Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
még milan meccs és megy vissza 😞

msn:[email protected] bárki felvehet

egy kurva szót se szólhatunk! ezt a gyõzelmet bemákoltuk..
kaphattak volna egy büntetõt..
ramsey gólja szerencsés volt ,hogy a két kapufa után a gólvonalon belülre pattant a labda.
Henry meg a végén feltette az i-re a pontot 😊
Jövõhéten is gólt lõhetne a Milan ellen..
mely meccseken tudunk még Henryra számítani? Hétvégén a Sunderland elleni FA kupán bevethetõ lesz az "öreg" ?😄
minimize
...meg Arsha két ember közti ívelése.
O'Neill jó munkát végez eddig nagyon a S'land-nél,de szerintem megérdemelt a 3pont.
Go Gunners!!

No one can stop Death!

Kaplan
HENRY!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
már "vártam" valami hasonlót, hogy Merte iszonyat hosszú végtagjai mikor "kapitulálnak" egy húzódás képében

No one can stop Death!

arsnl
Rambo jött és gólt lõtt.1-1

arsnl
most komolyan ien meik csapattal ha nem velünk történik? utolsó hátvéd erre lesérül futás közbe, cigók meg gólt lõnek

szomferi
hát nem kéne... (már csak a fogadásom miatt se 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

srácok nem akarok ünnep rontó lenni de én azt mondom ,hogy most kikapunk mint a sicc aztán az fa kupában visszavágunk! igazándiból én most örülnék ha a bl-ben a milanon túljutnánk majd az fa kupában sikerülne revansot venni a Martin legénységen.
a baj, hogy ha RVP-t eladnánk akkor wenger ugye várna az átig. idõszak végéig mert az igazi arsenalosok akkor is ott lesznek és neki meg nagyon minõségi játékos kell - aki már senkinek se kell -
szóval ha wenger marad és rvp meg megy akkor itt bajok lesznek mert ez a fasz se fog vásárolni igazi jó játékosokat...
minimize
képek a tegnapi edzésrõl:
Edzésen

No one can stop Death!

ahogy a vezetõséget ismerjük ilyen nevetséges összegért eladnák RvP-t is...
Akkor lenne csak érdemes eladni,hogy ha megfelelõ játékosokkal pótolnák, az árából meg lehetne venni akkor Cavanit+Hazard-ot stb...

ARSENAL&POKER

Christian88
Hát ha van Persie megy a Real-ba, akkor tényleg el tudom képzelni, hogy Wenger is és Murinho jön vissza Angliában, hogy az arsenalhoz e, ki tudja.

http://www.twitch.tv/hegii

Steve Downie
<#eljen>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
sanszos, hogy vennénk is 5játékost az árából.vagy nem az Arsenal-ról beszélünk, vagy nem Wenger lesz a menedzser...
v.Persie maradjon csak itt.

No one can stop Death!

green6k
Szerintem most nyáron el kéne adni RVP-t egy jó ajánlat fejében.Lehúzni valamelyik sejket, és venni az árából 5 játékost.Ki tudja mennyire jönnek elõ a sérülései jövõre!?

minimize
Real-pletykát olvastam én is, meg Sturridge-szitu is figyelés alatt(középen akar játszani az apja szerint...).
Higuain nem tudom, itt mire lenne képes,a "nagy tehetségekkel" meg nálunk is tele a padlás, lépnek is lassan le, mert így sem férnek a nagycsapat közelébe. R.v.Persie maradjon, meg vegyünk még egy befejezõ csatárt, aztán kész-egyenlõre.

No one can stop Death!

Steve Downie
A Real Madrid pedig RvP <-> Higuain+30M cserét szeretne (a pletykák szerint)

Egyébként ezek az ajánlatok (már ami igaz belõle) a tavalyi Fabregas ajánlatokhoz képest elég nagy elõrelépések, a Tello meg a Cuenca például nagyon nagy tehetségek.

