31698

• minimize

ez mekkora!
  • Steve Downie
    Az a durva, hogy ez az ember régen még focizni is akart (és tudott is), most meg már leszarja az egészet, játszik ő a tarcsiban vagy akárhol, csak a pénz jöjjön :)
  • Steve Downie
    :DDDDDDDDDD
  • Sabcsee
    + egy kis agyérgörcs:
    "elakadtak a tárgyalások a Bastia és Squillaci között a játékos magas fizetési igényeinek kapcsán, s a dolgok jelenlegi állása szerint a szerződésének az utolsó évében is marad az Arsenalnál. Ca. 2 millió fonttal rövidíti meg a kasszát.
    És ha ez még nem lenne elég: Denilson már a gépen van London felé." by arsenalfan
  • Sabcsee
    Podolski már meg van, ha még Giroud(már ő is szinte biztos) és M'Vila is jön, akkor azért elég erősen Robin(és persze a szurkolók) kedvében járt a vezetőség...
    végre lenne minőség is a padon szinte minden frontra, egy M'Vila,Song,Wilshere kp azért elég zúzósan hangzik( Ramsey-t meg el
    lehetne passzolni kölcsönbe, hogy szedje össze magát).

Legyen már vége az EB-nek és rendeződjön minden...
  • green6k
    Walcott-ot is el kéne passzolni jövőre ő is ingyen menne, plusz Oxi úgyis már most jobb.
  • green6k
    Remélem RVP-t eladjuk, inkább most minthogy jövőre ingyen menjen.Szerződés hosszabbítás úgysem fog összejönni.
  • arsnl
    csak akkor kéne, ha Walcott menne (ugye neki is jövőre lejár a szerződése mint RvP-nek).
    #25397 nyilván akkor ha RvP nem hosszabbít. klubot és vezetést ismerve nem hiszem h visszautasítana 30m körüli ajánlatot.
  • Balázs 17
    én meg azt hallom, Sturridge szívesen távozna Chelseaből, lekéne rá cspni
  • szomferi
    jól hallom, hogy RvP eladó 35-37 milláért?
  • minimize
    miért kellene padra tenni??!
    v.Persie kicsit hátrébb lép,egy Poldi-v.Persie-Giroud hármas elől(néha miért ne??)...
  • Steve Downie
    A mi Balotellink :-D

• geo91
    padra nem igazolunk +10 millióért, nem a m.city vagyunk...
  • arsnl
    inkább Velanak, Bendtnernek, Chamakhnak, Parknak inthetünk búcsút ezzel az igazolással.
  • Steve Downie
    Sajnos én is így sejtem
  • geo91
    ezzel asszem búcsút is inthetünk Robinnak...
  • gabber_saviola
    vele nagyon jól jártok, penge pléja!
  • karajjj
    zsével
  • arsnl
    France Football szerint megegyeztünk Montpelierrel, Giroud 4éves szerződést kap majd EB után.
    amúgy az ő nevét, h kell ejteni? giru, zsiru?:D
  • Dean Winchester
    vége az eb-nek így dönthetne hogy mit is akar, esetleg a klub ajánlhatna neki vmi kecsegtetőt de tegyünk már pontot az "i"-re...
  • Sabcsee
    Robin jön haza...
  • minimize
    Gazidis-ék megszabták v. Persie árát, ha vinni akarják, Ő meg kevesellné a heti 130k-t,vagy a klub ambícióit a továbbiakra. szóval 30millió font.
    2hete még azt mondták, marad mindenképpen...
  • minimize
    (Vókott tegnap betalált)
    aranyos a kissrác, a meze meg...a ráadás.:)
    Dzago meg az EB-után dönt,jön-e a PL-be.
    jah,hallottátok,mondta a magyar szpíker, h Giroud kiv. ára 50(!!!)millió.
    ez valami vicc? mer' nem látom a poént akkor.
  • minimize
    Jamie Sanderson nincs elragadtatva a középpályás teljesítményétől.
    "Dzagojev Arshavin ellentéte a pályán: amíg az idősebbik orosz gyorsan járatja a labdát, és képes a döntő pillanatban kiugratni a csatártársát, Dzagojev egy picit félénkebb, s közel sem nyújt annyit, mint egy érett irányító. A labda nélküli helyezkedése viszont jó, jól veszi fel a pozícióit a pályán, s könnyedén rúghat akár 15 gólt is a szezonban, de egy klubcsapatnak ennél több kell. Arról sem vagyok még meggyőződve, hogy valóban ez év végéig szól a szerződése, miután a CSZKA nem ad ki részleteket a játékosai szerződéséről egykönnyen."
    -Young Guns webblog szerzője-
  • minimize
    nem mondhatnám,hogy kacsa, az,hogy jön-e, később kiderül.
    ami itthon "hír", azt (általában)korábban linkelem 3-4nappal, szal' meglátjuk.
  • geo91
    bár úgy lenne, de ez a hír csak úgy hápog... :D
  • Balázs 17
    kell!
  • minimize
    vennénk egy támadó kp-t is, 12milliós ajánlatunk lesz Dzagoev-ért,a jövő héten megpróbáljuk. alakul a molekula!
  • minimize
    azt mondta a főnök, Giroud v. Persie mellé jön, nem a helyére.
    (NEM adják el, egyébként a Juve lenne(tényleg)az esélyes,25millió körül...)
  • Balázs 17
    nekem nincs kedvencem, bár épp a hollandok voltak akiket szerettem, de amióta ilyen érvénytelen keretük van azóta már ők se érdekelnek
    főleg az arsenalosok miatt nézem az EB-t és úgy tűnik -1 játékos
    Dzagoev viszont rohadt jó:)

amúgy szép gól
  • szomferi
    szép volt, az biztos!

de ennyi volt nekik az EB, ekkora szégyent ilyen kerettel...
  • Steve Downie
    Jobbossal! Mekkora :D

• Steve Downie
    Na örülök, hogy csatárból lesz egy pár jövőre (és nem úgy, ahogy volt az előző szezonban Park és Chamakh).
  • Steve Downie
    Bendő dupla! Klasszis! :D
  • minimize
    Chamakh-ra igényt tartanak, nem tudom, kölcsönbe megy-e,vagy beszámítják.
    a v.Persie-ügy meg teleregény jelleget ölt, talán nem az ismerős befejezéssel(Cesc,Nasri pl...)
  • arsnl
    na ma már BBC is lehozta 12m fontos árral. ők nem nagyon szoktak mindenféle pletykát kirakni. de remélem nem RvP helyére jön..
  • minimize
    (halkan szólok,a nagy meccsnézés közepette,hogy a M'pellier elfogadta a 13millió fontos ajánlatunkat Giroud-ért.hogy ennek része-e Chamakh is, azt nem tudom.)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=ob8xTYXmMko]Giroud "mozgásban"[/URL]
  • Balázs 17
    elsőnek nekem is így tűnt, de szinte csak Muller oldalán támadtak így nem sok derült ki
  • Sabcsee
    tegnap direkt néztem a németek meccsét az új szerzeményünk miatt, és hát...tudom, nem egy meccs alapján kell ítélkezni, de azonkívül, hogy a bal lába tényleg nem rossz, nekem kicsit Walcott 2-nek tűnt(elpattan tőle a labda, legnagyobb csele a megkerülős csel),teljesen beleszürkült a mezőnybe.
    nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálunk mit fog alkotni...
  • Steve Downie
    Na neee :)