31698

• Dean Winchester
    én alapból Belhandának sokkal jobban örültem volna :D
  • Sabcsee
    A Gazzetta Dello Sport szerint a Juventus 10 millió eurót ajánlott RVP-ért.
    Nem hiszem, hogy igaz, de ez még viccnek is rossz :D ha Nasri megért a City-nek 28 millát, akkor Robinért simán kérhetünk 30-at( persze ettől még remélem, hogy inkább hosszabbít).

Más: Francia rádiók azt csiripelik, hogy Giroud excsapattársa Belhanda Arsenal játékos lesz. Szerintem nagyon jó vétel lenne a srác, Giroud-val elég jól megértik egymást a pályán, és Hazard mellett őt tartják a francia bajnokság legnagyobb tehetségének.
  • minimize
    "Van Persie jövője egy ideje már találgatások tárgyát képezi, mivel a holland még nem hosszabbította meg egy év múlva lejáró szerződését.
    A City is azon együttesek között van, akikkel szóbahozták a támadót szerződésének utolsó évébe lépésekor.
    Mancini nem volt hajlandó megerősíteni, hogy van Persie az átigazolási célpontjaik között lenne ezen a nyáron és hozzátette, nem vár elhamarkodott lépéseket a klubtól ezen a téren.
    "Van Persie? Ő az Arsenal játékosa és nem szeretnék tiszteletlen lenni Arséne Wengerrel," - mondta a Sky Sport Italiának.
    "Négy csatárunk van és öt nap múlva megkezdjük a felkészülést. Nem hiszem, hogy jelentősebb változások lesznek ilyen rövid idő alatt."
  • minimize
    asszem' 100körül,per hét.
  • Balázs 17
    átig topikból loptam

Salomon Kalou
    José Bosingwa

Chelsea FC -> free agent
  • Balázs 17
    kérdés akarunk-e...
  • Dean Winchester
    nálunk mennyit is keres,keresett?
  • Steve Downie
  • Sabcsee
    ha olyan munkát fog végezni, mint a Chelsea-nél, akkor nincs para :)
  • Steve Downie
    Apropó a csirkéknél meg Villas-Boas az új menedzser, ha igaz a hír.
  • Sabcsee
    ha a Sp*rs tudott szerződést hosszabbítani Bale-lel(az már más kérdés, h Modric tuti dobbant), akkor csak tudunk mi is Robin-nal...

faszszopó City is hova akar már ennyi csatárt...
  • Steve Downie
    Akkor búcsúzóul máris kezdhetünk nézni pár RvP-s videót :D
  • minimize
    225/heti ajánlat várja,ha hazaér. a City-től.
    na, most kérdés...
  • minimize
    arról volt szó, hogy "inkább jövőre ingyen, mint idén, és a Citybe,vagy máshová", ezért nem értem a dolgot.egyébként most a Karib-tengeren van a családdal.
  • Dean Winchester
    nem akarják eladni? jó pénzért bizony menni fog mert ha megszeretné tartani a klub akkor már régen meglenne a szerződés hosszabbítása, pláne,hogy az EB-ről már rég hazatértek...
  • minimize
    komolyan nem értem, ez megint mi..."rendesen "félnek"(!!!)Londonban egy nagyobb ajánlattól a City részéről, v. Persie ügyében,akiért hamarosan a PSG is tesz egy ajánlatot.könyörgöm, ha NEM AKARJÁK ELADNI,mitől paráznak???!
    ha valamit nem akarok, azt nem akarom,ergo NEM FOG MENNI a dolog.
    lassan tényleg elhiszem, h ez nem egy klub, hanem egy nevelőegylet, szép múlttal. a jövő? kit érdekel, legyen stabil a mérleg, ez a lényeg...
  • minimize
    Lewandowski is a célpontja, érte 15(!!)millát adna.betegek ezek a rongyfejűek...
  • green6k
    Vigyék!Dzeko+pénz-ért.
  • Steve Downie
    Mancini szeretné, ha a City elsőszámú célpontja RvP lenne
  • Dean Winchester
  • Sabcsee
    full hivatalos :), remélem pár nap múlva M'Vila-t is bejelentik

• Dean Winchester
    "Angliai sajtóhír szerint a Manchester City 40 millió fontot ajánl az Atletico Madrid kolumbiai csatáráért, Ramadel Falcaóért."
    Azért ütős lehet a Falca-Aguero páros...
  • arsnl
    hát EB előtt úgy volt 1-2 "bennfentes" szerint, h szinte már biztosan jön. de elvileg megakadtak tárgyalások, kitudja meik az igaz.
  • szomferi
    M'Vila is jön, nemde?
  • arsnl
    "I am so happy to be signing for Arsenal - it is something that represents so much for me," - Giroud

Montpellier elnöke is sok sikert kívánt neki. már csak arsenal.com-ra kell felkerülnie, de gyakorlatilag a mienk. ollé!
  • arsnl
    Szczesny
    Sagna - Kos- Verma - Gibbs/Santos
    Song - Arteta
    Theo - RvP - Podolski
    Giroud
    sztem ez is jó lenne, persze még függ ki jön, megy
  • Dean Winchester
    jack nem tudom mennyire lesz jó játékos a hosszú kihagyást követően... én nem mondanám erősnek, max. 1-2 meccs után lehetne mondani róla valamit
  • pLau
    Ez amugy elég erős felállás lenne de Gibbs eléggé gyengus.
  • szomferi
    Song és Sagna százasok már?
  • minimize
    ez sem lesz egy gyakori felállás.
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Egy szavuk nem lehetne akkor sem, ha 100 milliót kérnénk egy ilyen szezon után. De az már önmagában is nevetséges, ha a City-ről ilyet olvasunk, hogy "nem akarnak fizetni". Bár én már semmin lepődök meg azok után, hogy lemaradtak Hazardról.
  • minimize
    most olvastam, h "fel vannak háborodva" v.Persie árán a City-nél...
    Én is fel vagyok, szerintem 50millió fontos cédula kellett volna,ami tényleg elrettentő lett volna, max. várnak egy évet(ha menni akar a holland),ott lesz ingyen...(tudom, a büdzsé....)
  • Dean Winchester
    http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,tevez-arabol-venne-meg-van-persie-t-a-city,27684
  • Sabcsee
    hihetetlen, hogy nem tudjuk kibaszni a selejtet, ennél már csak az a szomorúbb, hogy Wenger évekig a kezdőbe(!!!) erőltette Denilson-t...szerintem ha marad, legrosszabb esetben is az vár rá, mint tavaly Almunia-ékkal, nem játszanak 1 percet sem.
  • minimize
    Chambo,(heti 15k!!!),és Arteta is új szerződést kap hamarosan.
    Denilsont drágálják(jogosan)a brazilok,tényleg jön vissza-sajna.
    Kagawa meg ma van orvosin a MU-nál...
  • arsnl
    Arsene Wenger: "He [Giroud] is a real team player and knows how to combine with other players and I'm sure he will do well with us."
  • Dean Winchester
    játszunk a kölnnel és a cityvel???? :D
  • minimize
    a kép meg lemaradt,elnézést!
    Wright&Henry
  • Balázs 17
    4. helyre elég lesz