Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégsem😄
kösz, tényleg jó😊
közepes minõségû, de hibátlan (egyáltalán nem laggoló) magyar stream

http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=5

(regelni kell)
minimize
<#gonosz3>
ehhh...

No one can stop Death!

gibbs:S
arsnl
OX padon..
Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, GIBBS(!) - Song, Arteta - Walcott, Ramsey, Rosicky - RvP

Steve Downie
Hát én is, de a szélsõinkre minden eszközzel készültek...

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

[HUN]FaTaL
Remélem elveritek a Milant ma 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Steve Downie
Ma este is GO GUNNERS!!!

Steve Downie
Nem tudom, ez most vicc-e, de állítólag Dubai felirat lesz ma a mezünkön (ami egy korábbi, sárga színû lesz). Elvileg van egy olyan szabály, hogy egy meccsen mindkét csapatnak nem lehet ugyanaz a mezszponzora.

Egyszerûen gyönyörû 😄

Steve Downie
Adebayor épp online twitteren, és azzal tölti az estét, hogy Arsenal szurkolókon kéri számon, mit csináltunk az elmúlt hat évben 😄
Ha valakinek van azon acc-ja, lehet írni nyugodtan 😄 (bár nem sok értelme van egy ilyen majommal vitatkozni)

Steve Downie
Szerintem is az egy fontos változás, hogy a kapuskérdésünk megoldódott. Akkoriban bõven volt okunk izgalomra, hogy ne csússzon már be egy-egy potya. A balbekk posztot adom, Gibbs-nek valóban van még hova fejlõdnie, én most inkább Coquelin-t játszatnám ott, de még õ sem érhet (egyelõre) az akkori Clichy nyomába.
Viszont abban nem lennék biztos, hogy rosszabbul járunk egy Kossal vagy egy Vermaval, mint egy Gallasal. Persze nagyon jó volt õ akkor, viszont a jelenlegi legerõsebb védelmünkre sem lehet panasz.
Az meg egyértelmû, hogy Fabregas pótolhatatlan...

a mostani szerintem erõsebb
ez a két felállás közül én a mostanit érzem erõsebbnek, legnagyobb pozitívum a kapus!

ARSENAL&POKER

bakkerman
gallas,clichy,fabregast ha levesszük,akkor kb megegyezik,szerintem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Melyik az erõsebb?

Steve Downie
Reméljük negyedik is lesz 😊

a tj-ra meg mégtöbb 😄 ettõl félek én is ,hogy ott revansot vesznek a bajnoki vereségért... X-re jók lehetünk
Henry góllal debütált és remélem góllal is távozik egy idõre 😄
bakkerman
Webb? akkor van egy fölös 10ezresem a Sunderlandre 😄DDDDD

Steve Downie
Játékvezetõi hírek: A Milan elleni meccset Kassai vezeti hála az égnek, míg a Sunderland elleni FA kupa találkozót Howard Webb.........

Egyébként van itt valaki debreceni? Lesz meccsnézés a Sport Bisztróban (Útwenger és Arsenalfan közös szervezésben), a jó hangulat garantált, jöjjön aki tud! 😊

Steve Downie
Mertesacker sérülése, gyönyörû...

minimize
ja, meg Drogba, nem is az elsõt a tornán.HA belövi, nincs a 11es párbaj.

No one can stop Death!

Steve Downie
Hát ez tényleg nem volt szép. Ezzel valószínûleg oda is van a "huge boost", amit Wenger az elõdöntõs gólja után említett. Érdekesség, hogy rajta kívül csak 1 ember hibázott büntetõt a csapatban, aki szintén nálunk játszott, Kolo Touré.

