31698

• Dean Winchester
    Robin van Persie nyerte a Premier League aranycipőét, a 2011-2012-es szezonban. A holland támadó 30 gólt szerzett, 37 mérkőzésen.

Az Arsenal csatára, idén a PL aranycipője mellett, begyűjtötte az "év labdarúgója", és az "év futballistája" címet is.

Van Persie-nek, igaz hétvégén a West Brom ellen nem sikerült gólt szereznie, de így is begyűjtötte ide harmadik díját, és ő a 7. olyan Arsenal játékosa, aki 30 gólig jutott egy szezonban.

• Dean Winchester
    az apróbetűs résszel én is igy vagyok :(
    a közös videó meg egy részlet! Legalább énekeltek, énekeltetek valami arsenal dalt is vagy csak ez ment amit hallunk?
  • Steve Downie
  • Sabcsee
    na, a videó meg itt van
  • Sabcsee
    Remek montázs az idei évről.Mennyi minden történt ebben a szezonban is: dráma(Muamba eset),történelmi vereségek+elképesztő gól gazdag rangadók(8-2mu-ars, 1-6mu-city,3-5chelsea-arsenal,5-2arsenal-spurs), végre remek csatárteljesítmények(Robin,Agüero,Demba Ba,Rooney), óriási visszatérések(HENRY, Scholes, R. Keane), és a végén filmbeillő befejezés...
  • geo91
    nem tudom te hány éves korodtól vagy drukker(?) de ha valaki gyermekkorától kezdve rajong egy külföldi csapatért akkor szeretheti ugyanúgy, mint mondjuk a saját városa/városrésze csapatát. én Seaman védésein, Henry góljain nőttem fel, mindenem a csapat és a fél karom odaadnám egy kinti meccsért.

(tudom manapság nem olyan bonyolult jegyet szerezni és kijutni, de ezektől függetlenül nem olcsó mulatság, sajnos jelen helyzetben nincs ilyesmire lehetőségem.)
  • Kaplan
    Ez így egy ici-picit vicces. Talán egy kicsit hiteltelen kilométerekről Angliától. Én is imádom az Arsenalt de ezt egy kicsit felesleges bohóckodásnak érzem. Geo, te hogyan vélekedsz erről? No offenz, csak érdekel a véleményed. :)
  • minimize
    hamarosan,talán még a héten asztalhoz ülnek Robinnal.
    ""van Persie said: "We will have a chat next week and we will go from there."" a meccs után, tegnap(!)nyilatkozta.
    arról nem hallottam eddig,hogy de Jong is képben nálunk(Twente gólgyárosa)
  • geo91
    *még szép
  • geo91
    szép szép :)
  • Steve Downie
    Hatalmas :D Gondolom ott tomboltál te is valahol :)
  • geo91
  • geo91
  • Steve Downie
    Most már van :)

• Steve Downie
  • minimize
    http://www3.pictures.zimbio.com/gi/West+Bromwich+Albion+v+Arsenal+Premier+League+cadLOpzTc3vl.jpg
    Köszönjük Pat Rice-nak is!
  • Balázs 17
    jah elférne Ramsey helyett a pályán
  • Christian88
    Erről nincs videó?:D
  • Dean Winchester
    Az Arsenal köztudottan hosszú ideje figyeli a belga bajnok Anderlechtben Juhász Rolanddal egy csapatban futballozó argentin középpályást, Lucas Bigliát akinek még további 3 év van az anderlechtes szerződéséből.

Azonban Lucas hisz benne, hogy a friss belga bajnok el fogja őt engedni a szezon végén, és ajánlatokra vár.
    "Igaz, hogy a Real Madrid és az Arsenal is érdeklődik irántam." - mondta a 26 éves középpályás.

"Akárcsak a Real Madrid, úgy az Arsenal is beszélt ügynökömmel, Enzo Montepaonóval a helyzetemről, de egyelőre csak beszélgetések voltak, semmilyen konkrét ajánlat nem érkezett."

"2015-ig szól a szerződésem, de a klub tudja, mit szeretnék. Távozni akarok."

"Volt januárban egy ajánlat a Fiorentinától, de akkor azt elutasították, mondván a szezonnak még hátra van a fele. Remélem, most már máshogy leszneka dolgok."

Bigliát 8 millió fontra taksálják.

nem nagyon néztem belga bajnokit.. mennyire jó ez a srác, nagy szükségünk van rá?
  • Dean Winchester
    Grat RVPnek!!!!

egy kis szokásos hirecske:
    A francia Le Parisien arról írt, hogy az Arsenal 22 millió eurós ajánlatot tett a Rennes védekező középpályásáért és 99%, hogy az üzlet létre fog jönni.

Az Arsenal már régóta érdeklődik Yann M'Vila iránt és úgy tűnik, hogy nyáron sikerül is megszereznie a Rennes fiatal középpályását. A 21 éves kongói származású francia válogatott játékost más európai nagycsapat is szívesen látná, de Arséne Wenger személye miatt az Arsenal elsőbbséget élvezhet a többiek előtt.

"Inter, Arsenal, Real... Mindnél örömmel játszanék! Ezek mind nagyszerű klubok, és remek érzés, ha az edzőjük azt szeretné, ha te is náluk játszanál, különösen, ha ez az edző francia" - mondta M'Vila a Canal+ televíziónak adott interjújában.

Amennyiben létrejön a 22 millió eurós üzlet, úgy Lukas Podolski után idén már a második nagy nevet fogja Arséne Wenger az Emirates Stadionba vinni.
  • Steve Downie
    Nagy grat neki!

