Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Songot elég nagy hiba lenne elengedni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Arteta vagy keresztszalag-szakadást(6-7hónap!),vagy bokatörést szenvedett(3hónap),a szezon hátralévõ részére kilõve...:/
Benayoun sem játszhat(kölcsönben van ugye),a jelenlegi Kékek ellen nehéz lesz szombaton(az x is)szerintem.
Kalou jöhetne ingyen a nyáron,M'Vila pedig jöhet,ha nem megy az Interhez, õk ráállnának Song leigazolására-mi 55ezer/hét fizut adnánk Songnak, hogy maradjon.20millió körül van az ára,szerintem ennyit Song is ér a jelenlegi formájával.

No one can stop Death!

minimize
Vela távozhat a R.Sociedad-ba,2millió körüli áron,és valószínûleg Fabianski is(egyenlõre kölcsönbe)távozhat.

No one can stop Death!

minimize
v.Persie látogatást tett a barsza szállásán Londonban, állítólag "csak" Affelay, ill. Fabregas érdekelte...a szurkolók persze nem heppik,nem is értem, miért...<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
ON:"Arteta bokasérülést szenvedett, méghozzá egy komolyabb fajtából. Amíg a vizsgálat eredménye nincs meg, addig túl korai bármit is mondani, de nem csupán egy bokaficamról van szó, hanem annál sokkal többrõl."
- mondta Wenger.
" Rengeteget játszottunk mostanában, s nem voltunk eléggé frissek. Azt nehéz lenne megmondani, hogy mentálisan vagy fizikailag fáradtunk el egy kissé, de nem voltunk elég lendületesek. 2-0 után mindent megtettünk a szépítésért, de 2-1 után elakadtunk, pedig rengeteg csatár fent volt a pályán.
Az elsõ játékrészben meg lett volna az esélyünk, hogy visszajöjjünk 2-2-re, de a második félidõben visszaesett a teljesítményünk, elvesztettük a csapatjátékunkat, összetartás nélkül csak egyénileg próbálkoztunk. Nem volt onyan játékosunk, aki a küönbséget jelenthette volna, kifogyott a benzin a tankból. Hiába volt nálunk döntõ többségben a labda, a Wigan remekül védekezett, a második félidõben pedig helyzetünk sem volt sok.
Ez a PL sajátossága, nem olyan régen a Tottenham kapott ki a Norwich-tól, a Wigan pedig nemcsak bennünket, de a MU-t is meglepte. Minden egyes meccsnek döntõ szerepe van a végelszámolás szempontjából."

No one can stop Death!

na most nézem ,hogy a tegnapi eredmény 1-2es vereség lett, ráadásul úgy, hogy viszonylag gyorsan sikerült szépíteni.
Így azt mondom elég szomorú, hogy nem voltunk képesek több mint egy félidõn keresztül legalább a döntetlen kiharcolására...
nem vagyok büszke a csapatra és leszarom eddig mit értek el ha az ilyen meccseken képtelenek vagyunk legalább egy pontot összehozni (ráadásul hazai pályán)...

közben elolvastam az eddigi hsz-kat és látom, hogy mi valami eszméletlenül szarok voltunk 😄
az is vicces,hogy most is egy hátvéd lõtt gólt(akarom mondani fejelt) ami viszont brutál szép volt.
az, hogy a wigan két mákos gólt lõtt meg kit érdekel???? gólt lõttek? igen! ez a lényeg...
sõt 2 perc alatt kettõt is 😄 szóval a wigannak hatalmas gratula.

Arsenal-Chelsea ?
Ki***tt nagy döntetlen 😄D
2:2
minimize
azt hittem, az egótok,meg az "útban a 2x-. bajnoki cím felé" le se sz*****ok szegény "csúzlisokat" idõhiányban. erre nesze!<#wow1>

No one can stop Death!

minimize
egyébként a két Wigan-találat(szerintem) elég mákos volt, az elsõnél felpörgõ labda újra DiSanto elé pattant, a másodiknál meg Szczes-nek fognia kellett volna,nem "hagyni" kipattanni róla.
Verma fejese,és elõtte Rosi ívelése szép volt-de tegnap kevés.

No one can stop Death!

minimize
nincs jó elõérzetem a 7végét illetõen sem sajna.akkor pedig már csak 2pont a mostani 5.

No one can stop Death!

minimize
a Fõnök meg nekiállt a meccs után "disrespectful Wigan-goalkeeper"-ezni...<#rolleyes>
szükségtelen volt, ez megint csak a lovat adja a babaagyúak alá.
(ja, õk a csapatról alig tudnak,elfelejtettem.)

No one can stop Death!

minimize
nem ismerlek ebbõl a topikból, miattunk maradhattál fenn eddig, ez tényleg megtisztelõ! ellenben a stílusodon van még mit csiszolni, ez kevéske lesz.(amúgy remélem feltûnt, MI legalább lõttünk nekik gólt is, a 2kapott mellett...<#wave>

No one can stop Death!

Steve Downie
Nagy luxus a bajnoksag vegjatekaban otthon kikapni. Remelem nem fognak pont ezek a pontok hianyozni a legvegen.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
vagy Diaby felépül végre valahára. nem is tudom melyikre van nagyobb esély..
ja Wilshere szezonja most már végleg offos + EB is ugrott neki. remélem nem vágja taccsra ez a karrierjét..

