Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyomorék webb csinljál már vmi kurvaa.
Steve Downie
Hanyadik ez már Gardnernek???

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

20perc ötlettelen fos eddig
Steve Downie
Eddig szépen bekerültünk a darálóba.

Steve Downie
Csak nem 😄

nevetséges
arsnl
Ramsey is?

😞(
arsnl
ez mi a fasz már bazmeg. szánalmas ami a klubnál történik. minden egyes szélsõ hátvéd lesérül....

Steve Downie
De miért csak Squillacit hoztuk el az isten b*ssza már meg 😄

Steve Downie
Így van, itt most nyerni kell, már csak az FA kupára van reális esélyünk!

tovább kéne jutni😄
arsnl
Ryo gólt lõtt elsõ kezdetése alkalmával.

én Sagna-t nem is játszatnám már, Coquelin nekem nagyon tetszett jobb szélen
Steve Downie
Várható kezdõk
(Walcott-nak tényleg nem ártana egy kis pihenés)

de nekem nem ez a mostani 3-0 tette be a kaput értsed már meg 😄DD ha ezt más írja egy kurva szót se szólok (persze Henry égést leszámítva)
hanem az a baj, hogy õ mindig folyton folyvást szidja a csapatot, tavaly óta tõle pozitív hozzászólást nem is lehet látni és ekkor meg benyög egy ilyet mikor egyébként is ideges vagyok az eredmény / játék miatt akkor jó hogy így reagálok..
szóval ez volt a probléma gyökere, hogy õ folyamatosan csak negatívan áll csapathoz 😊
Steve Downie
Sajnos ez valóban így van. Készítettem egy grafikont is, hogy jobban láthassuk, hogyan alakul Stan barátunk vagyona mostanság. Azt a 600 milliós ugrást a végén úgy nézzétek, hogy abban benne van az a pénz is, amit nyáron kellett volna elköltenünk igazolásokra 😄

Christian88
Én nem akarlak idegesíteni, de mind a ketten 3-0-nál írtátok 😄.
Persze értem én, hogy idegesít és én se szeretem az ilyen hozzáállást, csak vicces volt, hogy azt csináltad, amiért elküldted.

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman
és természetesen mind a három klubja jócskán nyereséges,a ótvar gány teljesítmények ellenére 😊) just a business

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

csak én ezt most 3-0 után írtam és 0-1 vagy 0-2es állásnál se nyilatkozok ilyen negatívan a csapatról mert bizom a fordításban az egyenlítésben.
Ez a grebber meg ha a csapat vesztésre áll már egybõl jön a negatív hozzászólásiaval... tõle csak negatívat látunk! pozitív hozzászólást egyet sem ! Szóval elég nagy különbség van köztünk... Érdekes mikor a 17.helyrõl jöttünk felfele és nyertük a meccseket akkor befogta a száját , mikor jönnek a vereségek akkor meg kinyitja 😄 Ne csak akkor legyen a csapattal (vagyis ellene) mikor sorba bukjuk a pontokat hanem legyen a csapattal akkor is mikor továbbjutunk valahonnan...
A tetõpont meg az volt,hogy ilyet ír miszeirnt Henry visszajött égetni magát ->>>Mikor Henry gólt lõtt a Leedsnek vagy a SUnerlandnak akkor miért nem tudott örülni és akkor kommentelni? Miért csak akkor kell ha a csapat szar helyzetben van? Legyen a csapattal jóban és rosszban is, de õ se igazi arsenal drukker ez már nyilvánvalóvá vált... Én az aston elleni 0-2-es állásnál is bíztam a csapatban , és reménykedtem hogy sikerül az egyenlítés , netán a fordítás...
Steve Downie
Hát igen, most sokan Wenger fejét követelik, talán jogosan, talán nem. A problémát ismerjük, pl. minimize kommentje. Ennek tükrében Wenger távozása csak látszatmegoldás lenne, a probléma gyökere továbbra is megmaradna, maximum a szurkolókat etetnék vele, hogy "lássátok, távozott Wenger, aki 7 éve nem nyert semmit"

