31698

• minimize
    (halkan jegyzem meg,hogy ismét bőszen erősít mindenki,NEVEKKEL,mi pedig toporgunk-ahogy szoktunk...)
  • csocso14
    Ja vagy csak Abramovich ez egyik gépével elég megy :)
  • arsnl
    de pár hónapot úgyis kihagy mire eldönti melyik légitársaság gépével repüljön át Londonba.
  • Steve Downie
    Helyes, neki hozzank kell jonni!
  • Steve Downie
    Engem meglepett. Nem semmi, ha valaki meg a City kezerol is kepes lecsapni egy jatekost.
  • minimize
    Vertonghen már nem erőlteti a csirkéket,12millióért hozható lenne!
    (áll.faragnának az árán,de az ajax által megszabott ár a mérvadó)
  • minimize

csodálom,hogy sikerült eldöntenie.
  • csocso14
    Hazard a Chelsea-ben
  • minimize
    ezzel tisztában van a Főnök is, de mint tudjuk, ő nem nagyon változik.
    kevés esélyt látok az eb indulása előtt igazolni,utána meg a pénz fog dominálni,főleg,ha "megfelelően produkálnak" a kinézett emberkék.
    persze,most halogat mindenki,mert ezt a játékosok is tudják...
  • Steve Downie
    Ebbe nem lehet belekötni. Ő mentette meg a szezonunkat, a minimum az, hogy a terhet leveszi a válláról Wenger és igazol pár nevet. Jöhet Nkoulou is, meg még pár fiatal tehetség, de nekik kelleni fog néhány év megint, hogy beérjenek, mi viszont nagy bajban lennénk, ha Robin lesérülne (ami hatalmas szerencsénkre nem történt meg idén).
    Wengernek most kellene igazolnia, hogy kárpótolja a szurkolókat a tavaly az utolsó két napra hagyott 5 igazolással járó izgalmakért, meg az EB miatt is, mert ezek az események állandóan felverik a jobb játékosok árait.
  • minimize
    egyes hírek szerint v.Persie nem igazán erőlteti a szerződése újratárgyalását...
    "Dutch star has not even allowed the Gunners to make him an offer because it is trophies and not money he is interested in.
    Van Persie has told Arsenal that no amount of money can keep him at the Emirates if the club cannot convince him they will win trophies."
  • minimize
    http://pepsifoci.hu/node/113533
  • minimize

v.Persie tegnapi gólja. amúgy lekontrázták őket szépen a bolgárok.
  • minimize
    szerintem túlértékeli magát rendesen.
    Djourou,meg Arsha lepett meg,a többi menni is akar,úgyhogy...
  • Steve Downie
    Most is gólt lőtt, jó lesz ő még bent :)
  • Dean Winchester
    Arshavin-Vela nekem szimpatikus... kintner meg mehetne.. :D
  • minimize
    állítólag "azt sem tudja,kik érdeklődnek iránta", de a döntést az eb utánra halasztaná(magyarán még jobban felsrófoltatná az amúgy is magas árát)
  • Steve Downie
    o_O

" Yann M'Vila officially confirms in his press conference that he doesn't know where he's going. 

So why was the press conference for?"
  • Steve Downie
    Azt hiszem ezzel mindenki egyetert :-) (bar en Bendtnert tovabbra sem adnam :-D)

• Steve Downie
    Sajnos tenyleg egyre tobb hir roppen fel a tavozasaval kapcsolatban. Csak remenykedhetunk, h komolyan gondolja a nyilatkozatait es esze agaban sincs lelepni. Onnantol meg mar csak a csillagaszati osszegu bidekre kell nemet mondani a vezetosegnek, na szerintem ezzel lesz inkabb problema.
  • Steve Downie
    Igy-igy!
  • minimize
    már viszonylag régi nyilatkozat Vieira-é,aki a City tanácsadója, szal...
    nem lennénk előbbre, ezért valószínűleg nem is ott köt ki, hanem Giroud-dal tennének egy "swap deal"-t,ha elfogadják a M'pellier-nél.
    szerintem Wengerék már készülnek erősen v.Persie pótlására.
    ha lehet.
  • Dean Winchester

milyen igaza is van...

