31698

• arsnl
  • Sabcsee
    RVP a MU-é. 24 millió font. Forrás: BBC. Hivatalos.

sajnos hivatalosnak tekinthető, azt hiszem én mindjárt hányok. :)
    a szememben Van Persie meghalt.
  • Dean Winchester
    tartom magam amihez eddig,hogy egy MU szintű csapatnak (de az összes elitnek) a "b" keretének is eléggé erősnek kellene lennie :D
    Azért Scholes szépen elkúrta az első gólnál :DDD és ő nem is egy amatőr focista... egyébként annyira nem zavar, csak bízom benne,hogy a felk. meccseikhez hasonló eredményt fognak produkálni a bajnokságban is :D
  • Forza Italia
    barátságos meccsből ne indulj ki :D főleg ha megnézed milyen keret volt.
  • arsnl
    Muamba bejelentette visszavonulását. szomorú, de érthető döntés. legjobbakat neki a továbbiakban.
  • Dean Winchester
    legjobb csapatok egyike, ahhh :D
    tegyenek már pontot az RVP ügy végére!!!!
  • Dean Winchester
    Bendtner <-> Mexes csere?
  • minimize
    Sahin ügy-meglepő,a Pool-lal csatázunk érte,Brendan jó kapcsolatára építve (Mourinho-val jóban vannak),de Sahin ide akar jönni...
    MU-22m font a végső ajánlat, max. hétfőig várnak a válaszra.
    szerintem(!!)eladják.
  • Dean Winchester
    "de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt.""
    most már a barca játékosa vagyok és még boldogabb vagyok :D

mondhatott volna egy olyat,hogy
    "de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt, nem szeretnék eligazolni egy klubhoz sem."
  • szomferi
    pont most olvastam, hogy Song azt mondta egy interjúban, hogy nem érdekli egy ajánlat sem...
  • minimize
    a bónusz: Alexandre Song szíve szerint a Barcelonához igazolna, így nyilatkozott legalábbis az Arsenal-szűrő egyik jó barátja, Carlos Kameni. A két labdarúgó együtt nyaralt, úgyhogy a Málaga kapusának információi meglehetősen frissek.
  • minimize
    lehet,hogy a MU lemondott v.Persie-ről(30millió euros ajánlatra készülnek Lewandowskiért)
    Sahin nincs eldöntve még,ez meg Bendő:
    "Eddig három klub ajánlatát utasítottam el. Három fő szempontom van a csapatválasztásnál, s ha ez nem áll fenn, akkor nem igazolok oda."
    szerény,mint mindig. gondolom neki a 10es mez,bl-indulás, meg heti70k kell(ene).
    Song:"Hazdunék, ha azt mondanám, hogy nincs érdeklődő klub irántam, de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt."
  • arsnl
    Ryo -> Wigan teljes szezon. jó döntés mindenkinek
  • Sabcsee
    Gervinho teljesen jól mozgott az egész felkészülés alatt, ma is szép gólt lőtt, szóval én tartom, hogy idén hozni fogja a Ligue 1- s formáját.
    RvP tényleg elég indiszponáltan játszott, mondjuk az érdekes volt, hogy Vermaelen-nek egyből át kellett adnia a csk karszalagot...azért csak nem lenne rossz megtartani őt...
  • minimize
    mindemellett,akit régóta figyelek, Rodwell-t megvette a City...
  • minimize
    a "második csapat" nem pörgött annyira,nem is tetszettek,Gervinho-t is a gólja előtt szidtam volna éppen...aztán meg....
    Robin nem volt valami "törekvő" ma,mint csk...
  • Sabcsee
    a védelem nem nagy szám, főleg Yennaris-t lehet megzavarni, de a többiek ott vannak. Cazorla úgy kellett erre a kp-ra mint egy falat kenyér, jól mozgatja a játékot.
    Giroud-nak pedig 1 félidő alatt több kapura tartó lövése volt szerintem, mint Chamakh-nak 2 év alatt...
  • Dean Winchester
    Giroud meg bármit rálő azt védi a kapus :DDDDD
    Mannonenak baszki egyszer lőnek kapura azt is majdnem a saját hálójába ejti :DDDDDD
  • arsnl
    Goldi Poldi bemutatkozott:DD
  • minimize
    egyedül Mannone az,aki nem "tetszik" túlzottan,jobb lenne egy megfelelőbb kapus a 2.helyre. gyors,gólra törő játék,nem a tili-toli,eddig bejön,amit láttam!
  • Sabcsee
    csak annyi, hogy nincs sportklubom és kénytelen vagyok a streamekkel szenvedni :/
  • Dean Winchester
    miért sajnos?
    Horty lesz a kommentátor? :D örülnék neki...
  • Sabcsee
    ja, sajnos...
  • Dean Winchester
    melyik adó adja a meccsünket? épp kérdezni akartam, aztán most nézem,hogy 17:00 kor kezdődik! és a sport klub adja
  • Sabcsee
    a kezdő:
    Mannone - Yennaris, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Coquelin, The Ox - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
  • arsnl
    sztem RvP marad, ha csaknem vmi nagyon jó ajánlat nem jön érte. ha meg marad csk is marad.
  • minimize
    v.Persie saját elmondása szerint max. 45percre képes egyenlőre.haverjai szerint(!)tetszenek neki az erősítések,főleg Cazorla munkáját dícsérte,és nem sietteti a MU-hoz igazolását,a klubra bízva a döntést.
    SAF-15millió(heti220k-s fizuval),Arsenal-25millió(heti130k+5millió aláírási pénz)
  • Sabcsee
    kíváncsi vagyok a holnapi meccse, tulajdonképpen az lesz a főpróba az első forduló előtt. Most kiderül kicsit okosabbak leszünk a védelmet illetően is, Szczesny és Verma nagyon el vannak ájulva Steve Bould edzéseitől, meg hogy mennyi energiát fordít a védekezésre, az biztos, idén nem kéne 49 gólt kapni...Szvsz, egy Szczesny - Jenks, Koscielny, Verma, Gibbs - Song, Arteta - Walcott, Cazorla, Gervinho - Podolski kezdőre van a legnagyobb sansz. Nagyon kíváncsi vagyok az új arcokra, főleg Santi-ra, bár lehet inkább Diaby kezd helyette.
    Aztán utána nyilván jönnek a sorcserék, Gnarby debütálása(nagy tehetségnek tartják, nagyobbnak mint Wilshere-t!), meg olyat is hallottam, hogy Van Persie is játszani fog, méghozzá a KAPITÁNY is ő lesz...jó vicc ;)
  • Sabcsee
    ha minden jól megy viszi az Olympiacos 1 milkáért :)
  • Steve Downie
    Boldog születésnapot Squillacinak! (Szerencsére utoljára kell vele ünnepelnünk)
  • Steve Downie
    :D
  • minimize
    mára Pique is megnyilvánult az ügyben-ismerős,nem??! remélem idén a wc-s néni kimarad az osztásból...
    ""We are open to his arrival," he added. "If he comes, and from what I have read he could do, we would love to have him."
  • minimize
    a hétvégén(Wenger németben...)ülnek le Gazidis-szel a MU-képviselői v.Persie ügyében. közben Pimpong twittelt egyet,szerintem lassan tényleg jobb lesz,ha odébb áll a holland...
    "" We all need help when we Down.... But we forget to thank and be loyal to the people that helped us get up ""
  • Dean Winchester
    nem rossz a poló
  • Dean Winchester
    Mondhatni a kisujjában van a köln játéka így ha nekik nem bír gólt lőni akkor kinek? :D
    A meccset én is várom és azt is ,hogy végre lássam játszani.
    RVP-vel meg anno augusztus nyolcadikai határidőt adtak meg,hogy döntse el mit akar és még mindig nincs válasz... csalódtam benne, ő se igazi ágyús...

