31698
-
#25887 csak Balotellit tudom idézni,"a United miért lenne a világ legjobbja,ha még Manchesterben se ők a legjobbak?" -
#25886 Ha a világ legjobb klubjába akart menni akkor jól elbaszta -
Balázs 17 #25885 csak nevetni tudok ezeken -
#25884 Van Persie igazi kapitányhoz méltóan viselkedett.
Az MU menedzsere, Sir Alex Ferguson elárulta, mi volt a transzfer háttere.
- Nem volt könnyű. Arsene Wenger nem akarta őt eladni a Manchester Unitednek, de a srác hozzánk akart jönni. Több ajánlatot is elutasított, mert a világ legjobb klubjában akart futballozni. Ez fantasztikus. Ez tette lehetővé, hogy megszerezzük. Ha nem harcolja ki az Arsenalnál, hogy az MU-hoz igazoljon, nem lenne most miről beszélni. Amikor tavaly szóba került a megvétele, nem hittem benne, hogy sikerülhet, de amikor hallottam, hogy nem akart szerződést hosszabbítani az Arsenallal, lépnünk kellett. Nem hagyhattunk ki egy ilyen kaliberű játékost -
#25883 Verminátor,az új Kapitány:
"Nagyon boldoggá és büszkévé tesz, hogy az Arsenal kapitánya lehetek - ez egy igazi elismerés" - mondta a belga a Sunderland elleni bajnoki előtt.
"Nem fogok megváltozni. Az edző azért nevezett ki, mert jó úton járok, ezért ezen nem fogok változtatni. Jó példával akarok elől járni az öltözőben, a pályán és azon kívül."
"Talán nem beszélek olyan sokat a pályán kívül, de a játékommal vezetni akarom a csapatot."
talán lesz egy új Tony Adams-ünk!
(vagy jövőre lelép Wilshere-rel együtt a Citybe.) -
#25882 Sahin jönne(ide!!),hétfőig eldőlhet,mi lesz vele,Song:
" Song ügynöke a hét közepén körbeajánlotta az ágyúsok középpályását az európai klubcsapatoknak. Arsene Wenger a tegnapi nap folyamán tárgyalóasztalhoz ült a kameruni játékossal egy esetleges új szerződés megvitatásáról, ám a hosszabbítás kudarcba fulladt.
A 24 éves játékos a mai napon még az Arsenal együttesében edzett, ám minden jel arra utal, hogy Arsene Wenger megválik afrikai középpályásától.
A transzfer akár már a héten is létrejöhet, mivel a Barcelona 17 millió fontos ajánlatát az Ágyúsok elméletileg elfogadták."
jöhet helyette: Yann M'Vila, Etienne Capoue, Victor Wanyama, Lucas Biglia és Kara Mbodj.
halkan jegyzem meg,játéktudásban nálam mindenki többet tud Song-nál.
pontosabban,és gyorsabbak is,és jobban is látnak a pályán,mint a kameruni.
-
#25881 mitől lenne? lesz...ja,mit gondolnak róla, a lóvét kikönyörögte,ha nem az utolsó pillanatban bukják(ismét),bajnok is lehet...scum. -
Dean Winchester #25880 rvp miért van még a bannerben? -
#25879 "Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
I'm told Alex Song has said his goodbyes to team-mates. Had meeting today and asked to leave. Club are negotiating with Barça.
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
The clear out is on. Arsenal confirm Kyle Bartley's sale to Swansea. £1m fee. Song next. Arsenal want at least £17m."
Nem tudom ki ő, de rá hivatkoznak hogy eladtátok -
geo91 #25878 hirtelen ijesztős, ban -
Dean Winchester #25877 gyenge idegzetűeknek nem ajánlatos megnézni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25876 az egyik legmegbízhatóbb Arsenal twitterező szerint: Alex Song has officially left Arsenal. Announcement expected over the weekend/monday.
amúgy őt nem terveztük eladni(3éve volt még hátra), de Wengernél kicsapta biztosítékot, h ügynöke ajánlgatta ide-oda, meg elvileg viselkedésével voltak problémák. -
#25875 túlságosan nincs letörve...
