31698

• Kaplan
    Van egy alapvető tálentuma nekünk csak formába kell hozni. Azt hiszem, hogy ebbe én is szó nélkül belemennék. Villa jobban mozog, tud cselezni (RvP nem!)és egy olyan futballközegből jön amiből már nem kell túl nagy munka, hogy beépítsük a mi játékunkba. Ennek a biznisznek nagyon örülnék.
  • szomferi
    ki tudja milyen formában van Villa a lábtörése után... lehet több gólt fog lőni tőle majd Podolski :D
  • Sabcsee
    pletyka: Barca ajánlata David Villa+12 millió RvP-ért, hát én szó nélkül belemennék.
  • Sabcsee
    M'Vila üzlet nem nagyon haladt, elvileg megint Étienne Capoue-re álltunk rá...
  • Sabcsee
    megint ez a szokásos szar duma, már annyira unalmas...ebben az a legszomorúbb, hogy most tényleg különösen optimistán indult minden, jött 2 normális játékos, voltak érdeklődők a selejtekért, erre megint el fog menni a legjobb játékosunk...
    Nagyon remélem, hogy több alapember nem fog elmenni, Theonak igenis adjuk meg a nagyobb fizut, fontos része a csapatnak.
  • minimize
    Hill-Wood válasza Usmanovnak:
    "It was nice to make that money, but I was never involved in Arsenal for that reason. I was involved because I have been brought up to love Arsenal and that is my only concern.
    "I do not know what he [Usmanov] is trying to do really, I don't think he is right."
    Hill-Wood also stressed that Arsenal cannot go head-to-head financially with the likes of Manchester City and that is why the club must take care of it's money.
    "We don't have the same oil wealth that [City's owner] Sheikh Mansour has. He is prepared to pay astronomical figures for players; we cannot pay that sort of money, and we can't compete.
    We can't pay off the debt without huge penalties, and putting money in for any other reason doesn't make any sense at all.
    We give the manager as much money as we possibly can, and all we can do is continue. We have run the club sensibly, and we haven't done badly; it's not as if we have been relegated."
    szerintem kár volt, így még égőbb számu(n)kra az egész...
  • minimize
    Kezdődik...Kolo Touré úgy véli, hogy Robin van Persinek a Manchester City lenne a legjobb választás, ha trófeákat szeretne nyerni.
    „Robin egy kiváló játékos. Már játszottam vele. Tudom, hogy egy nagyszerű ember.
    A Citynél kiváló játékosok vannak, és a klub úgy cselekszik az átigazolási piacon, ahogy szeretne.
    Nagyszerű lenne ha Robin ide igazolna, mert tudom mire képes."
    ismerős,nem?
  • Steve Downie
  • minimize
    elbaxtam,sry. cserébe egy IGAZI Ágyús:
    "Az összes Arsenalos szerződésemet úgy írtam alá,hogy át se néztem..."
    Tony Adams
  • minimize
    a Csirkék lemondtak Llorisról,nem mennek bele "aukcióba" velünk,Wright is megszólalt a vezetés&Wenger miatt("So to hear RVP is NOT happy with the way the club is going comes as a massive blow to me and every other Arsenal fan.
    Yet I don’t blame him for his decision. In fact, I don’t think he even has a choice any more because he’s an ambitious, world-class player who can’t achieve his targets with the club.
    So now it’s time for Arsene Wenger and the directors to come clean because the supporters — who have stuck by their team for seven long years without a trophy — deserve to know just what is going on.
    How the hell did a club of Arsenal’s standing and resources get to the point where they are forced to wave goodbye to at least one top star every year?")
    Walcott dettó filózik(neki 80k-t ajánlanánk),hogy maradjon,Jovetic meg célpont lett,miután(valószínűleg)eladjuk v.Persie-t,de addig még Wengerrel lesz egy face2face elbeszélgetésük.

