31698
-
#26287 streamek itt
-
Balázs 17 #26286 szerintem csatárként sokkal jobb Gervinho, múltkor amint kiment szélre önzőzőzés, meg lecselezek mindenkit stb. -
#26285 egyre jár az agyunk:D Gervinho végül is már 4 gólos, tavaly egész szezonban lőtt ennyit. de tény befejezései néha kriminálisak -
#26284 na, ez jó időzítés volt...:D -
#26283 a kezdő...
szerencsétlen Giiroud így sosem fogja megtalálni a góllövő cipőt, ha mindig csak 10-15 perceket kap. A másik érthetetlen dolog, hogy Genyóban látja az öreg Robin utódját.
Mannone, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ox, Cazorla, Coquelin, Podolski, Gervinho
SUBS: Shea, André Santos, Djourou, Walcott, Ramsey, Giroud, Arshavin -
#26282 Mannone, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski & Gervinho
Coquelin Diaby vmint Chambo ramsey csere Chelseahez képest. Giroud kezdhetett volna. Formába kell hozni, de ilyen 15 percekkel nehezen fog, aztán majd szidják. -
Dean Winchester #26281 és még mondják a mu fanok, hogy nem segítik őket... -
#26280 arsenalfan-ról egy kis érdekesség:
-Mark Clattenburg fújta a MU 1-6-os vereséggel záródó City elleni meccsét az Old Traffordon. -Clattenburg azóta egyetlen meccset sem fújt abban a stadionban.
-Mike Dean fújta a MU 2-3-as vereséggel záródó Blackburn elleni meccsét az Old Traffordon. -Dean azóta egyetlen meccset sem fújt abban a stadionban.
-Chris Foy volt a bíró a hétvégi MU-Spurs rangadón, amelyen a Vörösök vereséget szenvedtek. Ferguson kritizálta a bírót, amiért nem hosszabbított többet. -Foyt az FA eltiltotta a PL meccseken való részvételtől és eztán csak az angol negyedosztályban fújhat!
Megnézve azt a bírói segítséget, amit ezek kapnak, egyértelmű a dolgok állása. Ezzel a Foy eltiltással csak annyit mondanak a többi sporinak, hogy "ha nem nyomod a MU-t, te is ilyen sorsra jutsz".
Ide jutott a futball! (CLY) -
#26279 elvileg a válogatott meccsek után, tehát a Norwich ellen már ott lehet a padon ;) -
#26278 Wilshere 62 percet lenyomott U21-es csapatban. Frimpong 70 perig volt pályán. kikaptak mondjuk 1-0ra, bár támadó játékos nem igazán volt a csapatban..
-
#26277 női csapatunk bajnok lett közben!! sokadjára már:D grat nekik -
pLau #26276 többet érnénk vele egész évbe mint akármelyik csatárunkal... -
#26275 Ha csatáraink így teljesítenek Henry meg továbbra is szárnyal akkor szvsz megint jön 2 hónapra kölcsön :) -
Dean Winchester #26274 ezaz! meg erre mondom, hogy képes higgadtan dönteni és nem önzőzött hanem inkább lepasszolta! pedig rálőhette volna azt hiszem a 3. asistnál!
nagy játékos még mindig :) -
Hihetetlen milyen hidegvérrel oldotta meg a szitukat, mintha valami kisiskolás csapat ellen játszott volna. 3. asszisztja meg a gólja után Messi is csak jelenthetne neki :) -
pilboy #26272 Henry: 3 gólpassz + 1 hatalmas gól
respect neki, még unitedesként is -
Balázs 17 #26271 és most döbbent rá, hogy lehet rosszul igazoltam
bárki bármit mond, magán a játékán látszik, hogy nem angliába való -
#26270 Kb én is valami ilyesmit nyomtam le :D :@ -
#26269 így van -
#26268 Giroud kihagyott helyzeténél? -
#26267 -
Dean Winchester #26266 ja bocs tényleg :D igazad van... -
#26265 nem a francia 2.-ben lett gólkirály hanem az első osztályban(iletve társgolkirály volt nenével)
21 gólt lőtt ebből 2 tizenegyes
de tény a premier liga más világ -
Dean Winchester #26264 jajaja :D
attól,hogy a francia 2-ben gólkirály lett nem kellett volna azt gondolni, hogy majd egy tucatszor erősebb bajnokságban is megállja a helyét...
persze én is remélem,hogy fordul a kocka és megtalálja a góllövő cipőjét... mindenesetre azért ő szimpatikusabb mint csamak.... -
#26263 Mielőtt valaki felhozná, hogy Persie úgyis belőtte volna, amit Giroud kihagyott, ne felejtsük el, h RvP sem volt olyan gyilkos helyzetkihasználásban, volt is egy statisztika, hogy elég sok helyzet kell neki a gólhoz. Csak ezt kompenzálta azzal, hogy ő magának is megteremtette a helyzetet, és hát nyilván könnyebben és többször is kerül helyzetbe egyenlőre, mint a francia -
#26262 Adebayor is így kezdte nálunk. ő is kihagyott 1-2 kihagyhatatlant, aztán csak összejött neki. -
#26261 hát nem tom, nekem bejön a játéka egyedül befejezései nem az igaziak. kb labdák 70%át elfejeli megtartja, helyzetbe is kerül. azért fényévekkel jobb mint Chamakh aki csak háttal áll kapunak elbújik védők mögött aztán riktán lekészít 1 tök egyszerű passzt.
ennyi erővel amiket Cazorla kihagyott ma... -
#26260 hogy lehet ilyen cigány góllal kikapni Koscielny meg mi a faszt csinált egész meccsen, vicc volt, ha vkit savazni akartok, akkor az ő, nem pedig Giroud.
kapufa, balfasz gól, szar helyzet kihasználás, szóval magunkat vertük meg konkrétan. Győzelmet nem érdemeltünk, de egy x kurvára kijárt volna. -
Chris Lowe #26259 Ehh nem láttam, de így utólag nem is bánom. Első vereség idén. -
#26258 Felesleges igazolás volt, eddig egy jó megmozdulást nem láttam tőle a szezonban, halvány lila gőze nincs a futballhoz angliában. Nekem nem tetszik a játéka, nem pengés, de nem is gyilkos. Tutyimutyi, körülményes. Eddig, de kívánom, hogy vegyen 180 fokos fordulatot a teljesítménye! -
#26257 ez vicc. még 10meccset se játszott, de már Chamakh szint. pff. -
#26256 ezt csak magunknak köszönhetjük. ez a Chelsea nem nagy szám.. -
#26255 Giroud-nak megint sikerült kihagyni a kihagyhatatlant ez már hihetetlen ez az ember, kimerem jelenteni lassan már Chamak szintjén van. -
#26254 Giroud teljesen fogalmatlan, Chamak kettő. Nem kellett nekünk ez az ember... -
#26253 Merte miért nem játszik nálatok??Eddig ha jól tudom, minden meccsen kezdett. -
#26252 Itt a végén mikor vesztésre állunk miért nem megyünk előre adogatjuk a labdát középpályán, nincs bent senki a 16-on belül nevetséges mintha feladtuk volna. -
#26251 Valaki ismertesse már meg Gervinhoval azt az isten verte lesszabályt! -
#26250 Merte miatta padozik. na mind1. -
#26249 hát ez vicc. -
pLau #26248 csodálatos...rajta megy el a meccs