyon belelendül és õ lesz Arteta helyett). 😊 go gunners!

kaka

Steve Downie

Steve Downie
Ezt kötelezõ megnézni 😄 A kapusunk egy beteg ember 😄
Milyen szöveget nyom a meccs alatt, hihetetlen 😄

az utolsót azt a kezemen se tudom megszámolni, hogy hányszor láttam 😄DD
viszont ilyenkor az emlékek is elõtörnek .. 😞

fabregas góljáról meg henry realnak lõtt gólja (kedvencem) jut az eszembe!

régi henry gól
Steve Downie
Az utolsó egyszerûen gyönyörû, de nekem nagy kedvencem Arshavin Liverpool-nak lõtt gólja.

Steve Downie
Jó kis videó!
Theo Walcott - Top 20 assists

minimize
holtverseny hülyeségben a Blikk-el, és nso-val.
Aranycsapat is csak egy volt...

No one can stop Death!

Sabcsee
Agüero jobb, mint Bergkamp😄DDDDDDDDDDD ilyet leírni is bûn, komolyan. Vicc az a cikk, több helyen még a mostani Barcánál is jobbnak tartják az Unbeaten Arsenal-t...

kaka

azt nem tudom, h hogyan hasonlíthatják össze??? hiszen a shity nem játszott még sem veletek, sem a chelsea-vel, sem a pool-lal 1x szer sem!!!
akár veszíthetnek azösszes maradék rangadón, semmi sem dõlt még el! nemhogy veretlenség... pff

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Steve Downie
A nap szennylapja díj nyertese a talksport! Gratulálunk! (Szerintük) a jelenlegi Manchester Shitty jobb az Arsenal's Invincibles-nél