Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
(Walcott-nak tényleg nem ártana egy kis pihenés)
hanem az a baj, hogy õ mindig folyton folyvást szidja a csapatot, tavaly óta tõle pozitív hozzászólást nem is lehet látni és ekkor meg benyög egy ilyet mikor egyébként is ideges vagyok az eredmény / játék miatt akkor jó hogy így reagálok..
szóval ez volt a probléma gyökere, hogy õ folyamatosan csak negatívan áll csapathoz 😊
Persze értem én, hogy idegesít és én se szeretem az ilyen hozzáállást, csak vicces volt, hogy azt csináltad, amiért elküldted.
http://www.twitch.tv/hegii
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez a grebber meg ha a csapat vesztésre áll már egybõl jön a negatív hozzászólásiaval... tõle csak negatívat látunk! pozitív hozzászólást egyet sem ! Szóval elég nagy különbség van köztünk... Érdekes mikor a 17.helyrõl jöttünk felfele és nyertük a meccseket akkor befogta a száját , mikor jönnek a vereségek akkor meg kinyitja 😄 Ne csak akkor legyen a csapattal (vagyis ellene) mikor sorba bukjuk a pontokat hanem legyen a csapattal akkor is mikor továbbjutunk valahonnan...
A tetõpont meg az volt,hogy ilyet ír miszeirnt Henry visszajött égetni magát ->>>Mikor Henry gólt lõtt a Leedsnek vagy a SUnerlandnak akkor miért nem tudott örülni és akkor kommentelni? Miért csak akkor kell ha a csapat szar helyzetben van? Legyen a csapattal jóban és rosszban is, de õ se igazi arsenal drukker ez már nyilvánvalóvá vált... Én az aston elleni 0-2-es állásnál is bíztam a csapatban , és reménykedtem hogy sikerül az egyenlítés , netán a fordítás...
Összegyûjtöttem pár érdekes statisztikát:
Ki találja ki, mi a közös ezekben a csapatokban? 😄
St. Louis Rams (NFL):
Utolsó Super Bowl gyõzelem: 1999
Utolsó alkalom, hogy továbbjutottak csoportjukból a rájátszásba: 2004
2012 január 13: a vezetõezdõ és a general manager is távoznak, miután egy újabb szörnyû szezont könyvelhet el a csapat
Colorado Avalanche (NHL)
Utolsó Stanley Kupa: 2001
Utoljára eljutnak a Playoff-ig: 2010 (negyeddöntõ)
2011 a rekordok éve náluk: sorozatos vereségi és gyõzelmek nélküli rekordok, 1969 óta a legkevesebb pontjuk, 29. helyezés a 30 fõs ligában, 199 góljuk a legkevesebb a ligában, a szurkolók elégedetlenek, a general manager itt is távozik.
Denver Nuggets (NBA)
NBA gyõzelem: soha
2004 óta folyamatosan továbbjutnak a csoportból (ami szép teljesítmény), azonban az azóta kiharcolt 8 továbbjutásból 7-szer kiestek a rájátszás elsõ(!) fordulójában, egyszer pedig a fõcsoportdöntõben (elõdöntõnek felel meg). Ismerõs a helyzet: elég továbbjutni a csoportból, a többi meg lesz ahogy lesz.
2010-ben volt general manager váltás.
Ahogy láthatjuk, ezekben a csapatokban is megtörtént a kudarcok miatti edzõváltás, sõt még vezetõbb pozíciókban is cseréltek, mindez látszatintézkedés volt csupán.
Közös az Ramsben, az Avsben, a Nuggetsben és az Arsenalban:
Owner: Kroenke Sports Enterprises
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jobban tetszett volna, ha "biztossá válik, hogy Wenger távozik az év végén"
"I am sure the fans will understand that they have to stay with the team. We all need to be together because it’s the same when the team is winning and also when you lose. Keep the faith."
bajnokságban is kemény meccsek várnak ránk és félek ott is lesz pár vereségünk.
azt mondom ne legyen igazam de én max. egy döntetlent nézek ki a csapatból
a szurkolók? (néha)szép focit játszanak, úgyis kijön a szokott 60ezer ember...beszarás,komolyan.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez aztán igazi pozitív hozzáállás... 😄
Idén sehol nem vagyunk (de mondjuk már évek óta).
Alázás lesz ez oda vissza.
Next PC upgrade: 2022
ez meg annyira szánalmas egy komment baszki
gondolom Henry meg most sajnálkozik és égõnek tartja, hogy egy ilyen trágya csapat mint az arsenal képes volt szobrot emelni neki... nem értelek komolyan, nálad valami baj van..<#levele>#levele>
bezzeg ha van egy jó meccsünk akkor kussba vagy és kussolsz a sarokban. huzz el a faszba
a mu is 3-0ról állt fel a chelsea ellen, remélem mi is képesek leszünk valami bravúrra...
3-0..
mi lesz a vége? 😮
azért jó lenne 1 gólt idegenben lõni mert ha nem lövünk akkor én le is mondok a tj-ról (pedig nem szoktam feladni sosem)
Vakok vagyunk felkéne oszlatni a csapatot.
Henryt sajnálom visszajött égetni magát ilyen csapatba!
Next PC upgrade: 2022
a gáz,hogy tök ötlettelen szarok vagyunk
1-0 után volt mondjuk lehet nem egy momentum mikor elöl nem volt senki sem , nem tudtuk középre passzolni a labdát
most azt tudom elmondani amit a bajnokikon rengetegszer szoktuk a félidõben
gyökeres változás kell ,jó nagy lebaszást kéne osztani a csapat felé..
szörnyû, hogy milyen szarok vagyunk
félek, hogy ma egy nagy arányú vereségbe fogunk beleszaladni..
a milan most jobb nálunk és ez most az eredményen tükrözõdik is