Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KOS!😊
minimize
Walton bíró úr se' az adott(Wolves-Che)meccset nézte,az tuti.

No one can stop Death!

Steve Downie
Coquelin a bal hátvéd

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ááááááá:@@@@
go farkasok😄
Steve Downie
Fõleg, hogy már most is milyen jól játszik, jó belegondolni, hogy hova fejlõdhet még. Biztos jót fog neki tenni a játéklehetõség, viszont ahogy olvasom, a bemutatkozó meccsén eddig nem teljesít úgy, ahogy nálunk szokott.

Frimpong máris kezdõ, azért ha így telne el a tavasz az nagy fejlõdés lenne neki😊
Steve Downie

Steve Downie
Official 😄

jóóóóóóóó lenne
Steve Downie

jaj 😄 bentdner várjuk vissza de mikor itt volt és balfaszkodott akkor meg elküldtük a halál f***ra 😄

wengert is mikor a 17.helyen voltuk akkor küldtük , most meg pár helyen fb-n is olvasom ,hogy példaképezik! Annak fényében ,hogy az õszi szezont mindig jól zárjuk szerintem egyáltalán nem állja meg a helyét az ,hogy AW-t dicsõítsük. OK, hoztuk a pontokat és PONT!. Ha már valaki nevét kell mondani akkor egyértelmûen RVP nek köszönhetõ mindenez (plusz persze a csapatnak) mert ugye ha egy Bendtnerünk lett volna RVP helyett akkor lehet fele ennyi gólt lõttünk volna a szezonban és fele ennyi olyan gólt ami pontot vagy pontokat ért.
A tavalyi évet faszán zártuk - botlottak a nagyok - és nagyon faszán kezdõdik - botlott a city -

mini: örüljünk neki ,hogy most nem megy nekik a gól lövés , személy szerint én kívánom ,hogy ez a széria jó pár mérkõzés erejéig még tartson.
minimize
ott se lõtte be a nagy helyzetét a dán királyfi...Mancini meg gondolom a télen vesz még 3-4támadót, mert a meglévõkkel sem lõttek gólt 216perce...

No one can stop Death!

Steve Downie
Boldog uj evet! 😊
Botlott a $hitty is, egyre csokken a kulonbseg. Nagy edzo ez a Martin O'Neill, mar tobbszor bizonyitotta. Jol jart vele a Sunderland.
Egyebkent sztem Bendo is jol jatszott, en meg mindig visszavarnam 😄

minimize
lassan alámerülünk mi is, úgyhogy még most:
BUÉK!!!

No one can stop Death!

báttyó02
BUÉK mindenkinek!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

igen tényleg:

BÚÉK!<#pias>

<#wave>2011<#wave>
arsnl
MU szopás, Chelse szopás, spurs nyögés, Arsenal gyõzelem. jól jöttünk ki ebbõl😄 még több ilyet 2012re!
BÚÉK minden Ágyúsnak és ide tévedõ vetélytársnak(vagy kötözködõ Barca-snak😛)!!

4.hely baszki
végre egy olyan hétvége ahol hoztuk a pontokat akkor mikor a vetélytársaink pontokat hullajtottak (otthon XD)

go gunners!!!
szép lett ez az év , remélem a srácok jól fogják indítani az új esztendõt is!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 <#eljen><#worship>

RVP megint gólt lõtt 😄D Isten ez a csávó!!!444
Kaplan
És máris negyedikek vagyunk, voálá! 😊 Tottenham is csak egy pontra van, bár két meccsel kevesebbet játszottak sajnos de nincs még itt lefutva semmi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ez az Tottenham se nyert 😊))
chealset gyorsan elintézték😄

ejj de jó évzáró lehet ez, ha nyerünk
gól óta qpr támad, labda sincs nálunk mi ez?
arsnl
RvP!! Arshacin értelmes megmozdulása kb a szezonban elõször

nah végreeeee
arsnl
ez mi volt Theo?

minimize
mert összekeverte Koscielny-vel ez a maki, azért. a 11es meg a 3. az utolsó 3fordulóban, amit "elnéznek"...vicces.
pontosabb átadások, és befejezés-remélem ez a félidei dumája a Fõnöknek!

No one can stop Death!

bíró elég nevetséges megint, Verma miért kapott sárgát?😮
arsnl
ez mi ha nem 11es?

walcott???????????
minimize
legalább láttak 5gólt. attól tartok, nyögve-nyelõs gyõzelem lesz a mai is, ha meglesz...

