Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
péntek délig le kell adni a hivatalos papírokat, enélkül nem lehet nevezett a meccsen Henry. 9.-én, 20:45kor lesz a mérkõzés.

No one can stop Death!

banok
de

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem hetfon lesz a leeds elleni utkozet?
minimize
érdekességként:2011ben Arshavin volt a legtöbbször kezdõ,(51),aztán v.Persie(48),majd Szczesny jön 47 pályára lépéssel.
Nasri 23,Fabregas 20,Clichy 22.
Gólok: v.Persie 42,Walcott 8(!!!),Nasri 3,Fabregas 3gól.

No one can stop Death!

minimize
néhány dokumentum még hibázik Henry kölcsönvétele kapcsán, nem biztos, hogy holnap délig megérkeznek a papírok,(biztosítás) ebben az esetben a keddi Leeds ellenin még nem játszhat(na) Titi.

No one can stop Death!

Steve Downie
Közben látom, hogy nem most történt, csak most derült rá fény.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
A mi Balotelli-nket Nicklas Bendtner-nek hívják 😄

Nicklas Bendtner-t ismét letartóztatták<#banplz>

Ezúttal verekedés egy szállodában, úgy látszik nem volt elég a pizzás balhé meg a kocsirongálás 😄

Oziris666
Kicsit Balotellis a dolog😄DD

Kaplan
Azért az szép..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hazai pálya😊

Manchester City 10 10 0 0 31:4
Steve Downie

arsnl
állítólag Paul Le Guen ajánlotta, aki most éppen Ománok szöv.kap.ja

wtf😄

balos
Steve Downie
Hát erre kíváncsi leszek 😄
Egyébként 24 éves a srác 😄
Saad Al-Mukhaini

az menõ
minimize
ütõs fazon lehet az ománi...Coqi-nak örülök.

No one can stop Death!

arsnl
Wenger próbajátékra invitált egy ománi hátvédet az ománi 2. osztályból😄DD
Coquelin meg közel a szerzõdés hosszabbításhoz. (Y)

minimize
rendben lenne, de a PL-ben nem mi vagyubk az a csapat, akinek általában bólogatnak...sajna. a Fõnök:
"You want the right decisions in a game of that importance and I do think that we should have had a penalty when Gervinho was tripped by Philippe Senderos in the first half.
That was frustrating because we could have had penalties in the games against Manchester City, Aston Villa and Queens Park Rangers too."

zanzásítva: rendes döntések helyett Gervinho buktatása miatt büntetõ járt volna az elsõ félidõben(ami igaz, mert 11es is volt...)
ami lényegesebb: épp a 4. meccsünk volt zsinórban, ahol nem kaptunk meg jogosan kijáró büntetõt.

saját: Arteta az,akit eddig a legjobban megfigyeltem, mint új érkezõt, az Everton színeiben rendre megkapta a szabadrúgásokat, idén a sérelmére elköv. szabálytalanságok 70%-ban néma marad a síp. fura, na.

No one can stop Death!

Steve Downie
Az írják õ az, de eredetileg nem is volt ott, csak odavarázsolták 😄

arsnl
Az nem Hodgson?😄

Steve Downie
Hátul az ürge érzi is a ritmust 😄DD

Steve Downie
Fogunk is, ahogy látom, mert Wenger-bõl mém lesz 😄

ezen olyat röhögtem meccs közben, hogy lefordultam az ágyról 😄
cseppet fail volt 😄
Steve Downie
<#fejvakaras>

Steve Downie
Nagyon kemény ez a szezon. Mondjuk erre lehetett számítani már nyáron is, hatalmas csaták lesznek még itt a BL helyekért. A csirkék leszakadhatnának már végre.

arsnl
érdekes adat:
Points Won Since Sept 1st: Man City 36, Man U 36, Sp*rs 36, Arsenal 35, Chel$ea 30 & Liverpool 27.

