Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
akik csereként jöttek be azok nagy 0ák voltak. chamak labdához sem ért, arshavin 0 miguel meg még fiatal. télen kéne igazolni vkiket:S

msn:[email protected] bárki felvehet

lehet bármit is mondani de a city sokkal közelebb volt a gyõzelemhez mint mi a döntetlenhez.
mekkora kapufát lõttek már te jóég 😮
mi kaphattunk volna büntetõt is de nem kaptunk , tök mind1 gólt kell lõni hiszen gól nélkül nehezen lehet pontot vagy pontokat szerezni
webibebi
hát ez sajna elúszott

Vermanak tetszik ez az új oldala😄
mekkora tizi😊
ha egyáltalán ott van a cserepadon😄
OX jobb lett volna😄
minimize
a kp.- erõsíteni kellene,Walcott végre le,egy x meglehetne, de ma tényleg fejben van gáz...

No one can stop Death!

de megint Gervinho tisztán fut 18méterre a kaputól és beakarja még játszani, nem sikerül kontra és gól, faszért nem lehet lõni
webibebi
persze mgint szabályos gólt nem adnak meg nekünk

webibebi
ezt bakptuk :S most nagoyn kéne nyomni:S

Steve Downie
Azért nem semmi, hogy Mansour-éknál semmi hang, csak a mi szurkolóinkat lehet hallani 😊 A legjobb, amikor Na$ri-nál van a labda 😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
a középpályát ölik, eddig sikerrel-sajnos

No one can stop Death!

minimize
Walcott&Dj nálam egyketted
simán kaphatunk gólt Dj oldalán, rettentõ lassú ma is

No one can stop Death!

hát lányok szerintem örülhetünk , hogy még 0-0 a mérkõzés állása!

Aguero amiket elhibázott vagy mondhatnám azt is ,hogy seznyi amit védett az nem mindennapi 😄
Remélem találunk egy gólt :S
eddig nálam Kos a legjobb, Walcott meg a legszarabb
mennyire ötlettelen a játékunk
minimize
Szczesny-Dj,Kos,Merte,Verma-Ramsey,Song,Arteta-Gervinho,v.Persie,Walcott
pad: Alu- Arshavin,Benayoun,Chamakh,Frimpong,Miquek,Rosi

Go Gunners!!

No one can stop Death!

Sabcsee
ha egy Sagna-Koscielny-Vermaelen-Gibbs védelemmel tudunk kiállni ellenük, akkor idegenben simán hozzuk az x-et, hazain meg elvileg már Wilshere is játszhat, szal simán van esélyünk továbbjutni. Mindkét csapat támadófocit játszik(olasz csapattól meglepõ...), tehát én 2 nagyon fasza meccset várok 😊

kaka

az udinese ellen én se nagyon reménykedtem a bejutásban hiszen akkor még egy tök új-rossz csapatunk volt , most meg már egy össze szokott brutál erõs csatárral tudunk kiállni bárki ellen
Steve Downie
Sõt, már az idei sorozatban is ugyanígy kaptuk az ívet az Udinese ellen, hogy be sem jutunk. Mondjuk ezt ugyanazok hangoztatták, akik szerint idén kiesünk a PL-bõl.

te inkább gyûjtsd a pénzed mert tartozol 5000ft-al 😊)))

basellel tovább mentünk volna???😄 na ne röhögtess ,itt már nincs gyenge meg erõs csapat max esélyesebb...
esély nincs az picit erõs túlzás szerintem...
olasz csapatokat mindig kiejtettük a bl-bõl!
a juve ellen is azt mondták esélyünk sincs mégi s mi lett.
pont az ,hogy siman esélyesek vagyunk , ha nem menne az olasz csapatokkal szemben a szekér akkor valóban igazad lenne de így nincs
viszont legalább látunk negatív kritikát ill. olyan hsz-t is aki a szeretett csapata ellen van!
Kaplan
Bííííííííp. Rossz válasz!

TOVÁBBMEGYÜNK, kettõs gyõzelemmel, nincs mese! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grebber
Jobban örültem volna egy gyenge Baselnek,mert akkor továbbmentünk volna így sajnos esély nincs😞

Next PC upgrade: 2022

webibebi
de legalább februárban visszatér wilshere meg sagna is ami nagy pluszt adhat a csapatnak sztem

az olaszokat mindig verjük ez most se lesz másként!
annak meg nagyon örülök ,hogy idegenben kezdünk! Idegenben gólt kell lõni és 1 góllal kikapunk akkor sincs nagyon gond de én bízom abban ,hogy megint sikerül nyerni és ezzel tovább jutni a negyeddöntõben!

Steve Downie
<#eljen>

Oziris666
Micsoda véletlen mind2 angol olaszt kapott😛

arsnl
0 - In a knockout situation, no Italian side has ever knocked Arsenal out - in seven two-legged ties & one final. Draw.

jó ez 😊
Steve Downie
Milan. Nem hiszem el.

webibebi
pont most mondta ismerõsömnek mikor kihúzták a milant h tuti mi kapjuk õket. hát bejött. nem tom h ez rossz vagy nem. de meglátjuk 😊

arsnl
ejj, húzós lesz

Kaplan
Milan, szép párosítás. Verni kell õket!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Christian88
elintéztem neked

http://www.twitch.tv/hegii

Steve Downie

Steve Downie
😄

apa kezdõdik, remélem milant kapjuk
5w0rdf15h
délben

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
hánykor is lesz a sorsolás?

Steve Downie

Steve Downie
Mostanában talán már túl sok volt a kárörvendés, annyit viszont muszáj még megjegyezni, hogy a McChicken is többet koncentrálhat innentõl a PL-re, hiszen a PAOK és a Rubin Kazan is erõsebbnek bizonyult náluk az Európa Ligában. Jó hír lehet számukra, hogy azért a Shamrock Rovers csapatát csak sikerült valahogy megelõzni.

banok
Eurosport

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hol lehet majd nézni a sorsolást?
minimize
másoláskor kimaradt véletlenül a "szerint" szócska, ez kavarta meg a lényeget.😊
amúgy Torres is leárazás alá kerül a télen, 20millió font-és mehet AVB szerint.(de jobban hajlanának egy D.Villa-Torres cserére, ez viszont szerintem bukovári)

No one can stop Death!

Steve Downie
Zinedine Zidane when asked by a reporter if he was going to join Tottenham Hotspur:
- "Who?"

arsnl
'pedig' helyett 'szerint' és már is értelmes..

😮
Steve Downie
Pedig elég egyértelmû: Henry a hétvégén felvette a holland állampolgárságot, utána pedig edzésen egy hatalmas gólt lõtt.
A linket nem találom, majd késõbb megkeresem.

Steve Downie
Én is úgy olvastam, hogy Higuain az esélyesebb a távozásra, mivel inkább padozik mostanában, azt meg nem hinném, hogy Mourinho mindkét csatárát elengedné egy téli átigazolási idõszakban. De ki tudja...
Van Persie-t érthetõ módon egy Arsenal drukker sem adná el Wenger helyében, viszont Chamakh is minél hamarabb menni akar, a helyére is kell majd valaki. Én olyanokat olvastam, hogy a legjobb megoldás egy Vela recall lenne, akkor nem is kellene venni senkit, de az Eduardo videót is pont azért linkeltem be, mert szóba esett az õ visszavásárlása is.
Én azon vagyok, hogy egy csatárt mindenképp hozzunk, mert be kell vallani, nagy szerencsénk volt eddig, hogy RvP a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan nem sérült le.