31698

• arsnl
    ezt én sose értem meg. saját magukat Yid Armyként emlegetik meg ilyenek, de ha vki "le yidezi" őket akkor felháborodnak. kb mint a feketék akik egymást nigganak szólítják, bezzeg ha 1 fehér niggaként hívja őket akkor ő a rasszista... na mind1:D
  • arsnl
    Vela már 99%, h Real Sociedadba igazol
  • Effe88
    Frimpong vs. T'ham szurkoló:D:D
    link
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Ha RvP mindenképp megy, akkor szerintem is tökéletes lenne Dzeko, már a Wolfsburgban is szerettem a játékát nagyon.
  • Steve Downie
  • Effe88
    Parlour megmondja a tutit:) link!
    Persie-Dzeko cserét akar(szerintem nagyon jól járnátok egy Dzekoval nagyon nagy játékos)
  • minimize
    Gervinho tegnapi gólja
  • hedonist
    Nagyon drukkolok, h maradjon nálatok, és főleg, h ne a Cityben kössön ki ő is...

Legyen végre valaki, aki nem hagyja cserben a klubotokat.

(vicc, h nálam FIFAban Wilshere mindig a citybe igazol::D :S)
  • minimize
    v.Persie ismét házat nézett Chesire-ben...(north in England)
  • Sabcsee
    Alex Song expected to miss Man City(H),
    Chelsea (A), Liverpool (H) due to
    African Cup of Nations. :|

na, ez a para
  • Steve Downie
    Hogy röhögnek ők is xD

• Dean Winchester

az első kupa megvan! jöhet a többi :D
  • Steve Downie
    :D

• Sabcsee
    Gervinho góljával 1-1 lett, büntetőkkel kikaptunk, de pontozással megnyertük ezt a remek kupát...:)
  • arsnl
    Henri gólja
  • Sabcsee
    nyertünk Lansbury góljával. Kíváncsi vagyok neki mi lesz a sorsa, igazi ágyús meg minden, de még a tavaly másodosztályú West Ham kezdőjébe sem került be...
  • arsnl
    MArtinez, Eisfeld, Lansbury Gibbs csk, bár csak barátságos meccs, de végre ízig vérig ágyús csk London-ból
  • Sabcsee
    A kezdő:
    Martinez, Boateng, Miquel, Yennaris, Watt, Eastmond, Eisfeld, Lansbury, Jenkinson, Gibbs (c), Chamakh.
  • Steve Downie
    Úgy látom, hogy az ESPN csak a többi felkészülési meccsünket adja, ezeket nem, így meg nehéz lesz streamet találni szerintem. Majd banok hátha tud segíteni.
  • Forza Italia
    valami stream lesz??
  • Steve Downie
    Este meccsek végre!
  • arsnl
    érdekes h Olsson is bekerült, aki tartalékoknál még nem is játszott:D ő az "új Cesc". gondolom még Mbaye Niang is játszani fog, hiszen nemsoká lejár próbajátéka.
    de végre valahára rendes focit látunk.
  • Sabcsee
    holnap játsszuk az első felkészülési meccset, ugye 1 félidőt az Anderlecht és 1 félidőt a Southampton ellen.
    sanszos, hogy ilyen veretes lesz a kezdőnk: Fabianski, Jenkinson, Djourou, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Coquelin, Gervinho, Diaby, Santos, Chamakh. Továbbá szóhoz juthat majd Lansbury, Bartley, stb...

Diaby-ra nagyon kíváncsi leszek, meddig fogja bírni...:)
  • webibebi
    de jó is volna :)
  • Steve Downie
    Arsenal Times:

"Yann M'vila will sign for Arsenal next Monday. Fee of 17 million and personal terms agreed. Medical next Monday after his holiday!"
  • Steve Downie
    :D:D
  • minimize
    a Rennes középpályása,Doumbia a W'Brom-ot választotta helyettünk,mondván:
    “I’ll have more chances to play at West Brom.”
  • minimize
    az ötvenes éveket juttatja eszembe. kb. arrafelé is tartunk minden téren.
    akkoriban "bukta"-mezeket hordtunk. ez is az...
  • Sabcsee
    baszná meg az egész kibaszott vezetőség, még hogy Giroud nem RvP helyére jött..., még szerencsétlen franciával is kihangsúlyoztatták az interjújában, hogy mondja azt, "nem Van Persie helyére jöttem, tanulni szeretnék tőle, blabla"
    asszem túl optimista voltam :/
  • Balázs 17
    elég géj
  • Steve Downie
  • Steve Downie
  • Dean Winchester
    ha igen akkor vmi ultra szar, ratyi fos ez .D mint vmi ötödosztályú pénzügyileg iggencsak szarul álló csapat meze lenne :D kb. mint egy óccó kínai pizsama :D
  • Steve Downie
    Gyerekek, ez most komoly?

• Sabcsee
    Kyle Bartley csatlakozik a felnőttkerethez, valszeg ő lesz Squillaci utódja.
    pletykálják, hogy a Van Persie-ért kapott pénzből Sneijder-t vennénk meg (cirka 20 millió), hát nem is tudom...
    + sokadik hírként újra lehozták, hogy M'Vila 17 milkáért a miénk...
  • Steve Downie
    Az meg megint egy külön történet, mikor guys helyett gayst írt twitteren :-)
  • Sabcsee
    szegény Santos-t sem az eszéért(és a védőmunkájáért) szeretjük...ugye még pár napja nagy boldogan írt Benayoun twitterjére, mennyire várja már, hogy lássa őt az edzésen...:)
  • Sabcsee
    pedig már felcsillant a szemem...:D
  • Steve Downie
    Sorry, telón nem látszik, h májusi hír :-D