Steve Downie
Én nem vagyok híve annak, hogy minden vereség után kritizáljuk a csapatot, de ez a komment nagyon ott van 😄 (arsenalfan.hu)

"Nézzük csak ezt a Wenger szerint teljes keretet, amire általában hivatkozik, amikor elutasítja, hogy igazolnánk bárkit is.. Van nekünk egy spanyol bikánk Almunia személyében, logikus döntés lenne szerzõdést bontani vele, csak úgy Squillaci-val. Van egy Chamakh a csapatban aki csak edzésekre jár meg néha áldogál egy 5-10 percet az épp aktuális meccs végén. Van egy Arshavinunk aki akkora formahanyatlásba van, mintha fejére állt volna a világ, ez igaz Rosickyre is kiegészítve azzal, hogy a cseh esélytelen, hogy végigjátszom egy teljes meccset, nemhogy 1 héten 2 meccset. Van még a korház csapatunk nevesebbnél nevesebb játékosokkal mint Gibbs (mibe, hogy visszatér ép lesz 2 hétig majd megint 3 hónap korház?) és van még 1 Abou Diabynk is aki visszatérése után elsõ meccsén beállt 20 percre majd lesérült megint 1 hónapra. A Park nevü reklámfogásról nem is beszélve. Röpke 8 feles játékos. Írni kéne errõl egy blogot lassan, mert sokáig lehetne ragozni ezt. (Patrick)"

minimize
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

No one can stop Death!

Steve Downie
Ha nem ismerném és mondaná nekem valaki, hogy S. Laci 21-szeres francia válogatott, halálra röhögném magam.

arsnl
(azt már csak zárójelben jegyzem meg, h 1 db tiszta 11es elmaradt. bezzeg DJ akkora szabálytalanságot csinált...)

arsnl
de az anyjukat h nem nyerték meg ezt. 1.félidõ után mi a brémet csináltak? Wenger is elmehet faszba h ezt nyomoronc fasz squillacit hozza be. bárki jobb lett volna nála. bárki.

minimize
mondtam, hogy sok az az egy gól elõny...a második félidei valami erre volt elég.
Top4, mi??! nem sokáig tartott.

No one can stop Death!

arsnl
eddig. Squillaci képtelen kifejelni helyette lekészíti Zamoranak. kurvaéletbe. 2.félidõ mia fasz volt?

gratulálok!<#worship><#worship>
köszönjük meg a partjelzõnek, hogy nem 2-1 (még)
szomferi
az a vicc hogy TUDTAM hogy megint szögletbõl szopjuk a faszt, annyira tudtam...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ez a nevetséges, hogy nekünk 20szöglet se elég egy gólhoz, de mi kapunk elég sokat szögelt után:S
szomferi
vicc bazdmeg, vicc...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nagyon szarok vagyunk ma, örülhetünk ha lesz legalább egy pont
szomferi
fõleg így pirossal... <#szomoru2>

minimize
látom kezd megint sok lenni az egy gólos vezetés...<#gonosz3>

No one can stop Death!

szomferi
majdnem beszoptunk egy gólt, jó lenne megrúgni a 2. gólt...

Steve Downie
Ez sajnos tényleg így van. Most néztem az Aston Villa elleni meccset, mert az nekem kimaradt. RvP-be beleszáll oldalról az egyik favágó (az utóbbi idõben az AV is ebbe a kategóriába került), és még õ kap sárgát, h feldobta magát. Ha nem látja, h mi történt, akkor ítéljen egy szabadrúgást kifelé, vagy csak menjen tovább a játék, de mi értelme van játszani az agyát, hogy márpedig õ bizony látta, hogy feldobta magát a csatár? (aztán vagy bejön, vagy nem)

szünetben nézem, ahogy valaki netezik meg twitterezik<#idiota>
minimize
Walcott az utolsó(legalább)2-3meccs alapján vagy fáradt, vagy formán kívül került, de néhol üvöltök, miket csinál

No one can stop Death!

minimize
szerintem 2pirosat-(Cole simán, Lampard neccesen)-de a kommentátorok szerint is. vicc a játékvezetés évek óta a PL-ben-sajnos.

No one can stop Death!

Gervinho és Walcott eddig nagyon 0
Walcott nem tud beadni, Gervinho meg hülye megoldásokat választ:S
Steve Downie
Mit nézett el?

Steve Downie
<#taps>