Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
Dunne miért nem kapott 2.sárgát? hamár befújta 11est..

arsnl
RvP tizibõl. 1-2

nem a sunderlandnél?
képzelem mit mondhat a szünetben
"jólvan srácok, próbáljatok meg szépíteni majd esetleg egyenlíteni hiszen ez csak egy kupa, mindenki nyugodjon meg még nincs minden veszve" 😄
Kaplan
Apropó Martin O'Neil most hol edzõsködik??? Tudja valaki? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
A mai futball világban ennek a képességnek a hiánya egyenlõ a halállal. Egész egyszerûen már alkalmatlan a feladatra, nagyon sajnálom, de tényleg az. Szerintem a csapatból mindenkiben van több de semmit nem látok csak céltalanságot. Játékospolitika, stratégia, játék.. 0.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

igen Walcottot szerintem túlsztárolták anno, amikor kivitték a válogatottal
arsnl
ez 1 tény. fõleg a tavalyi ligakupa vereség után látszott, h képtelen felhúzni a csapatot.

mert Wengernek ez a faszsága, hogy a védõk elõl vannak aztán kontrából megvernek😊
Kaplan
Hitehagyott és céltalan egy társaság ez. Kövezzetek meg de Wenger már képtelen motiválni a csapatát, legyen az akármelyik sorozat illetve bajnokság. Nem tetszik amit csinál az öreg, már évek óta... Most kezd kicsúcsosodni a dolog.

arsnl
Rosickyvel mi a baj?
1 szimpla támadásnál miért megy fel a 2 középsõ védõnk??? szögletnél értem én, de így... miért mindig csak akkor kezdünk el játszani, hajtani ha már vesztésre állunk? faszom bele az egészbe

az elsõ gól elõtt azt kívántam bárcsak kapnánk egy gólt még most és akkor talán nekiállunk focizni.
a gól jött is... csak sajnos még egyet becoptunk..

kaplannal egyetértek!
rosicky egy kalap szar. walcott is.
henry jöhet megint aztán tovább lõhetne minket 😄
Oxi most is jó, gyors, bátor, rámeri lõni ha rá kell..
grebber
LOL de gyengék<#boxer>

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Jázusom... Rosicky, Walcott le. Henry, Arteta be... Walcott egy használhatatlan ócska szar. Oxi sokkal erõteljesebb, lendületesebb és nem mellesleg érzi a kaput illetve nem hagyja el a labdát futás közben.. Ez pedig Walcott sajnos egy olyan játék ahol a labdát vinni kell magaddal tudás közben. Mivel erre képtelen egész egyszerûen nem jön ki a gyorsasága. Bár én már nehezen hiszem el, hogy õ egy gyors játékos lenne.. 😊

Effe88
Dunne szerezte most nem a saját kapujába😄😄

grebber
0-1 szánalom

Next PC upgrade: 2022

Steve Downie
A kommentator szerint a highburyben jatszunk :-D

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

örültem, örülnék ha a poolt mi ejtenénk ki 😊
<#worship>
Steve Downie

arsnl
Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.

pad: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.

banok
17.00 Arsenal-Aston Villa ::: FA-Cup
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
a második sorom szólt válaszként, az elsõ csak tény.

No one can stop Death!

nem miatta írtam, hanem, hogy évek óta ez megy
minimize
Wilshere már 16éves kora óta (!!!)fájlalja a bokáját.
túl fiatalok a sorozatmeccsekhez a PL-ben, ez a baj-sajnos.

No one can stop Death!

Sabcsee
így, hogy Jack offolja a szezont (Diaby meg hónapok óta nem ad magáról életjelet), szerintem is érkezni fog egy középpályás, ha csak kölcsönben is.

kaka

röhej
egész stábot ki kéne baszni a picsába
minimize
jah,most nézem én is. fasza...<#shakehead>

No one can stop Death!

arsnl
Marokkó kiesett, Chamakh se lesz sokáig távol.
Wilshere sérülésével mindenképp kéne 1 kp, nagyon karcsú így. nem csak minõségben, de létszámban is

Steve Downie
"Arsene Wenger has confirmed Jack Wilshere has suffered an injury setback in training which could rule him out for the rest of the season - and Euro 2012."

Nem tudom elhinni!

<#worship>
arsnl
gólok

szobor

vajon megint tovább lõ minket a kupában? 😊
valaki nem tudja linkelni Youtubról a szoboravatást? mármint amikor henrynak szobor lett állítva.. arról videót vagy valamit? illetve volt itt egy videó melyben Henry összes arsenalbeli gólja megtalálható volt..
arsnl
Davids2
https://twitpic.com/show/large/8captv

arsnl
hogy ne csak negatívkodjak:
Sagna could be in squad, Henry, Arteta could be, Coquelin is back.

arsnl
Wilshere valóban visszaesett. kpra van így az agyonfacsart Ramsey/Song/Arteta trió + Coquelin aki véletlen sérült éppen. Diabyról ne is beszéljünk. ja még Rosicky, aki MU ellen jól tolta remélem irányítóként is játszik majd néha Rambo helyén.
1 igazolásnak mondjuk örülnék..

illeltve pont ilyen embereket tudunk igazolni :/
átok van rajtunk 😄 henry is alig jön pár mérkõzésre és õ is lesérül
arsnl
biztos véletlen h nálunk mindenki ennyire sérülékeny. tutira mind1ik játékosunk porcelán lábú. véletlen se a személyzet/edzés a szar.

arsnl
az a hír járja, h Wilshere visszaesett és lehet kihagyja az egész szezont

Steve Downie

minimize
Sanchez Watt a Crawley Town-hoz igazolt. "csak" egy újabb tehetséges csatárt buktunk?

No one can stop Death!

Steve Downie
😄DD

minimize
„Szurkolok az Arsenalnak, de az az igazság, hogy új edzõre lenne szüksége a csapatnak, és Wengernek is jót tenne a váltás. Nem jó, hogy ennyire össze vannak nõve.”
Paul Kagama, ruandai elnök
<#ravasz1>

No one can stop Death!

minimize
csak a szokásos...van elég játékosunk, meg potenciál, meg minden, fõleg attyityüd...

No one can stop Death!

Kaplan
31.-ig tart a téli átigazolási szezon? Nem sok jóra számíthatunk már úgy érzem.. 😞

arsnl
Sagna ma visszatért a teljes körû tréninghez. 2-3 hét és játszhat.

Pastoret adja cserébe oda😄

ARSENAL&POKER

minimize
Ancelotti vinné Walcott-ot a PSG-hez.

No one can stop Death!

de a szemét nézzétek, mintha azzal akarná blokkolni😄