Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
amúgy egyetértek mindenkivel, ez egy nagyon gyenge Arsenal, a Unitednek sincs kevesebb sérültje, mégis jobbak mint mi...
de azért Go Gunners, majd Park eldönti a meccset...!😄
kaka
az igazán fontos meccseken ez tökéletesen meg is látszik, az meg hogy hazain nem küzdünk az szégyen
no mind1, remélem feltüzelt állapotban lépnek a pályára, bár én már az elsõ félidõben azt vártam,hogy lerohamozzuk a MU-t mert bosszúra éhesek vagyunk , no meg ugye a 3 pont eléggé fontos lenne
Megnyerhetjük a meccset, de ha ilyen jól játszunk mint az elsõ játékrészben akkor nem,hogy fordítás de még az egyenlítés közelébe se leszünk
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
djorounál úgy megy el bárki ahogy csak akar! ez a gól már nagyon érett és örülhetünk ,hogy nem Nani lõtte be azt az egy gólt...
óriási változás kéne a 2.félidõre! semmi motiváció nincs a csapatban ! Oxin meglátszik, hogy bizonyítani akar, tõle látom azt hogy menni akar elõre próbálkozik de hát 1 fecske nem csinál nyarat.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
agyatlan-elképzelés nélküli semmi eddig.
Rooney mûesése meg...
No one can stop Death!
de még a kispadon sincs <#csodalk>#csodalk>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Csere: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris.
No one can stop Death!
pill.6pontra nõtt a City elõnye, asszem lesz itt kéz-lábtörés este, csak elvigyék a 3pontot.
dilemma, Elefántcsontpart is 5kor kezd Szudán ellen-nyugisabb összecsapásnak tûnik...<#heureka>#heureka>
No one can stop Death!
92.percben defou középen megkapta a labdát, üres kapu 3 méterrõl és mellé ment a labda
93:41.ben büntetõt kapu a city, balotelli belõtte így 3:2re nyert a city..
itt a city a 3 pontot bemákolta
17.00 Arsenal-Manchester United
tv: Digisport hu
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
No one can stop Death!
kaka
www.flickr.com/photos/27453474@N02/6731466931/sizes/l/in/photostream/
No one can stop Death!
A 19 éves brazil a Levante-nél töltötte a 2011/12-es szezon elsõ felét, ám a kevés játéklehetõség miatt váltania kellett."
egyébként már be is mutatkozott,elsõ meccsén egybõl góllal.<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
"Az Arsenal ellen mindig nehéz meccset játszanunk, és a mostani találkozó is nehéz lesz. Remekül felálltak a nagy vereségük után, és nagyon jó idõszakot tudtak maguk mögött, mellesleg a Bajnokok Ligjában is tovább mentek"-mondta a skót, aki ezután kitért Henry visszatérésére is.
"Amikor megláttam, hogy szobrot emeltek neki, tudtam, hogy ez a legjobb felvezetése a visszatérésének, még ha egy rövid idõre tér is vissza.
Mindenki láthatta, hogyan reagáltak a szurkolók a Leeds ellen lõtt góljára. Fantasztikus volt, még mindig egy remek játékos, és remekül motiválja a többieket azzal, hogy az Arsenal egy nagy alakjával játszhatnak együtt."
No one can stop Death!
"Arteta biztosan kihagyja a derbit, leghamarabb az Aston Villa ellen térhet vissza. Henrynek még lesz egy vizsgálata az MU elleni rangadóig."
a többi sérült: "Jack már részt vehet a futógyakorlatokon, miután volt egy gyulladás a lábában. Ez pozitív hír, de még pár hét kell neki. Gibbs és Sagna két-három hét múlva térhetnek vissza. Egyedül Fabianski épült fel.
Jenkinson-nal ugyanaz a helyzet, mint Wilshere-rel, még kell neki pár hét. Coquelin azonban már napokon belül visszatérhet az edzésekre. A vasárnapi találkozó korai lehet még neki, de az Aston Villa ellen már ott lehet.
Andre Santos felépülése is jól halad, 12 hétre saccoltuk decemberben a visszatérését, és ezt az ütemtervet tartja. Még további két hónap kell neki."
szuper elõjelek, ez megint csak papíron lesz rangadó...
No one can stop Death!
"The Gunners have won none of their last 10 Premier League games with Mike Dean as the referee (W0 D5 L5)."
Szerintem szebb azt látni, hogy melegít és pályára lép mintha a kezdõben foglalna helyet, szerintem az egész PL iramot - pláne a MU ellen- nem is bírná.
Szóval én abban reménykedem,hogy némi játékidõre képes lesz beállni és a gyõzelemhez segíteni minket.
Arséne Wenger még a Swansea elleni meccs elõtti sajtótájékoztatóján árulta el, hogy számol Chamakh-kal legalább a szezon végéig.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
No one can stop Death!
ez veri az itteni primitívek szintjét,ami nagy szó.
ez a "pedo-duma" meg már annyira unalmas,mint az "örökké részeg Förgi"
mi kitermeljük a focistákat, mások megveszik kp-ra.
Én elõbbire büszkébb vagyok még mindíg!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
A mérkõzést Mike Dean vezeti, aki a közelmúlt egyik legemlékezetesebb MU-Arsenal meccsét vezette (2009.08.29). Csak épp nem a játék miatt volt emlékezetes, hanem attól, hogy ezen a mu meccsen is õ alakította ki a végeredményt.
1. Meg nem adott tizenegyes Fletcher Arshavin ellen elkövetett szabálytalansága után. Az orosz pár perccel késõbb mégis lõtt 30-ról egy bombagólt, 0-1.
2. Rooney vezeti Almunia-ra a labdát, már 5 méterre a kapustól repül, mint egy F22-es, 11-es. A szurkolóink majd megõrülnek, de ismét nincs mit tenni a szövetség csapata ellen. 1-1.
3. Diaby fejel egy öngólt, 2-1. Wenger dühében felrúg egy vizespalackot. A Carrick-Fletcher-féle favágók szabálytalanságaihoz vak Mike Dean hirtelen sasszemmé változik, kiállítja Wenger-t. A fõnöknek viszont nincs hova menni, mivel a szutyok Old Trafford-on nincsenek felkészülve erre a helyzetre, Wenger-nek ezért állva kell végignéznie a meccset a mu szurkolók mellett, akik végig röhögnek rajta, közben pedig a "Pedofil francia" c. saját maguk által szerzett dalt adják elõ.
Szép emlékek <#eljen>#eljen>
De legalább már nem érhet minket meglepetés, fel leszünk készülve a 14 ember elleni harcra (+ Phil Dowd lesz a 4. jv.............)
Ennyit ezeknek a cikkeknek a hitelességérõl...
http://info.citroen.co.uk/our-news/editorial/stylish-football-cinemagraphs-from-citroen/
A 34 éves támadónak a vádlija húzódott meg. Mint ismert, Henry január 6-án két hónapos kölcsönszerzõdést kötött az Ágyúsokkal."
faxa,nem?
No one can stop Death!
Keisuke Honda still a target for Arsenal FC and Liverpool FC- opening bid of around 13 million.
<#smile>#smile>
No one can stop Death!