• arsnl
    ja RvP gólkirály lett!!
  • arsnl
    3.helyet azért Gibbsnek is köszönhetjük elég erőteljesen
  • minimize
    A Tottenham mérkőzéséről...
    "Igen, tudtam, hogy mi zajlott ott. 2-0-ra vezettek, de én nem akartam negyedikként zárni a bajnokságot. Ha a Chelsea megnyeri a Bajnokok Ligáját, akkor nem lehetnénk ott, de még így sincsenek ott a csoportkörben, mert selejtezőt kell játszaniuk." -A.W. a meccs után-
  • minimize
    a meccshez még annyit,Olsson sárga nélkül ment végig, de folyamatosan rúgta r.v.p.-t.
  • Sabcsee
  • Steve Downie
    Engem meggyőztél, szerintem se ócsároljuk egymást :)
    Azért képzeljük magunkat Vilmos helyébe: minden idők talán legerősebb csirkéinek még így is csak 50% esélye van, hogy elindulnak a BL-ben, ő pedig leküzdi a mérgét és átjön nekünk gratulálni, sőt dícséri az 5-2-t és még azt is bevallja, hogy néha nekünk drukkol.
    Én azt javaslom tegyük le erre az egy napra a csatabárdot és ünnepeljük meg Vilmossal közösen a St. Totteringham's Day-t!
    Písz.
  • vili 27
    Én így tudtam. Lényegtelen. Ha a chelsea nyer az rajtunk nem segít az biztos.
    A legjobbakat "haver"

ui. : mindennek meg van a módja. vannak itt tizenéves fiatalok akik írnak sok butaságot, és amire fölösleges is reagálni, csak az ember a korát az írásából nehezen tudja megállapítani. a tisztelet mindenkinek jár, én személyesen 31éves családos ember vagyok, vállalkozó nem mintha ez itt számítana valamit. hogy a lényeget írjam mind emberek vagyunk, csapatoknak szurkolunk, és néztem én már meccset az ellenfél szurkolóival átkarolva együtt iszogatva. ettől szép ez. (pl. Muamba visszatérése (spurs-bolton) a spurs szurkolók állva tapsolták.)
  • minimize
    -ez a "haver"-nek szólt.amúgy nézz utána, ne itt panaszkodj már, mert vicces vagy,és utána sem nézel, mit linkelsz itt össze.
    Az első 3 helyezett automatikusan főtáblán van. A 4. helyezett selejtezőt játszik, ha mák lesz, gyenge ellenféllel, mint tavaly.Utána meg gondolom a szokásos...
  • arsnl
    ha "Chelscum" nyer akkor senki se játszik BL selejtezőt. mi akármi lesz csoportkörben vagyunk, spurs akkor indul selejtezőbe ha Bayern nyer.
  • Balázs 17
    el vagy tévedve
  • minimize
    azért Fülöp is kellett a 10.helyükhöz.soha,senki sem tud 100%ban ász lenni.v.Persie ma ha 2t lőtt volna....de nem rúgott-sajnos.
    csak a labda kerek...
  • vili 27
    Ha a chelsea nyer, akkor bl selejtező vár rátok haver. Akkor vagytok biztos bl főtáblások ha a chelsea nem nyer bl-t.
    Nem garancia hogy vagy ti vagy mi nem eshetünk ki a bl kapuja előtti oda-vissza selejtezőből.
  • vili 27
    az akkori bejegyzésemet még most is megtalálod.

gratuláltam a szép játékhoz, ráadásul az arse-spurs 5:2 meccset 3arsenalos haverommal néztem :)

szép szezon volt. jó ez így is, ettől függetlenül fülöp márton beveheti :)

én csak most láttam a gólokat. messze nem pl kapushoz méltó.
  • minimize
    miért ne? Londoni ellenlábas, azért, mert "angol"?
    nekem mondjuk mindegy lesz, a tegnap este után(ha spóroltak a BM-nél, szorri)nem tűnik tuti simának a BL-döntő.
    MI BL-ben megyünk, megvan a dobogó is, EZ a lényeg!!
  • vili 27
    örülök hogy így reagálsz, azt vártam hogy jön a trollkodás.

amikor a milan ellen játszottatok 300euroval fogadtam a csapatotokra. a lényeg most jön: a nyeremény már tuti volt a végén, de én még is szurkoltam az ágyúsoknak tovább. nem tudom miért, de értük szorítottam hogy legyen meg a továbbjutás.

ennyit a dolgokról, annak ellenére hogy az arsenal és a spurs a legnagyobb ellenségek.
  • arsnl
    mondjuk azért annyira én nem örülnék a Chelseanek, h 0 történelemmel hamarabb lesz BL-jük mint nekünk. (1.londoni csapatként asszem).

amúgy Szczesny gyengébb formájára is megvan a válasz: Wenger also confirms Szczesny hasn't trained for five weeks because of a shoulder injury and has needed pain killing injections.
  • Sabcsee
    most ez komoly, menjek át én is megvédeni a csapatomat a Spurs topikba? Ti sem szoktátok annyira szép szavakkal illetni az Arsenal-t. :) Egész szezonban mindenki azt hangoztatta, hogy az EL helyeket SEM fogjuk elérni, ti meg bajnokesélyesek vagytok, és a vége meg most már tudjuk mi lett...:)

az utolsó 2 sor tényleg erős lett, elismerem abban igazad van, de egy ilyen gyötrelmes, nehéz szezon után ez kikívánkozott belőlem.
  • Balázs 17
    most már én is chelsea-nek szorítok

és tudod miért? mert akkor a tottenham nem mehet BLbe:DD
  • vili 27
    Inkább gratulálni kéne egymásnak a jól zárt szezonhoz.