No one can stop Death!

Steve Downie
😄DD
Vegulis semmi nem motivalta oket csak az hogy ma van SAF szulinapja

Srácok kikapott a mU hazai pályán??? 😄DD
ennél jobb hírt nem is kaphattam volna!!!!
banok
16.00 Arsenal-QPR
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#wilting>
minimize
Frimpong a Wolves-hoz került kölcsönbe.

No one can stop Death!

kb. erre gondoltam én is! most majd elmegy vissza az idény végéig aztán az utolsó szezonjára vissza igazolhatna ide 😄
mondjuk én azt is el tudom képzelni ,hogy majd õ lesz a csapat edzõje...

gondolom január 2-án még nem fogják bevetni..

melyik csatorna adja a meccsünket? Ha tv adja akkor bepofátlankodom valahova mert a debütálását látnom kell!!!

baszki olyan jó látni Henry-t arsenal mezben és pont a 125.szülinapon.. hát apám kell ennél nagyobb ajándék egy arsenal fannak mint Henry érkezése a klubhoz?!
5w0rdf15h
Nem bánnám ha végleg visszakerülne és innen vonulna vissza 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

WELCOME HOME!
Steve Downie
Wenger olyan elismerõen néz rá, mint egy apa a fiára valami kemény küzdelem árán elvégzett feladat után 😄

minimize

No one can stop Death!

báttyó02
Napok óta nyílt titok volt, most minden korábbinál közelebb került a végkifejlethez: Thierry Henryt két hónapra kölcsönveheti egykori együttese, az Arsenal.

A francia csatár klubja, a New York Red Bulls szóban már áldását adta, és mivel a játékoson végképp nem múlik a megállapodás, csak a papírmunka van hátra.

Arsene Wenger pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, Henry érkezése kizárólag pozitív hatással lehet az Ágyúsokra, akik az Afrika-kupa miatt Gervinhóra és Maruan Samahra sem számíthatnak a télen.

„Kivételes tehetség. Tapasztalt, minõségi játékos, aki a pályán kívül is segíthet. Imádja a klubot, de ne várjuk tõle, hogy azonnal húzóember lesz. Nem szabad túlzottan nagy terhet rakni rá” – nyilatkozta a szakember.

A támadó vélhetõen a 12-es mezszámot kapja az Emiratesben, ahol a New York-i fizetésével megegyezõ összeget, heti 70 ezer fontot vághat zsebre.

Henry korábban 1999 és 2007 között erõsítette az észak-londoniakat, akiknek színeiben klubrekordot jelentõ 226 gólt szerzett tétmeccsen.

A 34 éves játékos magánéleti problémákra hivatkozva szerzõdött a Barcelonához, majd 2010-ben New Yorkba állt tovább.

A legendát olyannyira tisztelik az Ágyúsoknál, hogy néhány héttel ezelõtt szobrot állítottak neki az Emiratesnél a klub 125 éves évfordulójára.

báttyó02
Bréking: Thierry Henry hazatér!
Létrehozva: 2011. december 30. 11:24
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere megerõsítette, Thierry Henry két hónapos kölcsönszerzõdést ír alá a klubbal. Az Ágyúsoknak immár csupán papírra kell vetniük azt, amiben szóban megállapodtak a New York Red Bullsszal.

szucsy89
😄DDD

mindig jókat nevetek az ilyen írásaidon 😄
szomferi
most is nyerhetnének igazán majd 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

swansey ellen idegenben toljuk majd de szerintem jan 22-én a MU ellen már pályára fog lépni és Henry vezérletével és RVP segédkezésével (vagy épp fordítva) gyõzelemre vezeti az ágyús sereget
szomferi
és melyik meccsen léphet pályára elõször?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

arsnl
már szinte 100%, csak a papírmunka van hátra kb

ez már egyértelmû ha ezek után nem jönne 2 hónapra akkor felakasztom magam 😄
Henry újra arsenal mezben de jóóóóóó
csak ugye még 1-2 hétig nem lesz netem meg semmi így nem tudom megnézni a debütálását 😞
Steve Downie
Mekkora gólok!
Hát mindenképpen nyerni fogunk vele, ha visszajön. Ha nem is fogja úgy lövöldözni gólokat, mint régen, de az sokat fog jelenteni a legtöbb játékosnak, hogy a legenda is ott lesz majd mellette a pályán - vagy a padon.
Egyébként a SkySports szerint 48 órán belül létrejön a transzfer