31698

• Balázs 17
    ha tényleg odamegy, akkor egy féreggé válik a szememben
  • Sabcsee
    na, srácok csak, hogy még jobban tetézzünk a mai szar híreket, legalább RvP sorsa eldőlt :
    Ferguson nyilatkozta a Barca elleni barátságosukat követően: "Tettünk egy ajánlatot [RVP-ért], de próbálnak más klubokkal is tárgyalni. Meg kell izzadnunk, de remélhetőleg jól sül el a dolog."

undorító
  • minimize
    akkor miért vannak a fenekében a sztárjaik?
  • minimize
    ja,nem!
  • Effe88
    Songért a Bayern is érdeklődik, ugyan is kell egy kp(vkp) a csapatba és vagy Martinez vagy ő lehet...de aztán lehet egyik se:D:D(bár én songnak örülnék a Bayernbe nyílván ti már nem annyira:D)
  • arsnl
    én még mindig nem hiszem, h Song menne. spanyol lapok terjesztik, akik mindig csak szart kavarnak, ha Barca + Real ról van szó
  • bakkerman
    amúgy teljesen a semmiből jött elő az ő neve,amikor kiderült,hogy már nem harcol Rosell Martinezért akkor úgy tünt már nem is igazol,de most mégis előbukkant Song neve,meglepő
  • minimize
    sajnos nem rajtam múlik,pedig már a hírek szivárgásakor pont lett volna az ügy végén...
  • bakkerman
    jövőhéten kerülhet pont az ügy végére,20-25 millió közt fog érkezni.
  • Sabcsee
    a barca most már tényleg elmehetne a jó büdös picsába...a kis Iniesta volt a soros,ő is benyalt tövig Songnak
    hihetetlen tényleg, hogy csak tőlünk tudnak válogatni, de a legszomorúbb, az ilyen Javi Martinezekre rátudják tenni a 40 milliós táblát(ami vicc amúgy), akkor mi Song-ra miért nem(2015ig van szerződése elvileg), képesek ilyen 11 milliós ajánlatokkal kiszúrni a szemünket.

meg hát ugye nekik KH kell, gondolom Songot is max oda állítanák be, mint teszik azt szerencsétlen Mascheranoval...
  • minimize
    ha mindez beigazolódik, nem sok minden változott meg a klubnál-Ushmanov ismét felszólalt amúgy,megint csak nem dicsérte a vezetőséget...
  • Dean Winchester
    baszki pont mindenki happy mert igazolunk játékosokat, nem is akárkiket , megvannak a főbb játékosaink, ergo hosszú idő után reális esélyeink lennének a következő szezonban...
    szóval ha song és RVP elmegy akkor baszottul csalódott leszek...
  • minimize
    Song(a spanyolok szerint...)mindenben megegyezett a barszával,v.Persie MA este visszarepülhet Angliába,hogy a MU-val tárgyaljon.
    vicces ez a nyár(is).
  • minimize
    azért v.Persie-t írtam, mert jó lenne,ha maradna-legalább egy évet.
    azért ez már nem lenne egy tápos keret.
    a ballasztot meg el kell dobni, tény!!
  • arsnl
    de lassan eladhatnánk azért Squillaci, Bendtner, Park triót. meg ott van Arshavin is.
  • arsnl
    Cazorla is velük van + Yennaris, Gnabry a fiatalok közül.
  • minimize
    v.Persie is elutazott a németországi edzőtáborba,Giroud,és Podolski is ott vannak. szerintem nevezve lesznek a Sunderland elleni PL-nyitómeccsen is.

• Sabcsee
    hehe :)

• Sabcsee
    ez majd a szezon során kiderül, de látatlanban inkább Poldit preferálnám középcsatárként, és agyérgörcsöt fogok kapni, ha Wenger a balszélen akarja játszatni...
  • hedonist
    Giroud?:D
  • Sabcsee
    végre hivatalos :) ezen a nyáron ő a legnagyobb erősítés eddig. Nagyon sokoldalú játékos, a statisztikáit nézve tud játszani mindkét szélen, középen támadó kp-t, és tud védekező középpályást(!!!) is játszani a 168 cm-ével, méghozzá nagyon hatékonyan.
    Szerintem most már csak az a fő cél, hogy megtartsunk az alapembereket, hosszabbítani velük, és a selejtek kibaszni.(talán még egy kp nem ártana)

úgy összességében, azt hiszem ezzel a kezdővel bármelyik csapat ellen harcba szállhatnánk:
    Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Wilshere, Song, Arteta - Walcott, Podolski, Cazorla
  • arsnl
  • csocso14
    Már hivatalos Cazorla leigazolása
  • Dean Winchester
    szülinapja alkalmából bejelenthetné a maradását...
    egyébként bsz neki :D
  • minimize
    (R.v.P-ma 29éves, ha nem tévedek!)
  • csocso14
    Kevin Mirallas az Olympiakos játékosa célkeresztben, Liverpool és érdeklődik iránta. Néztem róla videókat, ellenünk is játszott már szerintem nagyon jó igazolás lenne, felettébb technikás játékos. forrás:The Daily Mail
  • Dean Winchester
    Wojciech Szczesny tavaly nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a borzasztó szezonkezdet után az Arsenal elérje a harmadik helyet. Az ezen a nyáron látott bizonyítékot azt sugallják neki, hogy a trófeák már csak karnyújtásnyira vannak.