Összegyûjtöttem pár érdekes statisztikát:
Ki találja ki, mi a közös ezekben a csapatokban? 😄

St. Louis Rams (NFL):
Utolsó Super Bowl gyõzelem: 1999
Utolsó alkalom, hogy továbbjutottak csoportjukból a rájátszásba: 2004

2012 január 13: a vezetõezdõ és a general manager is távoznak, miután egy újabb szörnyû szezont könyvelhet el a csapat

Colorado Avalanche (NHL)
Utolsó Stanley Kupa: 2001
Utoljára eljutnak a Playoff-ig: 2010 (negyeddöntõ)

2011 a rekordok éve náluk: sorozatos vereségi és gyõzelmek nélküli rekordok, 1969 óta a legkevesebb pontjuk, 29. helyezés a 30 fõs ligában, 199 góljuk a legkevesebb a ligában, a szurkolók elégedetlenek, a general manager itt is távozik.

Denver Nuggets (NBA)
NBA gyõzelem: soha
2004 óta folyamatosan továbbjutnak a csoportból (ami szép teljesítmény), azonban az azóta kiharcolt 8 továbbjutásból 7-szer kiestek a rájátszás elsõ(!) fordulójában, egyszer pedig a fõcsoportdöntõben (elõdöntõnek felel meg). Ismerõs a helyzet: elég továbbjutni a csoportból, a többi meg lesz ahogy lesz.

2010-ben volt general manager váltás.

Ahogy láthatjuk, ezekben a csapatokban is megtörtént a kudarcok miatti edzõváltás, sõt még vezetõbb pozíciókban is cseréltek, mindez látszatintézkedés volt csupán.

Közös az Ramsben, az Avsben, a Nuggetsben és az Arsenalban:
Owner: Kroenke Sports Enterprises

Kaplan
Nagyon sok videót néztem most az elmúlt fél órában, ilyen évad összefoglaló videók. Egyértelmû, hogy Nasri illetve Fabregas távozásával annyi.. vége, meghaltunk. Két klasszis játékos akik nagyon jól játszottak nálunk csak egymaguk nem tudták megoldani a klub problémáit. Most már ennyink sincs, tele vagyunk középszerû játékosokkal. Fáj, hogy elvesztettük õket..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"máskülönben biztossá válik majd, hogy idén sem nyerünk semmit"

jobban tetszett volna, ha "biztossá válik, hogy Wenger távozik az év végén"
Steve Downie
Szerintem jogos, hogy sokan eléggé kiakadtak a meccs alatt/után, szörnyû teljesítményt nyújtottunk, de ez azokból a hírekbõl is látszott, miszerint Wenger rendesen leordította a csapatot a soron következõ edzésen. Jól írják, hogy a fõnöknek a következõ 2 meccsen fel kell mutatni valamit, máskülönben biztossá válik majd, hogy idén sem nyerünk semmit. A Sunderland-et nehéz lesz megverni ismét, hiszen ezúttal Howard Webb vezeti majd a meccset, és a csirkék ellen sem lesz könnyû, állítólag a legerõsebb csapattal készülnek felállni ellenünk.

Christian88
Csak vicces, hogy elküldöd a fenébe, mert negatívan áll hozzá és te ugyan azt csináltad 😄

Steve Downie
Henry visszautazott az USA-ba, elõtte ezt üzente minden Arsenal szurkolónak:

"I am sure the fans will understand that they have to stay with the team. We all need to be together because it’s the same when the team is winning and also when you lose. Keep the faith."

