31698

• hedonist
    Csak azért írtam ezt, mert tényleg kéne még valaki Persie távozása esetén, 1 csatár marad, mert Chamakh, Bendtnerre nem lehet alapozni, Podolski, Oxlade stb inkább szélsők, és ha már körülnéznek reálisan megszerezhető játékosokra vethetne ki a hálóját Wenger... Én annak drukkolok, h a régi top 4 között dőljön el a PL...

Tény, h sokat költ a klubbunk, de mindig is ésszel tette sztem 1-2 igazolást még az elején leszámítva, de az tudjuk, h Abra miatt volt pl ő akarta annyira Shevat mert ugye honfitársa, persze mindenki tudta, h nem való angliába. És ami szerintem a legfontosabb, h eredménye volt az elmúlt években, idén megkoronázva az áhított BL-el...
  • minimize
    #25605-nem offenznek ment,megjegyzem...
  • minimize
    ja persze,elfelejtettem...az a másik londoni klub,amelyik kilóra veszi az edzőket-játékosokat.
  • arsnl
    - RvP "dolgozik az erőnlétén" = megy.
    - Kos & Giroud és Per & Poldi később álltak edzésbe még nincsenek meccs készen.
    - Rosicky EB sérülése még 6-8 hét múlva jön rendbe-,-
    - Wilshere-t még mindig nem tudni mikor térhet vissza. nem tudom mi lesz vele ilyen kihagyás után.
    - Ramsey és Park olimpiára készül
    - Sagna augusztus végén állhat edzésbe
    - Lansbury sérülés miatt nem megy. pedig neki jó lett volna ha megy:(
    más hiányzó nincs
  • arsnl
    itt az Ázsiába utazó keret: Vito Mannone, Ignasi Miquel, Chuks Aneke, Thomas Eisfeld, Marouane Chamakh, Ryo Miyaichi, Craig Eastmond, Nico Yennaris, Alex Oxlade-Chamberlain, Francis Coquelin, Kieran Gibbs
    Alex Song, Lukasz Fabianski, Carl Jenkinson, Theo Walcott, Wojciech Szczesny, Johan Djourou, Benik Afobe, Thomas Vermaelen, Abou Diaby, Andre Santos, Gervinho, Mikel Arteta, Kyle Bartley
  • arsnl
    már megvette Giroud-ot...
  • hedonist
    Cavanit nem tudjátok megvenni, hozzá a klub történetének legnagyobb átigazolási díját kéne adni, majd vesz vmi franciát.
  • minimize
    20ért menne Juvéba(itt NE maradjon...),adnánk 22-t Lewandowski-ért(), aztán szevasz!
  • minimize
    "A BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint Robin van Persie minden bizonnyal nem utazik az Arsenal ázsiai túrájára, s Londonban maradván készül a klubszezonra, valamint az egyre biztosabb távozására".Állítólag még nincs erőnlétileg készen a túrára.Ja...
    akciósan ne adják el,mint Fabregast,a megfelelő pótlására meg kell a lóvé.
    Cavani??!
    "a BBC és Sky Sports is úgy tudja, hogy három csapat: a Manchester United és a City, valamint a Juventus is hivatalos ajánlatot nyújtott be az Arsenalnak v.Persie-ért, ám mindegyiket elutasították Wengerék, mivel egyik sem érte el a csapat által kért 20 millió angol fontot."
    ennyi,kész.
  • arsnl
    Giroud 12-es mezszámot választotta/kapta.
  • Grove4
    Az a maga részéről is kibaszás lenne, mert tuti nem játszana és nem venné meg senki.
  • hedonist
    Az lenne kibaszás a részéről, ha még maradna 1 évet hosszabbítás nélkül..
  • arsnl
    egyetértek. úgy tűnik nem megy Ázsiába sem, mert h le van maradva erőnlétileg. magyarul eladjuk tutira. kíváncsi vagyok, hogyha tényleg annyira szereti a klubot, akkor menjen Juveba.
  • Balázs 17
    mind2 kell :)
    RvP meg menjen most, túl ráépül már a csapat
  • minimize
    MA eldőlhet v.Persie sorsa.
    HA megy már most, Llorente érkezhet a helyére a Bilbao-tól,28millió értékben,felhasználva a 20körüli,v.Persie-ért kapott összeget.
    Ganso dettó a képben,MA is megfigyelik,mire képes.
  • Dean Winchester
    volt valami hír,hogy dzekó jöhetne hozzánk....

