Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd ha vége az átig. idõszaknak és még itt marad akkor elhiszem addig viszont leszarom az összes pletykát..
No one can stop Death!
valószínûleg 4évre,heti 80k-ért.
barátai elmondása szerint Robin sem megy el a nyáron.
más: a tegnapi játékkal két vállon lehetett volna pl. a 2 mencseszteri csapat is-szerintem,hogy a többi fájó vereséget ne is említsem.
ok, nem lehet mindíg 120%-on pörögni, de jó lenne a folyamatos 90-100%....
No one can stop Death!
Mondjuk akkor 3 egymast koveto evben is o nyert.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
(ha jól rémlik)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A cserék most kivételesen jók voltak szerintem, fõleg Koscielny cseréje, szegény srác már tényleg a seggén veszi a levegõt, agyon van hajtva egész évben...
És hát Titivel is sikerült egy gólt rúgatni 😊
kaka
végén meg Henrynak drukkoltam ,hogy õ is lõjön gólt ha már ilyen szép nagy arányú gyõzelmet aratunk
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
azért ez már durva, tényleg szépen ünnepeljük a 125. évet <#levele>#levele>
kaka
No one can stop Death!
"Oxlade-Chamberlainnek van egy kis térdsérülése, amit ma még ellenõriznünk kell és majd meglátjuk, hogy mennyire jött rendbe. A többi játékos úgy tûnik, hogy rendben van."
"Gibbs közel van a visszatéréshez, de hiányzik belõle egy kis magabiztosság. Október eleje óta nem játszott. Két mûtéte is volt, így még lesz egy kisebb beszélgetésem vele. Talán szüksége van egy mérkõzésre a tartalékok között, nem tudom még."
a meccs 14:00kor kezdõdik, a Blackburn-t fogadjuk.
No one can stop Death!
(És azt még nem is írtam, hogy a Bolton ellen szinte az összes passza eladott labda volt...)
szóval még kevesebben leszünk 😄
ez a töketlenkedés a BL-helyünkbe fog fájni,Henry ide-vagy oda, tök mindegy.
a tegnapi meccs meg...ok, 2kapufa pech(a másodikat megtapsolta a boltoni közönség is, ha bemegy, a forduló gólja...)de megint az ötlettelen semmi ment. a többi nagy legalább tud élni a kínálkozó lehetõségekkel-mi mentálisan(sem),és fizikálisan is túlértékeltek vagyunk Wenger szemszögébõl, ez a gond. mert a Fõnök "azt hiszi"...
ez ma a PL-ben, és a BL-ben is kevés.
No one can stop Death!
De nekem mentségemre szóljon, hogy a poén topikban pont pár perccel elõtte láttam ezt a képet 😄