31698

• minimize
    Henry az éjjel ismét betalált a Montreal-nak,de veszítettek(3-1)így is.1pont az előnyük az Eastern Conf.-en.
  • Dean Winchester
    Arsène Wenger elmondta, még nem végzett az átigazolási piacon a nyárra tekintve.

Az Arsenal trénere már megerősítette a támadószekciót Lukas Podolskival és Olivier Giroud-val, de további igazolásokkal is szóba hozták, mint például a spanyol válogatott Santi Cazorlával.

Wenger nem szeret konkrét kiszemeltekről beszélni a médiának, s nem mondott ennek ellent a pekingi sajtótájékoztatóján, viszont elárulta, reményei szerint igazol még játékost a piac bezárulása előtt.
    "Tudják, úgy jöttem ide, hogy minél kevesebbet mondjak el maguknak!" - Viccelődött Wenger, mielőtt hozzátette volna: "Készen állok sokat beszélni, de nem az átigazolásokról, mert ez egy nagoyn érzékeny és bizalmas témakör. Leigazoltuk Giroud-t és Podolskit, és reméljük Diabyra és Wilsherere is számíthatunk, akik egyáltalán nem játszottak tavaly. Wilshere amint lehet, csatlakozik a kerethez. De nem végeztünk még az átigazolásokkal – lesznek még érkezők."

Wengert továbbá megkérdezték Robin van Persie jövőjéről is. A válasz pedig egyértelmű volt.
    "Nem bonyolult. A lehetőségek világosak – mi meg akarjuk tartani a játékosainkat. Örülnék, ha az angol bajnokságban maradna – az Arsenalnál."
  • Dean Winchester
    hongkong kitchee-arsenal
    vasárnap 11:00 kor a sport klubbon!
  • minimize
    az éjjel ment egy 23milliós(font)ajánlat Cazorláért,de visszadobták,mondván45millió az ára.(27éves,megjegyzem...)
    Sahin meg valószínűleg a Csirkéknél köthet ki,Modric cserealapjaként...
  • minimize
    a Főnök a mai meccs utáni sajtótájékoztatón:
    Van Persie helyzetéről...
    "Mindig hozzá kell visszatérni? Otthon vannak a fő csatáraink, és v.Persie az egyik. De itt van Podolski és Giroud is, így sok csatárunk van. Most az a fontos, hogy felkészüljünk a következő szezonra, nem egy játékos."
  • minimize
    Hoilett a QPR-ba, M.Suarez meg a CSZK-ba igazolt.
    asszem őt is csak 2évig figyeltük...
  • minimize
    Verminator(az időt elnézve)nagyon gyors volt!
  • Steve Downie
    Hehe :D

• minimize
    respektálom is rendesen a palit!
  • minimize
    mire lejár ez a szerződése, túl öreg, ezt Ő tette hozzá.
    Dean, tényleg nem tudom, Te néhol melyik oldalon állsz.
    a klubhűség nem halt ki, csak a kapzsiság lett nagyobb,de kivételek mindig vannak!
  • Dean Winchester
    még... kiderül pár év múlva mi lesz :D
  • arsnl
    ja ez elég furcsa volt, mintha nem is mi játszottunk volna. szögletet kapásra leadjuk? wtf? :DD
  • bakkerman
    jó,hát nem mindenki trófea hajhász,ezért becsülöm Koscielnyt,ő legalább nem kurvult el
  • minimize
    remélhetőleg megértették,hogy távolról is lehet lőni,nem kell meghalva a szépségtől a gólvonalig gurigázni.
    a második gól nem volt les?
  • minimize
    értem.gondolom a Fabregas-részletek ügyében Te intézed a sárga csekkeket havonta.
    Koscielny meg az imádott Barszádat utasította vissza az új szerződése szignózása előtt,kupák ide, vagy oda,mondván :"...at Arsenal I have everything; I have a great training centre, a wonderful stadium and an amazing group.
    I really want to grow here as Thierry Henry, Patrick Vieira and some others did."

• bakkerman
    nem pedig Hill-Wood-al napi szinten beszélünk
  • Sabcsee
    Jenkinson ma meglepően jól játszott, az első gólban benne volt, de azonkívül agilis volt, sokat szerelt, mentett Agüero lövésénél és volt egy veszélyes lövése. Biztató volt a teljesítménye.

