Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
http://goo.gl/6oC02
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
gratula nekik!
(de MI a PL-ben tettük ezt...)<#worship>

No one can stop Death!

no meg a DVSC is veretlen lehet ebben a szezonban... XD
minimize

<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
Walcott combsérülése miatt offos a hátralévõ 3meccsre
Valbuena esetleges érkezése is friss hír,kiderül,melyik fajtából

No one can stop Death!

Steve Downie
Az biztos, hogy nem semmi siker lesz, ha az utóbbi évtizedben elszenvedett megaláztatások után úgy nyernek majd újra bajnokságot, hogy veretlenek is maradnak. Persze kicsit fájó lehet nekünk, hogy tõlünk veszik el ezt az európai rekordcímet, de én azt mondom megérdemlik.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Kaplan
Ne, õk a másik kedvenc csapatom. Hadd legyen teljes a büszkeségem! 😊 Pont írtam a Juve topikba, hogy az a 18 kapott gól nem gyenge. Európai bajnokságok tekintetében szerintem simán mi kaptuk a legkevesebbet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5 meccs választja el a juvét, hogy veretlen szezonjuk legyen, vki megverhetné õket:@@@
Sabcsee
<#eljen><#eljen>

kaka

Sabcsee
azért az év csapatában van egy két érdekesség...:

Hart, Walker, Kompany, Coloccini, Baines, Silva, Yaya Touré, Parker, Bale, Rooney, van Persie.

kaka

Steve Downie

Steve Downie
<#worship>
Ha nem is lesz meg a gólkirályi cím, ez kárpótol érte minket (meg õt is) 😊

Sabcsee
Van Persie lett a PL év játékosa. 😊 (Kyle Walker az év fiatal játékosa)

kaka

egy hónapja még örültem, hogy RvP lehet a gólkirály, de már ez se lesz meg szerintem😞
Steve Downie
Közvetlenül a gól után a QPR szurkolók ünnepelnek, közben mutogatnak a két csirkére, akiknek a meccsrõl (és egyben az elúszó BL indulásról) alkotott véleménye könnyen leolvasható az arcukról 😊

ez mi lenne? 😄
Steve Downie

Steve Downie
<#eljen><#eljen>

minimize
kösz Kjúpíár!<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
mondom én , 1-0 taarabt

arsnl
Castle még játszik Cityvel és Chelseavel is szerencsére. spurs meg simán megizzadhat ma még QPR ellen. nem jó ilyenkor kiesõjelölthöz utazni(mi már csak tudjuk...)

minimize
a kapufák meg szerintem nálunk simán "túlméretesek",nem hiszem el,mennyi lécet lövünk-fejelünk hazain!

No one can stop Death!

minimize
Podolski gólpasszt adott. 'Castle nagyon jön, minusz 1meccs, Mc' Chickenék este tutira hozzák,1 elmaradt meccsel dettó...NE most durranjon ki mindenki, mint szokás szerint,mert idén többen toporognak (egyenlõre)mögöttünk.
a mu meg hozza innen a bajnokságot,amit a city eldobott,mert tudnak csúnyán is nyerni,messze nem top idénnyel is bajnokok lenni.
ezt kellene megtanulni a focin kívül.

No one can stop Death!

Sabcsee
hihetetlen, hogy mennyire nem látszott az elszántság, csak görcsös erõlködés volt és még szerencsénk sem volt(2 kapufa). Chelsea jól nyomta a mákos olasz taktikát, de elismerem, hogy jogos az x.

Egyetlen pozitívum Diaby volt, egész jól mozgott ilyen sok kihagyás után,simán õt kéne játszatni Ramsey helyett az utolsó pár meccsen.

kaka

és hát a Castle van talán most a legjobb formában, meg Cissé, úgyhogy rajtunk múlik már az egész innentõl
semmire nem jó, mert már nem csak a 3. hely van veszélyben hanem a BL indulás is😞
2hete nem hittem volna ezt se
Castle-Tottenham ha hozza a meccseit szopás
arsnl
Arteta nélkül nyertünk egyáltalán meccset? most így hirtelen nem ugrik be nekem..

