31698
-
#25727 Az kemény..
Javi Martinez biztosan nem megy a Barcába, megmondta már hetek óta, h mindent csak a sajtó talált ki és nem tudja magát elképzelni Barca mezben. -
#25726 "az Arsenal felkészült,hogy eladja Song-ot a Barcelonának, nincsenek messze a kért, és ajánlott összegtől(16m font)a csapatok..."
MI VAN???! javi martinez helyett viszik,ha nem jönne össze a spanyol.
-
#25725 „A Montpellier-vel nem volt megírva, hogy bajnokok leszünk, ezért volt olyan szép eredmény. Az Arsenal-lal lehet, hogy nem vagyunk favoritok, mint a Manchesteriek a bajnoki címre. Kívülállók vagyunk, de meg vagyok róla győződve, hogy elérhetünk valami nagyot. Ezt tettük a Montpellier-vel, és büszke vagyok rá, amit ott elértem.” Giroud
nem leszünk ám szarok,meglátjátok!!
-
#25724 Wanyama-t még legalább 4csapat figyeli,Song meg nem megy sehová.
ma láttam arsenal.com-on friss edzésfotókat,az egyiken(3as?)v.Persie súlyzózik,Poldi meg figyeli, "mit tudsz öreg? pakolj fel!" -
#25723 Itt van,ja. -
#25722 Most olvastam, remélem nem igaz, hogy 48 órán belül Song a Barcáé lehet, ezért Wenger a Celtic-ből nézi Wanyama-t. Mondjuk tribal-ről néztem nem tudom mennyire lehet hinni nekik, de én ... nem is tudom mit mondjak erre. Csak Song-ot NEEE :( -
#25721 Cazorla ma írhat alá, elvileg már Londonban van. -
#25720 v.Persie a Juventusba távozik,ha kifizetik a vételárat,mert ők megegyeztek a torinói klubbal.
Cazorla-nak örülök, de nálam sok a 17,3millió font.igaz, Oxi 12volt,szal...
-
Dean Winchester #25719 végre :D
in: giroud-podolski-cazorla
out: -
végre jön vki és nem csak elmennek a játékosok..
ha rvp is marad akkor végre lehet egy jó szezonunk, persze ha nem fognak megint lesérülni a játékosaink -
#25718 Santi Cazorla ezen a héten orvosi vizsgálatokra érkezik Londonba, míg a két csapat között egy 22 millió eurós üzlet fog létrejönni - értesült a SKY SPORTS. - ergo 99% az üzlet létrejötte. -
#25717 Park meg irányt vett a B'burn felé,meglátjuk. -
#25716 mivel v.Persie(gondolom)drága lenne,idén Song van a terítéken(Keita helyett)a Barszánál. -
pLau #25715 Ezt a videót elnézve sajnos rájön az ember, hogy mekkora gondok vannak a klubnál... látva a régi játékosokat mikor lesznek újra hasonló játékosaink? Az ilyeneket mint RvP és még aki nem akar maradni azt elküldeni a faszba és hozni olyat akiben van motivációó, küzdeni akarás és elismeri, hogy a klub érdekei fontosabbak mint a sajátjai. -
#25714 ja, és Cazorla is 85%-hogy jön.haverjainak mondta. -
#25713 nekem v.Persie lépése mindenképpen az.
Podolski kezdeni fog,Giroud meg 2-3.meccstől padozik-HA lelép a holland. -
#25712 Vladislav Dmitrievich sokadjára bizonyítja, hogy nem emberből van.
-
#25711 Ha ez így lesz, hatalmas csalódás. -
#25710 a héten megváltozik,hivatalos lesz,átigazol!
Chamakh a Besiktas-ba megy,valószínűleg még a héten.
Dempsey-Pool??!
v.Persie (bérigénye-amennyiben megfelel a MU-nak),a héten orvosira mehet Manchesterbe...
gyönyörű éveik vannak, de a bérigényét magyarázhatja később...:// -
Dean Winchester #25709 épp ezt akartam írni én is :DDDD
egyébként erőnlét?????? bazdmeg akkor játszik egy keveset és várhatjuk a sérülést? ha már erőnlétileg egy rohadt felkészülési mérkőzésen sem bevethető akkor mit várjunk a bajnokságtól? pont,hogy a felk. meccseken kéne megnézni, hogy játszanak , illetve szokjanak össze...
RVP-CHamakh ott lesz az a lényeg :D -
#25708 Chamakh is ott van:DDD meg hát RvP-ért sem tolonganak a csapatok.. -
#25707 sry, úgy rémlett, hogy hivatalos. -
#25706 hát a csatár nélküli felállás a spanyoloknak bejöttD:D::D
lehet nektek is beválik:D -
#25705 az komoly :D úgy akarnak nekivágni a szezonnak, h egyik új igazolás sem játszott új csapatában 1 percet sem??? Így nagyon komoly lesz :D:D -
#25704 "Wenger 2 héttel a meccs előtt kijelentette, hogy sem Podolski, sem Giroud nem lesz ott a Köln elleni (utolsó) edzőmeccsen. Valószínűleg a
Sunderland ellen sem lesznek. Wenger szerint erőnlét miatt."
