31698

• Balázs 17
    RvP-t még megértem, mert 1év van a szerződéséből...
  • csocso14
    Ne is mondd 25 milliót sokallnak RvP-t miközben más kisebb játékosok dupla ennyiért cserélnek gazdát nem is igazán értem.
  • minimize
    még megtolják ezt kb.50millió fontnyi összeggel a végéig. a FIFA&UEFA meg figyel mindenre, de az ilyesmikre nem.
  • Balázs 17
    azt megfigyeltétek, hogy vételnél sokkal többet adunk a játékosokért, mint amennyit érnének
    eladásnál meg jóval áron alul mennek a játékosaink :)
  • csocso14
    Se okosan se ügyesen nem csinálja, annyi pénzt dob ki mindenkire, hogy az valami hihetetlen.
  • minimize
    mindenki erősít, szépen,okosan,ügyesen...mi is, meglátjuk,mire lesz elég. szerintem idén is max. a top4 lehet a cél-mi már csak ilyenek vagyunk.
  • Kaplan
    Chelsea nem kicsit erősít szépen, okosan, ügyesen..
  • Sabcsee
    én azért örülnék, ha végre megint lenne egy jó AM-ünk Fabregas és Nasri óta. Cazorla az ára miatt necces, 20 alatt nem hiszem, hogy elengedik...M'Vila hajó meg már sajnos nagyon elúszni látszik :/

a védelembe szerintem tuti nem igazol az öreg, én Gibbs-ben látok potenciált, Santos pót balbekknek teljesen jó, Sagna pótlása az neccesebb téma, de tavaly amíg Jenkinson nem sérült le, egész jól helyettesítette a franciát...nem valami technikás, de jók a beadásai, és fizikailag sem olyan szar.

• Balázs 17
    mert ő aztán megoldaná a középpályánkat...

védelembe kéne ember de kurvára, meg középpályára, mert ez gyász lesz
    Santos/Gibbs már most félek mennyire vicc lesz, ha meg Sagna kiesik akkor?? :SSS
  • Sabcsee
    Rosicky-t műteni kell, 2 hónap off...ugye Jack is csak októberben játszhat kb, Diaby kiszámíthatatlan, Coquelin-ben én semmi extrát nem látok, volt 1 jó meccse a Spuds ellen, de azonkívül elég gyenge volt DM-ként, szélső védőnek nem olyan rossz...
    szóval középpályán elég szarul állunk, mindenképpen kéne 1(inkább 2) ember, ha a Robinért kapott pénzből ide hozzuk Cazorla-t, akkor egy szavunk sem lehet Arzénra...
  • minimize
    Lewandowski-t,ha v.Persie elmegy.pont!!
  • szomferi
    még jó hogy nincs már SportKlubom, hiányzik az öreg Horti...

ilyen is van :D
  • Dean Winchester
    Pénteken, el ne felejtsétek :)
    Őket kötelező verni :D
    14:00 - SPORT KLUB
    Labdarúgás (élő)
    Barátságos mérkőzés, Manchester City - Arsenal
  • minimize
    "Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) eljárást indított Emmanuel Frimpong, az Arsenal labdarúgócsapatának középpályása ellen. A 20 esztendős futballista a kékmadaras közösségi oldalon használt nem megfelelő szavakat."bővebben az nso-n.
    FA...
  • minimize
    "A határidő azonban közeleg a Malaga számára - július 31-ig rendezniük kell a Villarreal felé lévő 3.5 millió eurós tartozásukat (éppen Cazorla vételárából), valamint további 7 millió eurót kell átutalniuk a spanyol adóhatóságnak is. A szankciók kemények: ha ez nem teljesül, a spanyol ligában nemrég bevezetett zéró tolerancia okán a csapatot kizárhatják a Bajnokok Ligájából és a spanyol első osztályból is."
    HA valóban megegyeztek a játékossal,szerintem megvehető egy jó ajánlattal.
    személy szerint egy irányító kp-nak, és egy VÉRBELI csatárnak tudnék örülni(a klubnál persze...),amennyiben v.P lelép most a nyáron.
  • Dean Winchester
    "Malaga announce their financial problems will be cleared soon, no intention to sell or negotiate about Cazorla."

cazorla - 20 milla

A Daily Mirror értesülései szerint Nicklas Bendtner lehet a következő játékos, aki elhagyhatja az Arsenalt - az angol lap szerint erre akár a héten sor kerülhet, miután több klub is ajánlatot tehet a dán játékosért.

