Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
<#eljen>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
azt lett volna a nyögetem lényege, hogy olyan emberkéktõl várja a "csodát" a Fõnök, akik nem PL-szintûek, de a keret létszámát gyarapítják, fizujuk innen megy. ezek helyett az emberkék helyett hozzon olyanokat, akik itt akarnak játszani, és minõséget képviselnek!!
(erre ismét érkezett egy tehetséges fiatal próbajátékra...)

No one can stop Death!

Steve Downie
Az ilyen játékosoknak tényleg nincs itt helye, bár szerencsére nem is kapnak, csak epizódszerepeket. Diaby-t és Gibbs-et sajnálom, nekik csak a sérülések tesznek keresztbe, de nincs mit tenni, ha nem hasznosak, valóban menniük kell(ene).
Arshavin szintén nem sokat játszik már, sõt még kevesebbet fog: a napokban nyilatkozta azt Wenger, hogy egyre többet dobja majd mélyvízbe Oxit.
Walcott hanyagolásával viszont nem értek egyet, való igaz, hogy volt mostanában 2-3 meccse, ahol úgy játszott, mintha az elsõ perctõl kezdve elfáradt volna, a Swansea ellen lõtt szép gólja viszont bizonyíthatja azt is, hogy kész megerõsíteni a saját helyét a csapatban. Ehhez még annyit, nem tudom figyeltétek-e onnantól hogy játszott, mikor bejött Henry. Kis túlzással úgy küzdött, mintha az élete forogna kockán. Tényleg jó hatással van itt pár emberre a Király visszatérése.
Egyébként szerintem is sor kerülhetne (és kerülni is fog) párszor Oxi játszatására Walcott helyett.

minimize
Arshavin-nal sok a gond edzéseken is állítólag, Wenger a "hosszabbítunk-e vele is,ha lejár a 2013ig szóló szerzõdése"-kérdésre az "Õ más korban van már, mint v.Persie"-volt a válasz. ergo mehet.
Walcott erõltetése is vicc,AOC jobb most szerintem.
persze a menedzser nem én vagyok, ez tény.

No one can stop Death!

minimize
ez frankó. akkor már "csak" azokat kellene elküldeni, akik messze nincsenek az Arsenal szintjén-akár hol is van az most...
(Alu,Squill,Diaby,Gibbs pl.,hogy csak néhányat említsek)
a bizalom fontos, de nézni kellene, kiben is fekszik az a bizonyos,mert lehet jó fej+aranyos,ha semmi a pályán.

No one can stop Death!

Steve Downie
Errõl beszél Wenger, mikor kemény munkát említ az átigazolási piacon nyáron. Õ tényleg olyan játékosat szeretne igazolni, akik valóban az Arsenal-ban szeretnének játszani <#eljen>

Per Mertesacker

köszönöm 😄
minimize
Sok sikert neki ott is!!

No one can stop Death!

Kaplan
Komoly, tetszik a grafikon. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
Egyébként most nézem újra a meccset, azért ez jó kis jelenet, mikor mondja a riporter, hogy Szczesny sejtheti Sinclair eddigi büntetõi alapján, hogy hova fogja lõni, és tényleg majdnem megfogta 😊

Steve Downie
Steve Downie
Az Arsenal-nak össze kell szednie magát a Man Utd elleni meccsre - mondta Wenger

Arról is beszél, hogy a Fulham és a Swansea elleni meccsekért csakis magunkat okolhatjuk, hogy kiengedtük a kezünkbõl a 3 pontot. A hátrányt pedig el kell kezdeni ledolgozni végre.

minimize
semmiféle "balhé" nem volt. megkérdezték, hol volt a tûz a csapatból, erre reagált,hogy egy szurkoló legyen szurkoló minden esetben.
jogos, de ez a 7.vereség volt idén, és messze még a szezon vége...

No one can stop Death!