Gervinho csalódottan térhet vissza😞
Sabcsee
Milan-nal sikerült összedrótozni Boateng-et, Nesta-t, Pato-t és Flamini-t, szóval valószínûleg a legerõsebb kezdõjükkel ki tudnak állni ellenünk...a Song vs Boateng kemény lesz a kp-n, remélem Aaron is jó napot fog kifogni, de igazán a széleken van esélyünk ellenük(bár most direkt vettek egy új szélsõ védõt, de fingom nincs õ milyen). Egy Sagna-Koscielny-Vermaelen-Coquelin védõnégyessel lenne esélyünk, Gibbs-et nem hiszem, hogy berizikózza az öreg.
Milyen álomszerû lenne, ha nyerni tudnánk Henry góljával...😊

kaka

Steve Downie
Mekkora <#taps>

Steve Downie
<#eljen><#nevetes1>

Ennyit meg kell tenni Henryért 😄

AC Milan v Arsenal
Akármikor gólt szerez
Thierry Henry 3.80
Összes tét: 1.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény:
(téttel együtt)
3.800 HUF
Rockynhooo
köszönöm. igazából a Henry ünneplésre meg a szurkolókra voltam kíváncsi. király 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Valaki belinkelné plz a tegnapi Henry gólt. jutubon le van tiltva.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Steve Downie
Ugy latszik ezt kapjuk cserebe a sorstol azert, mert allitolag Mertesacker akar az egesz szezonra kieshet.

😄 lol
arsnl
Jack Wilshere has given ­Arsenal a major boost with the speed of his recovery & could be back playing next month! (Mirror)

lehet pezsgõt bontani

Poén vazze, én ebben nem ítélek el semmit 😊 Legalább látszik, hogy õ is emberbõl van, értsük a poént... Ebben nincs semmi kivetnivaló
Whitney Houston meghalt? errõl nem is tudtam 😞 RIP

Henry elõtt le a kalappal. Remélem az utolsó meccsen a Milannak gólt fog lõni, nagyon örülnék neki..
Jól gondolom ugye, hogy most is valószínûleg csak az utolsó 25 percre rakja be a mester?
bakkerman
na de mivan,ha a halálesetek idõben hamarabb estek meg,és Ramsey mindig azután lõ gólt,hogy valami híresség meghal??? <#wow1>

minimize
...ha a mi walesi bárdunk énekelni kezd...

No one can stop Death!

azt hiszem a hírességek nem nagyon szorítanak a Ramsey-gólokért...

"Ramsey scores v United, Bin Laden dies. Ramsey v Spurs, Steve Jobs dies. Ramsey v Marseille, Gaddafi dies. Ramsey almost scores vs Man City and Kim Jong Il died.
And now Ramsey v Sunderland, Whitney Houston died."

<#wow3><#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

megkéne venni nyáron😄
minimize
Flamini ingyen visszajöhet(ne), Henry meg:
"I not saying that this was my last match in an Arsenal shirt. Never say never. If the club ever needs me again, I'm ready."
<#taps><#worship>

No one can stop Death!

Adebayor ma odateszi magát rendesen
Steve Downie
Ebbe a rasszista ugybe nem szeretnek nagyon belefolyni, mert en is elitelem, meg amugy sem szeretnek allandoan egy europa liga szintu csapattal foglalkozni.
Viszont annyit megjegyeznek, h Evranal sunyibb ferget nem nagyon talalni a plben, csak egy pelda ez a video (csk-kent igy mutat peldat).
Szal biztosan igazak a Suarez elleni vadak, de azert hatalmas tulzas a reszukrol a "tiltsuk ki Angliabol" velemeny, ha valoban minden sotetborut utalna, ahogy azt evra allitja, akkor welbecknek sem nyujtotta vna a kezet.

Steve Downie
Nagyszeru gyozelem, szep volt fiuk! :-D

minimize
most nézem, a mu-Pool meccs végén a levonulás jobb volt, mint a meccs maga.mekkora bohócok.
Most õszintén...:>

No one can stop Death!

Kaplan
A Chelsea pedig kikapott az Everton vendégeként. Ez azt jelenti, hogy újra negyedikek vagyunk! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
Nekünk is volt egy büntetõ gyanús esetünk, ugyanúgy meglehetett volna adni a miénket is. A Sunderland otthonában ritkán szoktunk nyerni, és az utolsó 20 perc alapján simán megérdemeltük a gyõzelmet. És pont a 2 számkivetett hozta össze a gólokat...😊

Henry-ra meg nincsenek szavak, õ az isten, ennyi.

kaka