31698
-
Dean Winchester #25165 látom vezettünk 0-1re de már 2-1 az állás :DDDDDD ezen már csak nevetni tudok... -
#25164 2-1. Besz*rás... -
#25163 kurva anyádé nem fújod be arrrhgrhs -
#25162 Már megint lesgól? Az agyam eldobom! -
#25161 Így van, Yossi!!! -
#25160 A csirkék biztosra mennek, Adebuywhore már meg is szerezte a vezetést. -
LeviKnight #25159 -
#25158 -
#25157 Nyerni kell! -
LeviKnight #25156 köszi -
#25155 itt akad pár -
LeviKnight #25154 Majd aki tud live streamhez linket az írja már le!! -
#25153 Egy lehetséges felállás.
Sokan Coquelint tennék Ramsey helyére és Jenkinsont játszatnák jobb bekkben, szerintem jó ez így is.
-
#25152 "ehhez a harmadik helyhez (ha meg lesz) meg kellett egy nevetséges premier league szezon is"
mindenki bohóckodik, de senkinek sem megy állandóan.nincs konstans csapat. -
geo91 #25151 amúgy aki rendszeresen olvassa az útwengert és meccsnézésekre is jár, az tudja is hogy mi komoly és mi nem :D -
geo91 #25150 a szerző célja is a megbotránkoztatás volt és nem komolyan írta amit írt, higgyétek el, biztos forrásból tudom :) -
Balázs 17 #25149 én csak a KOS résszel nem értek egyet
Verma szerintem se annyira jó, berobbant a csapatba ez tény, de nem a védekezésével, szerintem
ehhez a harmadik helyhez (ha meg lesz) meg kellett egy nevetséges premier league szezon is -
Dean Winchester #25148 gervinhoval szemben meg elfogult vagyok mert ha rosszul játszik én akkor se tudom őt szidni :D -
Dean Winchester #25147 van benne igazság amit ir...
ezzel viszont nem értek egyet, egyáltalán nem! "Vermaelen is egy túlhájpolt középszerű védő, aki ha nem sérült, csak abból él, hogy néha belebotlik a labdába az ellenfél kapuja előtt."
a squilaccis rész tökéletesen igaz , őt én is utálom és örülök ha nem is látom :D
az is igaz,hogy bl indulást se érdemlünk mert valóban a kezünkben volt a sorsunk és nem vagyunk képesek megtartani! sikerült majdnem az utolsó helyről feltámadni , feljönni a harmadik helyre és végül elkurjuk és ez rohadtul szégyenletes dolog.
azért remélem meglesz a bl hely de én az el-nak is örülni fogok ha azt megnyerjük :D -
#25146 Szerintem is van benne sok igazság, illetve szíve joga mindenkinek kritizálni a saját csapatát (bár szerintem ebben a cikkben jócskán van irónia, nem ismerem a srácot).
Én személy szerint próbálom inkább ezt szem előtt tartani hasonló esetekben:
-
#25145 Nem tudom, hogy hol látsz ebben igazságot, de én valahol az olcsó négerekkel felturbózott Newcastle-nél már éreztem, hogy a szerző nem normális hülye gyerek, de ahogy tovább mentem egyre inkább bebizonyosodott, hogy az is. -
Balázs 17 #25144 annyira, de annyira igaz ez a cikk! -
#25143 Eddig hat ágyús kapott behívót az EB-re:
Robin van Persie - Holland
Per Mertesacker - Germany
Wojciech Szczesny and Lukasz Fabianski - Poland
Laurent Koscielny - France
Andrey Arshavin - Russia -
#25142 -
#25141 nem néztem,köszi!
akkor sérülésmentes 2-3évet neki.