Lukas Podolski úgy gondolja, hamarosan láthatják őt legjobb formájában is az Arsenal szurkolói, amint elkezdődik az új szezon.

A német válogatott támadó a távol keletre nem utazott el az Arsenallal EB-szereplését követően.

A 27 éves játékos keményen dolgozik a klub előszezonbeli edzőtáborában, melynek keretein belül az Ágyúsok barátságos meccset játszanak a Köln csapata ellen, és Podolski reméli, el tudja lőni a puskaporát a meccsen.
    "Két hete vagyok edzésben, és nem könnyű az ember dolga, amikor egy EB vagy egy VB után tér vissza a klubjához. Kell még néhány hét, és akkor majd láthatják az igazi Podolskit.
    Eddig nagyon jól mentek a dolgok. Ez egy nagy klub remek edzővel, és nagyon boldog vagyok, hogy az Arsenal játékosa lehetek. Alig várom az első meccset a szezonban a Sunderland ellen." - mondta Podolski az Arsenal Playernek.

Elmondta azt is, hogy sokkal tartozik a Köln csapatának, ahol kétszer is megfordult játékosként, és nagyon várja már, hogy a hétvégén összecsaphasson velük.
    "Otthon leszek, a városomban, és nagyon várom a meccset. Ez lesz az első meccsem az Arsenal színeiben, aminek nagyon örülök.
    Remélem, gólt tudok szerezni a Köln ellen, ami nem könnyű, de igyekszünk megnyerni a meccset, és aztán felkészülni a Sunderland ellen.
    A Kölnben kezdtem meg a pályafutásomat 10 éves koromban, és 17-18 évesen az első csapatban játszottam. Remek időt töltöttem náluk. Remek szurkolóik vannak, remek a stadion és a klub is. Most a másodosztályban játszanak, szóval nem könnyű a dolguk, de remélem, hogy visszakerülnek az élvonalba."

song , sokadik felvonás..
  • minimize
    azért ez a fotó az arcáról sok mindent elárul.
    a viselkedésük meg általánossá vált(sajnos)az utóbbi 2évben,világszerte,ott,ahol van pénz+jó duma+(esetleg) sorozatos sikerek a közelmúltból.ők mindig könnyebben "halásznak" ilyen pénzéhes,de tehetséges emberkéket...
  • szomferi
    már van, RvP :D (feltéve ha tényleg elmegy)
  • Dean Winchester
    egyet is értettem förgivel de az utolsó két sor után... :D
    http://www.nb1.hu/hirek/sir-alex-ferguson-kiakadt-moura-ugyleten
  • Dean Winchester
    ezért is mondtam,hogy amíg a klub színeiben szerepel bárki addig a játékosok 99%-a sajnos azt nyilatkozza amit a drukkerek és a klub hallani akar... a maradék 1% az aki szívből is gondolja a kijelentéseit...
    rvp elvileg olyat is mondott,hogy ha nem lesz azonos az ő és a klub nézetei akkor megy. Itt gondolom az igazolásokra is gondlhatot, na már most ez megtörtént így semmi oka nincs a távozásra. Szóval ha elmegy akkor lesz egy nasri kettő :D Ezek után ha rvp az emiratesben fog játszani akkor meg is érdemli h kifütyüljék... :D Mikor lesz még egy olyan játkosunk mint mondjuk Henry... :(
  • szomferi
    főleg a nyilatkozatai után... Song se lesz jobb fényben feltüntetve szerintem a szurkolók szerintem ha elmegy...