Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
kaphattak volna egy büntetõt..
ramsey gólja szerencsés volt ,hogy a két kapufa után a gólvonalon belülre pattant a labda.
Henry meg a végén feltette az i-re a pontot 😊
Jövõhéten is gólt lõhetne a Milan ellen..
mely meccseken tudunk még Henryra számítani? Hétvégén a Sunderland elleni FA kupán bevethetõ lesz az "öreg" ?😄
O'Neill jó munkát végez eddig nagyon a S'land-nél,de szerintem megérdemelt a 3pont.
Go Gunners!!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
No one can stop Death!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
szóval ha wenger marad és rvp meg megy akkor itt bajok lesznek mert ez a fasz se fog vásárolni igazi jó játékosokat...
Edzésen
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
http://www.twitch.tv/hegii
v.Persie maradjon csak itt.
No one can stop Death!
Higuain nem tudom, itt mire lenne képes,a "nagy tehetségekkel" meg nálunk is tele a padlás, lépnek is lassan le, mert így sem férnek a nagycsapat közelébe. R.v.Persie maradjon, meg vegyünk még egy befejezõ csatárt, aztán kész-egyenlõre.
No one can stop Death!
Egyébként ezek az ajánlatok (már ami igaz belõle) a tavalyi Fabregas ajánlatokhoz képest elég nagy elõrelépések, a Tello meg a Cuenca például nagyon nagy tehetségek.
Szerk.: Közben leesett, hogy csak gúnynak szántad a hsz-t, ettõl függetlenül tényleg jól nyomják a srácok.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
ARSENAL&POKER
vélemények??!
No one can stop Death!
Ezt a barmot.
A Sunderlandnek meg nem örülök, azt hiszem van félnivalónk.
Djourou meg szinte biztos, hogy soha nem lesz nálunk kezdõ, nem is értem, miért hosszabbított most. A "Fal"-ból senkit nem fog tudni kiszorítani középen, jobb bekkben pedig ritka bizonytalan volt, sztem akkor már inkább Jenkinson, neki legalább van hova fejlõdni.
még egy(nekem legalábbis)"incidens" :Johan Djourou 2015 júliusáig meghosszabbította a szerzõdését az Arsenallal.
az ilyen, "minõségi" játékosok miatt tartunk ott, ahol.<#fejvakaras>#fejvakaras>
No one can stop Death!
Egy újabb cikk az amerikairól, szerintem kötelezõ olvasnivaló!
No one can stop Death!
Bár szvsz azon kívül, hogy nagy favágó, nagyon ért a focihoz. Néztem pár QPR meccset, az ember úgy átlátja az egész játékot, hogy nem igaz. A teljes meccset végigfutotta, a csatárposzttól a gólvonalról mentõ középhátvédig minden helyen játszott. Persze a mi játékstílusunkba nem nagyon illene bele.
"Ha a jelenlegi állapot továbbra is fennáll, akkor körül fogok nézni az átigazolási piacon az érdeklõdõ csapatokért."P.C.Y.
gondolom érdemes volt bukni Hazard-ot miatta.
(ha buktuk)
No one can stop Death!
Ha a Liverpool akkor tudta volna, milyen adósságot hoznak a klubra az új tulajok 😄
nem kell lájkolni,meg lereagálni.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
pisz
http://www.powerplaymanager.com/r57633
No one can stop Death!
viszont most a tehenesek kéne nyerni bár x be se halnánk bele
Fáj kimondani, de holnap drukkolnunk kell a Spurs-nek, hogy minimum egy pontot elhozzanak az Anfield-rõl.
kaka