-
#25874 várható kezdő holnap:
Szczesny - jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Diaby, Cazorla - Walcott, Podolski, Gervinho.
Koscielny é Chambo sérült. ja meg Songnak van kisebb problémája. cöhh -
#25873 akkor jövőre Real, Barca vagy City :D:D -
#25872 Vermaelen az új csk, Arteta a helyettes. remek döntés. remélem azért ő nemfog lelépni jövőre..-,- -
#25871 Bartley közben Swanseahez igazolt. 1m font körül kapunk érte. sajnálom őt, de neki ez a legjobb nálunk max ligakupába játszott volna, és nem kiöregedőben lévő játékosok vannak előtte, h csak kölcsönbe menjen. -
#25870 #25868-közben a menedzsere lehűtötte a kedélyeket,már ha kellett egyáltalán...""This is pure press speculation," Eduardo Hernandez told < i>El Universal. "The addition of (Robin) van Persie is to reinforce the attack. There will be increased competition in that position but Javier is a professional and knows he will have to face that situation."
-
#25869 Chicarito szerintem nem egy nagy játékos, semmi szükség nem lenne rá, kb Bendő szint nálam.
Wanyama-ról van valami pletyka azóta amióta felmerült a neve?Talán ő jól tudná pótolni Songot. -
#25868 The Mirror says Chicharito could make the move following Robin van Persie's arrival last night.
Hernandez, having dropped down the front-line pecking order at United with the arrival of van Persie, could go the other way to Arsenal.
Hernandez, who endured a difficult second season at United last term, is said to be frustrated at the inevitable lack of opportunities to start now van Persie has joined, amid unconfirmed reports he has told Sir Alex Ferguson he wants to leave.
-
#25867 Fasza az új banner :D -
#25866 én inkább azt nem értem, hogy a Castle, hogy tudja megtartani a legjobbjait, és miért csak minket húznak le évről-évre... -
#25865 Eladtuk Bartley-t a Swansea-nak 1 millióért. Squillaci meg még mindig a keretben van
#25864: nem akarom elhinni, hogy eladjuk Songot, ekkora balfaszok csak nem lehetünk már megint! Biglia...logikus lenne a padra is a minőség(?), de ez nem ránk vallana :/
Chicharito-s pletyka meg nagy butaság szerintem, 2 csatárral játszanak, a vén alkesz azért sűrűbben szokta rotálni a csapatát, simán lesz ott kezdő is, inkább Berbatov fog lécelni. -
#25864 Biglia,(Song helyére) és(!!!)Chicharito is érkezhet,már közölte is SAF-al,hogy távozni szeretne,miután a menedzser közölte v.Persie-vel,hogy ő az első számú csatár innentől.
sokkoló lenne,de van alapja a pletykának. Biglia meg kb.85%,hogy jön. -
#25863 mi elhoztuk Poldit, Giroud, Cazorlat. kibaszott jók és nem voltak drágák.
amúgy Ba, Cisse nem fért volna be ide akkortájt. -
Dean Winchester #25862 "Sahin fél lábbal már a Liverpoolban van miután Mourinhónak és Xabi Alonsónak közösen sikerült meggyőzniük a török játékost, hogy válassza a Liverpoolt az Arsenallal szemben. Sahin eredetileg az Ágyusokhoz igazolt volna, azonban edzője hatására megváltoztatta véleményét. Ennek ellenére az Arsenal nem adja fel."