Steve Downie

nem jó a döntetlenre semmire??? ne viccelj már, 1 pont ! akkor csak én örülök, hogy az 1 pontnak? ez egy semmilyen meccs volt, féltem ,hogy a végén a chelsea talál egy gólt és közelebb jönnek de hálIsten ez nem jött össze.
1 plusz pont ! a spurs ma is kikap és kész 😄
Igazságos döntetlen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Steve Downie
Viszont a csirkék hozzák befelé az elõnyt, kivéve akkor, ha maradnak a jelenlegi jó formájukban. Attól függetlenül izgalmas meccs volt szerintem, ettõl rosszabb 0-0 ne legyen. Egy védelmet meg csak egy olasz tud ilyen jól megszervezni.

arsnl
hát ez egy nagy szar volt. úgy nyomtunk mintha mi játszottunk volna barca ellen hét közben. lassú, ötlettelen játék volt. döntetlen meg semmire se jó, max arra h Chelsea nem jött közelebb...

arsnl
ennek ellenére már a 2.kapufánk..

arsnl
elég lassan kezdünk..

Steve Downie
Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, van Persie
Substitutes: Fabianski, Djourou, Santos, Diaby, Coquelin, Gervinho, Chamakh

Chelsea: Cech, Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Kalou, Sturridge, Torres
Substitutes: Turnbull, Ferreira, Cole, Lampard, Mikel, Mata, Meireles

bakkerman
ASD:ASAF?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Ne viccelj, milyen PS? Még filmet is rendeztek a témában 😊

Steve Downie
Ha a Juve tényleg érdeklõdik Robbenért is, akkor hátha beérik majd azzal a hollanddal, nálunk pedig leállnak 😊
Remélem, hogy minden hír kamu, amiket mostanában olvasok az angol sajtóban RvP esetleges eligazolásáról, mert kemény nyarunk lehet megint. Szerintem pedig az õ maradása kulcs egy esetleges jövõ évi trófeához.

Látom a linkedben meg lehet PL 20 éves válogatottat is összeállítani, az ilyeneket imádom! Most csak azért nem készítem el a sajátomat, mert a Fabregas-Vieira-Petit, Overmars-Pires és az Henry-Wright-Bergkamp lehetõségek közül lehetetlenség választani egy igaz Ágyúsnak 😊

bakkerman
ez most photoshop vagy tényleg kapott ilyen díjat??? ASD:SAASDFSDG:ASASF

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
http://www.premierleague.com/en-gb/20-seasons.html
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
ja, és szerencsére Arteta "csak" a szezon hátralévõ meccseit hagyja ki, nem kell mûteni-bokaficama van.

No one can stop Death!

minimize
újabb kérõ képviselõi találkoztak v.Persie ügynökével, most a Juventus érdeklõdött formálisan.
Walcott-ot meg a Kékek vinnék.

No one can stop Death!

[HUN]FaTaL
Második kép 😄DDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Steve Downie
Uhh, hallod 😄 Ez annyira volt már, hogy azóta mém is lett belõle 😄

Steve Downie
Azért csak jól sejtettük, hogy ez a megmozdulás elismerést érdemel. Igaz, nem a Jászai Mari-díjat kapta...

zaki
sry ha vótmá 😄DDD

nem lesz annyira kemény 😄 pont ezaz,hogy a barca-t megverték akkor megizzadunk ellenük 😄 áááá õket verni fogjuk vagy az x tuti meg lesz..
nagyon szomorú lennék ha kikapnánk tõlük
arsnl
Arteta kiesésével meg nagyon megfogunk még izzadni a 4.helyért is... nélküle szarok voltunk idén.

arsnl
Song olyan a kpn, mint elõl RvP. nem hinném, h eladnánk, fõleg h már a pénzre se vagyunk úgy rászorulva mit pár éve.