31698
-
#25527 M'Vila 17 milláért érkezik
Hamarosan kiderül, mennyire hiteles. -
#25526 érdekes lenne... -
#25525 Lehet,hogy marad v. Persie?
-
#25524 a csajok 9pontra növelték előnyüket a "Women's Super League"-ben, a Chelsea-s lányokat verték 4-2re.
Jovetic ára 30millió euro-ról indul,SAF pedig "beindult" R.v.Persie ügyében-Rooney éktársának szánja. -
Balázs 17 #25523 legalább jól adjuk el a játékosokat:Dd -
#25522 "Wenger has turned down the Brazil job, was approached by CBF, the Brazilian Football Confederation, about taking the job immediately as doubts emerge over the suitability of current boss Mano Menezes.
However, the 62-year-old rejected the CBF’s offer of a two-year contract.
The news comes just weeks after Wenger resisted an approach from the French Football Federation about taking the Les Bleus post in a part-time role."
friss.
-
Dean Winchester #25521 ha tehetném megtenném a juvet :D
kizártnak tartom,hogy pont a cityhez igazoljon...
főleg,hogy elvileg nyilatkozott vmi olyasmit is,hogy az arsenal ellen kéne játszani akkor a szíve fájdulna meg...
-
#25520 "Én sohasem hagytam el a klubot, pedig higgyék el, voltak anyagilag jobb lehetőségeim is. Már 16 éve is ugyanez volt a szemléletem, és nem tervezem, hogy ezen változtatok.
Azt is cáfolom, hogy a pénz lenne a motivációm. Cruyff-hoz hasonlóan én sem azért ölök megannyi időt a fiatal játékosokba, hogy aztán jó pénzért távozzanak.
A Cruyff-hoz, vagy hozzám hasonló emberek egész egyszerűen vissza akarnak valamit adni a futballnak."
angol odds-ok v. Persie köv. állomására:
City 1,73
Juventus 5.50
United 6.50
Barcelona 9,0
Real Madrid 11,0
-
#25519 már régen felállhatott volna, de ő szereti a klubot, és tenni is akar érte.
"Wenger elé basznám,hogy gondolkodjon el"
szerintem ezen neked is lenne elgondolkodni valód.
vagy nem látod át tisztán a Főnök helyzetét, vagy a meleg teheti,de lassíts le plíz.
-
#25518 nagyon durva,kinyomtatva Wenger elé basznám,hogy gondolkodjon el -
Dean Winchester #25517 N'Zonzi ki lenne? :D
-
#25516 Dzeko lehetséges "áldozata" a v.Persie-ügynek,őt adnák+cash-t az új tervek szerint,amennyiben nem viszi el a B.München,vagy a Milan tőlük.
3lehetséges állomása maradt(City,MU,Juventus),a PSG kiszállt a versenyből.
N'Zonzi-ért meg a Kékekkel hadakozunk.
középre egy dán fiatalság esetleg??!
-
#25515 Teljesen egyetértek! -
Dean Winchester #25514 nem mondtam,hogy nem jó :D de most egy podolski kurva nagy igazolás :DDD kb. mi lehettünk az egyetlen klub akinek kellhetett...
persze jó ez meg, én örülök h legalább már van plusz játékosunk, de ha megy rvp és walcott akkor szart se érünk :D
mind1, ha rvp maradna legalább most és még sikerülne igazolni akkor én elégedett leszek -
#25513 jónak jó,csak kevéske lehet. most mindenki gőzerővel erősít. -
#25512 már igazoltunk 2 játékost. nem igaz, h semmi se jó .. -
#25511 "hír" van bőven,de kivárok,amíg megerősítik őket.
elvileg lesz új irányítónk is,fiatal,sokan nézegetik,jönne is... -
#25510 Jogos, tényleg nincs 80. Itt a lista egyébként. -
Dean Winchester #25509 A Daily Mail értesülései szerint Andre Villas-Boas kitart szándéka mellett, miszerint szeretné megszerezni a lengyel gólgépet, Robert Lewandowskit.
A Tottenham edzőjének az életét megnehezítheti korábbi klubja a Chelsea, amely a 20 millió fontra taksált csatárt ugyancsak megvásárolná.