green6k: megmondta wenger, mi az igazi ágyúsokra várunk :D :D :D
azért vicc ez a sahin ügy is, az arsenalba jönne de más véleményének köszönhetően máshova igazol? Hát ha ennyi esze van akkor menjen, de azt hittem képes önálló döntést hozni.... -
#25861 Én csak azt nem értem hogy nálunk nincs szeme az Arsenalnal senkinek csak a New Castle-nél?Először elhozták Ba-t, majd Cisse-t, Tiote-t, ezeket tavaly, idén meg Anitat az Ajaxból.Mi miért nem tudunk ilyeneket igazolni?Kibaszott jó játékosok, és nem voltak drágák. -
#25860 Ezt a Songos dolgot szerintem ne vegyétek komolyan, nem fog ő hozzánk jönni, és ha még is, közel sem 20 millió euróért (néhol 18at írnak), inkább fontért, de abból is kevés a 20, szóval eddig kamu -
Dean Winchester #25859 én már elkönyveltem,hogy ő is megy...
kellett egy 3 betűs emberke a mu-nak .D ha már nincs RVN, VDS
akkor legyen egy RVP
cikkeznek egy szuperpárosról :D
Fatman and Robin -
#25858 "If you’re doing this to a Tottenham shirt you should probably just burn the whole thing and start supporting a proper club"
:DDDDDDDD -
#25857 Marca: Songtransfer almost a done deal -
Dean Winchester #25856 pici olajat locsoltak volna rá mielőtt meggyújták és kész :D aztán a földre ledobni és elégetni az egészet, ha már ilyenre vetemedtek... -
#25855 vkp posztra szerintem is kéne valaki (M'Vila-t már bagóért elengednék, csak lássanak már belőle pénzt)
Wenger lenyilatkozta, hogy már igazolt elég támadót, szvsz Chamakh megteszi 3. számúnak a ligakupa meccsekre, Giroud-ék meg 2-en csak összehoznak 30 gólt a bajnokságban.
ja, akinek van RvP-s meze, és a nevét leakarja onnan vakarni:)-->How to remove felt lettering from EPL shirts. -
Balázs 17 #25854 Chamakh addig jó volt amíg RvP sérült volt, most h elment lehet isten lesz^^:D -
#25853 Podolski, Giroud oké, de Chamakh...
Előnyösebb lenne Mirallast elhozni, Chamakhot meg tényleg kölcsön passzolni a Blackburnnek. -
#25852 Evertonban fog ő kikötni úgy látszik. de csatár amúgy se hiszem, h jönne már. Podolski, Giroud, Chamakh 1 posztra elég. Gervinho is tolta ott előszezonban. jobbhátvéd kéne meg egy védekező kp talán. -
#25851 De terveznek pótlást, gólkirály helyére gólkirályt.
Mirallas legalábbis szólt egy ilyet:
"Meg van az esély rá, hogy a Premier League-ben játszhassak. Az ügynököm az Arsenallal tárgyal, ezek a pletykák igazak." -
#25850 egykis adalék még:
The bottom line is that I want to win trophies with Arsenal, not with anybody else. I know you can win trophies in many countries and in many ways, but I want to do that in our way and in an Arsenal shirt.
‘I’m sure I could win things at another team in another country, but would it feel like our trophy, my trophy? I’m not sure it would. Anything we win here will come from the heart and that’s what I want. It’s my dream and I see no point in speaking about other teams when I have these dreams. I think other people know that about me; I’m just hungry to win with Arsenal and that’s it – Robin van Persie, February 2011 -
#25849 "It is understood Van Persie was encouraged by the
arrivals of Germany forward Lukas Podolski, France striker Olivier Giroudand Spain midfielder Cazorla- to the point where he was open to the idea of staying with or without a new contract.
But Wenger pulled him aside shortly before Sunday’s friendly victory over Cologne,told him he would be sold if a deal could be reached and informed the Dutchman he was no longer part of his
plans."
-BBC- -
pilboy #25848 ez is jogos, de télleg jobban járt volna a juvéval
hogy nálunk mi lesz, azt nemtudni, majd év végén kiderül