3:0 után mit vársz? 4-0 után meg pláne 😄 majd hazai pályán nyerünk mi is 4-0 ra vagy 5-0ra? kétlem de tényleg legyen ez az év a rekordok éve a srácok csinálják meg a lehetetlent...
én is félek a martin csapattól... és pontosan ez lesz ,egyszerre esünk ki mindenhonnan...
bajnokságban is kemény meccsek várnak ránk és félek ott is lesz pár vereségünk.
azt mondom ne legyen igazam de én max. egy döntetlent nézek ki a csapatból
arsnl
222 meccs alatt ez volt a legnagyobb vereségünk Európában. grat. 8-2 után újabb rekord.

minimize
érdemes lenne elgondolkodni, de MOST SEM FOGNAK. amíg pörög a pénz,addig ez is jó a vezetésnek.
a szurkolók? (néha)szép focit játszanak, úgyis kijön a szokott 60ezer ember...beszarás,komolyan.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
tiszta szégyen 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
hétvégén FA kupából is kiesünk, van egy olyan érzésem. nem mintha kurva meglepõ lenne h kb mindig egyszerre esünk ki mindenhonnan. siralmas

Oziris666
Hát ez nem az angolok éve lesz a BL-ben az tuti!

arsnl
arra várhatunk😄DD

Kaplan
Nekem is ég a pofám.. Miért nem mond már le Wenger?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
yes!! megaláz az általam gecire utált Milan. szép!!

Kaplan
Kész vége, belövik és mi kiestünk.

Kaplan
Abszolút igaza van. Wenger belefáradt, nem tudja motiválni a játékosokat, beszari. Makacs, és ezek a tényezõk rányomják a bélyeget a szereplésünkre. A sérüléshullám meg.. A mi Palinknak arról kellene írnia a disszertációját..

Christian88
"azért jó lenne 1 gólt idegenben lõni mert ha nem lövünk akkor én le is mondok a tj-ról (pedig nem szoktam feladni sosem)"

Ez aztán igazi pozitív hozzáállás... 😄

arsnl
ennyit a BL-rõl.

grebber
Jó meccs hol mikor ember mit nézel te?
Idén sehol nem vagyunk (de mondjuk már évek óta).
Alázás lesz ez oda vissza.

Next PC upgrade: 2022

"Henryt sajnálom visszajött égetni magát ilyen csapatba!"
ez meg annyira szánalmas egy komment baszki
gondolom Henry meg most sajnálkozik és égõnek tartja, hogy egy ilyen trágya csapat mint az arsenal képes volt szobrot emelni neki... nem értelek komolyan, nálad valami baj van..<#levele>
húzz már el a jó édes k********ba , a faszom kivan a negatívuzmosoddal.
bezzeg ha van egy jó meccsünk akkor kussba vagy és kussolsz a sarokban. huzz el a faszba

a mu is 3-0ról állt fel a chelsea ellen, remélem mi is képesek leszünk valami bravúrra...
azért egy jó kapus se cumizik be ennyi gólt mint cseznyi 😄
3-0..
mi lesz a vége? 😮
azért jó lenne 1 gólt idegenben lõni mert ha nem lövünk akkor én le is mondok a tj-ról (pedig nem szoktam feladni sosem)
grebber
Nem is értem mit akarunk a Bl-be! Uefa-ba se lennének sehol.
Vakok vagyunk felkéne oszlatni a csapatot.
Henryt sajnálom visszajött égetni magát ilyen csapatba!

Next PC upgrade: 2022

barca elleni visszavágón volt hasonló a csapat (megint Wenger bassza el, mert fél?)
arsnl
ezt beszari, lusta, szar bagázst.. hát mi volt ez. semmi mozgás, semmi értelmes elõre passz. 2-1 még belefér, de többet ne kapjunk

ugyanezt gondolom én is..
a gáz,hogy tök ötlettelen szarok vagyunk
1-0 után volt mondjuk lehet nem egy momentum mikor elöl nem volt senki sem , nem tudtuk középre passzolni a labdát
most azt tudom elmondani amit a bajnokikon rengetegszer szoktuk a félidõben

gyökeres változás kell ,jó nagy lebaszást kéne osztani a csapat felé..
szörnyû, hogy milyen szarok vagyunk
félek, hogy ma egy nagy arányú vereségbe fogunk beleszaladni..
a milan most jobb nálunk és ez most az eredményen tükrözõdik is
nem értem a szélsõ védõink hol a faszba vannak?
pfff bazzeg