Szczesny egyike azon fiataloknak, akik hamar megkapták a lehetőséget a csapattól és úgy érzi, Podolski és Giroud érkezésével, illetve Steve Bould tapasztalatával az Arsenal egy új szintre léphet.
    "Ennek a klubnak mindig ugyanaz a célja: trófeákat nyerni. Láthatóan nem tettünk eleget ennek az elmúlt pár évben, ami elkeserítő számunkra és a szurkolók számára is, de most úgy látom, egy kicsit erősebbek vagyunk az előző évhez képest. Van már néhány remek igazolásunk. Bízunk benne, hogy idén sokkal tovább harcolhatunk a kupákért.
    Úgy gondolom, néhányunknak az előző szezonban nem volt meg még a kellő tapasztalata, ez idén már nem probléma. Az új játékosok nagyon jók, akik képesek gólokat szerezni. Podolski gólrekordja magáért beszél."
    Erősek vagyunk a támadósorban és Steve Bould nagyszerű munkát végez a védelemben. Úgy tűnik, nagyon jól működik. Ez mind azt erősíti bennünk, hogy jobbak leszünk."- mondta Szczesny.

Szczesny még az akadémián dolgozott együtt Boulddal, és továbbra is nagy tisztelője az edzőnek, aki három bajnoki címet is nyert fényes labdarúgó pályafutása során.
    "Rengeteg külön munkát végzünk vele, többek között labdavesztés utáni visszarendeződésre és a beívelések kivédekezésére fektet hangsúlyt. Mindig nagyon összeszedett. Steve szeret kiabálni a játékosokkal, hogy mindig a maximumot adják - eddig nagyon pozitív. Nem hiszem, hogy több gólt fogunk idén kapni. Az összes gólt én kaptam, ott voltam mindegyiknél és azt láttam, hogy nagy probléma volt a védelmünkben. Mindent megteszünk, hogy jobbá váljunk." - magyarázta Szczesny.
  • Dean Winchester
    RVP meg ha szíve mélyén maradni akarna akkor már régen kijelentette volna,hogy marad. Illetve ha picit is érdekelné a klub sorsa akkor hosszabbítana szerződést és akkor a klub jövőre legalább kaphatna érte pénzt! Mert szerintem olyan gáz úgysem lesz a srác,hogy ne érdekelne bármelyik klub is, ám szerintem idén tuti nyerünk valamit...
  • Dean Winchester
    na jó baszki
    akkor sahin és wiel jönne és rvp maradna akkor pofánk befogjuk :D:D :D és végre kijelenteném, hogy sok év után ismét valós eséllyel vághatnánk neki a szezonnak
  • Steve Downie
    Szerintem is simán megérné 7 millióért!
    A Cazorla transzfer hivatalossá válhatna már, de a Sahin kölcsönre is nagy szükségünk lenne szvsz!
  • pLau
    Wiel-t simán megérné megvenni és jobbhátvéd próbléma megoldódna évekre.
  • minimize
    van der wiel érkezhet,nem szignózta az új szerződését az Ajax-nál, 7millióba fájna.
    SAF meg a héten rendezné v. Persie ügyét, maradva a 20milliónál.
    nálam a 25 az 25...
  • Dean Winchester
    feltéve még ha sahin jó szezont fut és nem lesz belőle egy chamakh :D
  • Sabcsee
    na, a britek kiestek, Ramsey is jöhet haza.(Parkék ejtették ki őket)
  • Sabcsee
    Sahin szerintem nálunk fog kikötni, elvileg telefonon már egyeztettünk is Mourinho-val. Szvsz, a legésszerűbb megoldás lenne őt kölcsönvenni, mivel ki tudja, hogy szerencsétlen Wilshere mikor épül fel, Rosicky is sérült. Elvileg opciós kölcsönt akarunk, szóval szezon végén megvehetjük, ami mindenképpen jó lenne, főleg Rosicky miatt, akiben szerintem sajnos több szezon már nem lesz, tehát így már a pótlását is letudnánk(feltéve, ha Sahin maradna nálunk...).
  • minimize
    cazorla fasza,remélem robin is elgondolkodik még egy éven.
    sahint elhalászhatja a united előlünk per/pill,bár ők megvennék.
  • arsnl
    U18-as játékosunk lebuktatta:

"Arinse Prince Uade ‏@Arinse_Uade
    Good to see Santi Carzola at the training ground today #afc"
  • minimize
    pletyka van,bőven,3napja...
    amúgy egy spanyol laptól vette át az infót a Sun,idézem:
    "Arsenal are prepared to sell Alex Song to Barcelona.
    The Sun says Barca are ready to pounce for Arsenal’s Alex Song if they cannot get Athletic Bilbao’s Javi Martinez.
    The Gunners want £16million for the midfielder and Barca’s valuation is not far away from that figure."

a juve meg aug7.-ig adott időt v.Persie-nek,hogy döntést hozzon,heti 190k-t ígérnek neki.

• bakkerman
    hülyeség,sehol sincsen még csak pletyka se erről,mi nyáron már nem igazolunk,ezt félig-meddig kijelentette Tito
  • arsnl
    Song se megy.