Steve Downie
Ez a kölcsönjátékosainknál valami kötelezõ ceremónia, hogy le kell magukat tartóztatni? 😄

"AS say troubled Arsenal loanee Pedro Botelho was arrested last night after crashing into a police car and leaving the scene whilst drunk. Botelho does not have a Spanish driving license, so faces a whole host of charges. Just the latest in a long line of incidents."

Steve Downie
Nem örülök, hogy ilyen dolgokkal kell foglalkoznia itt szegénynek. Gondolom nem azért jött vissza, hogy összebalhézzon a szurkolókkal - bár itt csak egy bizonyos szurkolóról van szó.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Steve Downie
Thierry Henry said after Swansea match: "No matter what, you should support the team." <#eljen>

Steve Downie
Jó kis logó <#eljen>

mit nyertek az elmúlt évben, évtizedben?
Azért ugye készíted az 5000ft-odat? 😄DD vágod a fogadásunkat ugye? XDDDD
azért ennyire negatív ne legyél már! Vagy mond,hogy te nem is drukkolsz a csapatnak 😄
grebber
Ennyit a nagy citynek nincs legendása fikákról.
Azok legalább nyernek is!Szánalom.

Next PC upgrade: 2022

Steve Downie
Facepalm 😞
Az õ idejében nem nagyon történtek ilyen dolgok...

minimize

No one can stop Death!

minimize
az Ománi meggyõzte Wengert.
új bal bekkünk van, jelentem.
folyt.köv.

No one can stop Death!

Steve Downie
Egy ilyen hír most csak olaj a tûzre <#banplz>

gyerekkori élményeim jutnak eszembe errõl a vízipisztolyról xD
Steve Downie
Nagyon el van túlozva a dolog 😄
Az arsenalfan-on már arról megy a vita, hogy RvP és Song hova igazol nyáron 😄
Meg PS-al szerkesztgetik a címerünket 😄😄
Az ilyen meccsek után én néha felteszem magamnak a kérdést, hogy ezek az emberek tényleg az Arsenal-nak drukkolnak? 😊

én is azt bírom sok barom írásában, hogy pl. Yossi gólt lõtt 1-2 fordulóval ezelõtt akkor egybõl mindenki a kezdõbe akarta õt látni! Most nem játszott valami jól akkor egybõl kivennék belõle xD
Wenger szintén! Bajnokság elején mindenki küldte volna õt a fenébe, jöttek az eredmények (nem mellesleg Robin érdeme,persze a csapaté is) akkor Wenger a király...stb
Én még most is tartom,hogy az õ ideje lejárt neki mennie kell ha nyerünk idén valamit ha nem. A Wenger korszak véget ért.

A mai nap nálam a legrosszabb Djorou volt. SOk labdát eladott ,nem harcolt eléggé, egyszerûen rossz volt nézni.

Steve Downie
Útwengeren jó írások szoktak lenni, azt én is olvasom gyakran 😄
Ebben is igaza van. Nekem csak az a gondom ilyenkor, hogy megjelenik a nálunk szokásos "radikális változást" dolog, és rögtön küldenénk el mindenkit. Tényleg van benne igazság, hogy erõsíteni kellene, de nyáron is kellett volna még, aztán valahogy csak örülhettünk, hogy továbbmentünk a BL-ben, meg a TOP4-ért is harcban állunk. Én egy-egy vereség után nem szeretek ennyire pesszimista lenni, inkább azt mondom, hogy leszünk még újra jó formában.

<#eljen>
Kaplan
Engedelmetekkel bemásolom az Útwengeres facebook profilra írt kommentem.

"Egy dolgot mondjatok meg nekem! Mi a retkes faszért kell addig forgolódnunk a labdával a saját térfelünkön amíg elveszik azt tõlünk és lekontráznak minket? Ez a jelenet nagyjából tizenötször játszódott le a szemem elõtt csak a második félidõben. Be kell látni, hogy a szép foci a PL-ben lehetetlen, ez nem a spanyol pontvadászat. Lehet stílusosan játszani, de legyen már ott mellette az erõ, a motiváció és a küzdeni akarás.. Na meg talán egy-két poszton a kvalitás sem ártana. Én kifejezetten haragszom már Wengerre mert rengeteg tévhite van szerintem, oda kell most már baszni egyet az asztalra! Azon gondolkoztam az utóbbi hetekben, hogy lesüllyedtünk-e már a Liverpool szintjére? Egy színtelen, szagtalan csapat nagy tradíciókkal, nem szeretném ha ez válna a hõn szeretett klubomból!"