A Spurs már megtette az első lépést, ajánlatot tettek a Dortmundnak. Ellenben a Chelsea és az Arsenal sem akar lemaradni a transzferről. Utóbbi főleg azok után nem, hogy Robin van Persie múlt héten bejelentette, hogy nem hosszabítja meg a lejáró szerződését az Arsenal csapatánál.
más lépéseket tesz, mi megint csak érdeklődünk :DDDDD -
#25508 Squill nem kap többet 70nél,Walcott meg menjen,ha akar. HA nem lendületből megy, bukta van általában...
Jovetic Londonban van...:> -
#25507 Még Squillaci is többet keres 70-nél, azért ez tényleg megalázó lehet Walcottnak. -
Dean Winchester #25506 A Daily Mail értesülései szerint Walcott nem örül annak, hogy az új négy éves ajánlatában csak 70 000 fontot kereshet hetente. Walcott heti 100 000 font körüli keresetet szeretne és ezt a Chelsea megadná neki.
A londoni klub nem akar engedni, így Arsene Wenger készen áll arra, hogy eladja az angol válogatott játékost megfelelő ajánlat esetén, ami 15 millió font körüli összeg lehet.
Walcott 2006-ban került az Arsenalhoz, azóta 220 mérkőzésen lépett pályára az ágyúsok színeiben, ezalatt 42 gólt szerzett, emellett 40 gólpassz is szerepel a neve mellett.
azért vicc,hogy ilyen szarság miatt nem vagyunk képesek megtartani a játékosokat... nem hiszem el,hogy azt a kib****tt plusz 30k-t nem lehet kifizetni neki -.- -
#25505 Walcott-nak nem elég a heti 70k/4évre,100at akar, 15millióért mehet is.(Kékek?)
Moses is őket választaná, "the youngster has set his heart on a move to Stamford Bridge".10millió lenne egyébként.
-
#25504 ja. Webb már ott visított,tudta,mi jön. -
Dean Winchester #25503 :D
SH-n olvastam, nem is tűnt fel, hogy tényleg a volt mezünk színének az árnyalata is megegyezik xD
-
#25502 én is nagyot csalódtam benne, tényleg elég nagy hálátlanság(Wenger-t megint hátba szúrják), kezdem elhinni azt is, hogy a klubot is sokkolta ( Ramsey ma nyilatkozta le, hogy fingjuk nem volt arról, hogy nem akar hosszabbítani és csak annyit tudnak tenni, hogy várják a fejleményeket).
De szerintem igenis számít, hogyha már egyszer sikerült nyerni a csapattal, nem pedig egy 8 éve nyert FA kupát, amikor még az Érinthetetlenek magja ott volt...
Végig nézte, ahogy a legjobb játszótársai Cesc és Nasri lelépnek(és Flamini, Toure), idén is mindenhonnan kiestünk elég hamar, és sajnos neki nem elég motiváció, hogy ő a CSK...
Én reménykedtem benne, hogy itt fog visszavonulni, mint Bergkamp anno, sajno az IGAZI ágyúsokból nagyon kevés van a keretben. :( -
#25501 Szinte biztos vagyok benne, ha Nasri és Cesc maradt volna és mondjuk, ha "csak" Arteta-t és Mertesacker-t igazoltuk volna le melléjük(gondoljatok bele, egy Arteta, Song, Fabregas középpálya...), akkor simán megnyertük volna a PL-t... -
#25500 aham, így világosabb is. 8év alatt egy igazán jó szezon,rengeteg türelem,csk(bár ez a mai világban lószar ezeknek...),imádják a szurkolók,de az utolsó 3-4évében kell hirtelen 5-6kupa. eddig nem fájt a "nyeretlenség",most,egy aranycipővel a zsebben,a Mama&az Asszony tanácsa ellenére is lelépne.
SOHA nem lesz szobra az Emirates előtt-hiába a szöveg felénk, Ő nem igazi Ágyús.
vagy azok is "kihaltak" már??! -
#25499 ja, Vertonghen meg (elviekben) a Csirkéké. -
#25498 jó, de a Rooney-s eset azért nem teljesen ugyanez, ő a fizetését akarta feljebb tornászni, meg azért amióta a Mu-ban volt szinte mindent megnyert, nem csak egy FA kupát 8 év alatt. Persie nyilatkozatában is azt írta, hogy nem elsősorban a pénzügyek, hanem a jövőbeli célok miatt döntött így...:/ -
#25497 (Nani-t is kinézték a MU-tól,asszem ezek évente vesznek új csapatot.)
