Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Benayoun sem játszhat(kölcsönben van ugye),a jelenlegi Kékek ellen nehéz lesz szombaton(az x is)szerintem.
Kalou jöhetne ingyen a nyáron,M'Vila pedig jöhet,ha nem megy az Interhez, õk ráállnának Song leigazolására-mi 55ezer/hét fizut adnánk Songnak, hogy maradjon.20millió körül van az ára,szerintem ennyit Song is ér a jelenlegi formájával.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
- mondta Wenger.
" Rengeteget játszottunk mostanában, s nem voltunk eléggé frissek. Azt nehéz lenne megmondani, hogy mentálisan vagy fizikailag fáradtunk el egy kissé, de nem voltunk elég lendületesek. 2-0 után mindent megtettünk a szépítésért, de 2-1 után elakadtunk, pedig rengeteg csatár fent volt a pályán.
Az elsõ játékrészben meg lett volna az esélyünk, hogy visszajöjjünk 2-2-re, de a második félidõben visszaesett a teljesítményünk, elvesztettük a csapatjátékunkat, összetartás nélkül csak egyénileg próbálkoztunk. Nem volt onyan játékosunk, aki a küönbséget jelenthette volna, kifogyott a benzin a tankból. Hiába volt nálunk döntõ többségben a labda, a Wigan remekül védekezett, a második félidõben pedig helyzetünk sem volt sok.
Ez a PL sajátossága, nem olyan régen a Tottenham kapott ki a Norwich-tól, a Wigan pedig nemcsak bennünket, de a MU-t is meglepte. Minden egyes meccsnek döntõ szerepe van a végelszámolás szempontjából."
No one can stop Death!
Így azt mondom elég szomorú, hogy nem voltunk képesek több mint egy félidõn keresztül legalább a döntetlen kiharcolására...
nem vagyok büszke a csapatra és leszarom eddig mit értek el ha az ilyen meccseken képtelenek vagyunk legalább egy pontot összehozni (ráadásul hazai pályán)...
közben elolvastam az eddigi hsz-kat és látom, hogy mi valami eszméletlenül szarok voltunk 😄
az is vicces,hogy most is egy hátvéd lõtt gólt(akarom mondani fejelt) ami viszont brutál szép volt.
az, hogy a wigan két mákos gólt lõtt meg kit érdekel???? gólt lõttek? igen! ez a lényeg...
sõt 2 perc alatt kettõt is 😄 szóval a wigannak hatalmas gratula.
Arsenal-Chelsea ?
Ki***tt nagy döntetlen 😄D
2:2
No one can stop Death!
Verma fejese,és elõtte Rosi ívelése szép volt-de tegnap kevés.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
szükségtelen volt, ez megint csak a lovat adja a babaagyúak alá.
(ja, õk a csapatról alig tudnak,elfelejtettem.)
No one can stop Death!
nem ismerlek ebbõl a topikból, miattunk maradhattál fenn eddig, ez tényleg megtisztelõ! ellenben a stílusodon van még mit csiszolni, ez kevéske lesz.(amúgy remélem feltûnt, MI legalább lõttünk nekik gólt is, a 2kapott mellett...<#wave>#wave>
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
ja Wilshere szezonja most már végleg offos + EB is ugrott neki. remélem nem vágja taccsra ez a karrierjét..
Arteta sérülésével(imádkozzunk, hogy ne legyen komoly) meghalt a középpálya, nem szokásom Ramsey-t ostorozni meg szarozni, én látom benne a potenciált, de ma valami hihetetlen nagy hordó fos volt. Miért nem tud mindenki úgy küzdeni mint Rosicky és Vermaelen??
A Wigan egy újabb szép skalpot gyûjtött be, hihetetlen higgadtan és okosan fociztak, ha kicsit makkosan is, de megérdemelték mind a 3 pontot. :/
kaka
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
rohanás és önzõzés
Baszki a saját gólunk fogja meg a csapatot...
Fel kell pörögni, nyerni kell nincs mese, kell a bl fõtábla.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kép nyenyõ. :-(
GOGO
Bár így tuti jó meccs lesz.
Cserék: Fabianski, Gibbs, Squillaci, Ramsey, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.
este össze kell magunkat kapni, tudjuk, milyen veszélyes a Wigan,lásd a legutóbbi elejtett "nagyvadat"...<#whatever>#whatever>
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
gondolom Arsenal-meccset nem néznek,csak összefoglalót,mert nálunk 2bõl semmit adnak meg ilyenre...(Wolves-Arsenal pl...)<#rolleyes>#rolleyes>
birkahalom.
No one can stop Death!
http://i.imgur.com/WqQ3Q.gif