Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak cikkeznek de még nem tény és nem tuti valós az átigazolása 😄 hivatalosan még nincs megerõsítve...
szomferi
a Wigan ellen játszik már a fhanszia?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

sok helyen cikkeznek róla , hogy 2 hónapra kölcsönbe jön henry.

henry kölcsönben , újra arsenal mezben a 125. évfordulós szezonban egy ilyen élmény felbecsülhetetlen 😊

ha lehmannt sikerült beszerválni ill. sol bácsit akkor bebaszna ha pont henry nem jöhetne aki egyébként is nálunk szokott edzeni!

én is csak annyit tudok róla, hogy fiatal + inkább védekezõ játékos, de szerintem erre a posztra nem kell ember
Coquelin többet lehetne kezdõ, mert nagy tehetség, még a jobbvédõ poszton is jónak tûnt 😄
Steve Downie
Allitolag Casemiro is szerepel Wenger atigazolasi terveiben. A Sao Pauloban jatszik, 10 millioert erkezne. En nem ismerem, jo jatekos?

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Szczesny😄

akármilyen videót látok róla, mindig valamit hülyéskedik, biztos jó arc lehet 😊)

Boldog Karácsonyt!
Steve Downie
Kellemes unnepeket Agyusok! 😊 Go Gunners!

arsnl

arsnl
csatlakozom Boldog Karácsonyt!
és 2-3 játékost a fa alá😄

Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
minimize
a Lyon elnöke a héten Londonban járt, Hill-Wood-dal tárgyaltak Gourcuff ügyében.

No one can stop Death!

jah:S

szerintem Miquel szélen nem volt, meg ott az a Pedro Botelo gyerek is, de õ meg kölcsönben van(?)

most lenne jó egy Hoyte😄
arsnl
sztem Kos - Verma páros a legjobb. Kos nagyon sokat fejlõdött mióta idejött, idén szinte hiba nélkül játszik, minden meccsen maxot nyújtva. lassan már a liga legjobbja lesz, ha ilyen ütemben halad.
Merte se rossz sõt, de Kos "komplexebb" szvsz. de amúgy végre jó, h ilyenrõl kell vitatkozni ki a jobb védõnk😄D
már csak szélsõhátvéd kéne, Gibbs megint +3-4hét... sose lesz belõle focista ha így halad...

Steve Downie
Igaz, elõfordult ilyen is 😊 De mindenki hibázik, Mertesacker-rõl is kaptunk olyan gólt, hogy szerencsétlenkedve fedezte a labdát, aztán az ellenfél játékosa simán elvette tõle és gólt lõtt. Az más kérdés, hogy Koscielny hibájából kupadöntõt buktunk...
Amúgy ha van néha szavazás az arsenal.com-on a kezdõ 11-rõl, a szurkolók általában õt követelik Vermaelen mellé, de szvsz egyelõre jobban mûködik hátul a Vermaelen-Mertesacker páros.

azóta szerintem nagyon sokat fejlõdött
bármikor jól teljesítõ kos ? 😄 ja vagy egy bármikor bepánikoló kosunk aki miatt gólt kapunk vagy döntõt bukunk el 😄
Steve Downie
Szerintem is jó ez így nagyon, ráadásul ott van még Koscielny is, aki szintén megbízható, határozott és állandóan küzd.
Az mindenképp észrevehetõ, hogy Wenger a korábbi évek tapasztalataiból kiindulva rendesen bespájzolt középhátvédekbõl (az említettenken kívül még Squillaci és Djourou), de a legfontosabb az, hogy sérülés esetén nem kell rögtön fognunk a fejünk, hogy már csak egy Senderos-unk vagy egy Silvestre-nk van, hanem van egy bármikor jól teljesítõ Kos.

Merte mintha könnyebben elbírná (nem õszinte Walcott mosolya a 2.képen)<#idiota>

amúgy elég jó igazolás volt, szerintem így, hogy egyik védõnk magas, másik kisebb és gyorsabb faszának tûnik

majdnem minden labdát elfejel, a kiugratásokat meg lefüleli a másik
Steve Downie

grebber
Cselzit Fulham is megfogja majd ,de csak mert megtettem tippmixen a cselzi gyõzelmet!

Next PC upgrade: 2022

Sabcsee
Spurs-Chelsea 1-1 lett, szal hoztunk rajtuk 2 pontot, nem is rossz ez karácsonyi ajándéknak 😉

kaka

Egy nappal késõbb rendezik az Arsenal Wolverhampton elleni hazai bajnokiját a londoni metrósztrájk miatt - írja a SkySports címû brit portál. A december 26-ára kiírt találkozót csak 27-én játsszák majd le.
minimize
benn leszünk a top4-ben, de hogy 3.-vagy negyedik helyen....

No one can stop Death!