• Chris Lowe
    Indexen olvastam, hogy kivan a két kisebb tulaj a többségi amerikai tulajra, mert szerintük ő a hibás, hogy évek óta nem nyer semmit a klub. Rvp elvesztése, nasri, fabregas mind oda vezethető.

Rvp meg korrekt, valszeg megy olaszba, de az mondjuk nem segíti a karrierjét.
  • minimize
    nem,mégsem.
    ma hajnalban volt egy riport vele a Eurosport2n, azt nyilatkozta,hogy ha távozik,akkor szinte biztos,hogy nem marad Angliában,mert a szíve megszakadna,ha nap mint nap az Arsenal ellen kellene pályára lépnie. Számára Anglián kívül Spanyolország lenne a legideálisabb.
  • minimize
    Ian McGarry, a BBC tudósítója Twitteren a következőket tette közzé: „Van Persie két héten belül a Cityhez igazol, nagyjából 22 millió fontért. Heti 225 ezret fog keresni, a megállapodás már megszületett.”
    itt fejeztem be a dolgot,asszem.
  • arsnl
    közben Denilson következő idényt is Sao Paulo-ban tölti. igazán megvehetnék..
  • Steve Downie
    Egy szavába nem lehet belekötni.
  • minimize
    Usmanov is megszólalt RvP ügyében
    Hill-Wood, Kroenke...Wenger.
  • Chris Lowe
    Végülis nézzük a jó oldalát rvp már megmutatta mit tud, jövőre kevesebb lesz. Az új csatár - igaz francia gólkirály- de a jövő elötte van, itt kell megmutatnia mit tud, itt válhat sztárrá. Viszont ha song és társai követik rvp- t az csúnya lehet...
    Szóval most azért kell reménykedni, hogy ők maradjanak, mert podolski - bármennyire szimpi - nagyon kevés, benne nem látom az erőt.
  • minimize
    Balotelli szívesen játszana vele, a londoni vezetőség meg attól fél, hogy oda igazol(Kees Vost többször látták a Citys Brian Marwood-dal,aki a futball admin ott)
    lehet,hogy rosszindulatú vagyok, de a szerződése értelmében maradna az utolsó évében itt,minden 3.meccsen padozna,aztán ha menni akar,év végén mehet,ahová akar-persze a probléma az a huszonx millió,amit hiányolnának a büdzsében-nem mintha nem lett volna szó mind Hill-Wood,mind a Főnök szájából arról,hogy nem megy sehová,ha nem hosszabbít,akkor sem.
    tényleg vicc, hogy folyamatosan az egyik "angol" ellenlábast erősítjük,csak mert csövön vannak pénzzel...
  • minimize
    mindkettő ludas a dologban.
    "jövőkép"? hagyjuk már, 8éve itt van,ezalatt mindig a tűzoltás ment,nem a megelőzés, vagy felkészülés a tűz ellen...link duma,mindamellett az utolsó,bombaszezonján kívül NEKI lenne köszönni valója, mert nézhetjük így is. az meg, hogy befektetői központ vagyunk,nem a kupák a fontosak,hanem a "pénzügyi egyensúly(???),a vezetőség sara, szal' szerintem mindkét fél bekap...ja...
    sajnálatos, mivé lett a szeretett klubom, a következő szezonra pedig semmi jót ne várjunk, mert egy Podó, vagy Giroud nem csinál csodát,ez tuti fix. a többi lehetséges távozót már meg sem említem.
  • minimize
    nincs mese,akkor jöhet Batman...
  • Dean Winchester
    ezaz ,ha számítana a klubhűség akkor 1 évet még maradt volna... ezért nem lesz itt soha semmi, mert így áll hozzá a vezetőség az egészhez.
    nekik bőven jó a bl indulás és mondjuk a bl-ben egy nyolcad,- negyeddöntős vég...
  • Sabcsee
    remélem, hogy a Juventusba, bár a City biztos túl licitálja őket...
