Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
mekkora kapufát lõttek már te jóég 😮
mi kaphattunk volna büntetõt is de nem kaptunk , tök mind1 gólt kell lõni hiszen gól nélkül nehezen lehet pontot vagy pontokat szerezni
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
simán kaphatunk gólt Dj oldalán, rettentõ lassú ma is
No one can stop Death!
Aguero amiket elhibázott vagy mondhatnám azt is ,hogy seznyi amit védett az nem mindennapi 😄
Remélem találunk egy gólt :S
pad: Alu- Arshavin,Benayoun,Chamakh,Frimpong,Miquek,Rosi
Go Gunners!!
No one can stop Death!
kaka
basellel tovább mentünk volna???😄 na ne röhögtess ,itt már nincs gyenge meg erõs csapat max esélyesebb...
esély nincs az picit erõs túlzás szerintem...
olasz csapatokat mindig kiejtettük a bl-bõl!
a juve ellen is azt mondták esélyünk sincs mégi s mi lett.
pont az ,hogy siman esélyesek vagyunk , ha nem menne az olasz csapatokkal szemben a szekér akkor valóban igazad lenne de így nincs
viszont legalább látunk negatív kritikát ill. olyan hsz-t is aki a szeretett csapata ellen van!
TOVÁBBMEGYÜNK, kettõs gyõzelemmel, nincs mese! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Next PC upgrade: 2022
annak meg nagyon örülök ,hogy idegenben kezdünk! Idegenben gólt kell lõni és 1 góllal kikapunk akkor sincs nagyon gond de én bízom abban ,hogy megint sikerül nyerni és ezzel tovább jutni a negyeddöntõben!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
amúgy Torres is leárazás alá kerül a télen, 20millió font-és mehet AVB szerint.(de jobban hajlanának egy D.Villa-Torres cserére, ez viszont szerintem bukovári)
No one can stop Death!
- "Who?"
A linket nem találom, majd késõbb megkeresem.
Van Persie-t érthetõ módon egy Arsenal drukker sem adná el Wenger helyében, viszont Chamakh is minél hamarabb menni akar, a helyére is kell majd valaki. Én olyanokat olvastam, hogy a legjobb megoldás egy Vela recall lenne, akkor nem is kellene venni senkit, de az Eduardo videót is pont azért linkeltem be, mert szóba esett az õ visszavásárlása is.
Én azon vagyok, hogy egy csatárt mindenképp hozzunk, mert be kell vallani, nagy szerencsénk volt eddig, hogy RvP a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan nem sérült le.