31698
-
#25847 nem hinném,amúgy fiatalít mindenki mostanában...
inkább a szájalása a klubról,és kifejezett távozási szándéka játszhatott be.aki nem akar itt maradni,az menjen.
-
Balázs 17 #25846 oh persze... -
#25845 -
pilboy #25844 túl öreg??? -
#25843 érdekesség:hírek szerint v.Persie maradni akart volna, de Wenger megmutatta neki, ki a főnök a csapatban, mert a "nyilatkozatával" túlment minden ponton. Illetve elmondta még az öreg, hogy már nem szerepel a terveiben.
-
#25842 Újabb fekete nap az Arsenal történelmében... Sajnálom és egyben Wengert hibáztatom. -
Chris Lowe #25841 Hát ebből megint küzdelem lesz a bl helyért... Különösen ha song is lelép. Wenger zseniális edző, de a premier ligában ez már kevés.
Nem örülök. -
#25840 Cazorla gól Puerto Rico ellen. -
#25839 hahahaha
-
#25838 ami ennél jobban fáj,az az,hogy nem jön senki a helyére.a Főnök örök optimizmusa őrjít meg.
ja, és nekem SAF "lépése" is csalódás,eddig tiszteltem.... -
#25837 gerinctelen,ennyi,semmi több.
remélem Song marad,vagy léptünk előre kettőt,vissza meg hármat.
ismét.
-
#25836 úristen mekkora igazság! ennél jobban nem is lehetne leírni ezt a szituációt. -
#25835 -
#25834 ennyi
-
#25833 AW éppen TF1-en szakkomentátorkodik, és ő is megerősítette, h MU-ba megy, nem lehetett mit tenni 1éves szerződése miatt, és valszeg nem jön senki a helyére, mert már itt van Giroud & Podolski -
#25832 amúgy kb ennyi:
We signed him as an off-the-rails 21-year-old brat who couldn't stay out of trouble at Feyenoord, stuck by him through 7 years of horrific injury and turned him into a world class striker. If that's not enough for him, good riddance to bad rubbish. -
#25831 Legyen idén Chamakh a CSK. -
#25830 akkor idén legyen a Squillaci, Bendter, Chamakh hármasból vki. nehogy Vermaelen.. -
Dean Winchester #25829 ki lesz a következő ? :D Verminátor lesz a csk? -
Balázs 17 #25828 minden évben elmennek a csapatkapitányok:DDD
epic -
#25827 Az RVP-ügy: Direkt csak és kizárólag a Robint körülvevő sztorit szeretném kicsit fejtegetni. Az elmúlt évek miatt nekünk, Arsenal szurkolóknak az érzelmi világunk igencsak labilis. Adott volt a 2011/2012-es szezon ahol csapatunkat RVP hatalmas teljesítménnyel és rengeteg góllal megajándékozva harmadik helyhez segítette. Emlékeim szerint ez volt az első olyan szezon amikor tényleg minden összejött, nem sérült le fél évre, formában volt, és kis túlzással minden bejött neki. Ez egy kivételes idény volt, szerény véleményem szerint ezt már soha nem fogja tudni még csak megközelíteni sem. Az idei teljesítményén nincs mit megmagyarázni, ez ott van, papíron, feketén-fehérem. Ettől függetlenül én mindig is hiányoltam az igazi fineszt és pimaszságot a játékából. Ösztönlény, szerintem pocsékul cselez viszont kegyetlenül kihasználja a helyzeteit. Büszke voltam rá, hogy egy ilyen játékosunk van de újra fel kellett ébrednem az ideális világot szülte álmomból. Azzal a hivatalos nyilatkozatával nálam azonnal kiverte a biztosítékot. Azóta abszolút hiteltelen a szememben és úgy gondolom, hogy egy ilyen hálátlan játékosra egyik csapatnak, közösségnek sincs szüksége mert csak rombolni tudja azt. Amit azóta csinált és ami a végkifejlet az csak hab a tortán. Ő volt a kapitányunk és most cserben hagyott minket. Nem is akárhogy. Már nem tudok felnézni rá, soha többé. -
#25826 én meg Manszúr sejket(mármint a Fradihoz:)):D:D -
Balázs 17 #25825 bannert vki cserélje le de gyorsan:) -
#25824 Podolski így megkaphatja kedvenc 10esét legalább... -
#25823 Én Balot hoznám :D -
Balázs 17 #25822 haha
undorító
"ha elmegyek nem maradok angliába stb" igazi ágyús a nagy faszt, remélem megsérül év elején -
Dean Winchester #25821 Azért mehetett volna a citybe, oda való a többi tróger közé, kb. felállhatna a city egy fél arsenallal :DDDD
ha még a juveba igazolt volna akkor az lett volna a jobbik rossz...
szezon végén szeretném látni majd az arcát amikor mi nyerünk valamit és -reményeim szerint- ők meg nem xD
#25819: jaja érdekes :D pedig a cityvel még több esélye is lett volna nyerni valamit, szerintem... citynél aguerot sajnálom csak, ő az egyetlen akit csipázok :D átigazolhatna hozzánk xD -
#25820 Song is lelépősnek bizonyul. bár ő könnyen pótolható. -
#25819 Én nem értem, mit akart ez az ember. Nálunk azért nem maradt, mert kevés neki a 130k, de nem is a Citybe menne, ahol vakon aláírnak neki akármilyen csekket. Inkább eligazol Webbékhez. A kapitányunk... Komolyan nem hiszem el ezt az embert. -
#25818 hozzuk ide Llroentet.
de a fasz kivan, hogy midnen nyáron ez van. idén télelg bajnokesélyes csapat lehetett volna. egyedül jobbhátvédpótlás gyenguska. nyomorék -
#25817 Szeretnék egy hosszabb szösszenetet írni RvP-ről de most egy kicsit össze kell szednem a gondolataim. Egy biztos, emberileg a lehető legrosszabbul jött ki ebből. Hatalmasat csalódtam benne. -
Dean Winchester #25816 remélem song nem tesz rá egy lapáttal, mert ha ő is megy akkor nem tudom mit csinálok... -
Cubemaniac #25815 én nem tartok a köv szezontól... elég jó embereket igazoltunk és még van 1-2 emberke, aki érkezhet... podolski van olyan klasszis mint rvp (sztem) -
#25814 Hát ez krva jó... -
Dean Winchester #25813 most mégjobban kurvára azt kívánom,hogy ne nyerjenek semmit mi meg igen :D
-
Dean Winchester #25812 bannerből meg vegyük már ki mert tök gáz így a bannerre ránézni...
kb. majdnem nasri kettőre asszocializálok rvpvel kapcsolatosan :D -
#25811 Frimpongot remélem bevetjük majd ellene. -
#25810 legalább jó üzletet kötöttünk érzelmi okokat figyelmen kívül hagyva. 24m font úgy hogy jövőre lejár szerződése. ráadásul elég sérülékeny is. -
Dean Winchester #25809 b+ és még mondja,hogy ha nem igazolunk akkor megy , erre pont hozunk pár jó játékost , mondhatni klasszis játékost is erre eligazol? Olyat is nyilatkozik,hogy fájó szívvel lépne pályára ellenünk? Elmehet a jó édes.....
azért majd egy arsenal-mu-n kíváncsi leszek a közönség reakciójára, remélem simán kifújjogják, mert megérdemli, egy gerinctelen rohadék, és nem gondoltam volna hogy ilyet mondok róla. Nagyot csalódtam benne :( -
#25808 pfej geciarcu. pont oda bazmeg.