"Nem válik meg Carlos Téveztől és Edin Dzekótól a Manchester City. Legalábbis a klub menedzsere, Roberto Mancini megtartaná csatárait.

Habár Carlos Tévezt lassan egy éve rendszeresen hírbe hozzák különböző együttesekkel, az argentin csatár mégis rendre a Manchester Citynél marad. Idén nyáron a Paris Saint-Germain hajtja a dél-amerikai támadót, és úgy tűnik, a franciák is üres kézzel távoznak.

"Tévez nem megy sehova és Edin Dzeko is nálunk marad - mondta a The Sun című lapnak Roberto Mancini, a City menedzsere. - Nagyszerű csapatunk van, és szeretnénk együtt tartani a keretet. Természetesen ez nem lesz könnyű, de ők ketten biztosan nem távoznak."

Az angol lap hozzátette, a Manchester City eddig nem szerzett sztárjátékost az átigazolási időszakban. Mancini szerint csapatában valóban nem találni olyan klasszisokat, mint akik a Real Madridban vagy a Barcelonában szerepelnek. Az olasz úgy véli, jelenlegi együttesének évről évre mentálisan kell erősödnie."
  • Dean Winchester
    Arséne Wenger ragaszkodik ahhoz a filozófiához, amely eddig is jó szolgálatot tett számára a csapatnál, így továbbra is igyekszik előnyös üzleteket kötni és a fiatalokra építeni.

A francia vonakodása az Emirates kasszájába nyúlástól rendszeresen feldühödött szurkolói hangokat von maga után, és gyakran azt az érzést kelti, mintha mindig vérfrissítést végezne a csapatnál.

Wenger múltja magáért beszél, és az ő hite sohasem ingott meg abban, hogy a hazai nevelésű játékosok szerepeltetése a követendő példa.

Ez a megközelítés számos klubnál jól működött a múltban, elég ha csak a holland legenda, Johan Cruyff által vezetett Ajaxot vagy Barcelonát vesszük figyelembe, ahol különös hangsúlyt fektetett az akadémiai munkára.

Wenger tervei szerint továbbra is ezt a vonalat követi, nagy szerepet szán a fiataloknak és a felderítői hálozat hatékonyságának.

