Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(erre ismét érkezett egy tehetséges fiatal próbajátékra...)
No one can stop Death!
Arshavin szintén nem sokat játszik már, sõt még kevesebbet fog: a napokban nyilatkozta azt Wenger, hogy egyre többet dobja majd mélyvízbe Oxit.
Walcott hanyagolásával viszont nem értek egyet, való igaz, hogy volt mostanában 2-3 meccse, ahol úgy játszott, mintha az elsõ perctõl kezdve elfáradt volna, a Swansea ellen lõtt szép gólja viszont bizonyíthatja azt is, hogy kész megerõsíteni a saját helyét a csapatban. Ehhez még annyit, nem tudom figyeltétek-e onnantól hogy játszott, mikor bejött Henry. Kis túlzással úgy küzdött, mintha az élete forogna kockán. Tényleg jó hatással van itt pár emberre a Király visszatérése.
Egyébként szerintem is sor kerülhetne (és kerülni is fog) párszor Oxi játszatására Walcott helyett.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Walcott erõltetése is vicc,AOC jobb most szerintem.
persze a menedzser nem én vagyok, ez tény.
No one can stop Death!
(Alu,Squill,Diaby,Gibbs pl.,hogy csak néhányat említsek)
a bizalom fontos, de nézni kellene, kiben is fekszik az a bizonyos,mert lehet jó fej+aranyos,ha semmi a pályán.
No one can stop Death!
Per Mertesacker
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Arról is beszél, hogy a Fulham és a Swansea elleni meccsekért csakis magunkat okolhatjuk, hogy kiengedtük a kezünkbõl a 3 pontot. A hátrányt pedig el kell kezdeni ledolgozni végre.
jogos, de ez a 7.vereség volt idén, és messze még a szezon vége...
No one can stop Death!
"AS say troubled Arsenal loanee Pedro Botelho was arrested last night after crashing into a police car and leaving the scene whilst drunk. Botelho does not have a Spanish driving license, so faces a whole host of charges. Just the latest in a long line of incidents."
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azért ugye készíted az 5000ft-odat? 😄DD vágod a fogadásunkat ugye? XDDDD
azért ennyire negatív ne legyél már! Vagy mond,hogy te nem is drukkolsz a csapatnak 😄
Azok legalább nyernek is!Szánalom.
Next PC upgrade: 2022
Az õ idejében nem nagyon történtek ilyen dolgok...
Az arsenalfan-on már arról megy a vita, hogy RvP és Song hova igazol nyáron 😄
Meg PS-al szerkesztgetik a címerünket 😄😄
Az ilyen meccsek után én néha felteszem magamnak a kérdést, hogy ezek az emberek tényleg az Arsenal-nak drukkolnak? 😊
Wenger szintén! Bajnokság elején mindenki küldte volna õt a fenébe, jöttek az eredmények (nem mellesleg Robin érdeme,persze a csapaté is) akkor Wenger a király...stb
Én még most is tartom,hogy az õ ideje lejárt neki mennie kell ha nyerünk idén valamit ha nem. A Wenger korszak véget ért.
A mai nap nálam a legrosszabb Djorou volt. SOk labdát eladott ,nem harcolt eléggé, egyszerûen rossz volt nézni.
Ebben is igaza van. Nekem csak az a gondom ilyenkor, hogy megjelenik a nálunk szokásos "radikális változást" dolog, és rögtön küldenénk el mindenkit. Tényleg van benne igazság, hogy erõsíteni kellene, de nyáron is kellett volna még, aztán valahogy csak örülhettünk, hogy továbbmentünk a BL-ben, meg a TOP4-ért is harcban állunk. Én egy-egy vereség után nem szeretek ennyire pesszimista lenni, inkább azt mondom, hogy leszünk még újra jó formában.
"Egy dolgot mondjatok meg nekem! Mi a retkes faszért kell addig forgolódnunk a labdával a saját térfelünkön amíg elveszik azt tõlünk és lekontráznak minket? Ez a jelenet nagyjából tizenötször játszódott le a szemem elõtt csak a második félidõben. Be kell látni, hogy a szép foci a PL-ben lehetetlen, ez nem a spanyol pontvadászat. Lehet stílusosan játszani, de legyen már ott mellette az erõ, a motiváció és a küzdeni akarás.. Na meg talán egy-két poszton a kvalitás sem ártana. Én kifejezetten haragszom már Wengerre mert rengeteg tévhite van szerintem, oda kell most már baszni egyet az asztalra! Azon gondolkoztam az utóbbi hetekben, hogy lesüllyedtünk-e már a Liverpool szintjére? Egy színtelen, szagtalan csapat nagy tradíciókkal, nem szeretném ha ez válna a hõn szeretett klubomból!"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vagy Chamb kellett volna pl. Walcott helyett, Bena helyett meg Rosi. még benne is több tûz van. simán lemaradunk mindenkirõl, és megint "loholni" már tudjuk, milyen xar...
No one can stop Death!
akad egy gól, aztán utána nem megrúgjuk a másodikat,hanem minimum ikszre hozzuk le. mert az elsõ után mindenki góltrúgni, meg tökélyre tenni akar,nem befejezni...ez mi??!
No one can stop Death!
egyenlítés után alig hiszem el ,hogy nem voltunk képesek megnyugodni és elbaszni az lehetõséget.
Jogos a vereség! Ha nem tudnám,hogy melyik mezben ki játszik meg tök hülye lettem volna akkor azt mondtam volna,hogy a fehér mezes az arsenal! Úgy játszott a swansey ahogyan azt nekünk kellett volna...
MIndegy kikaptunk és kész. ez van, következõ meccsen nyerni kell! MU-t verni kéne, vissza kell vágni a 8:2ért!
Így viszont nehéz lesz:
"38.5%-ban volt nálunk a labda, ilyen nem történt a 2006/07-es szezon óta."
ez az Arsenal, nyerni kell itt is!!
No one can stop Death!
az egyenlítés óta szart se csináltunk :S 1 momentum volt amikor Robin a kapusba lõtte a labdát és kész.
bõven jó ez így, plusz ugye ne kockáztassuk ,nehogy megsérüljön..
MU ellen talán már a kezdõbe raknám!!! Esetleg ott is a 2.félidõbe állítanám be de tuti a 50.perc körül
Cserék: Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Henry, Park.