  • Grove4
    Szerintetek hova fog menni? City vagy Juve?
  • Sabcsee
    amúgy az a része a legrosszabb, hogy Robin és a vezetőség jövőképe nem egyezik. Ez kurvára azt jelenti, hogy nem kell klasszis igazolás és hú de nagy erősítések.
    Ja, és emlékeztek Walcott nyilatkozatára? Megvárja mi lesz Van Persie-vel...tehát szevasz Theo, lehet Song is dobbant, újra kezdődhet a csapatépítés, megint nem lesznek minőségi backup-ok, megint a 4. helyért harcolunk a csirkékkel és a Pool-lal...
  • Sabcsee
    nincs igazság ezen a bolygón...:( ez nagyon letaglózott, ha ettől kezdve ugyanez lesz a helyzet valakivel, hogy 1 év van vissza a szerződésével és vajon hosszabbít-e, legalább nem kell izgulnunk, mert ez azt jelenti, hogy úgyis dobbant :)
  • Dean Winchester
    de érted legalább mondott volna olyat,hogy egy jó ajánlat ellenében távozik :D legalább a klubnak hasznot húzhatott volna és már is többet ajánlanak..
    Szerintem megy a juvéba... azért bebaszna ha ő is a barcába igazolna :DDD ha a citybe akkor meg dobok egy hátast
  • green6k
    Cseppet sem sajnálom, csak akkor adjuk is el, nehogy jövőre ingyen elmenjen mert akkor leszek ideg.
    Még egy ilyen termelékeny szezonja úgy sem lesz, ahhoz túl sérülékeny.7 évből egy össze jött neki sérülés mentessen, na bumm.
    Ha 25 misit kapunk érte már össze tehetjük a kezünket, mert többet senki nem fog adni érte a kijelentésének köszönhetően hogy nem hosszabbít.
  • arsnl
    RvP NEM hosszabít
    faszomat beleverem
    ez sokat elmond...
    "I personally have had a great season but my goal has been to win trophies with the team and to bring the club back to its glory days. Out of my huge respect for Mr. Wenger, the players and the fans I don’t want to go into any details, but unfortunately in this meeting it has again become clear to me that we in many aspects disagree on the way Arsenal FC should move forward."
  • minimize
    Vókott fizuját nem akarják emelni(60k/hét),maradna Londonban,a PSG nem érdekli. szal' lehet, hogy a Kékeknél köt ki.
  • minimize
    ja? akkor jó.
  • geo91
    L'Blikk...
  • minimize
    "Despite the success of Wojciech Szczesny, Wenger needs a new keeper signing with Manuel Almunia released and Lukasz Fabianski considering his future.
    L'Equipe says Wenger is preparing a £12 million bid for Lloris."
  • arsnl
    ja asszem, nem értem idén miért nem kapta meg, szinte minden válogatott meccsen ott volt..
    Lloris sztem tuti nem jön, Szczesny mögé/mellé kell vki, mert Fabianski és Mannone is dobbant valszeg, Almunia meg már el is ment.
  • geo91
    ezt meg hol olvastad? :D ne vicceljünk már, nincs kapuskérdés :)
  • Balázs 17
    mi van francia válogatottat akarunk csinálni?:DD omg
  • minimize
    Lloris-ért ajánlottunk 12millió fontot,kiderül,elég lesz-e...
  • Balázs 17
    kell neki munkavállalási nem?
  • bakkerman
    ha még RvP-t is sikerül megtartanotok akkor bajnoki címért is mehettek,persze évről évre így fut neki a szezonnak az Arsenal,de Wenger mindig elbasz valamit
  • arsnl
    Joel Campbell idén se fog még nálunk játszani, megy Betisbe kölcsönbe.
  • Sabcsee
    jön Belhanda, M'Vila és azt hiszem, hogy végre, sok idő után optimistán kezdhetnénk meg a szezont...