Wenger úgy gondolja, lehetnek hullámvölgyek az út során, amikor sztárok távoznak a klubtól, de abban is biztos, hogy az Ágyúsok profitálnak hosszútávon ebből a szemléletből.
    "Teljes mértékben egyetértek Cruyff-fal és nem fogok változtatni. Az egyetlen szomorú dolog az, amikor a munkád tönkremegy mások miatt.
    Látni szeretnéd a játékosodtól, hogy elsődlegesen a csapatért teszi a dolgát. De ez nem mindig így működik.
    Én ennek az áldozata vagyok. Elvesztettem Samir Nasrit, Cesc Fabregast és Gael Clichyt akkor, amikor a legjobb korban voltak. De soha nem hagyom cserben a klubot, amikor van beleszólásom.
    Lett volna legalább 10 alkalmam itthagyni a csapatot, de nem tettem, mert 16 éve dolgozom itt ugyanazzal az elképzeléssel és filozófiával, és ez nem fog változni. Különben is, a pénz soha nem volt fő motiváció számomra. Hasonló módon, a Cruyff-fal azonos elveket valló emberek sem csak a pénz miatt tesznek annyi tehetséget a csapataikba. Mi mind ezt csináljuk, mert vissza szeretnénk adni valamit a játéknak."- mondta Wenger.
  • minimize
    v.Persie nagy haverja a srác...
  • Dean Winchester
    nem csípem, nem szimpatikus, ne jöjjön :D remélem kacsa a hír...
    http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,barcelona-a-liverpool-es-az-arsenal-is-vinne-a-mellozott-hollandot,29658
  • Steve Downie
    Na ez jól hangzik!
  • arsnl
    Vela elment 3m euróért, de 4mért visszavehetjük bármikor.
  • minimize
    volt egy ajánlat(20milliós),amit vissza is dobtak nekik.
    (Marotta is lenyilatkozott, úgy fogalmazott, hogy "még mindig szeretnék szerződtetni a támadót, mert ez a rajongóknak egy igazi álom volna.
    Van Persie a szurkolók álma.
    Mindenki azt szeretné, ha leigazolnánk, de egyenlőre maradjunk a valóságban.
    Tudjuk mit kell tennünk, és ez a lényeg.")
    jó lenne,ha végre eldőlne a dolog...
    (Oscar is a Chelsea-é lett....)
  • Steve Downie
    Közben meg olvasom, hogy saf szerint 20m-ért érkezik hozzájuk RvP.
  • minimize
    (Henry tegnap győztes gólt lőtt a Chicago ellen)
  • minimize
    "The club expect the Dutchman to be on the Arsenal flight to Kuala Lumpur on Saturday, for their three-match preseason tour of Asia, which also takes in Beijing and Hong Kong."
  • Steve Downie
    [URL=http://twitter.com/Becker_Boris]Boris Becker: "Just heard Van Persie signed 2year deal with ....Arsenal!?"[/URL]
  • Steve Downie
    Utána meg az Intert is szépen szétzúzta. Kíváncsi vagyok, hol köt ki legközelebb. Azért akárki nem lesz kétszer is spanyol bajnok, aztán egy másik csapattal BL győztes.
  • Effe88
    döbbenetes, hogy 6 év alatt nem tudott 1 bajnoki címet nyerni se a poolal
    1 bl+1 fa kupa+1 szuper kupa
    pedig nem volt olyan rossz az a pool akkoriban
  • Steve Downie
    Kicsit off: Beniteznek is üldözési mániája van, hogy meg merte kérdőjelezni az asztalterítősök PL sikereit

• Steve Downie
    :D
  • minimize
    süt róla a vidámság,hogy újra itt lehet!
  • minimize
    nekem lassan mindegy,hová MENNE. a lényeg az,hogy lelépne,amit nehezen "emésztek meg" egyenlőre...
  • Steve Downie
    Nézzétek ki jött vissza... :-D

• Sabcsee
    hmm, én valami olyasmit is olvastam az előbb, hogy a Juventusba menne legszívesebben, asszem ez lenne a "legjobb" nekünk is.
  • minimize
    "...az Arsenal szóvivője elmondta, hogy egyelőre nincsen konkrét dátum kitűzve a tárgyalásokat illetően, ugyanakkor mindkét fél szeretné a lehető legrövidebb időn belül eldönteni a folytatás hogyanját. A Telegraph legfrissebb értesülése szerint ez még szombat előtt megtörténhet; ekkor indul el az Arsenal Malajziába, az idei Ázsia-túra első helyszínére Londonból.
    Az arsenalreport.com internetes oldal pedig azt fejtegette, hogy az ún. Webster-szabály értelmében van Persie akár önmagát is kivásárolhatja magát a szerződéséből, amennyiben megtéríti az utolsó évében járó fizetését az Arsenal számára - amely összeg nagyságrendileg 5,2 millió angol font. A szabály értelmében a 28 évnél idősebb játékosok három évvel a futó szerződésük aláírását követően élhetnek ezzel a lehetőséggel."
  • minimize
    "Arsenal are refusing to comment on reports that Robin van Persie will not be joining their pre-season tour of the Far East."

• Sabcsee
    jesszusom, ki ez a Paulinho...aszerint a blog szerint M'Vila-t meg már tegnap bekellett volna jelenteni. :/

jó lenne már valami olyasmit is olvasni, hogy leigazoltunk valakit, nem csak azt, hogy ki, hogy, és mennyiért megy el
  • Sabcsee
    hol olvastad, hogy nem megy el a túrára?
  • minimize
    két újabb név,nemsokára ajánlattal:Paulinho a Corinthians-ból(9millió font), ill. Holtby a Schalkétól.
    Walcott-ért 25milliót kínált közben a Chelsea-visszautasítottuk az ajánlatot.
  • minimize
    pedig megy...már a "far east"-túrára sem megy el a csapattal a 7végén.
    még mindig nem értem, miért a 8.évben borult ki a bili nála...??()