(örülünk, ha 2-3hét meglesz az...) -
#25140 Igazad van, de legalabb a szulinapjan ne bantsuk mar szegeny Diabyt :-) -
#25139 a Főnök vagy ügyesen terel megint, vagy szívhatjuk a fogunkat ismét,mint megannyi nyáron át:
"Most, hogy meg van Podolski, a feladatunk azon lesz, hogy mit kezdünk a házon belüli játékosainkkal, hiszen van egy Wilshere-ünk, van egy Diabynk. Ha ők egészségesek lesznek, akkor úgy gondolom, hogy még jobb keretünk lehet. Ha egy picit majd elrendezgetjük a helyzetünket, akkor talán még egy-két igazolás beleférhet.
Úgy vélem azonban, hogy az átigazolási szezon csendes lesz, már csak két okból is. Egyrészt az Angliában bevezetésre került 25-fős kerethatár miatt, másrészt pedig az európai nagyon rossz gazdasági helyzet miatt. Más országban vannak már nagyobb gondok is, mint a futball.
A hírek nem igazak, nem érdeklődünk senki iránt jelen pillanatban. Nem léptünk kapcsolatba senkivel, nem tettünk ajánlatot senkiért, nem állunk közel ahhoz, hogy bárkit is leigazolhassunk. Csak az utolsó meccsre koncentrálunk a WBA ellen."
Diaby-félékkel kell jönni-ismét? az az ember kevesebbet játszik lassan tétmeccsen,mint én az Arsenalban...
remélem csak valami "altatás" az utolsó forduló előtt,hogy a csapat se az új igazolásokkal foglalkozzon,hanem megfelelően koncentrált(??)legyen. -
#25138 közben olvasom, a City 100milliós utolsó,korlátozás előtti kiadás tervez, 3névre: v.Persei tőlünk,Bale a Csirkéktől,és Hazard a tervezett erősítés. -
#25137 SENKINEK sem szabad hinni az átigazolási időszakban.
csak ha fix. -
#25136 Wengernek sose szabad hinni átigazolási időszakban. -
#25135 Most olvastam, hogy marad a csapatnál játékosmegfigyelőként, de kötetlen munkakörrel, tehát oda megy, ahova akar :D
A Wenger nyilatkozatához még annyit tennék hozzá, hogy állítólag elnézést is kért Pat-től, hogy nem éppen sikerekben gazdag búcsút kell vennie a klubtól. Ezzel talán elismerte a főnök, hogy részben ő is benne van a dologban, nem csak Kroenke.
Egy arsenalfan.hu-s szerkesztő szerint pedig csak azt jelentheti az M'Vila leigazolásával kapcsolatos megtorpanásunk, hogy valójában mindenképp le fogjuk igazolni, csak altatjuk a rivális kérőket. -
#25134 Bergkamp meg szülinapos! -
#25133 "Köszönjük neked Pat, nagyon fogsz hiányozni nekünk, minden jót kívánunk neked és a családodnak innen is. Azt azonban tudjuk, hogy a hazai meccseken állandó vendég leszel a lelátón." A.W.
-
#25132 Bould lesz az utódja, úgy tudom, ez is hivatalos(egy ideje) -
#25131 mostmár hivatalos, Pat Rice visszavonul WBA meccs után. 44 évet töltött nálunk játékosként, edzőként. vérbeli ágyús. LEGENDA -
#25130 "Arsenal skipper Robin van Persie has no interest in a move to Juventus.
Van Persie will reject the attempt to lure him to Italy as he does not deem a move to Juventus as a significant step up from Arsenal."
Juve kipipálva(?) -
#25129 végül mégis kitáncolunk a M'vila-üzletből?
állítólag a pályán kívüli botrányai miatt esett gondolkodóba a vezetőség
(eddig nem tudtak róla???)gondolom ha sokat xarakodunk,lecsúszunk róla(is) -
Dean Winchester #25128 és dicsérjük a kapusunkat :D persze nem csak ő tehet róla de akkor is :D
az idegenbeli mezünkről meg a celtic jut eszembe -
#25127 Legalabb neki osszejott a trofea :-)
-
#25126 úgy tudom, a T'ham van "csak",mint PL-csapat,mi nem megyünk érte.
amúgy fele annyira sem jó,mint pl. Gomez...