Szerk.: Közben leesett, hogy csak gúnynak szántad a hsz-t, ettõl függetlenül tényleg jól nyomják a srácok.

Steve Downie

Steve Downie
Szerintem biztosan be fognak próbálkozni (hiába tagadják most), mert tõlünk mindig szívesen igazolnak, másrészt pedig valószínûleg elúszott nekik a bajnokság, ezért megpróbálnak majd egy jó formában lévõ csatárral erõsíteni.

a véleményem, hogy a k**** anyjukat, de ha vinni akarják fizessenek ki 60-70 milliót kpba és kész is, abból lehet pótolni.

ARSENAL&POKER

minimize
a nyáron(szokás szerint)érkezik a barsza, idén v.Persie a célpont-természetesen.ajánlanak majd 3szupertehetséges tinit(Isaac Cuenca, Cristian Tello and Jonathan dos Santos),meg gondolom a fennmaradó összegre részletfizut.Zubizarreta Londonba repül v.Persie ügynökével "beszélgetni".
vélemények??!

No one can stop Death!

Steve Downie
A meccsen egyébként odapakolt egy szurkoló az ex-ágyús Justin Hoytenak...
Ezt a barmot.

Steve Downie
"Ebben a szezonban van Persie egyedül több gólt rúgott, mint az egész Wigan csapata." <#banplz>

Steve Downie
Megnéztem most, nem semmi gól volt 😄 Ilyen befejezései nálunk is lehetnének 😊
A Sunderlandnek meg nem örülök, azt hiszem van félnivalónk.

FA kupában is megkaptuk a sunderlandat...
Gervinho a saját térfelérõl vitte vég a labdát majd gólt lõtt a 45. percben! Ajánlatos megnézni a gólt 😊
Steve Downie
Nem tudom mi történt vele, lehet, hogy csak átmeneti technikai zavar, mindenesetre én lementettem a cikket, itt elolvahatod.

Djourou meg szinte biztos, hogy soha nem lesz nálunk kezdõ, nem is értem, miért hosszabbított most. A "Fal"-ból senkit nem fog tudni kiszorítani középen, jobb bekkben pedig ritka bizonytalan volt, sztem akkor már inkább Jenkinson, neki legalább van hova fejlõdni.

minimize
Usmanov, elnézést.

No one can stop Death!

minimize
nekem nem jeleníti meg a cikket, de Ushanov "leterelése" azt mutatja, hogy tényleg cég-ként kezeli a vezetõség az Arsenal-t.
még egy(nekem legalábbis)"incidens" :Johan Djourou 2015 júliusáig meghosszabbította a szerzõdését az Arsenallal.
az ilyen, "minõségi" játékosok miatt tartunk ott, ahol.<#fejvakaras>

No one can stop Death!

Steve Downie
Stan Kroenke, pénzéhes tulajunk
Egy újabb cikk az amerikairól, szerintem kötelezõ olvasnivaló!

minimize
vissza se akar térni a kis hálátlan...("I don't want to return to Arsenal. I have asked my agent to negotiate with Arsenal to stay here.")

No one can stop Death!

arsnl
mivel mindig a gyengébb csapatban játszott.. Chamakh megítélése is sokat változna sztem ha pl a szombati kezdõben RvP helyett játszott volna, nem a ligakupás összetákoltban.

Steve Downie
Pedig de szépen indult az ágyús karrierje azzal a gyönyörû carling cup góllal. Utána viszont látszott a bl meccse(ke)n, hogy abszolút kipukkadt a srác...