ezzel előrébb lennénk??? , szerintem nem!
  • minimize
    Nem semmi
  • minimize
    "Arsenal target Nicolas Nkoulou unsure of Marseille stay.The OM defender Nicolas Nkoulou is yet to decide whether to stick or twist this summer.
    The 22 year-old is a target for Arsenal boss Arsene Wenger, along with Barcelona."
    ez a gyerek megint ki???!(költői kérdés, ne postoljatok linkeket,köcc...)
  • minimize
    ALAPBÓL nem a szinte semmiből elővakart embereket kellene csábítgatni,hanem épkézláb, már bőven bevált embereket.
    kikaparjuk-beválik-2év múlva meg lelép,mert hívja a City,Barca,Real,akárki. a legnagyobb probléma manapság a klubhűség,mint olyan lassan ismeretlenné válása.
    mindenki kaszálni akar, 23évesen 4BL-és hatszoros nemzeti bajnok, világbajnok-különben az egész xart sem ér-szerintük.ezt fokozzák a M.City-hez, és a többihez hasonló "mamut-klubok",akik annyit adnak,amennyi az elvárás-de azt rögtön,és kp-ban...
  • minimize
    tényleg érdekes. meg egyben vicces is.
  • Steve Downie
    Erdekes statisztika (top5 bajnoksag csapatai). A Swansea mit keres ott ? :-)

• bakkerman
    ez az M'Vila gyerek is picit túl van hypeolva,mint Hazard. Előbb az EB-n mutasson valamit,de szerintem még jót tenne neki 1-2 év pl.: a PSG-ben,úgyis BL indulók lesznek a párizsiak,ott megmutathatná jobban magát,na meg francia bajnok is lehetne. Ha most menne valami nagyobb csapatba,szerintem besülne
  • minimize
    nem is "csak" az olcsóság, sok a kavar M'Vila körül.
    Hazard2,azt sem tudja, hol akar kikötni...Bendtnert vinné a Borussia,Arshavint a Zenit,(ha nem jön össze,akkor a Fulham...)Fabregas a maradást tanácsolta v.Persie-nek, és a Bosman-on keresztül hajtjuk Kalou-t....(???)
  • arsnl
    lehet h inkább Etienne Capoue-ra mozdulunk rá, mivel ő lényegesen olcsóbb megoldás...
  • Steve Downie
    Én nagyon bízom benne, hogy közel olyan jó, mint például FM-ben, abban meg főleg, hogy tényleg jönni fog. Elmondások alapján a világ egyik legnagyobb tehetsége, szerintem biztos nem csalódnánk.
  • Balázs 17
    kíváncsi vagyok (leszek) erre a srácra, én nem követem a francia ligát csak hírekből
    most tényleg jó lesz vagy csak túlsztárolt játékosról van szó
    ő is még csak 21 éves...
  • Dean Winchester
    :D
    már említettem de semmi reakciót nem kaptam :D egyébként mikor kiderült,hogy nem volt még olyan csapat bajnoki 4.nél jobb pozícióba aki a kezdeti x ford . után x pontot gyűjtött akkor meg ebben is elég biztos voltam, hogy rekorderek leszünk :D elvégre ez a rekordok éve volt...

fogadni merek ha bl selejtezős hely nem lett volna meg, ill. nem indulhattunk volna a bl-ben akkor jött volna grebber barátunk xD
  • Steve Downie
    Belinkelem ide ezt a képet, mert bár semmi közöm hozzá, a topikban történt egy fogadás, ami véletlenül még elfelejtődne itt...
    Dean, hogy állsz a behajtással? :)
    Amúgy a két Manchester közötti párbajt szépen megjósolta grebber :)

• Sabcsee
    ma több játékost is elengedtünk, többek között ALMUNIA-t is :)kicsit megkésve, de ennek már ideje volt.

• Steve Downie
    Benayount mindenképpen hoznám, 1 millió az aprópénz ahhoz képest, amilyen jó teljesítményt idén nyújtott, ráadásul tökéletesen beilleszkedett.
  • minimize
    Ramires(a Kékeknél)jobban tetszik mostanság,és nem hiszem, hogy ez az esetleges "költekezés" nagyban mozdítaná elő v.Persie maradását.Benayoun kellene "forgolódónak Rosi mellé, kellene még egy tuti jó középső védő(rengeteg gólt kaptunk,ismét),és esetleg M'Vila plusz szűrni.
    de igazi labdaadogató kellene középre.olyan, mint mikor Song ívelget,meg emelget,"tálal".
    remélem,hogy nem szaladt el a ló,marad a "befejező ember" is, ha látná, hogy KOMOLYAN akarunk tenni a klub trófeatermébe valami újat.
  • Steve Downie
    Mar csak a papirmunka van (allitolag)

• minimize
    Benayoun 1millió(!!!)fontért vihető, a héten kell döntenie a Főnöknek, de 2évre szeretne maradni,kérdés, mit gondolnak erről Londonban...