A Mirror szerint a következő napokban a Galatasaraytól és az AC Milantól is kaphat formális ajánlatot az Arsenal a dánért, aki azért nem vitt magával Arséne Wenger a csapat ázsiai túrájára, hogy a játékos tárgyalhasson az érdeklődő csapatokkal.

egyébként a hamburg idén ünnepli fenállásának 125.születésnapját :D
  • minimize
    remélem nem. nagyon előszezonos volt a játék,kevés emberkét tudnék kiemelni a mai meccsen. a pálya talaja meg egy vicc, még a Reading is jobb gyepen tolja.(tudom,Anglia,miegymás,de akkor is)
  • arsnl
    idén C.O.M.E.B.A.C.K. ?:DD
    Aneke + Eisfeld szép akciók után. mind2szer a 2 szélső hátvéd adta gólpasszt (Yennaris, Miquel)
  • minimize
    tavaly F.O.R.W.A.R.D. volt.
  • Dean Winchester
    b+
    tavaly félidőben 0-2 volt, most félidőben 1-0 :DDDDDD
  • minimize
    de be ám! lesz vajon félpályáról is gól?
  • arsnl
    azt bebaszta maláj gyerek:DD
  • minimize
    ja,így "élőben" kissé más, nem gáz,sőt.
  • Dean Winchester
    ez a kék felső tök jól néz ki
  • arsnl
    kezdő MalájXI ellen:
    Mannone, Jenkinson, Djourou, Vermalaen, Gibbs, Coquelin, Arteta Diaby, Gervinho, Chamahk & Santos
  • minimize
    "Robin v. Persie wants a move to Manchester United ahead of Manchester City.
    SAF. thinks signing Van Persie would give United a great chance of reclaiming the title and is excited by the prospect of having four top strikers - Van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck and Javier Hernandez."
    ember az ilyen??!(lehet jönni kupákkal,mindennel,Én meg jövök a 2hetes dumájával,miszerint kellemetlen lenne ellenünk "támadnia".mellesleg már megtette ezt 3hete...)
    más: Cazorla szóban megegyezett velünk(16m font), Wilshere pedig min. októberre lesz hadra fogható.

• geo91
    *porton is
  • geo91
    na most már a porton jót írnak :D
  • Forza Italia
    Sport Klub
  • geo91
    port.hu szerint barca tv lesz...
  • Steve Downie
    A Manchester City 250 millió fontos ajánlatot tett a történelmünkért
  • Dean Winchester
    ez brutál jó, nagyon örülök neki! thx. az infót
  • arsnl
    még1 jó hír:
    A SportKlub ma délután 15:45-től élőben közvetíti az Arsenal Malajzia elleni felkészülési mérkőzését!
  • arsnl
    egyik legjobb hír a nyáron: Koscielny agrees new long-term contract
    1-2 éven belül a világ legjobbja lesz, már most is közel van.
  • hedonist
    Na meg Wenger, aki foggal körömmel ragaszkodik az elméleteihez, csak az a baj, h a 90-es években felejtette magát. Edzőváltás biztosan szomorú lenne, de talán az hozná meg az áttörést, kikerülne a fék a rendszerből.

Wenger tökéletes lenne utánpótlás edzőnek vagy válogatott edzőnek, ott nem kell igazolnia.
  • minimize
    én Ushmanovra céloztam,nekünk is lenne emberke aki áldozna,de nem kell Londonban.inkább a Kroenke-féle tőzsdecápák.
  • Balázs 17
    minél később adjuk el annál szarabb :SS

kíváncsi vagyok ha elmegy ki kapja a CSK szalagot, jó lenne most már egy stabil kapitány, aki évekig viseli..

faszom.
  • arsnl
    amúgy ha maradna és netán megnyernénk BL-t vagy bajnokságot, akkor hosszabbítana sztem. persze sok esély erre nincs, inkább adjuk el most, olyan játékos nem kell aki nem akar nálunk játszani..
  • Dean Winchester
    ám érdekes. ha elmegy akkor miért megy el? hol a klubhűség..stb
    Ha marad , akkor miért marad? kibaszik a klubbal hiszen jövőre ingyen távozhat...
    Szóval most ha marad vagy megy akkor is lesznek negatív kritikák!

Én azt mondom jó ha marad, hiszen ebben az évben akkor lenne esélyünk valamit nyerni! Ha nem nyerünk semmit akkor meg tök mind1, hogy most kapunk érte pénzt vagy sem hiszen wenger bácsi így sem úgysem költene sok pénzt igazolásokra szerintem
  • Dean Winchester
    [URL=http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,premier-league,wenger-nem-adjuk-el-robin-van-persie-t-es-ezzel-befejeztem,29858]"Számomra Van Persie az egyik legjobb csatár a világon, sőt, inkább a legjobb. Minden vágyam azt, hogy itt tartsam. Persze azt fogom tenni, ami az Arsenal érdeke, és ez jelen pillanatban az, hogy a holland nálunk maradjon. Nem tudok többet mondani az ügyről, és nem is akarok."[/URL]