Steve Downie
Frimpong meg Barton ebben a szezonban már így is sokszor találkoztak (Newcastle-Arsenal, Arsenal-QPR, QPR-Wolves), ha mindegyiken játszott, nem emlékszem. Inkább az volt a meglepõ, hogy eddig nem rúgott le senkit tõlünk.
Bár szvsz azon kívül, hogy nagy favágó, nagyon ért a focihoz. Néztem pár QPR meccset, az ember úgy átlátja az egész játékot, hogy nem igaz. A teljes meccset végigfutotta, a csatárposzttól a gólvonalról mentõ középhátvédig minden helyen játszott. Persze a mi játékstílusunkba nem nagyon illene bele.

minimize
Az Arsenal az idei nyáron a Lilla orra alól vette el Park Chu Young-ot. A koreai játékos aprópénzért érkezett, de egy év után távozhat a csapattól. Bár a Monacoban nem volt termelékeny csatár, az Arsenal mégis leigazolta õt, ám nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.
"Ha a jelenlegi állapot továbbra is fennáll, akkor körül fogok nézni az átigazolási piacon az érdeklõdõ csapatokért."P.C.Y.
gondolom érdemes volt bukni Hazard-ot miatta.
(ha buktuk)

No one can stop Death!

arsnl
na Frimpong visszatért hozzánk, miután most már télleg súlyosan lesérült. idén nem játszik már. szerencsétlen 2 év alatt 2 térd sérülés.... ki más mint Barton rúgta le amúgy..

Steve Downie
5 éve <#nezze>

Ha a Liverpool akkor tudta volna, milyen adósságot hoznak a klubra az új tulajok 😄

Steve Downie
A kapusunkról mostanában nem nagyon írunk. Bár ez csak jót jelent, azt jelzi, hogy Szczsesny úgy tudja lehozni sorozatban a meccseket, hogy nem hibázik. Igaz, az életveszélyes Cruyff cselek egyre gyakrabban kerülnek elõ nála, és egyre több oda-vissza fordulóból állnak sajnos 😄 De amíg nem rontja el, hadd arcoskodjon csak, legalább az önbizalommal nem lesz gond <#eljen>

minimize
azon voltam a 92'ben,inkább lõjön 20ról,mint valamelyik bevigye a 16-oson belülre.mondom még befúj egy harmadikat. összesítve csak a 9.(!!!) 11es lett volna, amit lõhettek,a legtöbb a PL-ben.messze nem irígység-Én megéltem az AKKORI Arsenal-t is, nem csak ezt. Förgi is piszmogott évekig, persze akkor az sg-s United-drukker fröcsögõs fele még csak homokozott-pont emiatt tisztelem SAF-ot.láttam, mit tett, nem olvastam, meg leszedtem a jutyúbról.
nem kell lájkolni,meg lereagálni.

No one can stop Death!

Steve Downie
Nekünk talán az a legjobb, ha osztoznak a pontokon, de ettõl eltekintve VICC, ami azon a meccsen történik.

minimize
a 2.félidõben vissza is adja!<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
mégis mennyivel finomabban fogalmaztam, mint odaát szokás, ugye??!<#wave>

No one can stop Death!

egyik sem volt büntetõ, de a 2. jelenet erõsen szabadrúgás és kiállítás gyanús volt... gondolom még ellendrukkerként is
pisz

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
á, most összevesznek, 10perc alatt elmulasztott két büntetõt-gondolom...<#rolleyes>

No one can stop Death!

Steve Downie
A mu legnagyobb legendaja megkapta a chelsea meccset is, hatha az o segitsegevel nekik is osszejon egy 3-5.

arsnl
nana ott az xért drukkolunk nem a spursnek <#ejnye1>
viszont most a tehenesek kéne nyerni bár x be se halnánk bele

Sabcsee
faszom, a N'Castle megint hozta a kötelezõt, nyertek a Villa ellen Papiss Cisse góljával és mennek elõttünk 2 ponttal. Megint érthetetlen, hogy miért nem mi szereztünk meg Cisse-t, vagyis inkább, hogy miért nem akartunk egyáltalán igazolni valakit...

Fáj kimondani, de holnap drukkolnunk kell a Spurs-nek, hogy minimum egy pontot elhozzanak az Anfield-rõl.

kaka

minimize
lelked rajta.

No one can stop Death!