Csak engem lepett meg a meccsen a sok átlövés? :O shitty kapusának sokszor kellett védenie.
  • minimize
    persze. sőt, azt is, hogy most dobtak vissza egy 15,6millió fontos ajánlatunkat.nem is hallottad??!
  • minimize
    jobb, ha egyenlőre csak dvd-ről ismerkednek velük az ellenfelek.
  • bakkerman
    egyébként nem tudom ti hallottátok-e,meg mennyit tudtok az ügyről,de Santi Cazorla megegyezett veletek,és már csak a két csapatnak kell dűlőre jutnia,20 misit kérnek érte
  • csocso14
    De amúgy miért nem vittünk magunkkal legalább egy csatárt erre az ázsiai körútra? RvP-t értem gondlom az eligazolását tervezgeti, de a többieknek meg pont jó lett volna csapattal együtt kiruccani.
  • minimize
    szokásos guriga,szar helyzetkihasználás, és a megszokottan birka játékvezetés.a pálya talaja überelte a tegnapi retket,inkább vizilabda volt,mint foci. lesz ez jobb is!
  • arsnl
    te jöttél át ide, de mind1. hagyjuk.
    jó meccs volt, nem túl reális a végeredmény, de hát úgyse lényeg.
  • hedonist
    Már elnézést, de miből kerekedett ez a vita, ha itt nem érdekel senki? Ugyanis nem én hoztam fel.
  • Dean Winchester
    6 mérkőzés óta képtelen volt a city két gólt lőni nekünk :DDDDDDddd a rekord folytatódik ?! :D :D:D
  • minimize
    mégis, ki a f..szt érdekel ez a Chelsea-s megmondóember?
    régen sem komáltam, jobb arc nem lett,hagyjátok.
    a "bekapni valót" meg dobja a kutyáknak...
  • arsnl
    2-00 Citynek, végén rúgtak gyorsan 2-t. Jenkinson jól játszik, de mind a 2szer az ő oldalán tudtak elmenni. jöhet a sorcsere
  • Sabcsee
    így van szánalmasak vagyunk, te meg tényleg akkora mágus vagy, hogy átjössz ide megmagyarázni, hogy mennyire logikus 30 millát kiadni egy újabb brazil extraklasszis tehetségért, aki már olyan rohadt sokat bizonyított.
  • arsnl
    jó itt senkit se érdekel a tökéletesen költekező, nagyszerű Chelsea FC.
  • hedonist
    Na meg Wenger vénasszony egyre szánalmasabb már...
  • hedonist
    Igen, ti a szép történelmetekből éltek, ami tényleg gazdag, mi meg most építjük..

szánalmas, hogy ezzel jönnek az Arsenalosok.

Az meg, h nincs miből nem igaz, mert lenne, ha engednék az oroszt.
  • Sabcsee
    mai kezdő:

Fabianski - Jenkinson, Bartley, Vermaelen, Gibbs - Diaby, Arteta, Song, Santos - Walcott, Gervinho

lehet, h inkább 4-3-3, de a lényeg, hogy Theo KÖZÉPCSATÁR lesz !
  • Steve Downie
    Nuri Sahin érkezhet kölcsönben
  • Dean Winchester
    mata nem tudom most így mennyibe került de sztem jó vétel volt...
    torres 50 millája viszont undorítóan sok pénz egy gyenge játékosért :D
    ám a mai napra kell koncentrálnunk és a cityt lezúzni XD
  • Balázs 17
    mi a mai felállás?
  • Sabcsee
    nyilván többet nyertetek az elmúlt 7 évben, mint mi, nektek van cukros bácsitok, nekünk nincs, ennyi, kár felbaszni az agyadat.
    Az meg kicsit a sors fintora, hogy pont akkor nyertétek meg a BL-t, amikor nem költöttetek előtte nyáron olyan horribilisen sokat(asszem egyedül Mata volt drága), és igazából csak Di Matteo jó motiválása, a veterán Drogba, és egy kibaszott nagy adag szerencse kellett hozzá(Benfica meccstől kezdve végig).
  • arsnl
    "a ti vezetőségetek meg sem próbálja, h legalább úgy tűnjön, h szeretnének kupákat nyerni"
    nem létező pénzt nem tudunk költeni továbbra sem. ja de vehetnénk hitelre, h aztán Leeds(jobb esetben) vagy a Rangers, Portsmouth sorsára jussunk.
    de ennek a vitának úgysincs értelme, nyilván többet költ a Chelsea jóval, hiszen van rá pénze Abra-nak, ezáltal esélyetek is több, h nyerjetek kupákat.
    szerencsére történelmet azért nem tudtok venni:D
  • hedonist
    Annyit ér, amennyiért megveszik. És annyit ér, amennyire be fog válni nálunk. Nem tudod megmondani előre, hogy nekünk mennyit fog érni bárki, akárki. Viszont sokkal inkább lehetne bánni, h a ti vezetőségetek meg sem próbálja, h legalább úgy tűnjön, h szeretnének kupákat nyerni.

Nálunk májusban bebizonyosodott, hogy eredményesen tettek erőfeszítéseket, és volt eredménye a vonatvagonnyi pénz invesztálásának.

És rohadtul felbasz az Arsenalos ujjal mutogató, ítélkezők véleménye, h felesleges pénzköltés bla bla bla, hát kibaszottul nem eredménytelen és nem felesleges úgy továbbra is tartom, h be lehet kapni a bekapni valót.
  • csocso14
    Ehhez nem kell egymás ellen játszani csak a számokat kell látni annyi pénzt áldoz a Chelsea egy játékosra amennyit nem ér és ez már régóta így megy sok sok klubnál, ezen a véleményemen egy egymás elleni vereség se fog változtatni. Ja és én nem voltam leereszkedő és nem vagyok a barátod sem úgy, hogy ha kérhetnélek nem vagyok az okoskád tisztelj már meg legalább azzal, hogy nem tartasz a tulajdonodnak és nem aggatsz rám mindenféle gúnynevet, köszönöm.
  • hedonist
    Akkor majd az egymás elleni meccsünkön mond ezt okoskám:)