Steve Downie
when you see it 😄

Steve Downie
Örülök, hogy a kötelezõ meccseket eddig szinte mindig sikerült hozni ebben a szezonban. Kellenek is a pontok, nagyon erõs idén az élmezõny.

arsnl
3pont zsebben, más nem számít. így a karácsonyi hajsza elõtt nem is hajtottuk ki magunkat annyira. Benayoun-t többször is látnám csapatban.

végre a sok szögletbõl egy bement😄
nagyon szarok vagyunk szerintem, de még vezetünk😄
+1
minimize
Arshavin lehet, hogy már a télen "hazamehet" a Zenitbe

No one can stop Death!

Steve Downie
Statisztikák

Steve Downie
<#eljen>

minimize
engem ez nem mozgat, max. annyira, hogy nem ártott volna az EL nekik,egy kis alázat tanulása.ez magánvélemény,de szerintem(!!)egy-két szurkoló egó-jának is jót tett volna.
Szczesny "mint egy legenda" énekel
http://www.youtube.com/watch?v=wDvqiMr9PIU

No one can stop Death!

mu-sként én sem örülnék, ha visszatennének minket, viszont ha kizárják a baselt (nem lenne jó), akkor hülyék lennének kihagyni egy bayern-mu és egy mu-bayern rangadót, ami nem kevés pénzt hozhat ide-oda (nem csak a csapatokra gondolok)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ja ennyi erõvel vissza mehetnénk a bl selejtezõkhöz is , akár...
egyértelmûen a bayern-t kéne tovább juttatni és kész
arsnl
hátha ezt megteszik.. nem az h inkább Bayern jut tovább és kész..

:A?S😄?:ASD?:ASD?

"A BBC szerint a Manchester United visszakerülhet a Bajnokok Ligájába. A brit portál úgy véli, ha a FIFA érvénybe lépteti a Svájci Labdarúgó-szövetség felfüggesztését, amely a csoportjából az MU-t megelõzve továbbjutó Baselt is érintheti, a „vörös ördögök” pótolhatják a piros-kékeket a Bayern München elleni nyolcaddöntõben."
Szerintem minden ágyús örülne neki ha újra arsenal mezben láthatná Henry-t...
Remélem ez a pletyka valósággá fog válni.<#worship>
minimize
lassan ahhoz is hozzászokunk...

No one can stop Death!

ütõs lenne az henry-rvp páros

http://www.powerplaymanager.com/r57633

dekurvajó lenne😄
báttyó02
HENRY KÉSZEN ÁLL A VISSZATÉRÉSRE

A The Times értesülései szerint Thierry Henry készen áll arra, hogy visszatérjen az Arsenalba.

Az „ágyúsok" élõ legendája négy és fél évvel ezelõtt hagyta el a londoniakat a Barcelona kedvéért. Most a New York Red Bulls alkalmazásában áll, de az amerikai bajnokság (MLS) szünete alatt az Arsenalnál edz. Mivel Maruane Samahnak és Gervinhónak januárban az Afrika-kupán lesz jelenése, a londoniaknak mindenképp szükségük lenne egy bevethetõ támadóra.

Az angol újság szerint a 34 éves francia szívesen öltené magára ismét az Arsenal szerelését. Henry egy hónapra, kölcsönbe érkezne az „ágyúsokhoz". Beilleszkedési gondjai mindenesetre nem lennének...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hedonist
tiszta tizit nem kaptatok meg azért..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Nem panaszkodok, jelenleg van ennyi különbség a két csapat között. Minden esetre azért nem lettünk begyalázva, nekünk nem a Cityt kell vernünk jelenleg sajna... Az idei PL gyõzelem már úgyis az elején elúszott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
De megnéztem volna egy képet, hogy milyen fejet vágtak a szurkolóink, mikor meghallották, hogy Na$rika lett a Man of the Match 😄

webibebi
hát bal szélre ott lenne santos meg gibbs, jó volna télen sztem egy m'vila meg egy reus is rvp mögé. meg ugye visszatér wilshere neg sagna is.

msn:[email protected] bárki felvehet

Steve Downie
Egyetértek, Oxit többet kellene játszatni. Igaz, hogy még fiatal és messze van a potential ability-jétõl, de õ legalább küzd, ahogy ma küzdött RvP, Arteta, Gervinho, Song és Verma.

minimize
jöhetne Baines bal szélre, meg egy kreatívabb tám.kp, elõre meg egy befejezõ ember v.Persie mellé.
ha nem 20percig fociztunk volna, egy x képben volt.megint a befejezések, Dowd(nem szereti a londoni csapatokat szerintem....),meg Hart. ügyes kapus, taps Szczesny-nek is!!

No one can stop Death!

Miquelbõl lehet vmi szerintem, most van lehetõség játszatni is
arsnl
szélsõ hátvédek nélkül nem is volt ez annyira gáz. majd Emiratesbe megcsapjuk õket. Arshavin igazán elmehetne télen innen, rossz nézni. ezerszer inkább OX...