Sabcsee
akkor bíznunk kell abban, hogy Ramsey az utolsó fordulókra megtáltosodik...

kaka

arsnl
Arteta mankóval és vmi lábvédõvel mászkált meccs után.. ha nem jön rendbe komoly harc lesz 3.helyért még itt...

arsnl
namivan ilyenkor máris itt vagytok?

Sabcsee
Tipikus idegölõ meccs volt. Az összes szélsõ játékosunk(Santos, Sagna-teljesen megalázta egy ilyen teljesen középszar Moses-, Walcott) Benayoun kivételével hihetetlen szar volt.
Arteta sérülésével(imádkozzunk, hogy ne legyen komoly) meghalt a középpálya, nem szokásom Ramsey-t ostorozni meg szarozni, én látom benne a potenciált, de ma valami hihetetlen nagy hordó fos volt. Miért nem tud mindenki úgy küzdeni mint Rosicky és Vermaelen??

A Wigan egy újabb szép skalpot gyûjtött be, hihetetlen higgadtan és okosan fociztak, ha kicsit makkosan is, de megérdemelték mind a 3 pontot. :/

kaka

egy újabb "nagyvad" lett elejtve, im so sorry

Oziris666
Èlessé teszitek a végjátékot...

Effe88
szép volt öreg😄😄<#eljen><#taps>

Kaplan
Hát ez a leírtak alapján katasztrófa volt. A két pont differencia kvázi elkönyvelhetõ. Nagyon észnél kell lenni, jó lenne a bronz..!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
1-2 után leálltunk, nem volt meg az áttörés. Wigan jól védekezett megérdemelte.. remélem ezzel legalább bennmaradnak. Chelseat muszáj lesz verni.

nah akkor megdöntöttük a hétfõi rekordot is, hogy nem kaptunk ki xy éve =)
egyszerûen semmi játék nincs

rohanás és önzõzés
arsnl
2.félidõ elég nagy csalódás...

Már jópár éve ekkora a bögye.

Baszki a saját gólunk fogja meg a csapatot...
Fel kell pörögni, nyerni kell nincs mese, kell a bl fõtábla.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Csisztunak mekkora bögye lett<#gonosz3>
Santos jó lenne, de nem védõnek, mert védekezése 0
Idõhúzás a 30. perctõl...
Kép nyenyõ. :-(

arsnl
igazából leszámítva azt 2perces rövidzárlatot köze nincs a Wigannek a meccshez.

Felpörögtek rendesen, jó meccs!

VERMA!

GOGO
MIaFASZ?
Bazze 0 - 2...
Bár így tuti jó meccs lesz.

arsnl
jókezdééés😄DD

Steve Downie
<#nyes>

Steve Downie
Arsenal XI: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie (c).

Cserék: Fabianski, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

minimize
tény, de könnyebb ide sarat dobálni, mint elgondolkodni az arcszélességen pár embernek.
este össze kell magunkat kapni, tudjuk, milyen veszélyes a Wigan,lásd a legutóbbi elejtett "nagyvadat"...<#whatever>

No one can stop Death!

bakkerman
idén se lesz erre sansz már 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
de ez ugye nem a Barca-Arsenal bl döntõn volt 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Steve Downie
"Arsenal is the only team to beat Barcelona in their last 23 Champions League matches." <#nezze><#eljen>

Steve Downie
Az a topik 😄 Elolvasva ott pár hsz-t, szerintem akkor lehetne építõ jellegû fórumozás a két tábor között, ha nem a divatdrukkerek lennének náluk többségben, ráadásul szokás szerint azoknak a legnagyobb a szája, így elnyomják az intelligensebb és tájékozottabb részét a topiklátogatóknak. Érdekes módon csak náluk jellemzõ ez, FB-on a legtöbb MU csoportban vagy fanpage-en nem mocskolódással vezetik le a gyenge játékuk miatt felhalmozódó feszültséget, hanem hírekrõl, képekrõl, videókról, statisztikákról és magáról a csapatról folyik a társalgás.

minimize
utána rúgtak még hármat,megmagyarázzák a jót...

No one can stop Death!

Kaplan
Mekkorát dobbantott bazdmeg.. Jézusom.

minimize
ne kezd, mert jön a "szövetség csapata"-duma.
gondolom Arsenal-meccset nem néznek,csak összefoglalót,mert nálunk 2bõl semmit adnak meg ilyenre...(Wolves-Arsenal pl...)<#rolleyes>
birkahalom.

No one can stop Death!

Steve Downie
😄DDDD

arsnl
lool ilyet mindig befújják Old Traffordon 😄D Young-nak nagyon megy mostanában
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif

minimize
<#worship><#worship><#worship>

No one can stop Death!

Steve Downie
Arsenal történelem 15 percben

Steve Downie
Benayoun maradjon is, nekem nagyon szimpatikus, hogy nem problémázik a padozás miatt, és a kevés játéklehetõsége alkalmával is próbál mindent megtenni a gyõzelemért. Ha a Mertesacker hír igaz, akkor meg tényleg jöjjön a helyére Vertonghen, bár szerintem pont jó volt ez így a szögletek szempontjából, hogy igazoltunk egy magas középhátvédet is, aki felveheti a versenyt a Crouch féle égimeszelõkkel.