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
örülök egy iksznek, a mai hozzáállás,kezdõ mellett.
vagy Chamb kellett volna pl. Walcott helyett, Bena helyett meg Rosi. még benne is több tûz van. simán lemaradunk mindenkirõl, és megint "loholni" már tudjuk, milyen xar...

No one can stop Death!

minimize
nem a meccs végén, a kézfogáskor kellett volna tisztelni õket, hanem az elejétõl. az összeállításnál tudtam, h bukó lesz a mai nap. 0-1után fõleg.
akad egy gól, aztán utána nem megrúgjuk a másodikat,hanem minimum ikszre hozzuk le. mert az elsõ után mindenki góltrúgni, meg tökélyre tenni akar,nem befejezni...ez mi??!

No one can stop Death!

a swansey egyeszerûen jobb volt tõlünk, sokkal jobb!!!!
egyenlítés után alig hiszem el ,hogy nem voltunk képesek megnyugodni és elbaszni az lehetõséget.
Jogos a vereség! Ha nem tudnám,hogy melyik mezben ki játszik meg tök hülye lettem volna akkor azt mondtam volna,hogy a fehér mezes az arsenal! Úgy játszott a swansey ahogyan azt nekünk kellett volna...
MIndegy kikaptunk és kész. ez van, következõ meccsen nyerni kell! MU-t verni kéne, vissza kell vágni a 8:2ért!
hát gratulálok a mai teljesítményhez
Steve Downie
ez hihetetlen

nevetséges eddig, fõleg ha kikapunk
Christian88
Megint Henry-ra marad a "piszkos" munka?😊

http://www.twitch.tv/hegii

Steve Downie
Tényleg jó lenne. Rossz ránézni a tabellára, hogy ki csücsül a harmadik helyen. Ki kellene használni, hogy hibáztak a farkasok ellen.
Így viszont nehéz lesz:
"38.5%-ban volt nálunk a labda, ilyen nem történt a 2006/07-es szezon óta."

minimize
nyomon követem,tudom, hogy az utolsó 4meccsükön pl. veretlenek-de ez nem vigasztal.
ez az Arsenal, nyerni kell itt is!!

No one can stop Death!

annyira amatõr hibákat követünk el :S
az egyenlítés óta szart se csináltunk :S 1 momentum volt amikor Robin a kapusba lõtte a labdát és kész.
Christian88
Azért itt sokan megszenvedtek. Egyelõre csak az MU nyert itt.

http://www.twitch.tv/hegii

minimize
megint a "kiscsapatos" szenvedés...

No one can stop Death!

Kaplan
1-1 sajna, na nem baj, tovább!!

Steve Downie
RvP 2012-ben is folytatja, 1-0 ide!!!

örülök, hogy Henry csere! Jobb majd hallani a tapsvihart amikor beáll. NO meg ugye egész meccset amúgysem bírna még játszani. Múltkor 20 perc után is eléggé lihegett..
bõven jó ez így, plusz ugye ne kockáztassuk ,nehogy megsérüljön..
MU ellen talán már a kezdõbe raknám!!! Esetleg ott is a 2.félidõbe állítanám be de tuti a 50.perc körül
Steve Downie
Kezdõ: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miquel - Song, Ramsey, Benayoun - Walcott, Arshavin - Van Persie

Cserék: Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Henry, Park.

Steve Downie
Jaja 😄D Igy torolt allapotban az igazi hallgatni 😄

miket hallgatsz<#idiota>
Steve Downie

Steve Downie
A McChicken detto. Frimpong nem felejti el, honnan jott :-D