- fc-arsenal.hu
EZ MI A FASZ??? megint el fog menni egy hónap az összeszokással... mégis hogy állunk ki a Sunderland ellen, 4-6-0-val ? -
Dean Winchester #25703 Benajun elvileg a fulhamba megy?!
-
#25702 Én is azt olvastam utoljára, hogy Adebayor fizetés igénye miatt megálltak a tárgyalások. (nem pénzéhes) pedig pont egy nappal előtte meg azt olvastam, hogy marad Tottenham-nél. Csak ilyenkor nem értem ezek már elvi kérdések, hogy nem adják meg neki azt a fizut amennyit kér, akkor miért nem állnak meg félúton? -
#25701 az Adebayor-os híred nem tudom,honnan származik,de NEM vette meg a T'ham,sőt,ügynöke szerint nem is fogja kifizetni a kért fizuját a klub.
"Agent Phil Smith doesn't believe Tottenham will sign Manchester City striker Emmanuel Adebayor." talkSPORT.
-
#25700 sunday times :DDD pedig már kezdtem örülni...
Adebayor tuti nem megy vissza a City-be, mivel a Spurs megvette nyár elején 6 milláért, és megtudták neki adni a heti 180k-s fizetést... -
#25699 "Arsenal have agreed a deal in principle to take Sahin on a season-long loan, but are yet to open negotiations with him.
The Turkey international would arrive as cover for crock Jack Wilshere."
-sunday times-
a City is kiszállt a v. Persie-hajcihőből,mert lehet, h Adebayor visszamegy kölcsönből.
a végén "itt ragad" egy évre(legalább.)
-
#25698 sahin info honnan? -
#25697 Sahin megvan 1évre,Lloris meg a T'hamba menne.
Humoros -
#25696 HA kacsa,max. megkorbácsolom magam utólag, de v.Persie 220ezret akar/hét,mint Rooney,hogy aláírjon a MU-hoz.
tényleg nem a pénzről van szó gondolom...
("Van Persie will join Man United if he’s promised the same mega-wages as Rooney.
The England superstar is United’s highest earner on £220,000 a week and Arsenal striker RVP wants the same.")
-daily star sunday-
-
Dean Winchester #25695 de most ez milyen kupa volt? :D 2-2 után volt még büntetőpárbaj is??? mert én 2-2 után léptem focizni, nem gondoltam, hogy lesz még folytatása ...
egyébként meg örüljünk így már 2 kupánk van idén :D
bl-bajnokság,fa kupa,szuperkupa :D rekordot dönthetünk -
Dean Winchester #25694 a mai meccsen pont azt néztem,hogy 1-0 és 2-1 után is ryo rengeteget szaladt a labdáért, nem adta fel és ha kellett elől volt ha kellett meg hátul..
gervinho mai játéka tetszetős volt .D Eisfeld megint gólt lőtt :D Azért chamaknak miylen szar érzés lehet már, hogy neki nem megy a gólszerzés míg Eisfeldnek meg igen :DDDDD
na köln ellen remélem láthatjuk már Giroud és Podi-t is játszani, esetleg cazorlát :D -
#25693 vettünk párat,sok volt a zúgolódás az kupa nélküli évek miatt...
Eisfeld meg 2év múlva kell majd a Citynek. -
#25692 amúgy a felkészülés alapján:
pozitívum:
-Jenkinson kellemes meglepetés, fejlődött védekezésben, önbizalomban, na meg hajtott is rendesen. Nem lesz rossz Sagna backup.
-Coquelin-t eddig középpályán nem tartottam erősnek, de most rám cáfolt, csúszott-mászott, küzdött rendesen, az amúgy nem túl masszív kp-nk jobbjai közé tartozott.
-DIABY, látszik a sok kihagyás, de az akarás is, nem vállalt be sok felesleges cselt, labdákat is szerzett, bíztató volt, remélem lesz egy teljes idénye
-még Theo és Gervinho sem voltak rosszak(utóbbi a mai meccs legjobbja), és Benik Afobe is ígéretes csatárnak tűnik, fizikailag nagyon jó, és a kapu előtt sem faszkodik annyit. Talán még Santos teljesítménye nem volt rossz.
negatívum:
-ohh Chamakh...én úgy sajnálom ezt az embert, egy igazi ágyús, de egyszerűen olyan balfasz a kapu előtt, én bíztam benne, hogy talán a felkészülésen megmutatja, nem egy reménytelen eset, de sajnos tévedtem...nem tudom mi lesz a sora
-Song megint irányítónak képzeli magát, egy rakat labdát elszórt...ajj ajj
-Ryo még nagyon kevés az első csapathoz
a többiek hoztak egy közepes átlagot. -
#25691 most kajak minden meccs után jár egy kupa(az eredménytől függetlenül is) ?
-
#25690 -
#25689 a 28-as számó hongkonginak a mezére Henry van írva beszarok :DDDD -
Dean Winchester #25688 Így kéne viselkedni sok esetben mint Henry és Nesta a mérkőzés végén...