-
#25496 minő meglepetés, v.Persie mellett vinné Walcott-ot is a City,ez már tényleg enyhén szólva is mókás tőlük.
amennyiben összejönne nekik, Moses a kiszemelt a helyére,Dempsey a Pool felé tart,előbbi 12millióba fájna a klubnak. -
#25495 hát inkább menjen Juveba, de ha City többet ad, akkor nyilván oda. bár elvileg most újra összeül Wengerrel és Gazidissel. várjuk ki a végét. Rooney is vmi hasonlót nyomatott le tavaly, aztán mégis hosszabbított.
de ha megy is az se nagyon lényeg, annyi klasszis hagyott el már minket, mégis ott voltunk BL helyeken mindig. Cesc & Nasri távozása után is temettek, mégis több pontot szereztünk nélkülük (persze ilyenkor jön a kérdés mi lett volna ha maradnak, bajnokcsapat?). -
#25494 Ezzel másik hőn szeretett klubcsapatomhoz igazolni Persie de valamiért nem tudnék neki örülni... Az Arsenalban RvP-nek státusza van, a zebráknál pedig "csak" egy klasszis csatár lenne. :( -
Dean Winchester #25493 A Mirror beszámolója szerint, mely lap az egyik legjobban értesültnek bizonyult ezidáig van Persie jövője kapcsán, a holland csatár a Juventusban folytatná pályafutását.
A játékos iránt hónapok óta komoly érdeklődést tanúsít a Zebrák mellett a Manchester City is, sőt az utóbbi napok során felbukkant a Manchester United is kérői sorában, de a labdarúgó végigrágva a klubok által kínált ajánlatokat, végül a Bianconeri mellett tette le voksát.
Választását nagyban megkönnyítette Beppe Marotta rugalmassága, a Juventus vezetője ugyanis abszolút kiszemeltje igényeihez igazította ajánlatát, heti 180.000 fontos fizetés mellett kulcsszserepet ígérve a futballistának.
Biztosra azonban továbbra sem vehető az Arsenal sztrájának Torinóba költözése, a Bianconerinek ugyanis még dűlőre kell jutnia az Arsenal vezetőségével is a csatár vételára fölött, melyben ezidáig komoly eltérések mutatkoztak a két klub elképzelései között.
Arsene Wenger korábban kijelentette, nem óhajtanak bejelentése ellenére sem lemondani legnagyobb értékükről, hangsúlyozván a támadót további egy éves szerződés köti jelenlegi kenyéradójához, de várhatóan e kérdésben végül a londoniak beadják majd derekukat, hacsak nem szeretnének 20 millió eurót kidobni a klub ablakán. -
Dean Winchester #25492 Az Arsenal bejelentette, hogy elhalasztja az idén nyárra tervezett Nigériai túrát.
A klub közleményben jelezte, hogy nem fogják lejátszani az Augusztus 5-re tervezett, Arsenal-Nigéria mérkőzést.
Az Arsenal marketing igazhatója a következőt nyilatkozta:
"Az augusztusra tervezett mérkőzés időpontja alatt felmerülő bonyodalmak miatt mégsem vállaljuk a túrát, így augusztus 5-én biztos nem lesz Nigéria- Arsenal találkozó.
Rengeteg szurkolónk van Afrikában, így nagyon sajnáljuk, hogy nem látogathatunk el oda idény nyáron. Azonban már a terveink között szerepel, hogy jövőre minden áron ott legyünk, és játszhassunk a Nigéria válogatottal." -
Dean Winchester #25491 pedig tavaly vmi barom egy olyat is írt,hogy rvp igazi ágyús sosem hagyná cserben a klubbot :DDDD
ha a szíve mélyén is ágyús lenne akkor simán maradna legalább 1-2 évet és csak ezt követően távozna... -
#25490 Ha RvP menni akar annak ellenére, hogy Wenger a sok sérülés mellett is bízott benne és most az első jól sikerült szezonja után rögtön bejelenti, hogy nem hosszabbít ez rendes tőle. Felőlem mehet hisz a sérülés gyakoriságát nézzük akkor a következő idényben nagy valószínűséggel lesérül azt megint nem látjuk ill. Giroud és Podolski-t sem hiába igazoltuk le mindketten jó csatárok és senki se pótolhatatlan, ketten már csak megoldják. -
#25489 MA tér vissza v.Persie Londonba,egy 6szemközti beszélgetésre Wengerrel,és Gazidis-szel, Kees Vos(ügynöke)nélkül.
meglátjuk. -
Dean Winchester #25488 bár picit utálom de klasszis helyére klasszis plusz egy kis apró is :D