31698
-
ez mekkora! -
#25405 Az a durva, hogy ez az ember régen még focizni is akart (és tudott is), most meg már leszarja az egészet, játszik ő a tarcsiban vagy akárhol, csak a pénz jöjjön :) -
#25404 :DDDDDDDDDD -
#25403 + egy kis agyérgörcs:
"elakadtak a tárgyalások a Bastia és Squillaci között a játékos magas fizetési igényeinek kapcsán, s a dolgok jelenlegi állása szerint a szerződésének az utolsó évében is marad az Arsenalnál. Ca. 2 millió fonttal rövidíti meg a kasszát.
És ha ez még nem lenne elég: Denilson már a gépen van London felé." by arsenalfan
-
#25402 Podolski már meg van, ha még Giroud(már ő is szinte biztos) és M'Vila is jön, akkor azért elég erősen Robin(és persze a szurkolók) kedvében járt a vezetőség...
végre lenne minőség is a padon szinte minden frontra, egy M'Vila,Song,Wilshere kp azért elég zúzósan hangzik( Ramsey-t meg el
lehetne passzolni kölcsönbe, hogy szedje össze magát).
Legyen már vége az EB-nek és rendeződjön minden... -
#25401 Walcott-ot is el kéne passzolni jövőre ő is ingyen menne, plusz Oxi úgyis már most jobb. -
#25400 Remélem RVP-t eladjuk, inkább most minthogy jövőre ingyen menjen.Szerződés hosszabbítás úgysem fog összejönni.
-
#25399 csak akkor kéne, ha Walcott menne (ugye neki is jövőre lejár a szerződése mint RvP-nek).
#25397 nyilván akkor ha RvP nem hosszabbít. klubot és vezetést ismerve nem hiszem h visszautasítana 30m körüli ajánlatot. -
Balázs 17 #25398 én meg azt hallom, Sturridge szívesen távozna Chelseaből, lekéne rá cspni -
#25397 jól hallom, hogy RvP eladó 35-37 milláért? -
#25396 miért kellene padra tenni??!
v.Persie kicsit hátrébb lép,egy Poldi-v.Persie-Giroud hármas elől(néha miért ne??)... -
#25395 A mi Balotellink :-D
-
geo91 #25394 padra nem igazolunk +10 millióért, nem a m.city vagyunk... -
#25393 inkább Velanak, Bendtnernek, Chamakhnak, Parknak inthetünk búcsút ezzel az igazolással. -
#25392 Sajnos én is így sejtem -
geo91 #25391 ezzel asszem búcsút is inthetünk Robinnak... -
#25390 vele nagyon jól jártok, penge pléja! -
karajjj #25389 zsével -
#25388 France Football szerint megegyeztünk Montpelierrel, Giroud 4éves szerződést kap majd EB után.
amúgy az ő nevét, h kell ejteni? giru, zsiru?:D -
Dean Winchester #25387 vége az eb-nek így dönthetne hogy mit is akar, esetleg a klub ajánlhatna neki vmi kecsegtetőt de tegyünk már pontot az "i"-re... -
#25386 Robin jön haza... -
#25385 Gazidis-ék megszabták v. Persie árát, ha vinni akarják, Ő meg kevesellné a heti 130k-t,vagy a klub ambícióit a továbbiakra. szóval 30millió font.
2hete még azt mondták, marad mindenképpen... -
#25384 (Vókott tegnap betalált)
aranyos a kissrác, a meze meg...a ráadás.:)
Dzago meg az EB-után dönt,jön-e a PL-be.
jah,hallottátok,mondta a magyar szpíker, h Giroud kiv. ára 50(!!!)millió.
ez valami vicc? mer' nem látom a poént akkor. -
#25383 Jamie Sanderson nincs elragadtatva a középpályás teljesítményétől.
"Dzagojev Arshavin ellentéte a pályán: amíg az idősebbik orosz gyorsan járatja a labdát, és képes a döntő pillanatban kiugratni a csatártársát, Dzagojev egy picit félénkebb, s közel sem nyújt annyit, mint egy érett irányító. A labda nélküli helyezkedése viszont jó, jól veszi fel a pozícióit a pályán, s könnyedén rúghat akár 15 gólt is a szezonban, de egy klubcsapatnak ennél több kell. Arról sem vagyok még meggyőződve, hogy valóban ez év végéig szól a szerződése, miután a CSZKA nem ad ki részleteket a játékosai szerződéséről egykönnyen."
-Young Guns webblog szerzője-
-
#25382 nem mondhatnám,hogy kacsa, az,hogy jön-e, később kiderül.
ami itthon "hír", azt (általában)korábban linkelem 3-4nappal, szal' meglátjuk. -
geo91 #25381 bár úgy lenne, de ez a hír csak úgy hápog... :D -
Balázs 17 #25380 kell! -
#25379 vennénk egy támadó kp-t is, 12milliós ajánlatunk lesz Dzagoev-ért,a jövő héten megpróbáljuk. alakul a molekula! -
#25378 azt mondta a főnök, Giroud v. Persie mellé jön, nem a helyére.
(NEM adják el, egyébként a Juve lenne(tényleg)az esélyes,25millió körül...) -
Balázs 17 #25377 nekem nincs kedvencem, bár épp a hollandok voltak akiket szerettem, de amióta ilyen érvénytelen keretük van azóta már ők se érdekelnek
főleg az arsenalosok miatt nézem az EB-t és úgy tűnik -1 játékos
Dzagoev viszont rohadt jó:)
amúgy szép gól -
#25376 szép volt, az biztos!
de ennyi volt nekik az EB, ekkora szégyent ilyen kerettel... -
#25375 Jobbossal! Mekkora :D
-
#25374 Na örülök, hogy csatárból lesz egy pár jövőre (és nem úgy, ahogy volt az előző szezonban Park és Chamakh). -
#25373 Bendő dupla! Klasszis! :D -
#25372 Chamakh-ra igényt tartanak, nem tudom, kölcsönbe megy-e,vagy beszámítják.
a v.Persie-ügy meg teleregény jelleget ölt, talán nem az ismerős befejezéssel(Cesc,Nasri pl...) -
#25371 na ma már BBC is lehozta 12m fontos árral. ők nem nagyon szoktak mindenféle pletykát kirakni. de remélem nem RvP helyére jön.. -
#25370 (halkan szólok,a nagy meccsnézés közepette,hogy a M'pellier elfogadta a 13millió fontos ajánlatunkat Giroud-ért.hogy ennek része-e Chamakh is, azt nem tudom.)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=ob8xTYXmMko]Giroud "mozgásban"[/URL] -
Balázs 17 #25369 elsőnek nekem is így tűnt, de szinte csak Muller oldalán támadtak így nem sok derült ki -
#25368 tegnap direkt néztem a németek meccsét az új szerzeményünk miatt, és hát...tudom, nem egy meccs alapján kell ítélkezni, de azonkívül, hogy a bal lába tényleg nem rossz, nekem kicsit Walcott 2-nek tűnt(elpattan tőle a labda, legnagyobb csele a megkerülős csel),teljesen beleszürkült a mezőnybe.
nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálunk mit fog alkotni... -
#25367 Na neee :)