31698
-
Dean Winchester #25446 én alapból Belhandának sokkal jobban örültem volna :D -
#25445 A Gazzetta Dello Sport szerint a Juventus 10 millió eurót ajánlott RVP-ért.
Nem hiszem, hogy igaz, de ez még viccnek is rossz :D ha Nasri megért a City-nek 28 millát, akkor Robinért simán kérhetünk 30-at( persze ettől még remélem, hogy inkább hosszabbít).
Más: Francia rádiók azt csiripelik, hogy Giroud excsapattársa Belhanda Arsenal játékos lesz. Szerintem nagyon jó vétel lenne a srác, Giroud-val elég jól megértik egymást a pályán, és Hazard mellett őt tartják a francia bajnokság legnagyobb tehetségének. -
#25444 "Van Persie jövője egy ideje már találgatások tárgyát képezi, mivel a holland még nem hosszabbította meg egy év múlva lejáró szerződését.
A City is azon együttesek között van, akikkel szóbahozták a támadót szerződésének utolsó évébe lépésekor.
Mancini nem volt hajlandó megerősíteni, hogy van Persie az átigazolási célpontjaik között lenne ezen a nyáron és hozzátette, nem vár elhamarkodott lépéseket a klubtól ezen a téren.
"Van Persie? Ő az Arsenal játékosa és nem szeretnék tiszteletlen lenni Arséne Wengerrel," - mondta a Sky Sport Italiának.
"Négy csatárunk van és öt nap múlva megkezdjük a felkészülést. Nem hiszem, hogy jelentősebb változások lesznek ilyen rövid idő alatt."
-
#25443 asszem' 100körül,per hét.
-
Balázs 17 #25442 átig topikból loptam
Salomon Kalou
José Bosingwa
Chelsea FC -> free agent -
Balázs 17 #25441 kérdés akarunk-e... -
Dean Winchester #25440 nálunk mennyit is keres,keresett? -
#25439 -
#25438 ha olyan munkát fog végezni, mint a Chelsea-nél, akkor nincs para :) -
#25437 Apropó a csirkéknél meg Villas-Boas az új menedzser, ha igaz a hír. -
#25436 ha a Sp*rs tudott szerződést hosszabbítani Bale-lel(az már más kérdés, h Modric tuti dobbant), akkor csak tudunk mi is Robin-nal...
faszszopó City is hova akar már ennyi csatárt... -
#25435 Akkor búcsúzóul máris kezdhetünk nézni pár RvP-s videót :D -
#25434 225/heti ajánlat várja,ha hazaér. a City-től.
na, most kérdés... -
#25433 arról volt szó, hogy "inkább jövőre ingyen, mint idén, és a Citybe,vagy máshová", ezért nem értem a dolgot.egyébként most a Karib-tengeren van a családdal. -
Dean Winchester #25432 nem akarják eladni? jó pénzért bizony menni fog mert ha megszeretné tartani a klub akkor már régen meglenne a szerződés hosszabbítása, pláne,hogy az EB-ről már rég hazatértek... -
#25431 komolyan nem értem, ez megint mi..."rendesen "félnek"(!!!)Londonban egy nagyobb ajánlattól a City részéről, v. Persie ügyében,akiért hamarosan a PSG is tesz egy ajánlatot.könyörgöm, ha NEM AKARJÁK ELADNI,mitől paráznak???!
ha valamit nem akarok, azt nem akarom,ergo NEM FOG MENNI a dolog.
lassan tényleg elhiszem, h ez nem egy klub, hanem egy nevelőegylet, szép múlttal. a jövő? kit érdekel, legyen stabil a mérleg, ez a lényeg...
-
#25430 Lewandowski is a célpontja, érte 15(!!)millát adna.betegek ezek a rongyfejűek... -
#25429 Vigyék!Dzeko+pénz-ért. -
#25428 Mancini szeretné, ha a City elsőszámú célpontja RvP lenne -
Dean Winchester #25427 -
#25426 full hivatalos :), remélem pár nap múlva M'Vila-t is bejelentik
-
Dean Winchester #25425 "Angliai sajtóhír szerint a Manchester City 40 millió fontot ajánl az Atletico Madrid kolumbiai csatáráért, Ramadel Falcaóért."
Azért ütős lehet a Falca-Aguero páros...
-
#25424 hát EB előtt úgy volt 1-2 "bennfentes" szerint, h szinte már biztosan jön. de elvileg megakadtak tárgyalások, kitudja meik az igaz. -
#25423 M'Vila is jön, nemde? -
#25422 "I am so happy to be signing for Arsenal - it is something that represents so much for me," - Giroud
Montpellier elnöke is sok sikert kívánt neki. már csak arsenal.com-ra kell felkerülnie, de gyakorlatilag a mienk. ollé! -
#25421 Szczesny
Sagna - Kos- Verma - Gibbs/Santos
Song - Arteta
Theo - RvP - Podolski
Giroud
sztem ez is jó lenne, persze még függ ki jön, megy -
Dean Winchester #25420 jack nem tudom mennyire lesz jó játékos a hosszú kihagyást követően... én nem mondanám erősnek, max. 1-2 meccs után lehetne mondani róla valamit -
pLau #25419 Ez amugy elég erős felállás lenne de Gibbs eléggé gyengus. -
#25418 Song és Sagna százasok már? -
#25417 ez sem lesz egy gyakori felállás. -
#25416 -
#25415 Egy szavuk nem lehetne akkor sem, ha 100 milliót kérnénk egy ilyen szezon után. De az már önmagában is nevetséges, ha a City-ről ilyet olvasunk, hogy "nem akarnak fizetni". Bár én már semmin lepődök meg azok után, hogy lemaradtak Hazardról. -
#25414 most olvastam, h "fel vannak háborodva" v.Persie árán a City-nél...
Én is fel vagyok, szerintem 50millió fontos cédula kellett volna,ami tényleg elrettentő lett volna, max. várnak egy évet(ha menni akar a holland),ott lesz ingyen...(tudom, a büdzsé....) -
Dean Winchester #25413 http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,tevez-arabol-venne-meg-van-persie-t-a-city,27684 -
#25412 hihetetlen, hogy nem tudjuk kibaszni a selejtet, ennél már csak az a szomorúbb, hogy Wenger évekig a kezdőbe(!!!) erőltette Denilson-t...szerintem ha marad, legrosszabb esetben is az vár rá, mint tavaly Almunia-ékkal, nem játszanak 1 percet sem. -
#25411 Chambo,(heti 15k!!!),és Arteta is új szerződést kap hamarosan.
Denilsont drágálják(jogosan)a brazilok,tényleg jön vissza-sajna.
Kagawa meg ma van orvosin a MU-nál... -
#25410 Arsene Wenger: "He [Giroud] is a real team player and knows how to combine with other players and I'm sure he will do well with us." -
Dean Winchester #25409 játszunk a kölnnel és a cityvel???? :D
-
#25408 a kép meg lemaradt,elnézést!
Wright&Henry -
Balázs 17 #25407 4. helyre elég lesz